piskot
|
dan. danes sem bila na pregledu, 1 cm odprta. glede na to, da je martin prisel prezgodaj z zrelo plodovnico, me je ginekologinja lepo prosila ce malo pocivam, da zdrzim se teh 14 dni do 37 tedna. tako da se zdajle oddelam te 3 ure, pol pa pocivat. moram zdrzat do zacetka februarja, ker konec januarja nam gre babi servis na smucanje in bomo se brez varstva. cunjice so oprane, treba bo se posteljico postavit, pa zelo bi me veselilo ce bi mi ze en pritrdil krnise ... oken ne bomo cistili zaenkrat ... aja, pa macka smo nasli! cist shirana, da sva jo komaj poznala, zivi tam pri enih sosedih v kleti, v kurilnici. noce domov. zdaj ji tja nosiva hrano, sva prosila za dovoljenje. najvecja ironija je, da je vse zime kasljala, imela je 3 laserske operacije zaradi otezenega dihanja ... zdej pa zunaj na minus 15 pa vse okej. mah ... macki poskusali jo bomo pocasi prepricati, da bi vsaj jest hodila domov. psasa ja, to se tudi jaz sprasujem. ampak menda obstajajo risanke. pa babice, pa vrtci ipd. se bos morala kar potrudit. meni ni uspelo. pa sem pregurala do 35, je pa res, da je menda nasa bejba mal presuha. mogoce tud zato. maxica je bilo ze naslednji dan okej, samo suhe brusnice smo mu dali. se je pa sigurno prehladil, ker je hotel bit tista 2 dneva brez plenice. sicer sem ga takoj vedno preoblekla ko se je polulal, ampak zgleda da rit ni navajena na prepih . altati, moci in vse ostale ki ste se raznezile ob snegu ... jest sem se tud. ful lepo in fajn. mozek gre jutri bordat ... smrk smrk. jest bom sla pa drug let . grem zdej se eno rudno oddelat.