|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
12.1.2009 11:50:02   
moci
@lina, kaj se bojiš visenja na fb, saj še na rr bolj malo prideš.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.1.2009 12:01:29   
frrrr
Oj,

Mi imeli kr divji vikend.

V petek mati žurala v mehiški, otrok doma pridno spal.

V soboto smo se doma svaljčkali, malo pospravili stanovanje, se igrali in crkljali.
Včeraj sva zjutraj z malim pospravila jelko. Potem smo šli pa jest v Interspar in na Jezersko se predajat soncu + snegu. Popoldne se je mati spet razvajala... sva z Evik šle v savno čvekat. Ko sem prišla domov, sem se pa šla z malim stiskat. In je bilo vikenda konec.

Če se ne motim, je Jaša danes tretjo noč prespal v celoti. Sicer se med 3. In 6. enkrat zbudi in ga prenesemo v taveliko posteljo.

Pikapolona – Brina je pa totalna faca s svojimi izjavami!
Muki – Iva že po domovanju čevapov sprašuje user posted image faca mala
Arabela – super za Katarinino rito brez plenice! In fajn za vrtec. Držim pesti za tvoj razgovor, da ti rata eno fajn službo najt! Si pa res pridna pridna... študirat si začela, ko sem bla js pri koncu, zdej boš pa po možnosti še pred mano dipolomirala user posted image
*anč* - nismo bli v zoo... ne vem še kk se oglašajo jeleni user posted image mogoče bi mogla it na stranišče pokazat user posted image

Mi v letošnjem letu skoz Miko Mako v avtu poslušamo, na zahtevo Jaše. user posted image

Cicido / Zmajček – oktobra se mi Zmajček ni zdel primeren za Jašo, zdej se mi zdi pa kr bolj kot Cicido. Ta Cicido je res poln nekih reklam in kr mau brez idej so postali. Sem imela doma primerek Cicidoja iz decembra 2006 in bila navdušena... lanski decembrski izvod je pa čist reven. Morm poklicat in se odjavit od Cicidoja.

Še kakšno Jaševo izjavo vam napišem... ima šmuglc user posted image
Med sobotnim kosilom si je zaželel čokoladno mleko. Mi ga vljudno ponudil, a sem ga zavrnila. In je pametno pripomnil: Samo otroci lahko pijejo čokoladnega mleka. Pa navadnega mleka tudi lahko pijemo otroci. user posted image

V soboto me je mali med crkljanjem udaril (namerno) in nisem hotela z njim spat... je neki cmevkal, pa sem ga vprašala zakaj je žalosten. Pove, da bi rad da z njim ležim. In ker sem ga zavrnila, je rekel: bruhal bom. Lavor mi prinesi.  user posted image izsiljevalec mali user posted image
Potem me je še enkrat poklical, sem ga stisnila in mu povedala, da mora hitro zaspat, ker je zjutraj živ žav in ga bova gledala. Pa mi pametno odgovori: V ponedeljek pa ni živ žava  -> to mi pa sploh ni jasno od kje mu touser posted image
In čez nekaj minutk me je spet klical... slišalo se ja pa tako: Mamica, kakal sem. Fuj, smrdi. Ati, hitro. Rito treba previt. Fuj, smrdi  user posted image
Ga odnesem na previjalno in še ugotovi: Ooo, pa sem res kakal  user posted image  
Zdej pa delat user posted image        

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.1.2009 12:06:29   
moci
frrrr, kje ste bili na jezerskem, da se nismo srečali?
mi smo prišli malo po deseti in šli okrog ene

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.1.2009 12:11:46   
pikapolona2
joj frrrr...jst bi šla tud v mehiško...ampak v Joe Penjasv LJ......a je še katera za stvar???

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.1.2009 12:12:33   
pikapolona2
moci hvala za ponudbo...te pocukam ko bom kej rabila...domov se ne upam nč več prvlečt ker zadnje čase sam stoji po kotihuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.1.2009 12:19:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

joj frrrr...jst bi šla tud v mehiško...ampak v Joe Penjasv LJ......a je še katera za stvar???
v penasu bla js v petek user posted image
sem pa za stvar...

samo ta teden sem v četrtek in petek službeno v kranjski na kick-off meetingu. v soboto pa pičimo na smučarijo za en teden.
mogoče pol k pridemo nazaj... se priporočam

< Sporočilo je popravil frrrr -- 12.1.2009 12:21:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.1.2009 12:20:16   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, kje ste bili na jezerskem, da se nismo srečali?
mi smo prišli malo po deseti in šli okrog ene

mi prišli okrog 13. in šli ob 15ih user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.1.2009 12:20:56   
frrrr
psaša, je trebušček ok?

pikapolona, mogoče pa je vpliv lune, ker jaša ponavadi takrat lepo spi. je že včeraj imel bujenje ob 7ih, sem ga k nama prenesla in sva do 8:30 spala.

@lina, čelado kupite. ne vem zakaj sta bila 13letnika brez čelad. za včerajšnjo nesrečo pa  user posted image

muki - prejšnji post predolgo pisala, nisi boldana. se pardoniram user posted image pa se boš mogla najt vmes...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.1.2009 12:23:49   
moci
ampak, ali bi tisti fantek preživel, če bi imel čelado? 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.1.2009 12:26:38   
pikapolona2
včeraj so na slovenskih smučiščih odpeljali 40 ponesrečencev v bolnišnice.....mojmu povedal sodelovec ki je gorski reševalec. ......baje je bila fuuul gužva in je zato tako veliko nesreč.

Po moje mu čelada nebi pomagala če si je zlomil tilnik. Je pa grozno......res ko to bereš

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.1.2009 12:27:17   
pikapolona2
moci zakaj imaš še samo do 20 januarja 6urni delovnik....a nisi zaprosila do 3 leta?

Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.1.2009 12:53:51   
moci
sem zaprosila samo za eno leto, pa nisem podaljšala. ker moram naredit enako količino dela, pri plači se pa kar pozna. 

Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.1.2009 13:33:00   
pikapolona2

sem zaprosila samo za eno leto, pa nisem podaljšala. ker moram naredit enako količino dela, pri plači se pa kar pozna. 

to pa ni feruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.1.2009 14:00:12   
Anonimen

točno tako....sem tudi jest razmišljala o tem, pa sem vedela da bom potem morala tistih 6 ur samo garat, pa še malici se odrečt, pa ni bilo smiselno....plača je pa potem za 6 ur - se popolnoma strinjam s pikapolono da to res ni fer !!!!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.1.2009 14:06:31   
frrrr
a rabi katera varnostni jopič za otroka - ne vem kk se temu prav reče, uni oranžni jopiči za na čoln.
sodelavec prodaja. uporabljen bil mogoče 3x.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.1.2009 18:14:49   
piskot
cer.

rabim nasvete od izkusenih mamic. martina pece ko lula. domaci recepti?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 20:08:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.1.2009 20:52:17   
piskot
tenk ju. smo mu ze dali suhe brusnice, jih ima ful rad.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.1.2009 22:27:45   
frrrr
če bi mene kdo zdej vidu, bi imel do konc življenja nočne more user posted image
sem si lase pobarvala, pa so že mau predolgi in sem si alu folijo na lase namotala, pa še učinek naj bi bil večji user posted image
na obrazu imam pa eno rumeno multivitaminsko masko
bom oža nasrala, da me fotka za prfil na FB user posted image

drgač pa nč novega. mali lepo sam zaspal... zadnje dni spet mau uvajamo, ker vmes se je kr mau podrlo in smo velikokrat z njim zaspali. res pa, da to njegovo samouspavanje traja in traja... danes zaspal 21:45, v postelji sva bila pa mau pred 20. no, vsaj telo počiva... možgani itaq rabijo manj počitka kot telo.

grem počasi masko z obraza spravt, pol pa še spiranje las... jutr me pa v službi spoznali ne bodo tolk mladostno bom zgledala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.1.2009 7:59:10   
moci
pf. mene je pa en hudič napadel. zebe, grlo boli, iz nosa teče. ajajaj. pa sama sem v pisarni. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.1.2009 8:00:09   
moci
kuki, kako martin?
upam, da nam rata kakšen dejt, preden boste štirjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.1.2009 17:34:49   
moci
jojoj, a moram res sama čast reševat?

merim vročino, če je nimam grem v savnouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.1.2009 20:02:06   
*anč*
DANES JE SREČEN DAN in me razganja od veselja!!!
vidla sm mojega pikeca, je plesal, rital in mi celo pomahal . srček bije , veliki smo ravno prav 21mm(2 dni več). po vsej verjetnosti bo fant, ker je že danes kazal nekaj velikega med nogami . ampak počakimo še malo.

ne morem vam opisat veselja, da je vse ok, sm bla dans pošteno presrana, da se mi ne ponovi lanska zgodba.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.1.2009 20:04:34   
*anč*
moci  kako je stanje? si kej bolš, sauna pomagala?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.1.2009 20:44:54   
@lina

@lina, kaj se bojiš visenja na fb, saj še na rr bolj malo prideš.user posted image

ne bi rekla, da se tvoja snežinka kaj več pojavlja kot moja sončnicauser posted image user posted image  ok, današnji dan je izjemauser posted image

sicer pa, sem že večkrat rekla, da sem lena za pisat, berem vas še vedno skoraj rednouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!