Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
blazina za dojenje - vzdrževanje 30.10.2008 10:09:25
ada2
Mene pa zanima kako ste oprale blazino za dojenje. Imam blazino znamke RIKA, sem zelo zadovoljna z njo, vendar bi jo rada pred prihodom novega člana oprala, saj je v 3 letih odkar jo imamo postala precej umazana. Odkar se Adam več ne doji, jo namreč uporabljamo kar tako za sprostitev. Hvala za odgovore.
RE: blazina za dojenje - vzdrževanje 1.11.2008 18:34:07
Jullija
Jaz sem jo pred kratkim kupila v Dipo-ju v MB in je stala samo 19 Eur. Pa jo že pred prihodom uporabljamo vsi, namesto pojštra pri gledanju TV, v glavnem je vsestransko uporabna!
RE: blazina za dojenje - vzdrževanje 1.11.2008 19:44:25
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
punce dajte mi povedat, a se to splača kupiti????
Pri prvem otroku je nisem imela in je niti nisem pogrešala. Pri drugem sem jo dobila za darilo - super stvar. Prvega sem skoz nekaj podlagala s povštri, pa hrbet sem si posebej zalagala...tu je pa vse v enem. Prav pride predvsem v prvih mesecih, ko je dojenček še zelo "mehek" in ga moraš res pošteno držati. No, tistim, ki dojijo leže, seveda nič ne koristi; jaz sem dojila izključno sede, leže mi ne leži, hehe .