|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.6.2013 15:21:30   
mml
hmmmm...očitno ni namenjeno, da bi tole objavila....NRMM, cuma dobita na FB na zasebno...LP

< Sporočilo je popravil mml -- 10.6.2013 15:22:39 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
14.6.2013 8:12:44   
Izabela_
Hojla, punce,

vidim, da me pogrešate, zato se pa prav moram javiti. Bila sem na odstranitvi mandeljev - joj, kolk je bilo hudo! Res me je bolelo, pa padla sem skup, hudo, hudo... Zdaj je za mano. Okrevam že doma, včeraj sem se preveč naprezala in danes me spet zelo boli. Danes bom spet bolj na čaju in tiho in na kavču. Dan, preden sem šla na ORL, je Aljoša dobil angino, prej pa mesece zdrav. Čisto sem bila živčna. Isti dan, ko sem jaz morala v bolnico, je moral še Matevž na tabor. Isto me je skrbelo, da se ni tudi on nalezel, ampak očitno je ok, ker niso nič klicali - danes popoldne se vrača. Sem gledala fotografije in očitno se imejo res lepo. Tudi Matevž je videti nasmejan; saj veste, kako zadržano dete imam (dokler se sčasoma ne sprosti).

Na morje zdajle ne bomo šli, šele avgusta. Dopust bo šel za delo na hiši - notri so že podi, čakamo kuhinjo, zunanje žaluzije... Napredujemo, termina selitve pa še nimamo.

Glede cepljenja sem jaz totalna pristašica in težko berem tele kampanje po forumih proti - same zarote farmacevtov in zdravnikov. Zadnjič so na nemški televiziji opozarjali, da imajo spet porast ošpic, ker ljudje niso več cepljeni (med odraslimi) in pozivajo k prostovoljnemu cepljenju. Pri nas user posted image ni prebolel noric kot otrok in ga je ful skrbelo. Na srečo se je šel cepit, preden sta jih staknila Matevž in Aljoša. Pa tudi pri noricah - če bi vedela, kako hudo bo pri Aljošu, bi ga tudi cepila - ostalo mu je ful brazgotin. Dobro, to je lepotna napakica...

Se še javim, obljubim, zdaj imam več časa. Lep dan!

NRMM - kdaj imaš rok in kaj dobite? Saj si gotovo napisala, ampak nekaj časa nisem brala foruma, pa ne vem, sori.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.6.2013 13:57:38   
mml
Očitno ni zamrl samo naš čvek ampak praktično ves tale podforum...Meni je vroče za znoret...ampak samo v službi, doma je na srečo klima in je povsem prijetno. Tale konec tedna gremo na Štajersko, prideta še dve Mancini sošolki, tako da odpravimo "pižama party", upam, da bo vse ok in ne bo Matic preveč težil, da on nima nikogar s komer bi se igral...saj po svoje ga razumem....Šola se na srečo končuje, no verjetno jaz bolj komaj čakam konca kot Manca...frklja je namreč hudo flegma in se ne sekiran za nič, meni se pa zmrači pred očmi, ko gledam njene matematične izdelke in obupujem nad rezultati pisnega preverjanja znanja...tako da me kar pošteno skrbi, da letošnje spričevalo ne bo ravno bleščeče...še bolj pa kako bo drugo leto, ko bodo ocene... Mogoče pa samo preveč kompliciram...Poletje smo razpredili: najprej smo en teden skupaj, od 30.6. do 10.7. gresta oba čmrlja z mojo mamo na morje, po tem sta z njo še dva dneva doma, sledita dva tedna v Ljubljani (G-rega in Fakulteta za šport), po tem gremo mi na morje za 14 dni, za tem imam jaz še en teden dopusta in po tem sta M&M še dva tedna pri babici in je počitnic konec...Jaz sem tudi dobila razproed dežurstev za poletje in sploh ni panike...julija sem 3x dežurna in samo en petek, avgusta je sicer malo slabše, ker sem tudi 3x dežurna, je pa od tega ena sobota in vse skupaj je v enem tednu, ampak bo že...V vrtcu je bil zaključek včeraj, danes so šli v Kekčevo deželo, jutri gre Matic še pozdravit prijateljčke in po tem ima seveda tudi on počitnice...Do tele vročine sem pridno kolesarila, sem bila res vsaj 2x tedensko eno uro konkretno na kolesu, tako da imam letos že 500 gorskokolesarskih km in približno 8000 višinskih metrov vzponov...tako da tudi zaradi tega upam, da tale vročina hitro izzveni..Sicer pa nič dramatičnega, v službi klasična norišnica, zadnje čase imam tudi jaz resen občutek, da naše zdravstvo počasi ampak vztrajno propada, čeprav politiki to seveda zanikajo, če bodo še enkrat znižali plače bo pa po mojem med zaposlenimi počilo, ker že zdaj je vzdušje precej na dnu in s tem tudi vzdušje,...tako da nič kaj lepe napovedi za tole vroče poletje...Upam, da ste  vse ostalo boljše in v super pripravah na poletje...

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.6.2013 13:59:15   
mml


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.6.2013 14:29:10   
Izabela_
Živjo,

jaz sem danes zaključila eno veliko službeno delo, tako da mi je malo odleglo. Tudi bolečine so zdaj pod nadzorom, tako da danes prvič nisem vzela nič proti bolečinam - včeraj zvečer pa prvič spet malo bolj konkretno jedla.

Mml - lepo za kolesarjenje. Jaz sem bila tudi kar pridna letos, čeprav ne toliko, kot ti in upam, da lahko kmalu spet nadaljujemo. Pri nas Matevž vse preizkuse piše skoraj brez napak, kar me čudi, ker ko delava nalogo, pa jaz pogosto zgubljam živce. Ampak na koncu očitno on to osvoji v svoji buči. V matematiki jaz nisem nikoli blestela, sem jo imela sicer 5, ampak ne morem reči, da je to znanje, ki bi mi ostalo, tudi za logiko sem bila bolj švoh (milo rečeno). Mu pa zelo leži slovenščina in narava, to vse obvlada. Mene za drugo leto najbolj skrbi telovadba, ker je zelo nespreten in če bodo tam ocene, kaj pa vem, utegne pristati na kakšni trojki po moje. Edino, če se šteje trud in napor, ker pri likovni je podobno, pri glasbi tudi... V bistvu tisti ZU, U in MU sploh niso bili tako slabi, se mi zdi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.6.2013 17:48:44   
lonja
No, pa smo tudi mi pribremzali do dopusta in počitnic user posted image , jupiiiii.

Danes smo se kopali v Termah Snovik, je blo full luštn, ni blo več tako vroče kot pretekle dni in bejbe sta uživale na mah, Ajda je imela s seboj še prijateljčka in je blo sploh in oh super user posted image .

V ponedeljek takoj po prejemu spričeval pa zahaklamo našo hišo na kolesih in mahamo proti Pagu, kjer bomo ostali dva tedna, pol bo treba prit malo nazaj, da naredimo v službi polletne bilance, jo bomo pa za vikende veselo mahali naokoli. Ajda bo šla za en teden na morje z očijevo službo, en teden gre v Dolenjske Toplice na angleške počitnice, en teden bo pri G REGA v Zalogu, ostalo pa bo na poletnem vklopu na Vrhniki, tako da bodo počitnice minile kt bi mignil. Manca bo letos še pridno hodila v vrtec, drugo leto bosta pa že skupaj šli za kak teden user posted image .

Drgač sem imela pa tudi jaz v službi kar pestro, sem čist nenadejano dobila neko dodatno delo, ki mi je vzelo kar nekaj časa, pa v Sarajevo sm morala učit sodelavke, kako ravnati z nekim novim programom, tko da sem se za razliko od tistih, ki se pridno rekreirate, cel mesec na zeloooo dobri hrani (tudi baklave, pa čevapčiče jasno, pa bosanske pite, skratka super). Pa tehtnica mi kljub temu kaže čisto enake kilograme kot pred vsemi temi požrtijami user posted image .

Bom pa zdej na morju pridno hodila na aqua gim, pa plavala bom full, tko da bom neki noter prinesla user posted image .

Bodite fajn, lepe počitnice vsem,

NRMM, kdaj bomo začele s stiskanjem pestk?

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.6.2013 7:21:26   
Izabela_
Dobro jutro,

uspela sem vstati ob 6.20 in nikogar zbuditi. Zdaj pijem kavico in se pogovarjam z našo mačko, ki je že dobila svoj zajtrk in zdaj leta noter in ven iz hiše in ne ve, kaj bi sama s sabo.

Lonja, lepo se imejte na Pagu, moji starši so tam že 3 tedne, mi pa gremo žal šele drugo polovico avgusta. Saj jutri bo pa itak bolj dež tudi dol, tako da ste se si dober dan izbrali za odhod, torek je pa spet lepši, se mi zdi.

Ta teden bi se morali lotiti velikega dela - pobiranja kamnov po bodočem travniku, da lahko posejemo travo okoli hiše. Ampak zdaj se je že vse zaraslo ni ne vem, kako se bomo lotili. Bomo potrebovali kakšno mehanizacijo po moje... Sicer je do zdaj vse laufalo po načrtih, zdaj pa nekaj eni majstri zavlačujejo, kar je ustavijo druge majstre in tako naprej. V bistvu bi rada, da se pred našim morjem preselimo, ampak če bo res tako, ne vem!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 23.6.2013 7:23:13 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
23.6.2013 17:09:45   
NRMM1
Pozdravljene punce,

Vse te dneve se hladim pod klimo, ker je zunaj nevzdržno. Če že grem ven, potem gremo domov k mojim ozr.tastu in tašči, ki so na deželi, kjer je vsaj malo lufta, ker v mestih je vse tako hudo pregreto, da je groza user posted image . Ponoči sem napoti sama sebi, spat ne morem, vroče mi je za pop...... in potem šetam, si preoblačim majice, tuširam.......resnično komaj čakam ohladitve, da se ponoči vsaj malo naspim.

Počasi brojimo sitno........še 37 dni, zdaj imam novi PDP in sicer 30.7.2013. Če zdržim do roka, bomo dobili zopet enega orng dojenčka. Pri prejšnjem UZ mi je napovedal, da bi naj imel več kot 4500g user posted image , jutri imam še en UZ, da še enkrat pogleda in, če bo teža kazala na prvo napoved, se bova s tem mojim samoplačniškim ginekologom dogovorila za CR, ker takega velikana glih ne bi jaz naravno rojevala. Že punci sta bili visokokategornici, tale naš prestolonaslednik, bo pa pravi dec....ko poštar user posted image . Zopet me je pograbil strah it rodit user posted image ......

Šolskega leta je konec, jutri gre Maruša še po spričevalo v šolo in popoldne v baletno šolo, potem pa je mir do 2.9.2013. Maša bo še ta teden v vrtcu, potem pa je tudi zaključila z vrtičkanjem in bomo ''babe'' skupaj doma. Sredi julija gresta za en teden na angleški tabor, vmes malo na počitnice k dediju in babici, ko se rodi pa bratec, pa pravita, da bi radi bili samo doma, da ga bosta cartali user posted image in se kregali, katera bo prva tam in tu user posted image . Počitnice bodo itak minile v trenutku user posted image . Šolske potrebščine in del.zvezke imam za obe naročene, tako da je tole rešeno.

Izabela, upam, da vam kmalu uspe uredit travnik in nasadit zelenico...........o mojstrih pa ne bi zgubljala besed, ker se res vsepovsod najde nekdo, ki ga pihne in zaradi tega trpi cela veriga user posted image . A slikca bo kakšna.....user posted image

Mml naj ti vsa ta napovedana dežurstva hitro minejo in, da ti ne bi bilo preveč vroče. Ker pri taki vročini, prideš domov še bolj zdelana, kot sicer, a ne? A ja še moji trombociti..............ustavili so se na 102, no vsaj tako stojijo že 2 meseca, zapiralni časi so dobri, tako da imajo funkcijo zapiranja dobro. Me je pa hematologinja malo prestrašila, da se lahko tole prenese začasno na našega user posted image in, če bo imel ob rojstvu bolj malo trombocitov, naju čaka Lj user posted image . Malo sem sicer prebrskala po forumih in se to zelo malox zgodi, tako da upam, da nam bodo te težave prihranjenje in bo njegova kri OK.

Lonja......uživajte na dopustu še za nas malo. Uff kolk mene vleče na morje se ohladit v vodo user posted image . Moji 3je so ga po kosilu ravno mahnili na bazen v Avstrijo se mal ohladit in, da puncama mine popoldne.

Ac,TajaNagaja,Cuma,NanaLiza in ostale pogrešane..........a se vam je RR zbrisal iz zaznamkov user posted image ?

Lepo bodite, se še javim kaj, ko bo zopet vročina in bom prikovana pod klimo user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.7.2013 14:09:45   
Izabela_
Ja punce, kje pa ste user posted image ?

NRMM je bila v bolnici, kot sem razbrala na FB - sedaj si že doma in upam, da je vse kolikor toliko v redu? user posted image

Lonja je na morju - ste imeli kar mrzlo še prejšnji teden? Upam, da je zdaj bolj prijetno in da fino telovadite. user posted image

AC - je možno, da sem te v ponedeljek nekaj pred peto videla prečkati Večno pot? Sem bila z otrokoma v ZOO ves dan in sta uživala, da ni bilo za povedat.

Mi drugače kombiniramo s temi poletnimi varstvi, trenutno nam gre dobro. Prejšnji teden je bil še user posted image na dopustu, ta teden sem fanta imela do srede jaz, zdaj pa je Matevž pri mojih starših, Aljoša pa v vrtcu. Problem je edino spet vstajanje, ker smo se razvadili spati do 8h. Še dobro, da je spet vikend.

Jaz imam veliko dela za poletje in sem tega kar vesela. Veliko bolje kot pa obratno. Na morje gremo šele 18. 8.!

Hiša napreduje, čeprav smo imeli mali zastoj. Ne vem pa, kdaj bo selitev.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.7.2013 14:10:56   
Izabela_
Ja kaj pa spričevala? Vsa vzorna? user posted image Pri nas je vse zelo pozitivno, največ "pripomb" je pri telovadbi (je zadržan, rabi pomoč pri tem in tem, še ne skače čez kolebnico,...). Ah ja!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 5.7.2013 14:11:16 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.7.2013 15:46:22   
mml
Dan,jaz sploh ne vem, kaj počnem, ampak kar naprej mi v službi zmanjkuje časa...doma se mi pa po tem ne da tipkati, ker večinoma brskam po internetu kar preko iPad-a...Mi smo trenutno malo razseljeni. Manca in Matic sta z babico na Pagu in se imajo lepo. V nedeljo in ponedeljek jih je malo zeblo vv vodi, zdaj pa pravijo, da je boljše in uživajo. Manca in Matic podita ribe, iz morja vlačita morske kumare in žgečkata morske ježke. Vmes so srečali še čisto navadnega ježa, tako da živali več kot dovolj . domov pridejo v sredo in ostaneta po tem pri babici do petka, po tem pa smo za vikend vsi skupaj, naslednja dva tedna bosta v LJ, en teden pri G-rega in en teden na DIF-u, po tem gremo pa mi na morje...Jaz še  vedno pridno kolesarim, se trudim, da grem 3x tedensko na daljše ali krajše sopihanje v klanec...mogoče se kaj pozna na kondiciji, ker na kg ali obsegih se prav nič...Danes sem dežurna, jutri jo pa mahnem na Štajersko, bova šla verjetno z  v nedeljo malo kolesarit, če ne bo preveč deževalo...pa za mačke morava skrbeti sedaj, ko je babica na morju Imejte se skrajno lepo in čim bolj počitniško

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.7.2013 15:51:29   
mml
aja...spričevala...kar ok (se mi zdi), mogoče bi lahko bilo pri matematiki kaj boljše...ni natančna pri merjenju, nenatančno ocenjuje volumen, samostojno sešteva/odšteva do 100 s prehodom s pripomočki...ne vem, če bi morala računati brez pripomočka... Mogoče še česa ne zna, ker je pri matematiki napisano dosti manj kot pri slovenščini ali okolju...Smo šli pa prejšnji teden v Gardaland in če odmislim neznosen dren, smo se imeli prav lepo. Prespali smo v enem izmed bližnjih "kmečkih turizmov", kjer so imeli bazen, tako da sta M&M veselo čofotala in se podila naokoli, zvečer sta pa samo padla v posteljo.. Za drugo leto pa načrtujemo, da bi mogoče Gardaland združili še s kratkim pohajkovanjem po Toskani...bomo videli

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.7.2013 16:53:23   
lonja
Pozdravček še od nas iz vroooočega Paga. Super vreme imamo, prejšnji teden je res bilo malce vetrovno, ampak ni blo hudega v prikolici, vržeš čez spalko, pa je stvar dokaj hitro rešena.

Bejbi sta na moč aktivni, dopoldne in popoldne se zabavata v mini klubu, jst sem prebrala že 5 knjig, kar je svojevrsten rekord in letna kvota vsekakor dosežena, zvečer se pozabavamo v mini disku, pa potem še na šovu animatorjev campa in ob enajstih bejbi samo padeta v posteljo in v nekaj minutah zaspita. Res uživamo in počivamo v pravem pomenu besede user posted image .

Drug teden se Ajda priključi poletnemu vklopu na Vrhniki, kamor bo hodila dva tedna, potem gre v Fieso na morje z očkovo službo in še za en teden na tabor v Dolenjske toplice. Tako da bomo kar razseljeni, Manca bo malo na počitnicah pri naših, itak pa rezervacija vrtca tako nič ne zniža cene vrtca, da je niti ne bomo izkoristili, ampak bo Manca kar lepo pridno v vrtcu. Do našega naslednjega morja, ki ga planiramo v avgustu. Naš user posted image user posted image nekaj sanja o tednu na jadrnici, Ajda je nad tem seveda navdušena, midve z Manco pa še razmišljava.

Spričevalo? Ne vem, mi smo sicer prvi razred in izgleda precej kičasto, skratka vse naj naj in oh in sploh. Brezveze. Me zanima, kaj bo drugo leto user posted image .

NRMM, čuvaj se in božaj bušija user posted image , mislimo in se kopamo tudi za vas.

Izabela, Ajda vsake toliko pogleduje proti vašemu zalivu in me sprašuje, kdaj pride Matevž, da bosta skupaj rakce lovila user posted image

Lep dan vsem skupaj.


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.7.2013 10:35:53   
ac
Ojla. Imam pavzo med beljenjem user posted image Sem se zadnjič končno lotila sanacije stropa v kuhinji - tam, kjer nam je lani zamakalo. Rezultat ni nevemkaj, ampak glede na to, kako sem se na začetku zajuser posted image - npr. nisem vedela, da se gibs takoj strdi in sem si ga pripravila cel tavelik ajmar user posted image - je kar ok, glede na to, da delam sama. user posted image si je takoj našel cel kup opravkov, da mu ni treba sodelovati - sumim, da zato, ker ve, da ko bo to zrihtano, bom dala končno oglas za prodajo stanovanja user posted image

Punci sta že od konca šole na počitnicah. Najprej smo bili skupaj 1 teden na morju, potem sta onidve ostali pri mojih, prejšnji teden sem pa šla Saro iskat na morje, da je šla v sredo zjutraj s taborniki za 10 dni na Kolpo. Ko v petek popoldne pride nazaj, gremo pa vsi trije za 2 tedna na dopust na morje, kjer nas čaka Maja user posted image Potem midva prideva nazaj, punci pa še naprej na morju pri mojih. Avgusta bom vzela še kakšen dan frej, da se jima pridružim in bo poletja že konec user posted image

Spričevalo je bilo pri nas 'oh in sploh', ampak z user posted image malo dvomiva, da res vse zna, kar tam piše. Ker kolikor vem, je računala s pripomočkom, pri telovadbi je bila tudi bolj tako-tako, pa to v spričevalu ne piše, itd. No, bomo videli, kaj bo naslednje leto, ko bodo ocene.

Izabela - če sem bila na kolesu, sem bila to jaz user posted image Vsak dan sem mislila it prej iz službe, da bi doma kaj postorila, pa smo imeli tako gužvo, da sem hodila domov kasneje kot ko sta punci doma. Mi je pa prav v užitek vozit se tam ob večni poti - sploh zgodaj zjutraj, ko srečam še kakšno srno user posted image Zato se še sedaj nisem odločila, kam bi se sploh preselili. Če gremo v hiško na obrobju LJ namreč odpade vožnja v službo s kolesom, kar mi pa tudi veliko pomeni.

Jah, nič, uživajte, kjerkoli že ste - sploh tiste, ki ste že na zasluženem dopustu, jaz grem naprej belit user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
8.7.2013 10:49:00   
Izabela_
Hoj,

ja AC, bila si s kolesom :-) Mi pa v avtu na poti domov...

Včeraj smo bili na enem prima pikniku, ampak čisto na koncu je Aljoša padel z gugalnice. Nisem videla, kaj je bilo, ampak očitno se je gugal tako, da je bil gor na trebuhu in padel potem čez na nos in usta, tako da mu je tekla kri iz obojega. Zobje so videti v redu, je pa ves zatečen in je danes ostal doma. Malo ima presekano notri dlesen. Razmišljam, če bi ga popoldne peljala k zdravnici, vendar mislim, da mu tako ne more nič narediti, razen dati kaj proti bolečinam user posted image ? Zjutraj je imel gor obkladek. Lepo je čokolino in sveže maline. Tudi zobe sva uspela umiti.

Mml, super za kolo, 3x na teden je veliko!

Lonja, uživajte še naprej. Če se pa za avgust spet odločite za Pag, se pa tako vidimo.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
15.7.2013 15:17:35   
mml
Otroka doma...tako da je konec lenarjenja, prostih popoldnevov in kolesarjenja v dvoje...sicer smo pa vsi ok......v službi nroišnice, sem računala na normalno poletje, da bom uredila stvari, ki so se mi nakopičile, ker imam na oddelku naše specializante, ki znajo kaj sami narediti...pa ni šans, ker je toliko dodatnih obveznosti. Tako da sem z 10 dnevno zamudo danes nekaj le oddala, druga stvar mi visi za vratom že dva meseca in se je moram nujno lotiti jutri, tretja pa bo še malo počakala, je bil danes datum za oddajo...Ker sta čmrlja doma, se mi po novem spet mudi domov ;-)Sicer pa odštevamo dneve do dopusta...

< Sporočilo je popravil mml -- 15.7.2013 15:20:56 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.7.2013 11:37:20   
lonja
Dan,

no, pa smo že na sredini tedna, kolk fajn. Mi smo že od ponedeljka brez starejše bejbe, ki je na letovanju v Fiesi. Sm včeraj mal pojamrala user posted image , ker nimamo nobene informacije, kako se imajo, pa me je prav na hitro odpravil, da če je vse ok, da je logično da ne dobimo nobenega feedbacka, kako se imajo. V glavnem vsak dan ugotavljava, kako je življenje z enim otrokom precej manj stresno, nobene jeze, nobene nervoze, nobenega kričanja....še ta mlajša pravi, da starejše nič ne pogreša....me zanima, če bo mnenje kaj spremenila drug teden, ko je tudi ne bo doma.

V službi kar pestro za ta čas, imamo nek nov program, ki nam vsem dela sive lase in ki nas je primoral spet v obnavljanje poslovne angleščine, saj ni nič prevedeno...to je zame cel križ, ampak počasi prihajam noter.

Malo že tudi razmišljamo o drugem delu dopusta, mal ma naš oči problem v službi, ker so mu nekaj pretransformirala enoto in praktično nima zamenjave, ampak upam, da se mu bo uspelo zdilati za še kakšen teden user posted image .

Mml, uživajte na dopustu, po njem pa vas držimo za besedo za še kakšen sladoled user posted image .

NRMM, kje si, te a te moramo mal staškat, da nam boš vsaj povedala manekenske mere user posted image .

Izabela, kako se pa kaj vi hladite v teh vročih dneh user posted image ? Otroka pridna?

Nana Liza, dej spravi se za računalnik, no....Mi šibamo v nedeljo oddat Ajdo v Dolenjske Toplice, pitem ti pa poročam, kako in kaj user posted image .

Taja Nagaja, a že kej kuhaš marmelado? Zadnja konferenca je mimo, se mi zdi.....user posted image

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
26.7.2013 9:57:36   
mml
Dan, še 6 ur pa dopust                                                                                                                                                                                                Saj ne da bi mi bilo tako hudo, ampak vročina in služba mi ne gresta preveč dobro skupaj, tako da po svoje komaj čakam, da gremo na morje (sicer bi preskočila sobotno pakiranje, ampak bo že)  Ta teden zaradi vročine ne morem na kolo, kar pomeni, da sem še bolj lena kot ponavadi Včeraj smo opravili večino nakupov, vključno z mojo nočno moro - beri kupovanje kopalk - samo sem imela tako malo časa, da sploh ni bilo možnosti kompliciranja, pa izbire tudi ni več nobene, razen, če pašeš v konfekcijsko številko 34 ali 36  No sem vseeno dobila dvoje koplake (2x znižane, tako da je bila skupna cena nižja kot za ene pred razprodajami  ) M&M sta teden v varstvu na Fakulteti za šport in se imata očitno kar lepo, ker nič ne protestirata zjutraj, ko pridemo na fakulteto. Danes je pa zaključek ob 15., še dobro, da konča   ob petkih že ob 12.30, da bo lahko šel Za konec tedna sem bila pridna in sem vstajala že ob 6.30, da sem bila že pred 7. na kolesu, ker po tem je bilo prevroče. Zdaj se moram pa toliko disciplinirat, da bom na morju hodila na spinning ali pa na pilates/jogo, da ne bo teh 14 dni čisto lenobnihlonja kdaj vi spet šibate na dopust? Me skrbi, da bo naš sladoled prestavljen na september...mi smo do 11. na morju, po tem en teden na štajerskem, M&M po tem podaljšata do konca meseca pri babici, jaz sem pa 24. dežurna, kar pomeni, da ni nič od konca tedna... Kako se ima Ajda? Jo Manca kaj pogreša?Taja Nagaja upam, da je letošnji dopust super lenoben in vse uživateizabela kako kaže s selitvijo? Upam, da mojstri upoštevajo datumeNRMM zdaj pa po mojem že res odštevaš dneve in si v nizkem štartu...glej, da sporočiš, ko se vam pridruži , tako čisto malo ti pa zavidam...kofi, šnucika vidve sta nas dokončno zapustili???ac ste že vsi na morju ali samo pucni uživata?Nana Liza ti si tudi med hudo pogrešanimi. Kaj pridno hribolazite? Mi smo postali kar se tega tiče precej leni, ker midva več kolesariva in po tem kar ni volje za izlete v hribe, se morava malo popravit...Grem dokončat še en članek, da ne bom imela prehudo slabe vesti na dopustu

< Sporočilo je popravil mml -- 26.7.2013 9:59:21 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
26.7.2013 10:00:36   
mml
Tole spet zgelda kot zmazek, ne vem, kaj je z RR, ko pišem zgleda povsem Ok, po tem se pa takole raztegne in stisne, izginejo presledki, odstavki, odebeltive......se opravičujem ,ker se težko bere...samo ni moja krivda

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
29.7.2013 22:11:30   
Nana Liza
lonja - kolk imaš letečega otroka, kaj nima nobenega domotožja.user posted image Vaša Ajda je prava vandrovka, k?aj še bo. :-)
Poročaj kako je bilo v Dolenjskih? Naša dva gresta 18.

mml- Carica si, da imaš tako voljo za s kolesom. Jaz sem se ful polenila, ker nisem aktivna. Amak zjutrja je tako luštno spat pri odprtem oknu... Uživajte v Grčiji.

AC- o to pa je novost, kam se selite, v hiško?

Mi smo zaključili s 3 tedenskim dopustom. Je pasal. Bili smo v Dalmaciji, malo naprej od Makarske in potem še 14 dni na HVaru. Imeli smo se čudovito in upam, da naslednje leto kar ponovimo. Naslednji teden gremo za nekaj dni še v hribe, kar se tudi zelo veselimo.

Tinas - a pridete letos tudi kaj v camp ob Soči? Mi bomo tam od 8.8. 5 dni. 13 pa moramo biti že doma, ker ima Tevž cepljenje.

NRMM - kako si, a odštevaš ure? še 2 v 1?

Izabela - a ste že preseljeni? Matevž in Aljoša uživata v novih sobah?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.8.2013 12:51:13   
lonja
No, pa smo spet srečno pribremzali do petka user posted image , kolk lepo. Pa še vreme je super. Malo je sicer vroče, ampak po vsem dežju, ki smo ga imeli letos, men tole paše, pa tudi če mi je vroče user posted image .

Danes bova imela z user posted image  popoldne čist zase user posted image user posted image , Manco oddava v varstvo k našim, ker greva zvečer gledat Butalce na Studenec in bova pozno nazaj, bo bejba kar spala tam. Ajde pa tko nimamo doma, bejba že cel teden uživa v Dolenjskih toplicah, po fotkah, ki jih vsak dan sproti obešajo na internet se imajo več kot super, plavajo v bazenih, kurijo taborne ognje, jahajo konjičke, po Krki so šli s Kanuji, malo se tudi učijo angleščine, pečejo palačinke, skratka ni da ni user posted image , se mi zdi, da ne bo hotela domov. Jutri jo gremo iskat, pa se bomo verjetno šli še vsi mi malo namočit v kak bazen.

V službi trenutno čisto zatišje, vsi so na dopustu, ostala sem praktično sama v celem nadstropju. Ko drugi pribremzajo nazaj, jih bom pa jst še malo zapustila. Mi še vedno nimamo načrta za drug del dopusta. Tist vikend okoli 15.avgusta smo bejbe same, ker nam gre user posted image  v Bosno na eno prvenstvo metat padalce, tko da bomo šle za 5 dni v Bohinj, ko pa bomo spet kompletni, pa jo bomo mahnili še nekam za 10 dni, al na morje, al pa na giro po slovenskih termah, malo odvisno od vremena user posted image .

Nana Liza, tamaladva bosta zagotovo navdušena. Zdele v tem terminu je 198 otrok, men je bilo kar žal, da nisem prijavila še Mance, ker res znajo z otroki. Jst sem bla čist navdušena nad animatorji, zanesljivo boš tudi ti user posted image . Fajn se imejte do takrat še ob Soči.

Ac, ti tako hvališ srne ob tvoji poti v službo, men so pa dva tedna nazaj vse vrtnice na vrtu poglodale in sem bla tko zlo jezna na njih, da bi kero lahko tudi zadavila. Pri vsem zelenju, ki ga imajo zdej zunaj, se spravijo ravno na moje vrtnice. Ja, ja, vidiš, če si na deželi, je pa to tako....user posted image .

NRMM, kje si,aloooooo raport user posted image .

Mml, namoči se še malo za nas, sončku se pa ne nastavljaj preveč user posted image .

Izabela, kaj počneš? Veliko dela? Kdaj bo selitev? Po planu?

Naredite si lep in še lepši dan.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.8.2013 19:10:20   
NRMM1
Čao bejbe :).

Še sem 2v1, uradni rok imam jutri, pa nič ne kaže, da bi gospodič zapustil mojo ''kiklco'' user posted image . To, da mi je vroče in, da težko prenašam vročino, vam verjetno ne rabim pravit, popiz.... bom, pa še kar pravijo vroče in vroče. Cele dneve se bolj kot ne držim pod klimo, proti večeru pa gremo k mojim v naravo na naravno ''hladovino''. HB, da so vsaj noči normalne, čeprav mislim, da tudi čez kak dan/dva tega ne bo, ko bo spet vse pregreto user posted image . Tolk bi že rada šla rodit, ampak to ni moja volja, hehe.

Drugače pa čas mineva kot šus, še en mesec, pa se zopet začne šola, kam kam vse to tak beži. Punci že tudi komaj čakata dojenčka in mu govorita, da že naj pride, drugače, bodo prej počitnice konec user posted image .

Grem še mal na kavček, Maša ima ravno v svoji sobi uro harmonike, tako da se lahko še malo hladim, ker potem sledi sladoled in igranje v parku user posted image .

Vse, ki ste na morju in še greste uživajte na polno, namočite se še za nas malo. Jaz tudi moje 3 naganjam po 15.8. na morje, če bo naš gospodič tak kot treba, da bova ostala sama doma.

Lepo bodite!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
4.8.2013 16:34:48   
ac
En podopustniški pozdrav.

Najprej NRMM še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image Upam, da gresta čim prej domov, potem se pa lepo cartajte user posted image

Mi smo se na dopustu imeli kar ok. Vmes smo šli še za tri dni v Mirabilandijo, pa punci nista bili ravno najbolj navdušeni. Še najbolj jima je všeč v kampu, kjer imata veliko družbe, meni pa tole že počasi preseda. Zato sem se zmenila s kolegico, da greva jeseni za 2 tedna na Tajsko user posted image user posted image se strinja, punci pa še ne vesta user posted image No, onidve bosta do konca avgusta še uživali na morju z mojimi.

Nana Liza - ti pa malo prehitevaš glede selitve user posted image Jutri šele pride agent pogledat stanovanje, da damo oglas. Potem bomo pa hodili gledat 4-sobna stanovanja v LJ (želja od user posted image ), pa hiške na obrobju LJ (moja želja). Takole po slikah mi je zaenkrat samo 1 močno všeč - v Notranjih Goricah. Sarine želje - selitev na kakšno veliko kmetijo - ne bomo upoštevali user posted image Sicer bi bilo pa meni idealno, če bi se selili šele čez eno leto, ko Maja konča z vrtcem. Bomo videli, kaj bo.

Upam, da ste vse ok in v hladu. Meni tukaj kaže, da je v stanovanju 30 stopinj, ampak se mi sploh ne zdi toliko. Na morju se mi je zdelo veliko bolj vroče, sem bila čisto brez energije. Imejte se lepo.

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.8.2013 8:56:49   
lonja
Pozdravljene,

NRMM, čestitke še z naše strani user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajta user posted image .

Ponedeljek je spet tu, vikend kot vedno prehitro minil user posted image . V soboto smo šli iskat našo starejšo na tabor, pol smo se pa šli potepat po Dolenjski in pristali pri stricu v bazenu user posted image , joj, kako je pasalo se malo ohladit. Včeraj pa smo imeli plane enostavno bit doma, ko pa smo pojedli kosilo, je padla ideja, da se gremo malo pohladit v Bohinjsko jezero. Super je bilo, jst ne pomnim, kdaj je bilo jezero tako toplo, bejbe sta bile 3 ure skupaj noter, so si našle ene prijateljčke in je bla zvečer kr kriza it domov. No, dans je šla ena k Žabicam v varstvo (G-REGA), mlajša pa k teti na razmetavanje, pa baje bosta šli v živalski vrt user posted image .

Nana Liza, za tabor Mojca, same pohvale user posted image user posted image , Ajda je bila več kot navdušena, bi šla takoj spet, res znajo z otročki, sej boš videla user posted image , mi gremo drugo leto zanesljivo spet, v soboto so nam naredili vsi otročki super nastop user posted image .

Ac, a tako, vi se greste pa promet z nepremičninami. Sej čas je ta prav, za kupit mislim, za prodat pa malo manj user posted image . Vidim, da tamalidve uživata na polno. A ti pa kr na Tajsko? Ti si pa faca user posted image .

Lepo bodite.


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
5.8.2013 18:25:28   
Nana Liza
NRMM1 - tudi z moje strani čestike še enkrat. Malo je pustil čakati, ampak ne kej preveč. user posted image
lonja - super, da je Ajda tako navdušena. Naša dva tudi že komaj čakata tabor. Tevž ko je videl tiste gore palačink, se mu je kar smejal. user posted image Mogoče se pa naslednje leto zmenimo, da bodo isti termin. user posted image
AC- sorry ker malo prehitevam, ampak želim vam, da čimprej najdete novo stanovanje. A si na našem koncu že kaj gledala? So tudi lepa in prostorna stanovanja. Tudi stanovalci so zelo prijetni ljudje, no vsaj tisti, ki jih poznam. :-) Pri nas se tudi bremza s projektom hiša, tudi ena stvar ne gre brez zapletov... Včasih kar malo obupam/va in bi kar kaj kupila že narejenega. user posted image

Skratka pred nami hribovski dopust. Upam, da nam vreme preveč ne zagode, ker napovedujejo slabše proti koncu tedna.
Včeraj smo bili na Ratitovcu, da se malo vpeljemo v pohodništvo. Se sploh ne spomnim, kdaj smo šli nazadnje na kak hrib.
Kako se spopadate z vročino? Še sreča, da imamo klimo v stanovanju, ker bi v mansardi zgoreli. Tako pa imamo "osvežujočih" 27 stopinj. user posted image





< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 5.8.2013 18:28:22 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?