tintara
|
Hojla, punce. Shopgirl, dobra ideja, da sproti odpisuješ. No, jaz ne, tako da sem spet pol pozabila. Terida: verjetno je samo odstopanje. Če sem te prav razumela, je šlo za zadnji UZ, kar pomeni, da G ne bo delal kontrole. No, če bi mu bilo sumljivo, potem bi jo zagotovo naredil, pa če je še tako flegma. Ja, roditi bo pa treba, in včasih imajo res precejšnje glave. Ampak saj bo, baje je drugič lažje. Košek: pomoje je nekje 4 mesece tudi max, ker so potem preveč okretni. Zimski pajacki: jaz imam dva, enega v številki 62 in enega v 68. Prvi se mi zdi, je treba eno nogo not potlačit, drugi je pa bolj vreča, da ga daš sam notri, potem se pa zadrgica lahko nazaj mal gor potegne, da gre v lupinico. Je pa 62 kar kmalu premajhen, se mi zdi, ker je dojenček tudi spodaj kar nekaj oblečen in je potem včasih že težko rokice notri dobivat. No, kolkor se spomnim, sem drugič kar hitro na 68 prešaltala. Urejanje porodniške: se mi je zdel, da se ta del ni kaj dosti spremenil. Vem, da sem bila pri NAdji ful začudena, kaj pišejo nekaj kdaj je treba začet, potem te pa čukast gledajo, če prideš takrat tja. V glavnem, jaz dobim v petek papirje, potem bom pa šla tja, predvsem že zato. ker se moram nekaj posebaj zmenit glede zadnejga bonus meseca pri ta tretjem otroku. In mi stvar mora biti jasna, preden se prikažem pred direktorja in mu povem, kolko časa me ne bo. Za očkate: pomoje ni treba oddajat, če so sp ali ne mislijo koristit. Grdo, ampak kolkor jaz vem, sp - ji nimajo pravice do očetovskega dopusta. (uradna razlaga: ker potem itak vsi še naprej delajo ). Sicer je pa plačanega 15 dni oz 11 delavnih dni - pazite, raje obkrožite 11 dni, ki jih še vedno lahko mkoristijo v kosu. Ker sicer se štejejo notri tudi prazniki in si kamot ful prikrajšan za kak dan ali dva - no letos malo manj, ker je bolj malo praznikov, ki niso čez vikend. Ostalo so pa plačani le prispevki - morda kdaj komu pride prav, večinoma pa ne jemljejo. No, jaz moram našega pohvalit, je v prejšnji službi to kar precej koristil, v tej pa ne. Sicer sem pa danes fuuul nerodna. Zjutraj smo bili brez elektrike in sem, ko sme nesla svečo na stranišče, zlila vosek po tleh (laminat) in ga moram zdaj stran spravit. Zopet kuham juho in mi je šla 3x čez!!! Si morte mislit in vedno na isto foro. Ko sem nesla smeti ven na balkon, je vmes total zavrela in šla čez. Pobrišem, grem do konca po balkonu uštimat, in spet. Ta tretjič sem bila pa pri vosku. Mislim... Zdaj moram pa zdravnika klicat, da vprašam, če sem lahko jutri in petek še doma. Čudno, imam občutek, kot da je že fuuul bolje (saj glede bolečin in utrujenosti je res), pa na koncu dneva vsakič ugotovim, da sem vseeno šla 5x na stranišče. No, bo že, vsaj počutje je OK. Danes sem bila že dopoldne na sprehodu, kar je super. Takole, dosti, če ne me vrže ven... T
|