Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Oz. tako kot pravi Nia. Men je - po pravici povedano - večja packarija potem spravljat v posodice, zamrzovat, pisat kaj je notri ... rajš frišno naredim, pa še bolj zdravo je.
če si komaj začela uvajat GH, potem začnem samo z 1 živilom naenkrat. jaz sem začela s korenčkom. v hladulnuku že pripravljena zelenjava zdrži do 2 dni, v zamrzovalniku pa seveda daljši čas. sem pa ravno ta vikend pripravljala malo zaloge - kašice: korenčke+koleraba, cvetača+koleraba, cvetača+bučke,... pol pa vedno samo skuham zraven še krompir in to je to....
meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku....
meni je to vnaprej pripravljanje hrane smisleno že zaradi količin - kaj bom vsaki dan kuhala po 1 cvetko cvetače+1cvetko brokulija+ 1 krompirček ??? raje skuham za par dni pa je. hrana z zmrzovanjem pa še povrhu izgubi manj viraminov kot zelenjava, ki več dni leži v hladilniku....
kako razmišljanje
Ja, ker je to za mojega otroka najboljše
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Jaz ji zamrznem le meso, kupim piščanca in purana, narežem na koščke za en obrok in zamrznem. Zelenjava pa je na koščke narezana kuhana v 15 minutah z mesekom vred, tako da se mi zdi škoda da bi zamrznila.
ok a mi lahko poves kako skuhas manj kot 100ml kasice??
ma če je hrana dobra za tvojga otroka bo ja tudi zate, pa ti probej ostalo pojest.