Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kako je lepaaaaaaaa pa med tako umazanim delom... res je
Pahor je prinesel Kresalovi lep šopek vrtnic. Katarina je navdušena nad darilom,v trenutku se sleče, leže na posteljo, da noge narazen in reče: Borut, to je pa za rože! On se začudi: >A, nimaš vaze ?!<
Jutro JAz sem danes čist polomljena. Zgleda, da je včerajšnja telovadba naredila svoje PA vodni dan je za mano...jeeee...sicer sem zvečer pojedla pest oreškov, ker mi je blo že slabo in v glavi se mi je vrtet začelo. Ampak sem vseeno zadovljna
Sem zjutraj najprej skozi okno pogledala, kolk je snega , pa HBju sam dež pada.Logično. Je vedno tako...kadar moram jaz kam otroke "trogat" .
Se vidimo....a na običajnem placu tam zgoraj pri dvigalu JAz tud ne vem točno, kdaj pridem. Bom zdajle počasi že kar zrihtala L&Z, pa bomo čez kakšno urco že šli. Imam še nekaj opravkov pred čvekanjem v LJ.
bambi kok ste lepi Vilika Vid je pravi frajer. Vidiš, on lepo mamamama, naša Zara pa atatata ZojaMiša naj te G dobro poštima tam dol
jutro! pri nas pa je vsakič, ko imamo naslednji dan pregled, isto - zbudi se ponoči in hoče jest (tokrat ob 4h). in to vedno samo takrat, ko imamo pregled.
prosim za pomoč za vse tiste, ki že uvajate oz. ste že uvedle GH - mi začnemo z GH v soboto. ker je že stara 6 mesecev, bomo začeli s kosilom - zelenjava (korenček). mi lahko prosim poveste, po kakšnem vrstnem redu ste zamenjevale obroke? patronažna mi je rekla, naj se sama odločim. sem pa malo neke knjige in paparico brala in večinoma priporočajo naslednji vrstni red zamenjevanja obrokov - kosilo (zelenjava) - večerja (mlečno-žitna) - dopoldanska in popoldanska malica (sadno-žitna).
Matejka_ prav imaš. Tako se menja vrstni red. Pa vse bi dala da bi bila na tvojem mestu s spanjem. Mi smo danes še dobro spali, ko sem samo 4 krat vstala od tega sem ga dve uri mirila, ker se je drl kot zverina. Zobek še vedno ni prišel ven, je čisto na meji.
Carol, najini 2 sta isto stari?! V sredo praviš, se moram kako prijaviti? Jaz bi tudi hodila. Kje pa je? O telovadbi govorim
ja danes je polovicka leta , kok cas leti. ni se treba prijaviti, lahko pises na andreja.troppan@zavod-tamala.si in sporocis, da bi rada prisla. Je pa v plesni šoli Akademija (nad Metalko), nasproti NLB. cestitke tudi ostalim danasnjim slavljencem.
Matejka_ prav imaš. Tako se menja vrstni red. Pa vse bi dala da bi bila na tvojem mestu s spanjem. Mi smo danes še dobro spali, ko sem samo 4 krat vstala od tega sem ga dve uri mirila, ker se je drl kot zverina. Zobek še vedno ni prišel ven, je čisto na meji.
Cebrca, pridem. Boš lahko sprobala.
HVALA.
ja, to pa vem, da imamo srečo. ko je bila stara 2 tedna, je začela spati po 7-8h na noč, čez dan pa ful malo. zdaj pa je že na 9-10 urah. smo ful veseli, ker imamo običajno zelo mirne in predvsem naspane noči . zobki pa nas seveda še čakajo...
Evo se vidimo danes, nisem čisto dosledno sledila, če se je še katera javila da pride ali da ne pride. Vglavnem tiste ki pridemo bomo veselo čvekale in upam da naredile sonce!
Dobimo se kot vedno zgoraj pri dvigalu, kjer je lumpitova igralnica!