taraji
|
No, pa da se vam še jaz malo javim. Drage nove so dobrodošle in čimprej se spravite k čvekanju Sem bila prejšnji teden optimist in sem mislila, da se bo gužva proti koncu tedna postopno nehala - ja..sanja svinja kukuruz Sem ravno pred pol ure domov prišla - no, še dobro, da danes ni MŠ, ker bi po moje tam kar zaspala. Vidim, da so se začele pojavljati razne viroze, prehladi....ma tak smotan cajt je res sedaj, se je pa treba sedaj ko smo nosečke temu še bolj izogibati če se le da Anuš - tvoja g. je pa res strokovnakinja - ne vem katera že ti je odgovorila, da si drugič kar sama podatke vpiši, vsaj časa ne boš izgubljala - no, morem reči, da se kar strinjam s to izjavo . Ampak glavno je to, kot si sama rekla da ti veš, da je s tvojo vse o.k. Ja, seznami - no, meni tudi kakšen seznam nebi škodil, kaj vse je treba do decembra še postoriti. Tudi mene na momente zgrabi panika, kaj pa če bom morala iti prej, jaz pa še prav nič pripravljeno....no, pa začnem plane delat kako se bom takoj zadeve lotila in kaj bom porihtala najprej....no, ampak do sedaj je še vedno ostalo samo pri planu, porihtanega in pripravljenega pa še NIČ . Pa si pol rečem, no sej če me že kaj prehiti, bom pa moža in svakinje zorganizirala kaj vse je treba porihtat - pri organizaciji - drugih seveda sem pa namreč zelo uspešna. No, tudi jaz sem za, da bi se kaj dobile, pa ker verjamem, da to ni ravno najlažja stvar in je treba zadeve uskladiti bi bilo dobro, da začnemo zbirati kakšne okvirne predloge kje in kdaj naj bi se dobile,ker je res potrebno kar nekaj usklajevanja, da bi nas lahko bilo kar čimveč. No, kaj pravite na moj predlog??? Vsem, ki vas mučijo zdravstvene težave - naj čimpre3j minejo, prav tako pa vse ostale nevšečnosti ki se vam pojavljajo med nosečnostjo. Imajte se skrajno lepo kljub slabemu in mrzlemu vremenu