|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
10.10.2009 14:32:15   
ShopGirl
Ojoj... Držim pesti za Anjo Tio in našo BeeBee! Močno močno upam da bo punčica v redu, BeeBee pa želim čim prejšnje okrevanje. Hvala ker nas obveščate... Sem z vami v mislih.

user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.10.2009 15:59:37   
araz
Še nič novega o BeeBee user posted image . Upam, da sta obe uredu.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.10.2009 18:17:15   
*nivea
vsake toliko časa pridem pogledat na RR če je kaj novega o BeeBee, a nič.

BeeBee zate in za Anjo Tio pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bla prej na enem dolgem sprehodu, mi je prav pasalo. sedaj me pa vse boliuser posted image
mislim,da bom zvečer še prej zaspala kak običajno. no,upam,da tekmo uspem videt do konca user posted image

moram pa povedat, da naša mala user posted image ni več taka razgrajačica, ne skače in ne boksa tak močno, ampak so brcike zdaj že bolj nežneuser posted image

mi pa pritiska tak fejst na mehur, da to več ni normalno user posted image

no, toliko...mejte se

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.10.2009 18:30:20   
ShopGirl
Upam da je to, da ni novic, dober znak... Kr ne morem verjet, da je ena izmed nas že rodila... Upam da sta s punčko v redu, BeeBee. Žalostna user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.10.2009 19:12:53   
BeeBee
Hello punce.

Evo pa nisem vec nosecka user posted image user posted image  Vceraj sem rodila mojo puncko.
Do zdaj se stanje ni nic spremenilo, se vedno je v veliki nevarnosti,da se poslovi od tega sveta.
Prav hudo mi je,ko jo gledam v inkubatorju,ko se bori za zivljenje.
Kot se veste, ob porodu ni zajokala zato so jo takoj odnesli in videla sem jo komaj danes. V narocje je ne smem prijet torej jo lahko samo gledam in bozam po rokici.
Pljucka ima zelo slabo razvita, zato je na kisiku in ima hudo dihalno stisko.
Za namencek pa se hrane ne sprejema, ne more je prebavit zato je se vse toliko tezje.

Jaz samo upam,da bo vse vredu,da se najina Anja Tia bori do konca in da se bomo lahko cez kaksen mesec ze cartali doma.
Drugace je z njo vse vredu in,ce dihanje ne bi bilo problem bi pocakali,da se zredi do 2kg in bi bilo vse vredu.

Zdravniki nocejo nic povedat, so samo tiho in cakajo, da se stanje kaj premakne.. Jaz pa sem z zivci cisto na koncu.

Decemberke moje, HVALA vam za vse pikapoke in izrecene dobre zelje.
Vam povem,da sem polna optimizma in upanja,ko vas berem.. Ampak kaj,ko potem vse to izgine ko vidim mojo princesko.

< Sporočilo je popravil BeeBee -- 10.10.2009 19:15:08 >

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.10.2009 19:14:52   
*Mojca*
BeeBee z Anjo Tio bo vse uredu!!! Ostani močna in pozitivna! Mislim na vaju! user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.10.2009 19:44:13   
anaj22
BeeBee vsi verjamemo da je vajina Anja Tia prav borka in se bo borila, držimo pesti zanjo in upamo na dobre novice. Držise me smo v mislih vedno s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.10.2009 20:23:16   
METULJ1
BeeBee - vajina pikica je zagotovo takšna borka kot ti. Želim vam, da se vse dobro izteče. Sem v mislih z vami.

user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.10.2009 20:48:18   
*nivea

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

BeeBee vsi verjamemo da je vajina Anja Tia prav borka in se bo borila, držimo pesti zanjo in upamo na dobre novice. Držise me smo v mislih vedno s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.10.2009 21:00:33   
araz
BeeBee tudi jest verjamem v to, da bo z Anjo Tio vse uredu. Takšni otročki so res pravi borci. Ti kar bodi optimistična saj boš tako največ lahko trenutno dala svoji punčki. Ti pa verjamem, da ti je težko, ko jo lahko samo gledaš. Ampak vse bosta nadoknadile, boš videla.
Drži se in. Za Anjo Tio pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.10.2009 21:12:30   
maya2
Bee Bee: mislim nate, bodi močna, vzpodbujaj svojo malo in prepričana sem, da se boste doma cartale preden bomo ostale rodile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.10.2009 21:34:57   
Afrodita1
ej user posted image !

BeeBee takšni otroci so pravi borci, ne obupaj s tabo smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem nam  ostalim user posted image pa mirno do user posted image in do našihuser posted image !

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.10.2009 6:13:03   
Anuš
JUHU! Beebee najprej čestitke za velik podviguser posted image user posted image . Kljub temu, da je bilo sigurno zelo težkouser posted image . Močno močno verjamem, da bo od zdaj naprej šlo samo na boljeuser posted image user posted image user posted image . Bodi optimistična še naprej, ne obupat, vse decemberke z user posted image navijamo za Anjo Tiouser posted image user posted image user posted image . Naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anji Tiji odnesejo vso srečo, ki jo potrebujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Mislim na vaju in vama želim, da jo čimprej vzameta v naročje in celo polubčkatauser posted image . VSE BO ŠE OKuser posted image

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.10.2009 8:56:53   
vijolca
Beebee, zelo dosti mislimo na vaju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz mislim, da je treba dati mali Anji Tii še malo časa in držim pesti, da se kmalu obrne na bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
11.10.2009 9:18:33   
*Mojca*
Upam, da je danes Anja Tia že boljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce en nasvet bi prosila. Celo noč sem bruhala, imam drisko, zaeknrat vročino 37.5. Jutri taka valda ne morem v službo. Ker do zdaj še nisem bila nikoli na bolniški, me zanima kaj moram naredit oz.koga klicat. Mojega zdravnika ali ginekologa? Hvala že vnaprej!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.10.2009 9:28:13   
araz
Nivea, moja je tud sedaj ratala bolj nežna z brcami user posted image . V bistvu se bolj premika kot brca. Tako, da včasih sploh ne čutim samo vidi se kako trebuh valovi. Prav hecn občutek user posted image . Pa, da ne govorim, da sem morala včeri na 15 min hodit na wcuser posted image . Če me je že brcnila me je direktno v mehur user posted image . Pa očitno mi tudi sedaj vse skupaj pritiska na mehur. Tole bo še pestro.

Mojca kar se tiče bolniške moraš v vsakem primeru do svojega osebnega zdravnika, da ti jo odpre. Tudi če ti g. priporoča bolniško, ti da samo priporočilo potem pa moraš to nesti do osebnega zdravnika. Ti pa priporočam, da greš jutri tudi do g. Saj veš za vsak slučajuser posted image .

Anja Tia upam, da že veselo dihaš brez kisika.  BeeBee tebi pa kljub vsemu vse čestitke za rojstvo hčerke pa bodi še naprej tako pogumna user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.10.2009 9:35:07   
summmer725
Jutro punce.
BeeBeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Jaz vrjamem da bo z vajno dojenčičo vse dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image .Ostani pa močna še naprej, čeprav vrjamem da je v tem trenutku to najtežje. Držim pa pesti za vaju!!!!!
Mojca svojega osebnega zdravnika pokliči in povej kaj in kako. Če bo pa od tvoje G. še kaj rabil boš pa naknadno prinesla, važno da se ti bolniška odpre. Pa upam da ni prehudo tole letanje na wcuser posted image .

lep dan

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
11.10.2009 9:46:14   
taraji
Draga Bee Bee - življenje nam na žalost prevečkrat daje težke preizkušnje, vendar kot pravi star pregovor: " ni je živali, ki je vzdržljivejša od človeka"zato vem in verjamem, da smo kos marsičemu in da bo tvoja Anja Tia to samo še potrdila.

Mislim na vaju, želim vama, da ta težka preizkušnja mine čimprej in da začnete z očkom in malo Anjo Tio uživati v zasluženi sreči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj vam podarijo moč, da boste lažje prestali to težko preizkušnjo.

La vita e bella

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
11.10.2009 17:28:13   
ShopGirl
Draga BeeBee, najprej naj ti čestitam za porod, čeprav vem, da še ni bil zaželjen. Glede na to, da je punčka lepo na toplem v inkubatorju in v odlični oskrbi v bolnišnici, verjamem da bo še vse v redu. Upam, da jo uspeš čim večkrat pobožat po rokici, ker Anja Tia to čuti in ji tvoja bližina pomaga. Naj te ob naših pozitivnih željah ohranja pri pozitivnem razmišljanju tudi dejstvo, da je tvoja princeska RES prava borka. Držim pesti zate in za tvojo štručko! Veliko mislim na vaju user posted image .

Mojca, kliči kar svojo osebno zdravnico, ker ti osebni zdravnik odpre bolniško in ker v tem primeru ne potrebuješ predlog G za odprtje bolniške (težave najbrž niso ginekološke). Bi pa jaz za vsak slučaj poklicala še svojo G in ji povedala za težave...just in case. Get well soon*

Uh, punce, jaz upam da se mene tudi kaj ne loteva... Sva bila danes v gozdu, nabirala kostanj, in ko sva se vračala domov sem komi preživela do WC-ja, ker mi je blo v avtu tko grozno slabo. Jedla sem običajen zajtrk, v koči pa spila čaj, tako da mislim da v hrani ne more bit vzrok. Možno, da so spet nosečniške nevšečnosti iz prvega tromesečja (no v mojem primeru - prvih pet mesecevuser posted image ).

Drugače pa, dobra novička, dobila sem odločbo od komisije in sem do porodniške na bolniški (kar je res super).

Prijetno nedeljsko popoldne želim user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.10.2009 17:47:53   
*Mojca*
Punce hvala user posted image user posted image user posted image Je pa tole počasi nevzdržno. Cel dan sem prespala, vsako uro sem se zbudila in šibala driskat na wc, enkrat vmes še bruhala user posted image user posted image Pa vročina mi je do 39 narastla. Res sranje, dobesedno. Sem moja dva fanta kr h tašči poslala, ker itak od mene nimata nič.

Pridno pijem vodo in rehidracijske praške in upam da uspešno nadomeščam izgubljene elektrolite. Če bo še danes tako pa bo jutri treba na obisk do infekcijske user posted image user posted image

Shoppgirl user posted image user posted image za bolniško. Super je to, res.

Lep večer in lep začetek novega tedna. Upam, da je z Anjo Tio boljše. Velikokrat se spomnim na njo in BeeBee, ampak miška je borka, kar je dokazala že do sedaj!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.10.2009 18:33:49   
ShopGirl
Mojca a si kakšen lekadol vzela, da si mal zbiješ vročino? Drugač pa tko kot si napisala "sranje - dobesedno"... a razsaja kakšna trebušna viroza?

Upam da boš jutr že boljše!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.10.2009 19:11:01   
araz
Mojca vročino bi bilo pa pametno mal zbit. 39 je kar velik user posted image .

Shopgirl a zdej bo pa še tebe zvil user posted image . Upam, da ne bomo kar naenkrat vse na vrsti.
Kako pa tebi to uspeva - nabiranje kostanja. Te trebušček nič ne moti pri sklanjanju? Tud jest sem razmišljala danes, da bi šla, ampak sem ugotovila, da nima smisla, ker me preveč potem trebuh boli, ko se sklanjam. Že pri obuvanju imama probleme.
Drugače pa kar mal pogrešam to nabiranje kostanja, pa gob. Meni je to ful fajn.

Sem pa ugotovila, da mi roke zatekajo. Sem mal prejle prišla iz sprehoda in sem imela prste na rokah tako zatečene, da sem jih komaj stisnila v pest user posted image . Upam, da to ni kaj nevarnega. Noge se mi pa zdi da mi ne zatekajo. Čeprav enih superg pa ne morem obut, ker so mi res kar mal ozke.

Zdej sem pa tako zaspana ratala, da vprašanje, če ne bom danes že pred osmo mrknila user posted image .

Pa lep večer user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.10.2009 19:14:44   
blondy_81
araz men tud roke zatekajo. Dons so mi roke in noge zatekle. Mi jih kar skup vleče.
Drugač se pa tud jst ne morm sklanjat. Dons mi je mami nohte na nogah strigla, ker jih sama zelooooo težko.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.10.2009 19:22:06   
ShopGirl
Araz, upam da je blo men samo "prehodno" slabo...sj bom vidla jutr. Drugač pa resnično upam da nas ne bo kr vse po vrsti zvilo!

Jst tut ful uživam v nabiranju gob in kostanja. Na začetku nosečnosti nism šla zarad klopov, zdej sm se pa kr opogumila. Sej nisva nabirala dolgo, ker sva jih takoj našla - mogoče sva bla slabo uro, pa tut teren je bil bolj raven. S sklanjanjem pa nimam težav. Mal me je bolela prepona pod bušijem, ampak to me boli tut če sedim za računalnikom. Recimo zdej ko bom vstala bom komi hodila...ugotavljam da rajš stojim user posted image
Probi dat roke pod mrzlo vodo za neki časa, mislm da bi lahko pomagalo...tko kot pri nogah - to jst delam, pa v luft jih mam ko ležim na kavču.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.10.2009 20:21:21   
*Mojca*
Shopgirl, araz: ja ja, sem zbila, ampak pod 38 ne pridemo user posted image Zdaj bom šla kr pod tuš in spat in še enga lekadolčka za lahko noč.

Lepo spite in božajte bušije!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?