|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 13:49:46   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: watershine


aja pa še to bi dodala... priznam da imam v torbi pripravljene tudi britvice v primeru da bojo moje noge kosmate... to pa mislim da se bom potrudla in jih obrila... no ampak to pride v upoštev samo v primeru če me porod prehiti ker imam namen še enkrat obiskati kozmetičarko da mi povoska kocine user posted image



priznam, sem šla s kosmatimi nogami rodituser posted image  sem bila ravno naslednji dan naročena za depilacijo pri kozmetičarki, pa me je porod prehitel.

in ja, sem v začetku parkrat pomislila, da sem kosmatauser posted image  proti koncu pa mislim, da me ne bi motilo, četudi bi bila kot medveduser posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 14:09:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Pardon, ampak res na kaj vse pomislite.
Jaz sem prišla in šla iz P nenaličena, pa sem se ličila - včasih bolj kakor danes. Edin pobrite noge sem pa imela. user posted image Ampak ker sem bila naročena na sprožitev poroda (no, na koncu se je itak tamal tisti dan odločil priti ven), drugače dvomim, da bi mi na kraj pameti ob popadkih padlo, da se pobrijem vsepovdo, pa umijem glavo. Pa mislim, da sem kar kakšen mesec potem hodial okoli kakor medved (no, za prvi G pregled sem se že usepla zrihtat).

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 14:15:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 14:40:59   
Anonimen
Ej dej ne poslušej bedastih komentarjev o primanjkljaju časa.

Če se boš bolje počutila, se kar naliči. Ravno tako pojdi brez skrbi na depilacijo, če se kosmata počutiš slabše ali na manikuro/pedikuro, če ti urejeni nohti kaj pomenijo.
Če je ženska noseča to še ne pomeni, da mora biti neurejena. Prav lepo je videti urejeno nosečnico, ki se dobro počuti ob vsej svoji obilnosti.

Jaz sem imela make-up s seboj in prav dobro sem se počutila naličena po porodu.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 14:46:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 14:58:01   
Anonimen
Če je ženska noseča to še ne pomeni, da mora biti neurejena.


Se pravi, da če ženska ne hodi celo nosečnost v solarij, na masaže, h kozmetičarki, na pedikuro, pa ne vem kaj še vse, pa če ni naličena tip top, pol je neurejena? No, pol sem jaz tipična neurejena nosečnica, ker se brijem doma, ker hodim okoli nenaličena, pa z očali, ker sem mi leč ne da dat notri. Matr sem ena packa!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:08:19   
MAŠKA
Pozdravček!

Vem da je tole mal nenavadno vprašanje, ampak me zanima če ste šle rodit čist nenaličene oz. če si je treba dat make up tam dol
Ne me zdej razumet da mislm pridt z full make upa, kšne žive barve itd, sploh ne... Ponavadi mam sam kako maskaro, pa mal pudra, to že od nekdaj ker imam pege, jih ne maram ter jih tako prekrijem,tko da je res vse skupi minimalno.
Ima katera izkušnje kako je s tem v porodnišnicah, v Lj naprimer?

Hvala vam, ter se opravičujem za tak neumesno vprašanje


Mislim, da je bolje biti nenaličen bolj iz preventivnih razlogov. Če gre kaj narobe, se lahko pokaže tudi na barvi obraza (npr. bledica). Prav tako se lahko spremeni barva nohtov, zato ni priporočljivo imeti nalakiranih nohtov. Ma ne vem, v vsakem primeru tam v porodni v tisti spalni srajci ne moreš bit sexi, pa je vseeno, če si naličena ali ne. Mislim, da boš komot preživela v porodni brez maskare in make up-a. Ko boš pa porodu prišla k sebi, se pa komot lahko urediš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:15:13   
puncica
o moj bog kakšna vprašanja, da bi se še mazala za v porodno, sej nisem z lune padla, no jaz sem prišla nenaličena pa z očali, nisem se obremenjevala s tem, ker sem šla tja rodit, ne pa na lepotno tekomavnje user posted image , itak pa je bila ura polnoč, tako da ni blo glih ful folka tam.

Ja tudi jaz imam pege in pudra ne uporabljam ker me ne motijo in tud ljudi okol mene ne. Se spomnem da mi je enkrat en fant ko sem hodila na fax na vlaku iznenada zapel uno to pegasto dekle user posted image men pa blo nerodno za umret folk je pa sam debel gledaluser posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:31:37   
Pat74
Veš kaj, če se boš boljše počutila, si lahko tudi namazana. Jaz sem bla pri obeh porodih napudrana, pa ne zato, da bi se počutila seksi ali kaj podobnega, temveč zato, ker imam že vse življenje borbe z dermatitisom in alergijo in se počutim veliko boljše, če sem namazana.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:37:26   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

nisem se obremenjevala s tem, ker sem šla tja rodit, ne pa na lepotno tekomavnje user posted image , itak pa je bila ura polnoč, tako da ni blo glih ful folka tam.




torej si vseeno opazila, da ni bilo nikogar, ki bi te videl tako "neurejeno"user posted image

ccc...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:41:37   
Anonimen
vsaka punca ima svoje kriterije zase, ene se pač ličijo vedno, druge pa nikoli.
no jst sm mela med porodom maskaro gor - sem bila že prej našminkana in med klistiranjem pač nisem prosila za odstranjevalec ličiluser posted image
aja pa tud potem sem se v porodnišnici malo naličila, se pač tako boljše počutim v svoji koži, nisem umirala od bolečin in sem si vzela 5min časa za mejkap - ne vem zakaj bi blo to narobe in čudno...kako se druge punce šminkajo, depilirajo ipd. ne opazim in me to ne zanima, jaz pa se osebno bolje počutim malo našminkana in z obritimi nogami.

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:42:04   
Claudi
Hej.Tud mene je že zanimal kako je s tem, ker skoraj ni dneva da nebi bila vsaj mal naličena, včasih sm se kr dost, zdej pa maskara, puder, če se mi da pa še mal črne črtice pod učkami pa ustnice.Tko da po moje bom tud jst šla v P tko kt je anonimna napisala - z mal make upa, sicer pa odvisno od ure kdaj bo treba it.Pa niti ne zarad tega da bi bla lepa, ker nism, sploh zdej k sm tok debela, ampak bolj zarad počutja.Po nogah se brijem  sama, spodaj me mora pa že moj dragi, ker se ne morem sama, niti se ne vidim user posted image tko da upam da bom tud pobrita uredu, sicer pa čist odvisno kdaj bo treba it, ker se ne brijem vsak dan, temveč na kak dober teden.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 15:59:26   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  hm....kako sem se sedaj nasmejala kakšnim zanimivim komentarjem...

Ma vas prosim, za koga pa se boste lišpale v porodni sobi? Kdo vas bo pa pogledal v obraz? No, sej vas bodo, ampak zato, da bodo videli, če zgubljete barvo, kar pa se pod pudrom ne bo dalo tako opazit...

Sej lahko ste urejene, ma vedite, da boste po porodu zgledale kot crkovine in da bi še pri tem kakšen mej up curljal ob strani...to bi bilo bolj za skrbet...

Aja, pa še to, ne pozabite pridetv kakšni firmati trenerkici, ker tudi to štejejo v končno oceno otroka po porodu...

(odgovor članu Claudi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 16:30:18   
nejcko
Ja, res je hecno vse skupajuser posted image

Dejstvo je, da so uni tam v porodnišnicah videl že vsega in svašta in boli njih briga, kako katera zgleda (pa tudi če jih ne, boli mene).

Finta je v tem, kar so že punce napisale, da make up v porodni ni zaželen, še manj kakšni nalakirani nohti in nakit.
Pri porodu gre lahko hitro kaj narobe in vsi ti lepotilni izdelki so medicincem zgolj in samo ena nevšečnost več.
O.k., saj te preseneti, in če se to zgodi, se pač zgodi.

Sama pred prvim porodom zaradi otekanja nisem že kakšne 2-3 m pred PDP mogla več nosiiti prastanov. Šla pa sem rodit z uhani in verižico, ki jo imam vedno na sebi.
Pa je prišlo do urgentnega CR, jaz pa sem se mogla v tisti paniki še s tem ukvarjati ... ja, vse sem mogla dati dol!

Drugič sem pričakovala CR, zato sem že mesec dni pred pdp-jem vse te stvari snela s sebe. In preživelauser posted image





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 16:42:40   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image  Pri ta prvem ko sem ga šla rodit, sem sabo vzela ličila, pa mi je od vsega prav prišlo po porodu le majhno ogledalce, da sem se spodaj pogledala, kako so me zašili!user posted image user posted image user posted image




pa ti si nora! jaz sem pogledala en dan predno sem šla na poporodni pregled h G. se pravi šele čez 6 tednov!!! user posted image

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 16:48:29   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: blaža


Aja sem pozabla povedat, da mi je blo pri drugem fulll pomembno, da bojo noge depilirane in umiti lasje. Sovražim pogled na mastne lase in kosmate noge.user posted image user posted image user posted image


Tudi jaz sem full pazila da sem bila okoli roka poroda lepo pobrita po nogah in tam spodaj. Za ostali make up pa se nisem zanimala..pa itak bi se mi med porodom vse razmazalo in bi bila potem kot kak zombiuser posted image

aja pa jaz na žalost nisem imela nobenega ogledalca s sabo in sem komaj čakala da sem prišla domov, pograbila ogledalce in pogledala kaj so mi "ustvarili" tam spodajuser posted image . So pa lepo zašili, tako da sem bila zadovoljnauser posted image


< Sporočilo je popravil clara23 -- 16.10.2008 16:50:03 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 19:17:24   
*tajda*
Jaz sem se zjutraj  preden sem šla v P tud naličila in vzela s sabo ličila v porodnišnico.Tako da sem na porodni mizi prav fajn zgledalauser posted image  Res pa da sem imela Ea.Naslednjič jih bom spet sabo vzela ker se počutim brez ličil kot brez oblekeuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:31:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:31:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:36:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 19:38:40   
*tajda*
No končno se nekdo strinja zmanouser posted image

Tako da, draga anonimna, če se boš bolje počutila naličena pojdi brez skrbi taka v porodnišnico.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:44:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 19:46:37   
Annny
Hja, jaz ne vidim razloga, zakaj se ne bi naličila..med porodom je sicer bolje čim manj in čimbolj vodoodporno user posted image  Drugače pa zakaj ne, če se tako bolje počutiš..mogoče se ob dojenčku na to sploh ne bo spomnilauser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 20:53:38   
Akil
Draga Anonimna, če se boš imela čas ličit ti priporočam, da se spomniš s seboj vzeti tudi robčke za odstranjevanje šminke. Saj veš za vsak slučaj, ker nikoli se ne ve. Priporočam ti pa tudi, da babici poveš, da imaš gor puder.

Za vse, ki ste se smejale pa tole:  Jaz sem prvič v porodnišnico s seboj nesla knjige!!!  Idiot sem mislila, da bom imela čas in voljo brat!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: ličila v porodnišnici ?
16.10.2008 21:15:27   
3T
Lahko samo povem, da sem šla na porod nenaličena, po porodu pa sem imela, kako bi rekla, tak naraven make up, sem bila kot soška posrtv in to ne bi prekril še tako dober puder user posted image

< Sporočilo je popravil 3T -- 16.10.2008 21:16:55 >

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?