frrrr
|
Oj, Mi imeli kr divji vikend. V petek mati žurala v mehiški, otrok doma pridno spal. V soboto smo se doma svaljčkali, malo pospravili stanovanje, se igrali in crkljali. Včeraj sva zjutraj z malim pospravila jelko. Potem smo šli pa jest v Interspar in na Jezersko se predajat soncu + snegu. Popoldne se je mati spet razvajala... sva z Evik šle v savno čvekat. Ko sem prišla domov, sem se pa šla z malim stiskat. In je bilo vikenda konec. Če se ne motim, je Jaša danes tretjo noč prespal v celoti. Sicer se med 3. In 6. enkrat zbudi in ga prenesemo v taveliko posteljo. Pikapolona – Brina je pa totalna faca s svojimi izjavami! Muki – Iva že po domovanju čevapov sprašuje faca mala Arabela – super za Katarinino rito brez plenice! In fajn za vrtec. Držim pesti za tvoj razgovor, da ti rata eno fajn službo najt! Si pa res pridna pridna... študirat si začela, ko sem bla js pri koncu, zdej boš pa po možnosti še pred mano dipolomirala *anč* - nismo bli v zoo... ne vem še kk se oglašajo jeleni mogoče bi mogla it na stranišče pokazat Mi v letošnjem letu skoz Miko Mako v avtu poslušamo, na zahtevo Jaše. Cicido / Zmajček – oktobra se mi Zmajček ni zdel primeren za Jašo, zdej se mi zdi pa kr bolj kot Cicido. Ta Cicido je res poln nekih reklam in kr mau brez idej so postali. Sem imela doma primerek Cicidoja iz decembra 2006 in bila navdušena... lanski decembrski izvod je pa čist reven. Morm poklicat in se odjavit od Cicidoja. Še kakšno Jaševo izjavo vam napišem... ima šmuglc Med sobotnim kosilom si je zaželel čokoladno mleko. Mi ga vljudno ponudil, a sem ga zavrnila. In je pametno pripomnil: Samo otroci lahko pijejo čokoladnega mleka. Pa navadnega mleka tudi lahko pijemo otroci. V soboto me je mali med crkljanjem udaril (namerno) in nisem hotela z njim spat... je neki cmevkal, pa sem ga vprašala zakaj je žalosten. Pove, da bi rad da z njim ležim. In ker sem ga zavrnila, je rekel: bruhal bom. Lavor mi prinesi. izsiljevalec mali Potem me je še enkrat poklical, sem ga stisnila in mu povedala, da mora hitro zaspat, ker je zjutraj živ žav in ga bova gledala. Pa mi pametno odgovori: V ponedeljek pa ni živ žava -> to mi pa sploh ni jasno od kje mu to In čez nekaj minutk me je spet klical... slišalo se ja pa tako: Mamica, kakal sem. Fuj, smrdi. Ati, hitro. Rito treba previt. Fuj, smrdi Ga odnesem na previjalno in še ugotovi: Ooo, pa sem res kakal Zdej pa delat
|