|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.8.2009 9:32:16   
petkapet
Piška goriška,..nisi edina, ki nimaš še stvari za tvoje detece. Nekaj oblekic sicer imam od prvega,ampak še čaka za odpakirat in oprat...pa voziček še razglabljava kakšnega kupit... user posted image .

Sej me ful vleče it vse nakupovat, ma mi je še malo prezgodaj...moja maternica že vadi, čem reč, trebuh mi otrjuje fajn že kak mesec in če še vse nakupim, si zna tale naš mislit, da je čas za pridet ven user posted image . Sobica pa bo ostala bela s pisanim pohištvom, ki joima naš prvi korenjak. Dojenček pa bo prvo leto itak ninal v posteljci v naši sobi in se igral v dnevni.

Punce, neki bi vprašala glede vozičkov Jane, tiste ki se spoznate. Eno akcijo sem zasledila za Slalom formula strata (košara, avtosedež in ogrodje za 550), a je tole predhodnik 3 kolesnika Slalom pro?
Sem gledala ceno tudi na uni strani, kjer je kupovala MAyamaya, ampak tam tega nisem zasledila.

Uh, sem se razpisala...

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: November2009
25.8.2009 10:08:45   
Nezy85
Glede papirov, kolikor sem dobila informacije, ti delodajalec napiše znesek bruto plače poštempla in me oddamo to na CSD na podlagi tega pa ti CSD izračuna porodniški dohodek!

_____________________________

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: November2009
25.8.2009 10:30:39   
divja
ojla souser posted image ,
vidim da ste ful pridne in da ste se razpisale :)
jaz sem prejšnji teden prišla iz morja in sem prav vživala, samo prehitro je minilo.
Sem pa jaz drugače tudi RH- in sem v ponedeljek šla po napotnico k mojemu G, potem pa na transfuzijo kri dat, v torek pa ponovno tja po izvide in ampulo, potem da nazaj k G, da me je sestra špiknila v rit, aja pa nič ne boli sem preživela :)
sem pa ful vesela, ker sem dobila odločbo od komisije in imam podaljšano bolniško do 15.9. :)
Za našega user posted image nisva še prav veliko kupovala, zdej imava samo voziček in pa kolegica mi je dala trip trap stolček, bo treba počasi iti malo v šoping, čeprav je zdele najprej na vrsti kopalnica. komaj čakam da bo gotova.
Glede ovčke jo bom pa jaz tudi kupila, ker pravijo da je ful topla, tako da našega user posted image  ne bo zeblo ko bomo šli kaj ven.
pridne bodite jaz grem še malo počivat
pa pa

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: November2009
25.8.2009 10:37:38   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Punce, neki bi vprašala glede vozičkov Jane, tiste ki se spoznate. Eno akcijo sem zasledila za Slalom formula strata (košara, avtosedež in ogrodje za 550), a je tole predhodnik 3 kolesnika Slalom pro?
Sem gledala ceno tudi na uni strani, kjer je kupovala MAyamaya, ampak tam tega nisem zasledila.

Uh, sem se razpisala...


formula strata pomeni, da imaš zraven avtosedež Jane strata. spada pa to vse pod Slalom pro vozičke.
poglej si tukaj - tukaj imaš sete voziček, globoka košara in avtosedež (takole piše Jane Slalom Pro Buggy - Formula Set + inklusive Capazo Pro + Strata), barve pa pač izbiraš:

http://www.o-baby.de/agr/Jane-Slalom-Pro-Sets_22503_3.html


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: November2009
25.8.2009 11:16:42   
petkapet
O ths Mayamaya, se vidi, da gledam bolj ita strani. Kolko si pol s poštnino dala za uni tvoj 4kolesnik ?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: November2009
25.8.2009 11:32:56   
mayamaya
jaz sem dala s poštnino 429 €. ampak sem vzela samo voziček in globoko košaro, pa dežnikec sem še vzela zraven. pri nas je bil v pikapolonici brez dežnikca 679€ user posted image

meni se je zelo splačalo. voziček sem že dobila in je vse o.k.


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: November2009
25.8.2009 11:44:41   
*I.am.happy*
Ojla srečke user posted image !

Uf po 3 tednih dopusta sem 2 dni samo vse poste za nazaj mogla prebrat in vidim, da ste se dobr načvekale;) Pa sej prov, tko je treba, več k si povemo, več zvemo. Sploh pa tiste, ki smo v tej zadevi prvič.

sploh ne vem kje naj začnem;)

skratka;

BOLEČINE- ja pri meni, moram kar potrkat, bom rekla, da je večinoma OK. razen ko useka križ pa neke meni neznane bolečine okol popka. ampak si rečem, da je ok in grem naprej. Spim pa full dobr, seveda z unim črvom ob sebi, samo na hrbtu ne morem spat, ker mi tale žoga pritiska na vse živo.

KILE -  se bojim, da sem se malenkost preveč zredila. cca. 10-11 kg, pa baje, da bodo zdaj še šibale gor, ker otrok pridobiva na teži itd.....pa danes se začne 29. teden, obseg trebuha je pa 103CM

RH- danes šibam po inekcijo. malenkost sem pozna, ampak drugače ni šlo. mi je pa zanimivo, ker sem se na morju pogovarjala z eno punco. in pri njih tega ne delajo.

PLENIČKE-bodo kar une za enkratbno uporabo. komaj kaj vem o tem kako delat z otrokom in bo to vse prvič, pa res ne vem, če bo še čas za pranje in sušenje itd.... no nekaj nas baje naučijo v materinski šoli, v katero greva 1.9. čeprav sta mi včeraj 2 rekli ena za drugo, da vse pozabiš kar ti tam povejo;)

OPREMA - za zdej imava bolj malo stvari, res par frčkarij in sem še včeraj dobila "nasvet" naj ne kupujem, da je še prezgodaj, naj kupiva po 32. tednu.Pa nisem čisto prepričana, da bo to tako. No sem zatajila mutsy-ja. Tega pa že imamo, ker so nam ga po nekem čudežu dobavili v 4ih dneh!!!!

3D - nisva šla in tudi ne bova. je zadevica kar malo draga, sploh je pa meni slikica dokler je bil še pikec mali najbolj všeč tista iz normalnega UZja. črno bela.

CSD - mayamaya!! -  hvala hvala, ker si danes pripela članek in podčrtala zadevo. namreč jaz sem bila sveto prepričana, da tistih 30-60 dni velja najprej in ne najkasneje. me je kr panika mal zagrabla. bo treba zdej to kr hit začet nabirat in okol nosit. tko, da še enkrat HVALAuser posted image

Drugače je pa naš bebe eno zelo živahno bitjece. Sem včeraj zvečer poslušala Mozarta, sem rekla, da vidmo kako to vpliva. No in se je izkazalo, da vse prej kot pomirjujoče. Čim je muzika oz. glasno govorjenje, hrup....to se tko premetava, da je norouser posted image ampak kar naj se, to je sigurno dober znakuser posted image

Skatka bušije mate krasne, seznamček - bravo tassika!!!

aja za seznamček 1.9. naslednji pregled.

Toliko od mene po dolgem času.

Lepo bodite in pazite nase in na bušije!!


(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: November2009
25.8.2009 15:54:34   
petkapet
Joj, danes sem skor on line tlele user posted image .
Mayamaya, sem videla ja, da imamo naše trgovine "krasne" marže na vozičke. Se pa splača it nekam blizu vsaj it probat voziček preden ga naročim po netu. Malo kolebam med 4kolesnikom od chiccota, me pa mika tudi ta Jane (čeprav sta kompletno dve različni stvari).
Že, ki si izvežbana user posted image , bi rabla eno pomoč, tole bi mogu bit tris http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-air-h64-formula-set_JA5157-H64FS.html. Me pa malo bega...ker je isti voziček samo 2009 leto skor 200eur dražji (na strani 1).
Hvala za info že vnaprej user posted image .


(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: November2009
25.8.2009 16:14:58   
lelyka
ojla,se še jaz po dolgem času spet javim..sem mela danes pregled in je z štručko našo vse v najlepšem redu samo zelo nizko jo nosim...no sem samo srček slišala ampak tudi to je super..
me je pa danes špiknila,ker sem rh-..pa potem mi je dala napotnico za v bolnišnico,da mi dajo inekcije
za pljučka,ker je otročiček nizko zelo..  z mojim sva kmalu čist znorela..ker so naju samo iz enega nadstroplja v drugega premetaval..kot da so zgubljeni..in potem ko so nas že 5 poslali na isti odelek kot prej je moj čist znoru pa jim povedal svoje no in potem sem končno dočakala ginekologa,da me je pregledal...
no in na koncu je g v bolnišnici rekel,da mi ne bo dal tega za pljučka..ker me je dal tudi na ctg in je bilo vse super..pa baje oni to dajo samo,če je pričakovano,da rodiš 5dni prej..
če bodo pa slušajno kakšni krči pa kr naj pridem in potem mi to dajo..
moj se je samo smejati začel..ko je to slišal..danes ne..če pa dobim krče naprimer čez 3ure pa mi dajo to:)
no ja kot sem rekla oni že vedo kaj počnejo in upam,da so naredili pravilno..čeprav vem,da se moja g ne bo s tem strinjala..no in verjetno tudi ne bom rodila v tej porodnišnici,ker me je čist razočarala..
naslednji pregled imam pa 8.9..mi je pa danes dala moja g papirje za paket ali denar..pač kar se bom odločila...
a ma kakšna link od teh obrazcev,ki jih potrebujemo za socijalno,da bi si sprintala..ker jaz jih ne najdem..user posted image

no lepo se mejte,jaz grem pa mal počivati..


(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: November2009
25.8.2009 17:07:10   
tassika
papirji so na našem seznamčku spodaj, mislim pa da je ostal na 191 strani.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: November2009
25.8.2009 18:39:41   
ninka80
Ojla,

tudi za mano je dans pregled. Detece je dobro, obrnjeno z glavo navzdol. Je pa posteljica še vedno nizko in skrajšan MV, tko da mi je rekel g, da moram počivat. user posted image

Pridne, k ste začele počasi nabavlat stvari. HB, da men ni treba, saj imamo že vse doma. Kupil bomo samo novo podlogo za na previjalno, k je ta strgana in pa kompletek za iz P. To je pa to.

matične celice..... ste sicer že imele debato o tem, vendar me zanima, če se je katera odločila, da jih shrani v javni banki???

za seznam: naslednji pregled imam 29. 9., aja, pa 2x sem napisana


lp


_____________________________

http://nina80.moj-album.com/





(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: November2009
25.8.2009 18:52:08   
tassika
Joj k sem jezna, sem dobila odločbo komisije in so mi podaljšali od 28.8. do 11.9. za točno 14 dni in se sploh ne grem več, potem bom koristila dopust za nadaljnih 14 dni, ki mi pa še preostanejo pred porodniško pa še ne vem, samo živčno me dela ta komisija, s tem da sploh niso upoštevali nič tistega kar je napisala moja g.

Za javno banko sva se odločila midva, tako da ninika80 če te zanima mi zaupaj svoj mail, pa ti posredujem kaj so mi poslali + že vso dokumentacijo.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: November2009
25.8.2009 19:09:27   
ninka80
tassika, imaš ZS


Tut jst bom od 1.9. na bolniški. Tist mesec, pol pa komisija. Pa je bil dans moj G čist optimističen, da to bo šlo čez. Me prov zanima, al bo res takouser posted image user posted image user posted image


_____________________________

http://nina80.moj-album.com/





(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: November2009
25.8.2009 19:24:05   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Joj, danes sem skor on line tlele user posted image .
Mayamaya, sem videla ja, da imamo naše trgovine "krasne" marže na vozičke. Se pa splača it nekam blizu vsaj it probat voziček preden ga naročim po netu. Malo kolebam med 4kolesnikom od chiccota, me pa mika tudi ta Jane (čeprav sta kompletno dve različni stvari).
Že, ki si izvežbana user posted image , bi rabla eno pomoč, tole bi mogu bit tris http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-air-h64-formula-set_JA5157-H64FS.html. Me pa malo bega...ker je isti voziček samo 2009 leto skor 200eur dražji (na strani 1).
Hvala za info že vnaprej user posted image .




ej,
ja mislim, da so modeli prejšnjih sezon ugodni, modeli 2009 pa kar ''držijo'' ceno. pri modelu ki sem ga jaz izbirala je bilo isto. sem pa skoraj prepričana, da je razlika samo v barvah, ki so pač letos nove. jaz sem se tudi odločila na osnovi tega, kar za staro barvo , pa še so mi te barve 2009 nekako mrtve (vse so kombinirane s sivo ali črno). sem vidla enega v monfalconu in mi ni bil všeč niti malo, pri nas pa mislim, da novih barv sploh nimajo. ali pa jih zdaj že imajo, ne vem user posted image ?  spoh nisem pri nas nič gledala. samo kako funkcionira.


_____________________________

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: November2009
25.8.2009 19:30:22   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

tassika, imaš ZS


Tut jst bom od 1.9. na bolniški. Tist mesec, pol pa komisija. Pa je bil dans moj G čist optimističen, da to bo šlo čez. Me prov zanima, al bo res takouser posted image user posted image user posted image



Ja tudi moja je rekla, da bi mi na to mogl 100% odobrit, saj so za 14 dni, ampak se bom znajdla in bom že nekaj skombinirala do porodniške, še dobro da imam še nekaj dopusta

Mail poslanuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 25.8.2009 19:32:09 >


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: November2009
25.8.2009 20:41:51   
piška goriška
Evo, pa imam ta prvo stvarco za dojenčka! user posted image
To je čebriček od Tummy Tub  (tukaj je na slikici, ampak podstavka pa nimamuser posted image   http://soncek.si/si/podstavek-za-tummy-tub-i13200.shtml)
Mi ga je sodelavka posodila in baje je ful bolje za dojenčka kot banjica, vsaj na začetku!
Hura user posted image vse skupaj postaja malo bolj realno...!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: November2009
26.8.2009 7:33:57   
Eva19
dobro jutro, kako ste? jaz sem se pa danes končno po dolgem času res dobr naspala user posted image  user posted image  user posted image zdej se pa počasi odpravljam v domžale na center za socialno delo, grem dokončno uredit denarno pomoč. potem mam pa namen še mal v baby center skočt, k bom že ravn zravn, pa mogoče kej najdem za našo user posted image .

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: November2009
26.8.2009 9:09:42   
lucky girl
Pozdravljene user posted image

Kako ste? Upam, da dober.
Tudi jaz nimam veliko stvari za najino dete. Sva pa z mojim predragim v soboto nakupovala v BC. Ogledovala sva si vozičke, res imajo veliko izbiro vozičkov samo meni niso všeč, eni so kot da bi bili iz vesolja, grozno user posted image

Kja menite o tem vozičku?
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-i272.shtml?tselimage=470#images

Ker imam lupinico že od sestre mi je všeč ta voziček, ker ima samo košaro. Prosim dajte mnenje,nasvet  če katera že uporablja ali poznate katero, ki ima takšen voziček in kako je zadovolnja z njim?

Hvala!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: November2009
26.8.2009 9:23:39   
tassika
noče mi objavit seznama pa da ne vem kaj nardim, kaj je narobeuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: November2009
26.8.2009 9:24:57   
tassika

končno, zdaj pa upam, da mi ga uspe še posodobit.user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.8.2009 9:35:17 >


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: November2009
26.8.2009 9:34:16   
tassika



user posted image
user posted image user posted image


 PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      08.09.              user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       24.08.             user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      3.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                     user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          29.7.               user posted image        
15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )        13.8.               user posted image             
03.11
16.user posted image  Monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          536.9.                  user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )           4.9.              user posted image
19.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )      14.08.           user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

21.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )         31.8.             user posted image    
22.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
23.user posted image  Juniorka (?)GB              (?user posted image . ,?. )                 12.8.            user posted image
24.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            12.8.             user posted image
06.11. 
25.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            20.8/28.08.   user posted image   
26.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?          user posted image   
7.11.     
27.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )           03.09.                 user posted image
28.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
29.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
30.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
31.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
32.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
33.user posted image  Pecorella (?) LJ            (1.user posted image ,1.user posted image )             11.9.               user posted image    
34.user posted image   KARNEM (27) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )              3.9.                user posted image  
10.11.  
35.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                       user posted image
36.user posted image  mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            4.9. UZ KR          user posted image
37.user posted image   miska73 (36)                 (1.user posted image ,0.user posted image )             ?                      user posted image user posted image
11.11.  
38.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
39.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
40.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                      user posted image
41.user posted image metuljcica77 (?)             (1.user posted image ,0.user posted image )         29.07.                 user posted image          
12.11.    
42.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image       
43.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image     
13.11.  
44.user posted image nina68 (40) LJ/CE         (3.user posted image ,user posted image           2
.9.                       user posted image
45.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
46.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )          2.9.                      user posted image  
47.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

48.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
49.user posted image  Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image    
50.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image        
51.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )          08.09.                 user posted image      
52.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
53.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )          29.9.               user posted image
54.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . )       22.09            user posted image   
55.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )           03.09.          user posted image
17.11
56.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
57.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         19.08.                 user posted image      
58.user posted image  luan  (?) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image        ?                           user posted image   
59.user posted image   Nogavicka80(?)PO/PT/LJ(1.user posted image ,0.user posted image    ?                           user posted image        
18.11. 

60.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )         1.9.                      user posted image
19.11.
61.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 11.08.                user posted image        
62.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image      
         
63.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )          24.08.               user posted image      
64.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image      
65.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         18.09                 user posted image                
20.11. 
     
66.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          14.9.                     user posted image      

67.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,?.user posted image )         25.9.                   user posted image      
68.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )          4.8.                     user posted image
69.user posted image   petkapet (37)                  (2. user posted image ,1 user posted image )                                    user posted image  
21.11
70.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

71.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
72.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                    user posted image   
22.11.
73.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         19.9.                      user posted image
74.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
75.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
 07.09.                     user posted image
76.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         6.8.                           user posted image

77.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )        3/5.08                      user posted image
23.11.
78.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )         9.9/19.9.UZ KR       user posted image

24.11.
79.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
80.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
81.user posted image  pi82ka (26)PO            (1.user posted image ,1. user posted image )           24.08                     user posted image
82.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )          17.9.                      user posted image
27.11.
83.user posted image Ikar (?)                         (3. user posted image ,2.user posted image )                 
?                        user posted image
84.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image            

85.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )        28.08.                    user posted image            
28.11.
86.user posted image korala (32) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )             8.9.                   
   user posted image
29.11.
87.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image

88.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                            user posted image
89.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                    user posted image
30.11.

90.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           10.8.                       user posted image
91.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
92.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )        4.9                            user posted image
XX.XX. 
93.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
94.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          
  
?                            user posted image
95.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   



Skupaj: 


 user posted image :    30

 user posted image :    25


user posted image  :    41

  
 user posted image + user posted image + user posted image  = 96

 
Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image
 


user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA


  • Še nekaj strani:

    NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

     
     
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC



  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

     
  • urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

    Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka






  •  
    user posted image





    < Sporočilo je popravil tassika -- 26.8.2009 9:44:20 >


    _____________________________

    <3 Zoja in Patrik <3

    (odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4921
       RE: November2009
    26.8.2009 9:35:11   
    pi82ka
    Ojla,

    tassika full si pridnauser posted image ,

    Jaz sem pa en seznamček stvari zauser posted image  mal priredila po svojih potrbah, oziroma tako kot se mi zdi, da bo meni prišlo prav.
    Komentarji in predlogi zaželjeni...

    komplet za iz porodnišnice:

    (mako majčka, body, 1 pamperska, 1 tetra plenica, 1 povijalna, kapca tetra, kapca bombažna)
    -----------------------------------------------------------------------------------
     
    OBLAČILA
    bombažna jopica 1x  
    body na preklop 2x
    Mako majčke dolg rokav 2x
    Topla vreča / topel pajac za hladne dni
    bodi z dolgimi rokavi 1x
    žabice bombaž. z naramnicami 1x
    plišasti pajacek 1x
    bombažne kapice 1x
    plišate kapice 1x
    majčke in hlače
    pižama (pajacek) 1x
    nogavičke 1x

    HIGIENA, PRIPOMOČKI
    povijalne plenice odvisno od kolkov 5x
    plenice za enkratno uporabo (60-70)
    Tetra plenice (30kom)        
    slinčki  (vendar šele ko začnejo jesti G hrano)
    Mandljevo ali olivno olje
    Hladilno mazilo (bepanthen)
    Otroško milo, trdo lahko tudi tekoče
    Bombažna vata
    70 % alkohol
    Fiziološka raztopina za nos
    Robčki za brisanje rite
    aspirator za nos gre tudi brez tega 

    Termometer za vodo 
    Termometer za zrak 
    Termometer za telesno temperaturo
    Škarjice z zaobljenimi konicami
    Gost glavniček so dobri za temenca
    Mehka krtača za lase
    Steklenička 2x
    Duda
    čaj za novorojenčke če so samo dojeni ne rabijo druge tekočine
    Ščetko za čiščenje stekleničk
    prsna črpalka ne kupujte naprej. Boste videle,če je res potrebna 
    palčke za ušesa 
    šampon  (za novorojenčke brez potrebe)
    OPREMA
    Voziček
    Lupinica
    Posteljica
    Jogi
    Posteljnina:
    -rjuha
    -dekca 2x
    -neprmočljiva podloga
    -kovtrček


    Previjalna podloga
    Banjica ali čebrček
    Brisače kopalne 2 x

    ležalnik
    kengorujček
    baby fon

    (odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4922
       RE: November2009
    26.8.2009 10:12:45   
    tassika
    IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

    komplet za iz porodnišnice:

    (mako majčka, body, 1 pamperska, 1 tetra plenica, 1 povijalna, kapca tetra, kapca bombažna) jaz bom imela en bombažni bodi pa bombažne hlačke in pliš pajacka, pa kombinezonček.
    -----------------------------------------------------------------------------------
     
    OBLAČILA
    bombažna jopica 1x  
    body na preklop 2x
    Mako majčke dolg rokav 2x
    Topla vreča / topel pajac za hladne dni
    bodi z dolgimi rokavi 1x
    žabice bombaž. z naramnicami 1x
    plišasti pajacek 1x
    bombažne kapice 1x
    plišate kapice 1x
    majčke in hlače
    pižama (pajacek) 1x
    nogavičke 1x

     
    Tega imam ful več, ker sem vse dobila in niti ne vem koliko je količinsko, vglavnem do 3m moj otrok ne bo bos in slečenuser posted image

    HIGIENA, PRIPOMOČKI
    povijalne plenice odvisno od kolkov 5x
    plenice za enkratno uporabo (60-70)
    Tetra plenice (30kom)        
    slinčki  (vendar šele ko začnejo jesti G hrano)
    Mandljevo ali olivno olje
    Hladilno mazilo (bepanthen)
    Otroško milo, trdo lahko tudi tekoče
    Bombažna vata
    70 % alkohol
    Fiziološka raztopina za nos
    Robčki za brisanje rite za na pot, doma je baje boljše če rito umivamo z navadnimi krpicami in vodo, priporočale mamice 
    aspirator za nos gre tudi brez tega  - nam je rekla da je to baje ful dobro drugače pa fiziološko v nos in to s curkom, da gre res kaj vn
    Termometer za vodo 
    Termometer za zrak 
    Termometer za telesno temperaturo
    Škarjice z zaobljenimi konicami
    Gost glavniček so dobri za temenca
    Mehka krtača za lase
    Steklenička 2x
    Duda
    čaj za novorojenčke če so samo dojeni ne rabijo druge tekočine - nam so bolj priporočali, če ga že dajemo da naj bo to ta iz vrečk in ne kakšen hipp ker ima dodan sladkor in ni dobro za zobke, baje dokler dojenček ne pozna sladkega niti ne bo kompliciral, še najboljša je pa navadna prekuhana voda. 
    Ščetko za čiščenje stekleničk
    prsna črpalka ne kupujte naprej. Boste videle,če je res potrebna 
    palčke za ušesa 
    šampon  (za novorojenčke brez potrebe)
    OPREMA
    Voziček
    Lupinica
    Posteljica
    Jogi
    Posteljnina:jaz imam 2 kompleta
    -rjuha
    -dekca 2x
    -neprmočljiva podloga
    -kovtrček

    Previjalna podloga
    Banjica ali čebrček - Bolj so nam priporočali banjico, ker čebriček dojenček ful hitro preraste pa še nekaj je povedala pa sem pozabila.
    Brisače kopalne 2 x
    ležalnik
    kengorujček - v šoli ful odsvetujejo, ker je prevelik napor za hrbtenico, potem bolj priporočajo sling, pa še to ne za dolgo časa, ker se dojenček notri lahko zgrbanči in ga pozabimo popravit, za sprehode je striktno priporočala košaro, vse ostalo na hitrco, kengerujčka lahko ko že dobro drži glavico, sam pravi, da je potem pa že toliko težek da ga težko nosimo
    baby fon



    evo ne me zdaj tepst, tko so nam odpredavali, upam pa da danes ko imamo nego dojenčka dobimo kakšen okviren seznamček

    _____________________________

    <3 Zoja in Patrik <3

    (odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4923
       RE: November2009
    26.8.2009 10:23:41   
    petkapet
    Lucky girl, če vtipkaš gor na strani, kjer imaš iskanje po meri ime vozička, boš videla par povezav v ringaraji na to temo. Kot sem videla, je kr zanimanje, ampak nobena še ni kupila user posted image .

    Tassika, če se boš spomnila za naslednjič pri seznamu, so leta za popravit na 33. Ths.

    No, včeraj smo sli v trgovino pogledat kako se vozi tale 3kolesnik od Jane, in smo bili kr navdušeni. Pol zvečer pa grem lepo na uno nemško stran, kjer je Mayamaya že kupila. Najdem plavega (formula, kje so vse 3 stvari )...in ko probam rezeervirat...mi javi, da blaga ni v skladišču,ma ne samo to, tudi, da je že razprodanouser posted image ,user posted image . Tako je sigurno na zalogi rdeča barva,..no bomo še malo razmislili, ampak ne ravno za dolgo, ker zgleda zelo kupujejo lanski cenejši letnik.

    (odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4924
       RE: November2009
    26.8.2009 10:25:39   
    Nezy85
    Dobro jutrouser posted image

    Super seznamček meni je fulll všeč, edino tam pod Higiena in pripomočki, ko imaš robčki za brisanje rite tega jaz (pač moje mnenje) ne bom uporabljala, bom mela sveže skuhane domače kamilčke in tetra plenico in ga s tem umijem oz. toplo prekuhano vodico če bo sila drugače pa domače kamilčke!Če pa greš kam v kakšen šoping takrat ti pa res ne preostane drugega kot pa mokri robčki, samo te še pa morem preučit, pa da vidim kateri so res najbolši za mojo bibo!!


    Punce še eno neumno vprašanje: Kaj so oz. kako izgledajo Mako majičke??user posted image Vrjetno butasto vprašanje!!


    _____________________________

    Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

    (odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




    Nos.
    пеперутка16

    Kako majhnim otrokom čistite nos?