Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
v glavnem neprijeten občutek.... sam vsi pravijo da je to zaradi rasti in raztezanja maternice ker se mišice širijo... kaj pa vem

da mi solze kr spolziju po licu. Upam,da niso to kaki "popadki" ker še nočem rodit..vsaj še 4 tedne ne..! Še je naša pikica mal premala..
, 9.1. sem imela prvi pregled a mi datuma PDP ni določila, ker je še plod kao premali. To je rekla zdaj že moja bivša G
! Sem se prestavla k dr. Kudrovi, ki dela v MB porodnišnici. A je še katera pri njej? Baje je full ok, pa še preko vez sem prišla do nje.
, ki bo julija stara 8 let in sina
, ki je bil avg. 2 leti. No pričakujemo pa zopet avgusta! iz katerega konca MB pa si (če lahko vprašam??)
pa lahko kaj prehiteva in sva skupaj v porodnišnici! Nikoli ne veš!
sam je malo možnosti da se rodi ravno na PDP. Kaj menite jih več rodi pred PDP ali jih večina prekorači?
v avtu, in bi se lahko kaj zgodilo..bi mojmu mal avto počohala,..pol pa grem raje na bus.. Imam srečo,da rada kaj ruknem..
)..
dragim nekaj ni vredu...