tintara
|
O, sej pol nas je pa več ta mal zmešanih Vijolica, sem prebrala in je fajn brat, sam.... Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da za kakanje res ni nobena umetnost ugotovit, kdaj bo. Vedno se mal umirijo, nekam zazrejo in pritisnejo. Samo pri nas je bilo to med dojenjem obvezno, bradavico sta še v ustih imela, sam mal sta počakala s sesanjem in je že ropotalo. Ne vem, ne zdi se mi smiselno ga takrat prekinjat, še posebno če ni preveč ješč. Ker bi pomoje nehal jest po prekinitvi. No, za lulat sem ugotovila, da dostikrat lulajo, ko jokajo. Pomoje jim zapora popusti in spustijo, na ta način sem jaz vodo lovila za pregled. Je punca lih padla, se začela jokat in sem hitro pohgledala, če je kajv vrečki in je bilo. evo, bom pri tem poskusila, če mi bo kaj bolje šlo, sam brez pa najbrž ne bomo. Uf, sem mislila, da bom danes kaj za službo naredila,a se mi ne da. Sem raje mal pospravila, da bo vikend bolj fraj, zdaj sem pa zaspana in bi najraj kr mal zalegla. Sam kuham juho, pa ne bo šlo. Mojca, a spinalni je tko fajn. Sam mene je kr mal minil, k mi je ene 5x probala vtaknit iglo, pa ji je kri začela ven špricat in se je naglas čudila, da se ji to še ni dogajal No, sem se raje odločila za navadno, tudi ona je bila bolj za. Zdaj se pa kar ne morem opogumit. Vidiš, tu sem pa jaz bolj zajc. Nič, mejte se. T
|