Maxica
|
Jutro. Pri nas tudi ful snega. Je pa moj možek tolk dober, da gre kidati zjutraj ob šestih (ja, Moci, pri nas pa še vedno nič ne plužijo ), potem me pa še pelje v službo. Res je priden. Zdaj naj pa fino mraz pritisne, da se sneg obdrži in da bo mal zimske idile. Lucika, tebi še nisem čestitala za pogodbo. Super. Piskot, že odštevaš? Pripravljeno vse? Kako je z Martinom, še peče? Morda si je kaj ledvičke prehladil. Arabela, pridna Katarina, že brez pleničke. Pa da ima Sergej že skoraj eno leto, joj, gre hitro. Srečno pri iskanju službe. Psaša, upam, da si v redu. Vrat in trebušček ok? Lina, kako počutje? Bolje? Zakaj moraš pravzaprav biti na bolniški? @lina, ti kar pridi kaj na FB, boš videla, da je prav fino. Tudi jaz sem razmišljala, da bi Maxa počasi začeli učiti na smučkah, mož bi bil tudi ful vesel, jaz pa nisem smučar. Ampak te pa kr mine, ko poslušaš o vseh teh nesrečah na smučiščih. Frrr, ko se boš kakšno soboto spet podala v savno, me prosim obvesti prej. Jaz bi tudi šla. Anč, super za vašega . Se prav res veselim z vami. Le tako naprej. Altati, vidim, da si polna energije. Le tako naprej. Muki, snega bo, za mal potešitve? Pri nas ima pa Lan ful občutljivo kožo na obrazu, predvsem ličkah. Suho, prav trdo. Malo mu mažem z ognjičem, včeraj sem mu kr z bepanthenom, ker je imel prav grdo, že rdeče. Pa en lišajček se mu je naredil pod spodnjo ustnico. Se je zadnjič, ko smo se sankali, ful lizal in zdaj ima vse kr neki. Jih vi s čim mažete, da je fajn in učinkovito?