|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
12.10.2009 18:24:44   
taraji
No, pa da se vam še jaz malo javim.

Drage nove souser posted image dobrodošle in čimprej se spravite k čvekanjuuser posted image user posted image

Sem bila prejšnji teden optimist in sem mislila, da se bo gužva proti koncu tedna postopno nehala - ja..sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ravno pred pol ure domov prišla - no, še dobro, da danes ni MŠ, ker bi po moje tam kar zaspala.

Vidim, da so se začele pojavljati razne viroze, prehladi....ma tak smotan cajt je res sedaj, se je pa treba sedaj ko smo nosečke temu še bolj izogibati če se le da

Anuš - tvoja g. je pa res strokovnakinjauser posted image user posted image user posted image - ne vem katera že ti je odgovorila, da si drugič kar sama podatke vpiši, vsaj časa ne boš izgubljala - no, morem reči, da se kar strinjam s to izjavouser posted image user posted image user posted image . Ampak glavno je to, kot si sama rekla da ti veš, da je s tvojo user posted image vse o.k.

Ja, seznami - no, meni tudi kakšen seznam nebi škodil, kaj vse je treba do decembra še postoriti. Tudi mene na momente zgrabi panika, kaj pa če bom morala iti prej, jaz pa še prav nič pripravljeno....no, pa začnem plane delat kako se bom takoj zadeve lotila in kaj bom porihtala najprej....no, ampak do sedaj je še vedno ostalo samo pri planu, porihtanega in pripravljenega pa še NIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa si pol rečem, no sej če me že kaj prehiti, bom pa moža in svakinje zorganizirala kaj vse je treba porihtat - pri organizaciji - drugih seveda sem pa namreč zelo uspešna.

No, tudi jaz sem za, da bi se kaj dobile, pa ker verjamem, da to ni ravno najlažja stvar in je treba zadeve uskladiti bi bilo dobro, da začnemo zbirati kakšne okvirne predloge kje in kdaj naj bi se dobile,ker je res potrebno kar nekaj usklajevanja, da bi nas lahko bilo kar čimveč. No, kaj pravite na moj predlog???

Vsem, ki vas mučijo zdravstvene težave - naj čimpre3j minejo, prav tako pa vse ostale nevšečnosti ki se vam pojavljajo med nosečnostjo.

Imajte se skrajno lepo kljub slabemu in mrzlemu vremenuuser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.10.2009 18:58:45   
*Mojca*
tintara upam da imaš prav glede očetovskega dopusta, čeprav ne vem kako bi v praksi to zgledalo. Imajo namšreč 6-mesečni program in če kje manjkaš moraš nadomeščat (delat recimo popoldan). Za par dni že, ampak 15 pa dvomim. Sicer pa itak začne delat šele februarja ali marca, ko bomo že padli not.

Kar pa se tiče driske nisem mislila da bi bila živčnost razlog, ampak po mojem pa vsaj malo pripomore. Sicer pa upam da čimprej mine user posted image user posted image user posted image

taraji: jaz sem za nekje v Lj, enkrat sred novembra. Takrat bi morale bit večinoma še 2v1 in na porodniški.

Ok šibam!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.10.2009 19:17:04   
tintara
O, sploh nisem vedela, da sem še prijavljena. Sem medtem iskala možnosti za praznovanje RD (6 let). Do sedaj smo se jih uspešno izogibal, letos pa naj mu bo. iTk je vsak teden nekam povabljen in se mu zdaj zdi, da je treba tudi njemu nekaj pripravit. No in sem nekaj celo našla, tudi tu v KAmniku. Najbrž bo kar v Snoviku, no mal sme pa mogla še cene primerjat.

Ah, Mojca, saj vem. Včasih sem že sama sebi sitna s tole drisko in se strinjam, da je današnji dan vsaj deloma posledica živčnosti, sam je pa tudi res, da gre po malo na bolj, potem pa bum poslabšanje, pa spet izboljšanje... No, mislim pa, da so izboljšanja vbse boljša in poslabšanja milejša.

Ja, seznam sem pa danes začela izpolnjevati. Sem šla do naših in pregledala cunje, ki jih še imam doma. Pa za ta velika dva sem pogledala za bunde in ugotovila, da se bo treba spet skeširat. No, pri pospravljanju pa še nisem. Tolk hudo pa še ni.user posted image

Drgač smo pa mi že ven iz prve virozice pri ta malih dveh. No, vsaj iz ta hudega, čeprav moram potrkat, da je bilo milo, samo kašljanje in brez vročine. NAj tako ostane...

Nič, crknu bo, ker sme brez baterije.

Aja, sredi novembra se strinjam, pa za Lj tudi. Upam, da bom še doma....

LP, T

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.10.2009 19:18:01   
Ninča77
Pozdravljene

mi smo bli zlo delavni čez vikend, smo urejali sobico in sem pripopala nekaj slikic naše sobice, ki še ni končana, saj mi je zmanjkalo malo obrobnega trak in seveda manjkata še posteljica in najbolj pomembno bebica.

BeeBee in Anja Tiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z čimprejšno okrevanje in da boš kmalu lahko tole sončico tudi cartala.

No zdej pa grem počasi pod tuš.

Lep pozdrav

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.10.2009 19:18:36   
tintara
AJa, Mojca, naj prej vpraša, pomoje bi se moglo dati zmenit. Čeprav tile programi so res včasih od hudiča. Potem pa not prinašaš, je pa spet BZ, da si bil prej doma.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.10.2009 19:30:06   
Ninča77
No neki se trudim, pa mi ne uspeva najbolje, da bi bil album viden.Bom mogla na moža počakatuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.10.2009 20:29:48   
ShopGirl
Hey user posted image ,

jst se tudi strinjam, da se dobimo. Predlagam da v Lj user posted image , kdaj mi je pa vseeno, se bom prilagodila razen če bom mogla it prej rodit user posted image

tintara, fajn da so izvidi OK - zdaj naj se še driska spoka in bo super. Tole se že kakšen mesec vleče ane? Panika glede priprave stvari; to so pa hormončki user posted image  saj bo... Ti maš itak prakso, pa tut stvari ti ne bo treba tok velik kupit. Bi blo pa fajn da ti jih prijateljica počasi vrne, ne? Eni ljudje res nimajo filinga za vračat stvari.

No midva sva pa dons zvedla da ne bova mogla kupit tistega stanovanja ki sva ga hotla, ker so dali eni pred nama tok dobro ponudbo, da se nama ne splača dat boljše. Full sem žalostna. Vem, da se velik stanovanj prodaja...ampak ta mi je bil idealen, z okolico vred. Tko... svoje stanovanje sva prodala, zdej je treba najt spet neki novega, pa da nama je všeč in da cena klapa...plus da je hitro vseljivo. Rajš ne pomislm kakšne možnosti mava da nama dejansko to uspe pred mojim porodom. To tok enih stvari za sabo potegne, da bolje da ne razmišljam preveč.
Grem se smilit sama sebi, jest nutelo pa čakat Kmetijo - patetično, mogoče bo pomagalo user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.10.2009 20:40:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Grem se smilit sama sebi, jest nutelo pa čakat Kmetijo - patetično, mogoče bo pomagalo user posted image

če drugega ne, se ti bojo potem drugi smilili user posted image user posted image user posted image user posted image pa dober tek user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.10.2009 8:11:48   
ShopGirl
Nosečkice, a še spite? Zunaj je že sončeeeek user posted image

Jst se dons odpravljam na CSD, urejat papirje. Sem včeri mal izpolnjevala obrazce, ampak mi ni najbolj šlo... Upam da bo kakšna prijazna gospa danes v službi, drugače ne vem kako bo tole šlo user posted image

maya2: user posted image  si mela kar prav user posted image  sem rajši brala knjigo na koncu, kot gledala. Ampak nutela je šla pa vseeno v slast user posted image

BajBaj

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.10.2009 8:26:40   
*nivea
jutro

Ninča77 zelo lepa sobica user posted image user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam, da bomo kaj rihtali, a to bomo komaj januarja al februarja delaliuser posted image

zoja88 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

mi smo včeraj meli kostanjev "piknik" v kuhinji.. je tak fajn dišalo in je blo tak njami, njami...user posted image

joj, samo še en teden delam..kak je to fajn povedatuser posted image

uživajte user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.10.2009 8:36:05   
ShopGirl
Ninča77 - pa je res lepa sobica user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
13.10.2009 9:04:44   
zalbi
Hej hej!

shopgirl - a si sigurna da so danes uradne ure na CSD-ju, no nevem, men se zdi da so ti uradniki na voljo samo ob ponedeljkih, sredah in petkih?

Drgač pa sem jaz doma s Saro - pomojem so res samo zobje, ker je bla včeri že veliko bolje, ni več imel atako visoko vročino, tako da danes je brez vročine in bova lahko šli malo vn na sprehod, ko je tak lep sonček.

ninča77 - iiii ful luštna sobica...

Taraji, mojca - jst se ZA da se dobimo, pa res enkrat novembra, ko bomo vse že na porodniškem, bo lažje se dopoldne zment.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
13.10.2009 9:18:52   
anaj22
ojla

dobrodošla zoja88, sedaj pa kar fino čvekaj

jaz sem absolutno za srečanje, se bom probala čim bolj prilagodit

ninča ful luštna sobicauser posted image user posted image user posted image

sem pogledala video, pa sem ponsna na svojga user posted image  je bil skoz ob meni

dons me spet ful glava boli bom zgleda mogla kar ena lekadol vzet da bom lahko zalaufala v nov dan

pa tak lep dan je zuni, sam prinas ful piha in je fino ven gledat user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
13.10.2009 9:38:50   
summmer725
Jutro. Evo mi smo iz materinske šole, zdej moram pa nazaj v ZD, kjer imam še prvi CTGuser posted image user posted image . No, včeraj sem bila spet malo v šopingu za našga user posted image , ampak sem user posted image  kar malo zamolčala, me že tko skoz sekira da preveč zapravljam!!
Nove nosečke dobrodošle. Na CDS grem pa jaz jutri. A ste si že naračunale kok porodniške boste dobile??
Ninča77 zelo zelo lepa sobica. Res. A spol že veste? Mi je ful všeč tud zato k je v takih neutralnih barvah. Lepa res. Jaz jo bom pa lahko začela urejeti tam enkrat novembra, ko bo končano stanovanje. Upam.
Kaj novega o BeeBee in Anji Tiji?? Upam da sta obe ok.
Joj punce boge ste tiste, ki imate drisko, pa vročino, pa tko naprej. Čim prej se pozdravite.  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.10.2009 9:47:43   
Zibka
Ninča 77, ful lepa sobica!!! Mene tudi drži tole gnezdenje, ampak se mi zdi, da ne morem prej začeti, kot da dobim previjalno mizo (veliko, s predalnikom, kamor bom zložila vse cotke za user posted image ). Do takrat se mi pa zdi da nima smisla da perem in likam, ker jih nimam kam zložit... In ko dobim ta regal, bom šele lahko lepila nalepkice, da vidim točno kam in kako moram.. Vam kar zavidamurejene sobice user posted image user posted image . Uživajte!

Prvi CTG, jupiiiiiiiiiiiii. Meni je pa rekla G, da bom imela prvega naslednjič- to je v 35. tednu. Se kar veselim..

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.10.2009 10:19:44   
*nivea
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED ~ SPOL

user posted image 1.12.        
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )~ 28. 8. user posted image
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted imageuser posted image

user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  user posted image
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )    user posted image     
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana  user posted image
~ katja.nero (31) ~ (3.user posted image 2.user posted image ) ~ Celje  user posted image
~ *nivea    (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 27.10.  user posted image

user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ user posted image

user posted image  4.12.
~ orhideja75 (?) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~28.10. user posted image

user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) user posted image
~ tamala88 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) user posted image

user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~  user posted image

user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~  user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image    user posted image
~ Luna2008 (?) ~ (2 user posted image    1user posted image ) ~ Komenda   user posted image
~ blondy_81  (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~5.10.  user posted image

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje  ~ 16. 10. ~ user posted image                        
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~10.10. ~ user posted image
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image ) user posted image
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~30.10.  user posted image    

user posted image  9.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 14. 10. ~ user posted image

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )     user posted image                      
~ maya2 ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~  user posted image
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče user posted image
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor user posted image
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) user posted image

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana 13.10.  user posted image
~ **mirjam** (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 22.10. user posted image

user posted image 12.12.
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode ~ 15.10.  user posted image
~ *kristy*  (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~   ~  user posted image     

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana  user posted image
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ Murska Sobota ~ 16.9.  user posted image

user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) user posted image
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted imageuser posted image
~ Ninča77  (32) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ 640641.10.  user posted image
~ Afrodita1 (?) ~ (2.user posted image     1.user posted image )     user posted image  

user posted image  16.12.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana user posted image
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje    user posted image
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj   user posted image
~ araz (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - 21.10.   user posted image

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana  user posted image
~ dreamz  (29) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Obala  ~ 8.9.  user posted image
~ vagica (28) ~ (1user posted image    0user posted image ) user posted image

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~24.8.  user posted image
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje ~ user posted image

user posted image  19.12.
~ tulpika (34) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) 3.11. ~ user posted image
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj  user posted image

user posted image 20. 12.
~ zoja88 (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image  user posted image

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )  user posted image

user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image ) user posted image
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija  user posted image
~ Darca_k (35) ~ (2.user posted image    1.user posted image~ Maribor user posted image

user posted image 24 12.
~ Sončeek (?) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) user posted image
~ Tinča1 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~  user posted image

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) user posted image
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )  ~   user posted image
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted imageuser posted image
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.  ~ 15.10 user posted image
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~23.10. ~  user posted image
~ Momtobe (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~   user posted image

user posted image   27.12.
~ taraji (37) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~  19.10. user posted image  
~ *Mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana  ~2.11.  user posted image

user posted image 28.12.
~ pipika 13 (36) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 21.10.  user posted image
~ mala bejba (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image  user posted image

user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto   ~ 22.10. user posted image

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   user posted image

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~    user posted image                      
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted imageuser posted image

TRENUTNO NAS JE 68 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ
user posted image - 15
user posted image -  9
user posted image - 44

user posted imageuser posted image + user posted image  = 68

user posted image       

user posted image  

09.10.2009
1. BeeBee  -     Anja Tia (1970 g, 39 cm) (pdp 01.12.09 - 32. teden)

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

Podatke za seznam pišite krepko ali z drugo barvo , da se hitreje opazijo

(odgovor članu pipika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2766
    13.10.2009 10:49:11   
    ShopGirl
    Zalbi, ja baje da delajo danes, sem šla gledat na njihovo spletno stran. Samo itak ne morm it, ker sem spregledala da se mora moj tudi podpisat na en obrazec... Bom pa jutri, itak se mi ne da user posted image  Uživajta na sončku, s Saro.

Summmer725, mene tut sekira da preveč zapravljam, tko da me kr sili v to da mu kak nakup zamolčim user posted image  ker jst mu drugač ne bi...sam si je kriv user posted image

Sem si računala porodniško na CSD spletni strani... Me je blo strah, da bo znesek še nižji, kot se je izkazalo, zaradi bolniške. Pa je kr ok no - bom preživela. Čeprav se mi zdi, da če je človek doma, še več zapravi kot če hodi v službo. Groza...

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2767
    13.10.2009 11:15:23   
    pipika 13
    Pozdravljene!

Pohvala tistim, ki ste sobice že opremile in slikce dale gor.user posted image
    Lepo, tudi naša bo v nevtralnih barvah, z belim pohištvom. Včeraj sva v BC-ju kupila nalepke za na steno in omare, vendar bo treba še malce počakat, ker se tlak v sobah še suši in stene tudi še niso pripravljene za beljenje. Računam, da bom lahko te nalepke gor dajala enkart v novemru.

Počutje: danes sem zelo žalostna, ker sem morala danes dopoldne dat uspavat svojo muco. Že en teden se je slabo počutila, ni hotla jest, samo k meni bi se pritiskala, jaz pa sem zaradi nevarnosti okužbe s toksoplazmo, morala biti na distanci. Danes pa so ugotovili, da ima mačjo bolezen - levkozo in da ji kljub zdravljenju ne bo nikoli bolje. Morala sem se odločit in verjemite, ni bilo lahko. Dala sem jo uspavat in sem hotela biti zraven dokler ni lepo zaspala. Lepo sva se poslovili. Hudo mi je, rada sem jo imela, 10 let je bila stara in bila je posebna muca. Upam, da bom danes zmogla v službi, ker sem res fejst žalostna. Vse v hiši me spominja nanjo.
    Uf, kako lahko neka žival človeku prirase k srcu. Komaj čakam svojega, da se danes zvečer vrne domov, da me potolaži.

Drugače pa - pregled imam naslednji teden. Brce čutim vsak dan, enkrat bolj, drugič manj, največkrat zvečer. Nastopila sem v 30 teden. Vse je ok, samo čustveno sem na dnu. Verjetno še bolj zato, ker mi hormoni divjajo in sem občutljiva.

fajn bodite in lepo gnezdite.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 2768
    13.10.2009 12:17:41   
    mala bejba
    Hej. Kak smo kej user posted image ? Jst sem še bolj nova na forumu,tko da se še mal lovimuser posted image . Ste pa ful pridne z opremljanjem sobic,jst še nimam nč pripravljeno,razen prostora,ki je v nežno rumeni barvi.Nalepkice pa smo tud že kupli v bc.Ostalo pa počasi napreduje,sicer je naročeno že par mesecev, pa kr nč ne pokličejo tk d bom počasi obupala pa šla drugam iskat. Jst sm super,še vedno v službi,mal me vožnja zmatra,k je kr dolga,ampak gre. Razen to d slabo spim s trebuščkom sem vesela da lahk še okol skačem. Naša zvezdica pa pridno brca, najraj pa ponoči. Pridne bodite. Pa,pa

(odgovor članu pipika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2769
    13.10.2009 13:07:32   
    araz
    Da se še jest mal javim.
    Včeraj sem začela delati samo še po štiri ure, pa se mi zdi, da je bolj naporno kot 8 uruser posted image
    Sem šla včeraj domov ob 12 uri potem sem šla direktno do moje osebne zdravnice,da mi odpre bolniško in prišla domov ov 16 uri !!!
    Katastrofa. Potem pa takoj naprej na MŠ in skoraj cel dan nisem nič jedla user posted image .
    Danes pa sem hvala bogu že doma user posted image .

Zdej bom pa mal kamin zakurila pa kosilo skuhala in potem šla na en sprehod.

Se še kaj javim, je ravno mami prišla na obisk.

(odgovor članu mala bejba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2770
    13.10.2009 13:35:55   
    Anuš
    Evo na hitro: sem absoljutno ZA sestanek v živo. Dopoldne ali pa zvečer. Ker je mrzlo je itak vseeno kdaj grejemo stole v kakšnem barčkuuser posted image . Če je zvečer, se pa lahko zmenimo že oktobra. Če bo lokacija v Ljubljani se lahko mogoče zmenmo v kakšni Čolnarni v Tivoliju. Sam ne vem kako bo s parkiranjem... Al pa Mercator center v 1. nadstropju?

Sej to, da je G sama vpisala sem vidla šele ko sem končala in sem pogledala v materinsko knižco... Kr neki, zgleda je res preveč user posted image in so G preveč obremenjeni...

Plačan očetovski dopust bo propadel, to sem mislila. Tistih 15 dni. O neplačanem pa še nisva razmišljala. Mogoče bova pa to koristila, da se user posted image sploh spozna z očitomuser posted image . Ja, res je da energije mam dost, samo bom res sama 24 ur/dan, ne samo 8 urc. In prvič nismo spali, pa krčki tudi niso šli mimo nas, tako da bo res pestro. Pol pa da še pomislim, da mi tamala kej zboli, pa kakšno bruhanje al pa kej tazga, da celo noč pedenam enkrat enga, drugič druzgauser posted image . Ajajaj. Sploh ne bom razmišljala. Mogoče bi bilo še najbolj enostavno, da se preselim vsaj čez teden k mojim za kakšne 2-3 mesece. Samo je moj skeptičen, ker v tem vidi razpad družine... Ker bojo lahko nevidno začeli kontrolirat naš life. Sej men tudi po pravici povedano ne diši najbolj jit spet domov po skoraj 10 letih. Ma, nč, bomo že neki...

(odgovor članu mala bejba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2771
    13.10.2009 13:53:05   
    summmer725
    Evo punce medva sva iz CTG-ja. Uf sm se načakala danes pri G., je imela tako gužvo, pa nikamor se ji ne mudi user posted image . Mi je blo pa super poslušat srčka user posted image , pa prov fino se sliši tud to ko brcne. Sem pa dobila tudi tabelco, v katero morem vpisovati kdaj čutim otoka (dnevi in ura). Še datum naslednjega pregleda za tabelo je 27.10. Aja, se pa od prejšnega pregleda nisem nič zredila user posted image user posted image user posted image  (saj enkrat) in že študiram da bi pop. pekla pito user posted image user posted image .

Shopgirl jaz sem mu zadnjič še to rekla, da je lahko vesel, da nisem več v službi, ker bi potem mogla še kaj zase kupit, pa me je sam čudno pogledal user posted image . Poleg dragega pa me še teta skoz nekaj da preveč kupujem, tašča,... in sem rekla da bom zdej pa kar povedala svoje. Me kar razjezi to user posted image , komu pa bom kupovala če ne svojemu otročku.
    Porodniško sem si pa tud zračunala in če bo res taka, bom prov vesela.

(odgovor članu Anuš)
    Neposredna povezava do sporočila: 2772
    13.10.2009 14:15:37   
    *Mojca*
    Dan punce!

pipika user posted image user posted image user posted image za muco. Jaz nisem nek animal friend, verjamem pa da ti je težko. Še posebej ker je bila toliko časa s tabo. Ampak je bolje tako za njo, verjemi.

Ooooo nekatere že imate CTGje...joj kr mravljince dobim, ko pomislim, kako smo že blizu. Jaz bom v četrtek točno 30t pa sem med zadnjimi. A si mislite, tiste, ki ste bolj na začetku da čez ene 4 tedne že lahko rodite....jeeeej user posted image user posted image user posted image

Danes sem spala do 10h....prvič po letu in pol. Sem mojega nahecala naj Lukca pelje v vrtec in sploh nisem mogla verjet da lahko tolk spim. No, res sem se ob 6h za ene pol urce zbudila da sem razbojnika zrihtala, ampak vseeno, je pasalo user posted image

Je pa tekom dopoldneva začel tud dragi bruhat in driskat, tako da je zdaj pa on na udaru. In moram jaz v vrtec. Upam, da me kje kaka komisija ne ulovi, glede na to, da sem na bolniški user posted image Sicer pa se grem jutri pokazat do moje zdravnice in upam, da grem v četrtek že delat.

Za srečanje pa samo povejte, jaz sem za, kadarkoli po 27.10.dopoldan, oz. tudi prej če se dobimo kje zvečer. Se pa strinjam z Anuš, da zna bit Čolnarna J*e*b*a zarad parkinga, tako da predlagam res kak center, Mercator, Citypark, Supernova...mi je vseeno. Nekam, kjer imajo dobre tortice user posted image user posted image

Aja, pa da se malo pohvalim. Drug teden dobiva novo omaro v spalnici. Tisto veliko od tal do stropa. Sva dobila za darilo od moje mami za poroko user posted image user posted image Potem pa začnem počasi rihtat otroško sobico. No, nalepke Medvedek Pu in zvezdice so že polimane user posted image

Lep dan še naprej!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu summmer725)
    Neposredna povezava do sporočila: 2773
    13.10.2009 14:36:04   
    araz
    Prej nisem mogla vsega napiast, ker mi je mami prišla na obisk iz spodnjega štuka user posted image . Sva šle na en sprehod in izkoristile sonček in veter.

Vglavnem jest sem tu za, da se dobimo nekje v Lj. V službi sem pa še do konca oktobra (sicer samo po štiri ure). Tako, če se boste zmenile po 12 uri potem lahko tud že oktobra. Bi bilo pa verejtno najlažje res kakšen center.
    Sem bila zadnjič pod Emporiumom (ne vem katera hala je to) in sem vidla, da je sedaj tam tudi slačščirana galerija grad. Definitivno najboljše tortice, vsaj zame. Sem mogla obvezno eno pojest.

Joj nekatere imate pa že kar CTG. Pol pa res ni več daleč.

BeeBee in Anja Tia upam, da uživata v skupnih trenutkin in da se že lahko crklata.

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2774
    13.10.2009 15:37:08   
    BeeBee
    Evo mene kocno doma. Sem prisla samo,da se malo naspim in najem v miru ampak tako ali tako nimam miru in sem prevec zivcna.

Spet jocem. Prej me je klical zdravnik,da je Anja Tia dobila okuzbo in so ji mogli kisik spet povecat. Se razmisljajo katere antibiotike bi ji dali ampak jih je strah ucinkov ker je njeno telo se prevec "rahlo" in nocejo nic tvegat.
    Tako,da grem zdaj nazaj in se bom se na stiri oci zmenila z zdravnikom.

Kar se hrane tice smo se napredovali user posted image user posted image user posted image  glede na to,da je na zacetku izgubila tezo bo pocasi spet na porodni tezi. Vsaj nekaj dobrega, ne? user posted image

Decemberke moje, HVALA da mislite na mene in mojo princesko. user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 2775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
    Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
    пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?