|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 17:07:29   
miškolinček
Ojla vsem,nima časa danesuser posted image ,mogoče jutri,če ne pa v ponedeljek (Pa nisem na FB,mene še ni zastrupiluser posted image )

Nell, na ZS ti pošljem svoje ime in priimek pa me poišči če želiš.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 20:07:30   
Arany
Hvala vsem za WB in pohvale slikic mojega Domna. Zlate steuser posted image !

Erin naša tuš kabina res ni preveč visoka, sem pa že poskusila tuširati Domna, pa se ni nič bunil tudi ko sem mu prala glavico. Uživa v vodi. Je pa težko držati v eni roki malega v drugi pa tuš, pa še sama sem stuširana zraven, tako da mislim da nam bi prišel fliper kar prav.

Tamy30 na dieti sem zgolj zaradi Domnove alergije – izpuščajev po telesu. Seveda še preden naredijo teste na kaj naj bi bil alergičen, posumijo na KM ali jajca, ki sta najpogostejša alergena in posledično moram to črtati s svojega jedilnika. Na srečo mi ni ostalo od poroda nič odvečnih kilogramov, je pa ostal odvečen trebuh, ki pa se z dieto ne bo zmanjšal. Bo treba začeti s telovadbouser posted image .

Zoja Miša Römer ima tri sedeže za isofix sistem, vendar je eden od njih slabše ocenjen glede varnosti. Tako da ti priporočam Duo plus ali Safefix plus. Duo plus se lahko vgradi v sledeče avtomobile: Duo plus, Safefix pa v sledeče: Safefix plus

Trgovine so na teh linkih (za Duo plus):
Idealo Baby-Markt BabysMobile KiddyBest BabyShop WebTools ModernBaby Ping-Pong KidsRoom KinderSitze Baby-Center

Najbolj ugoden je Baby-Markt, vendar ne pošiljajo v Slovenijo. Ta se ti splača le v primeru da imaš znance v Nemčiji, ki ti lahko sedež naročijo (poštnina po Nemčiji je zastonj). Midva bova vzela sedež iz Ping-Pong. Je druga najbolj ugodna cena, ker dajo na osnovno ceno še dodaten popust in pri plačilu s kreditno kartico še dodaten popust. Pošiljajo v Slovenijo in končna cena s poštnino vred znese komaj 262 €. Že kar nekaj Slovencev je naročilo iz te trgovine in imajo pozitivne izkušnje.

Barbarinha me veseli da nisem edina ki se že celo večnost ni javila user posted image Zanimiva porodna izkušnja. Pa le prilepi kakšno slikico svojega sinčka user posted image

Lep preostanek vikenda vsem!



< Sporočilo je popravil Arany -- 7.2.2009 20:10:13 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 21:03:59   
nell
Uuuuu, danes pa skos eni obiski...sem bla že zdajle prav vesela, da so počasi odpeketali, čeprav se je fino načvekat in malo pozabavat.

Midva sva danes prvič poskusila brokoli v kombinaciji z bučkami in mu je bilo kr všeč. Sem pa opazila včeraj, da je nenormalno veliko bruhal/ polival. Danes pa sva večji del bila samo na GH, tud ko sem mu dala mleko, sem mu dala količinsko manj in sem mu zgostila z riževo sluzjo, pa je blo občutno bolje, nič bruhuhuja. Me je kr mal zaskrbelo kaj bi to blo - bomo vidli kaj bo naslednje dni - če ne se bomo držali tega, večkrat pa manj.

Jutri ima moja taščica rojstni dan in sem skupi spravla eno tako šik voščilnico, da že kr komi čakam njeno reakcijo, ko jo bo prebrala.

Nič sedaj pa šibam še kej nardit


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 21:36:23   
Maja T.
Nell in Cebrca imata ZS

_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 22:26:51   
betty
Arany- morda ves, kako je s sedezi Romer, ce nimas isofix sistema oz. ce ne gre v avto? imas npr. starega toledota in bi rad pripasal sedez s pasovi?

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 22:41:57   
betty
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

Sem videla, da imate debato o avtosedežih. Moj  je naredil doktorsko disertacijo iz tega (nekaj tednov za računalnikom, pa po telefonih s kolegi, v trgovinah na preizkušnjah ...) 
Njegov sklep je, da je najbolj pomembna lastnost vsekakor varnost - zato denar tu ni igral posebne vloge (kar zanj sicer ni značilno ). No se vsekakor popolnoma strinjam s tem.
Iz tega prvega sita so se naprej uvrstili samo Kiddy, Maxi cosi in Römer.
Kiddy je hitro odpadel, ker ga je imela svakinja za nečaka. Ta se v avtu ni želel nikakor voziti, venomer je jokal in se zvijal iz avtosedeža. Ko so zamenjali avtosedež, je pa užival v vožnji - izkazalo se je, da ga je sprednji del pri tem sedežu, preveč utesnjeval.
Tako so ostali samo Maxi cosi PrioriFix in Römerjev Duo Plus ter Römerjev Safefix plus. Ker pa imava Scenica sta dva sedeža takoj odpadla - tista ki imata varnostno nogico spredaj. Scenici imajo namreč v dnu pred sedeži majhne predale in v primerih nesreč, se noga nasloni na vrata teh predalov, ki se pod težo zlomijo. Zato so ti sedeži v takšnih avtomobilih prej nevarni, kot varni. Oba proizvajalca celo smatrata te sedeže, kot neprimerne za nekatere avtomobile (tiste s predali v tleh - vsi so navedeni na njihovih internetnih straneh). Če katera želi, lahko podregam mojega, da mi pove za link.
No in ostal je samo Römer Duo Plus - pripne se ga z varnostnim pasom, pritrdi na Isofix sistem, poleg tega pa ima poseben pas, ki se ga napelje preko sedeža v prtljažnik in se ga pripne na poseben kaveljček.
No po izbiri je šel še na pohod za čim cenejšim ponudnikom in je našel nekaj trgovin v Nemčiji, ki pošiljajo v SLO in so znatno cenejši kot v BC (ali kjerkoli drugje v SLO) - tudi več kot 70€ ceneje (pa je vključena poštnina, davek ...).

Namen mojega posta, ni bil da vas uspavam, temveč da vas opozorim, da ni vsak sedež za vsak avtomobil. Preverite na proizvajalčevih straneh, če so primerni za vaše avtomobile, da ne ugotovite tega prepozno (ko ste sedež že kupile).


Arany- hvala za pojasnila. midva bova sla kr v trgovino in probala kaj gre in kaj ne gre v toledota. bo pa po vsej verjetnosti ROMER KING PLUS.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
7.2.2009 23:31:43   
bella02



user posted image

Erin - TILEN
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image



Iskrene čestitke ob polovički tudi od nas!

Jao, čvekice, ste pa naklepale ta čas, ko sem šla nafilat baterije domov. Sem bila že prepričana, da se je odprla nova temauser posted image .

Maja T, ravno zato pa jaz sploh nočem odpreti strani FB-ka, ker bom potem verjetno čist not padla. Imam povabilo, pa ga sploh še povohala nisemuser posted image .  Mi že RR vzame preveč cajta, pa itak se moram zdaj učit. Pač bo FB malo počakaluser posted image

sayuri, kako sta luštnauser posted image user posted image

sandra, pa le vidim tvoje princeskeuser posted image user posted image user posted image . Luštne so! Ne vem zakaj, sam jaz bi bla najbolj srečna mamica na svetu, če bi mela recimo 4 punčke. Se mi zdi, da s fanti ne bi znala. Sem bila že za moji dve tako vesela. Sam če bi bil pa fant, bi ga pa prav tako oboževala. Sej morda bo v najstniških letih s puncami večji križ, kdo bi vedeluser posted image user posted image user posted image

arany, WB! Pa super za izčrpno poročilo o avtosedežih. Mi moramo najprej menjat avto, potem pride na vrsto sedežuser posted image . Ne, se hecam, sedež že mamo, je pa od starejše hčerkice. Sam je na podstrehi in ne vem, kako izgleda. Če bom rabila, te bom že pocukala.

Zoja Miša, nima pomena, res ne. Saj veš, kaj mislim.

Nič, lepo nedeljo želim vsem skupaj! Pa pa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 7:38:55   
Zoja Miša
Kavauser posted image user posted image user posted image , čeprav dvomim, da jo bo danes katera prišla iskatuser posted image
user posted image  ima danes RD. Ga čakam zaspanca, da se zbudi. Sem balone napihnilauser posted image

Včeraj smo se imeli fino, princeska ful pridna. Biftek malo preveč pekoč, tako da sem pojedla samo 2 kosauser posted image  Eh, pa drugič.

Lepo, čeprav deževno nedeljo želim

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 7:40:47   
anita goitan
jutro

zoja miša hvala za kafje

Super se mamo, 3 babnce-tri generacijeuser posted image

se beremo...

lepo nedeljo


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 7:54:13   
ozziebo
jutro

sva z Laro sami. David si je izposloval vikend pri babi, user posted image  je šel smučat..

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 8:03:00   
nell
dobro jutro - hvala za kofi-js ga dans rabim kr ena dva vedra, smo mel klavrno noč - ga je tamal sračkal tja od 12-2, pa pol ob 4 pa tko. Pa k bi mi vsaj blo jasn kaj bi rad, pa mi ni blo...sem ga potem vzela v svojo postlo, ker sm js hotla spat, pa me je pikec gledal, pa se me stiskal in pol nisem mogla spat, ampak sem uživala, pa jokala kr sem kr neki študirala, da kok bo hitr zrastu, pa se pol ne bo hotu več tkole cartlat pa take - jao meni se vidi da sem včeri user posted image dobila, mi je čist hormone premiksala.

_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 8:33:02   
sayuri
JAz sem tud prišla po kafe, če ga je še kaj ostalo user posted image user posted image user posted image  Ponoči sem vstalo ŽILJONKRAT!!! Ah, bo enkrat bolje....
Grem pod tuš, pa pobrit se...bi lahko že kitke na nogah delala user posted image user posted image user posted image

Zoja MIša, vse najboljše tvojemuuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 8:41:45   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Grem pod tuš, pa pobrit se...bi lahko že kitke na nogah delala user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image ,jaz tud nucam lonec kafeta,pr nas tud noč za user posted image ,...zgleda da je nekaj v luftu...

pa še ta velik je vročino fasal,...ma saj ni čudno,ker so v vrtcu vsi bolani,so 3 skupine združene ker ni otrok...mah sej bo kmal pomlad...upam

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 8:43:45   
miškolinček
sorry čist pozabla:

 Zoja Miša,vse naj naj tvojemu dragemu,lepo praznujte user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 8:56:38   
andrejaboris
jUtro!

Jaz pa bi kofe pa ga ne smem. Sem včeraj bruhala ko vidra in spet imela vročino. Jaz res več ne vem kaj je z mano. Pobralo me bo. user posted image user posted image user posted image

Naša noč standard. 2x jema in 3x mves jamrama in prdama.user posted image

Sayuri jaz tut upam, da bomo kmalu spali. Tebi tut to želim.

Anita zato pa je dež ko ste same babe na kupu.user posted image user posted image Uživaj in naj ti ta čas čimhitreje in lepo mine!!

Zoja Miša tvojmu vse najboljše!!!

Miškolinček pr nas je že 5 mesecev nekaj v luftu.user posted image user posted image user posted image

_FB pa res zastruplja.


Lepo nedeljo vsem!!!


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 9:18:33   
anita goitan
Zoja miša tvojemu vse naj najuser posted image user posted image

andrejaboris & sayuri 1x se bo obrnilo, pravjo meni, to noč je bila mama priča nočnim žurkam najine Zoje..ma res škoda spanja..vse drugo bi počelauser posted image

Jutri sonce obetajo, upam, me3 jo mahnemo na Bleduser posted image

a tako uredu poziram: ( ok, fotka je še za obdelat..presvetljena..sam drugičuser posted image )

user posted image

Tako podlogo sva dala po tleh, no fotka je stara 1m, sedaj Zoja nima več igralne podloge ker ji je dolgocajtnauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 8.2.2009 9:32:59 >


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 9:35:13   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk


user posted image   user posted image   user posted image user posted image



A se to z vodo meša?user posted image user posted image user posted image

S čim boste gres delale - z vodo, adaptiranim mleko, s čim??user posted image



Erin jaz nimam druge izbire kot vodo, z adaptiranim mlekom ne morem, ker ga ne sme. OZ sem včeraj naredila preizkus ali res ne more adaptiranega mleka ali mleka ne prenese na splošno. Eno kašico sem zmešala z zelo razredčenim kravjim mlekom in je dobil take flekice okoli ust da zdaj brez testiranja vem da ima alergijo na kravje mleko. Sem to moji P že pre dopovedovala pa me ni kaj dosti poslušala!

Pa da me ne bo katera tepla, ker vem da se mleka ne daje do 1. leta, sem sama naredila test, ker me P ne posluša!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 9:35:17   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Jutrouser posted image ...
Ah, današnja noč živi obupuser posted image , Tina jokala, jamrala zaradi bolečin v ušesih, mali dve pa imeli nočno hranjenje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate! user posted image


Se pridružujem!!!!! Pa še jaz navijam za taveliko sliko!!!!!!

Luna2008 user posted image samo da si bolje. GH, pri nas je enako, če se le da naredim sama, tudi za sabo, ali pa vzamem kupljenega. Zaenkrat še vse kuham razen hruške, ki pa se mi zdi da ga surova malo pošravfa. Pa tudi mi smo še vedno na nesladkanem čaju. Slikca je pa krasna!

Krysia po korenčku sem mu dala bučko, lahko greš pa tudi na krompir. Pri nas je zdaj nov hit krompir-brokoli, ne morš verjet.user posted image

Ryssa seveda lahko daš slivo, jaz sem jo mešala med korenček, ker ga preveč zapira, da je potem lepo kakal!

barbarinha WB lepo te je brat, sva imele dokaj podoben porod samo da se je moj končal s CR, vem kaj si prestajala! user posted image Pa večkrat se oglasi!
To je pa za slikce:
Pojdi na stran shrani.si
Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

Kaj je bilo danes ponoči, mislim da se bliža polna luna. Jaz sem pa user posted image fasala in me tako šravfa user posted imageImam vprašanje za tiste ki ste imele CR, a vas ob user posted image tudi šivi špikajo? Imam občutek kot da me zdajle šivajo.user posted image




< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.2.2009 9:37:18 >


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 9:41:00   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

...bi lahko že kitke na nogah delala user posted image user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image


Zoja miša vse najboljše tvojmu.

Čestitke tudi sandrinima Taji in Teji za 6m user posted image user posted image user posted image


anita luštna je user posted image


Mi smo šli pa včeraj po tahujšem dežju na sprehod, pa je blo prav fino user posted image


Pa še naš falot in party v posteljici

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 10:56:41   
K_a_t_j_a

Jan spi in se vam mal oglasim, moj dela pa cel dan. Grema potem k našim na kosilo.
Zoja miša
vse naj naj tvojemu user posted image !! user posted image
cebrca kaj pa, če mu nardiš to kašico z Allernovo ali katerim drugim mlekom za alergike?
anita lepe slikice, babnce kar uživajte! Hvala za sprejeto prošnjo za prijateljstvo na FB in tudi ostalim, ki ste me sprejele.
Dala sem še prošnjo za matejchi, Maja T. pa ne vem katero še. Sem se po sličicah bolj orientirala in nekatera imena poznam od vas. Pa ko me je Sayuri sprejela in vas ima že ful in se potem preko nje iskala. Sej nisi jezna Sayuri a ne? Ja res te tale FB kar čist zmeša.
Sandra123 krasne so tvoje pupike!!
barbarinha WB!!
Ryssa lepe slikica! user posted image
Čestitke sandrinima Taji in Teji za polovičko!


Včeraj smo se imeli fajn, sem spet preveč jedla. Mi uspe kakšno kg dol zbit, pol pa kam tako gremo pa spet gre vse nazaj gor.user posted image user posted image user posted image
Pa še današnja pomembna novička: Jan se je obrnil iz hrbta na trebuh!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Iz trebuha na hrbet je pa čist pozabil kako to gre in se sploh ne obrača nič.user posted image

Včerajšnji poizkusi Jana pri obratu iz hrbta na trebuh:
user posted image
Tak nasmejan je bil, ko smo prišli domov včeraj:
user posted image





_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 11:03:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kavauser posted image user posted image user posted image , čeprav dvomim, da jo bo danes katera prišla iskatuser posted image
user posted image  ima danes RD. Ga čakam zaspanca, da se zbudi. Sem balone napihnilauser posted image

Včeraj smo se imeli fino, princeska ful pridna. Biftek malo preveč pekoč, tako da sem pojedla samo 2 kosauser posted image  Eh, pa drugič.

Lepo, čeprav deževno nedeljo želim


O ZojaM si pridna..in reakcija tvojega?user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi včeraj biftek jedla, si me lumpa čist sprovucirala z njim in sem mojega poslala v trgovino ponjuser posted image user posted image user posted image Sem pa pojedla 7 kosoooooooovuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa je bil tud en mičken pekoč ampak..ga nisem jedla že leto dni, mi je prav "dol viselo" še za touser posted image user posted image user posted image

In še ena ki rabi kafe in ga zraven ko to piše pridno pije, očitno je bilo res nekaj v luftu, tleh in vmesuser posted image ... Tilen je od zadnjega cepljenja čist zblojen... spet se mi zbuja ponoči.. danes je celo noč neki jokcal pa ob 2h sva se futrala pa ob 6h (ok vem da je samo 2x ampak jaz nisem navajena več..) in potem lump ni hotel zaspati do 8h pa igrat se je hotel pa ne vem kaj še pa komaj je gledal...zaspiva ob 8 pa spet ob 9 vstaneva in zaspi med futranjem in sva pospala še 15 minut ko sva že ravno ležala.. jaz ne vem a bodo ti zobki kmalu al kaj.. grrrrr.. se obema s T pozna da slabo spiva..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 11:05:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk


   user posted image   ....... 



A se to z vodo meša?user posted image user posted image user posted image

S čim boste gres delale - z vodo, adaptiranim mleko, s čim??user posted image



Erin jaz nimam druge izbire kot vodo, z adaptiranim mlekom ne morem, ker ga ne sme...



aha z vodo... kaj pa druge... kaj boste uporabile -vodo, dodatek..??? --> Za te kašice ki se z mlekom mešajo...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 11:11:33   
Erin
user posted image user posted image user posted image Teja & Taja - vse najboljšeeeeeeee za 6 m!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 11:25:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
Pa še današnja pomembna novička: Jan se je obrnil iz hrbta na trebuh!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Iz trebuha na hrbet je pa čist pozabil kako to gre in se sploh ne obrača nič.user posted image



user posted image user posted image user posted image


In pa Barbarinha - dobrodošla nazaaaaaaaaaaj!user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
8.2.2009 11:42:04   
sayuri
Erin jaz bom te kašice mešala z Aptamilom.

Taja&Teja, vse najboljše za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?