|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 22:51:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II


Ki jih lahko z veliko gotovostjo posplosim v obzalovanje, da si sami ne upajo ziveti tako kot bi sami zeleli, ampak se podrejaju druzbenu mainstreamu.



Skratka, fauš so ti? v smislu, ker ti upaš živeti tako kot ti želiš, nekateri pa ne?


mogoče pa nekateri ne želijo tako živetiuser posted image




Ja, saj to mi je jasno, tak in tak.
Samo Mič sprašujem, če misli, da so ji drugi fauš, ker ne upajo živeti kot želijo...




Ja, to mislim, ceprav beseda fous ni najbolj taprava.
Prej dolocena mera obzalovanja v smislu, da si ne upajo ziveti po svoje (ampak ok, tukaj je vedno faktor rizika, ki ti pravi, to bi bilo tvegano in zmanjsuje privlacnost), in nek crv, ki te gloda, ker zivis skladno s povprecnimi in sprejemljivimi druzbenimi normami in bi "moral" biti tudi skladno s tem tudi zadovoljen...a nisi, ker ti nekaj v tebi manjka in to je tisto, kar te gloda in kar naj bi si upal, pa si ne. Samo veliko jih pride do tega, da zivi skladno z normo, a jih pri tem le malo uspe, da zivi tudi skladno s sabo.

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 22:56:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II


Ki jih lahko z veliko gotovostjo posplosim v obzalovanje, da si sami ne upajo ziveti tako kot bi sami zeleli, ampak se podrejaju druzbenu mainstreamu.



Skratka, fauš so ti? v smislu, ker ti upaš živeti tako kot ti želiš, nekateri pa ne?


mogoče pa nekateri ne želijo tako živetiuser posted image




Da si clovek ne zeli ziveti tako kot si sam zeli user posted image .



Huda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:00:51   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Pošteno in sem ti že napisala, da če sem narobe razumela, oprosti, meni je zvenelo precej generalno: "In potem se čudimo, od kod vse posesivne mamice..." kar je pisalo pod enim ne prav obsojajočim postom, če bo mala spala, grem pogledat, če najdem. Mene je pač zmotilo to, tako kot tebe to, da zagovarjam ostale mame.


Nismo se zapletle pri posesivnosti, temvec pri nagonih. Ko so nagoni "izhlapeli" se je cudezno pojavila posesivnost kot sporni motiv.

Ni čisto tako: tudi ti si dejala, da te je zmotilo njeno napadanje tašče, ker pač ni pripravljena vzeti vnuka in tudi ti praviš, da drugi niso dolžni skrbeti za naše otroke (iz tvojega posta na moje vprašanje, zakaj ti svojega nisi dala več stran).


Znova: Trudim se razumeti jo in definitivno jo zato ne obsojam, niti iscem razlage v pomankljivem "instinktu", ker sicer bi morala vedeti..... 

Odg., kaj zagovarjam: to, da če napišeš nekaj ostrih besed na forumu, še ne pomeni, da si zloben, posesiven ali kakorkoli slab.


Ne govorimo o ostrih besedah. Govorimo o nekaj bistveno tezjemu in vecjemu.

Pač imaš mogoče slab dan, mogoče si prestrašen, mogoče si jezen, mogoče je nekaj tretjega narobe, da pač pretirano reagiraš... To je to, kar zagovarjam. In da ni treba, da te zato vsi ali pa en sam spljuva.


Pa so spljuvale. In to je smet.

Mislim, da je bistvo najinega nerazumevanja to, da ti misliš, da te mame zavestno nalašč grdo pišejo tej punci, zato da bi se same počutile boljše, jaz pa mislim, da so zadaj drugi motivi. Mogoče imaš prav, ne vem. Mislim pa še vedno, da motivi niso tako nizkotni. Sem pa napisala, da ne vem, ali so posesivne ali ne - sploh pa ne vem, ali bodo take postale...


Motivi niso pomembni (ceravno menim, da so motivi bolj kompleksni. Impulzivno nepremisljeno dejanje, ko v prvi roki vidis samo sebe in cel svet meris po svoji meri, povsem credno in brez premisleka. Tudi tisti: jaz ne mogla, jaz si ne morem zamisliti, pa kako mores, jaz to jaz ono... dovolj pove – kaj se jemlje kot druzbeno sprejemljivo in cilj h kateremu morajo vse mamice stremeti, da so “prave” mamice. Njihovo dejanje je IMO precej dalec od zavestnega in prav zato bi ga bilo treba ozavestiti in jasno povedati, da je nepotrebno in nesprejemljivo). Pomembno je, da so si privoscile kar so privoscile in ti bos se vedno vztrajala, da je to le nekaj ostrih besed... ma nima veze...
Torej, ko bom imela slab dan se lahko na tebi "spucam" - saj ni nic strasnega ce bom napisala, da si gnoj, da bi morala splavit itn... ce napises, da gres na plavanje, ker morda imam slab dan? In seveda, ti mi ne bos zamerila, samo bolj malo bolj tezje sprejela moje nasvete, ker so bili zaljivi.
Glede na zgoraj citirano (in ne samo to) ugotavljam, da si si naredila sliko v kateri ne vidis tistega kar pisem, temvec tisto, kar ti menis, da v tvojo ustvarjeno sliko ustreza, da pisem. In tako je s posesivnostjo, domnevno hudobijo uporabnic in se s cem drugim.

Otroku bi bilo tudi lepse, da ciscenje nosa ne traja 5 minut trikrat na dan, temvec po eno minuto 1 krat na dan..... potegni paralelo.

Hehe, saj ji čistim nos še manj kot minuto, 1x na dan - ......


Zelo dobro ves (upam), da to ni poanta tega kar sem napisala. Torej paralelo ne mores/noces potegniti. Ok te ne bom matrala.

Tebi pomaga, da to ni iz zlehtnobe ampak iz nevednosti? Ce nekdo klofne tvojega otroka, ti pomaga zavedanje, da to ni bilo iz zlehtnobe, temvec zaradi nevednosti?

ja, meni pomaga. Tudi Ronji pomaga, če jo kdaj po nesreči kaj butneva ali karkoli pač, ker ve, da nisva nalašč, ker se ji opravičiva, jo potolaživa... meni ni vseeno, ali me nekdo zanalašč mahne ali po nesreči. Lažje se mi zdi tudi takega človeka naučit, da to ni dobro kot pa nekoga, ki je zloben spreobrnit - tega se ne znam niti lotit.


Odgovori mi na to kar sem te vprasala, ne na to kar se ti zazdi. Zaradi nevednosti ali zlehtnobe sem vprasala;  Zato ker nekdo ne zna drugace kot vzgajat/opozorit/izrazit nestrinjanje z necim, ali zaradi zlehtnobe. Nenamernost je povsem druga kategorija, ki jo nisem omenjala.

Ampak vseeno se kdaj da it čez, da te pač sprejmejo kot čudaka, ampak takega bolj simpatičnega, pa še kar nekak gre, mislim nisi ravno kot knof od gat. Ali pa se družiš s čudaki, ti itak nimajo teh problemov.


Zamah z roko, pa je vse reseno. Sedaj pa povprasaj mamice z otroci s tezavami (taksnimi in drugacnimi), pa bos videla kako je zanimivo ko hiperaktivnega otroka sprejmejo kot "simpaticnega cudaka" in koliko je pravzaprav simpaticnosti v vsem tem. Recept za druzenje s cudaki, pa „nimajo taksnih problemov” je milo receno zelo cuden - posebej pri otrocih. Taksni recepti ih zaznamujejo za celo zivljenje - od zunaj in od znotraj.

Imaš prav, to bi bilo boljše - čeprav bi verjetno bil rezultat isti, če bi bila babica taka, bi naslednjič potegnila vnučko stran, ker ne bi hotela da se igra s tisto od une tazoprne .


Kje se je izgubila vera v poucevanje. Zakaj ne domnevas, da bi bila babica naslednjic poucena, kot si domnevala, da bo,  ce bi sredstvo preko katerega bi poucevala bil otrok?

Meni osebno je nesprejemljivo, da se z otrokom zadrzujem tam, kjer so smeti - fizicne ali mentalne.

Potem ne bi mogla nikamor z otroki - smeti so povsod, če ne drugje, pa v smetnjakih!


Smeti v smetnjakih me ne motijo. Motijo me raztrosene smeti. Na sreco imamo v okolici dovolj igrisc, ki niso zasmetena s fizicnimi smetmi, pa se imas kam umakniti tudi pred srcnimi/duhovnimi smetmi. Tudi kaksna starsevska akcija je bila organizirana, pa so fizicne smeti tam, kjer im je mesto - v smetnjakih. Bolj me skrbijo tiste ostale smeti.  

Na vsakem sorodniškem srečanju so tudi ljudje, ki so nestrpni tako ali drugače in potem ne bi mogel nikamor in bi zamudil tudi vse rožice!


Ne mores ih poduciti, da se vzdrzijo trosenja smeti dokler si tam (res, kje se je zgubila vera v poucevanje)? Nekateri dobro vedo, ce bodo zaceli duhovno raztresati smeti, se poberem in grem, posebej ce sem z otrokom. Ne glede kdo je v vprasanju. Sicer kaksna opomba ponavadi zaleze, da se vzamejo v roke. 

In otrok lahko ve, da so to smeti, to pa rožice, pa vendar ne bo samo jadikoval o tem, koliko smeti je okoli. Ve, da vseh pač ne moreš pospravit in se ima vendarle lahko lepo. Zato pa smo starši - da mu pokažemo in povemo, kaj je kaj in kaj se s čim lahko počne.


Kdo je kje napisal, da je alternativa ingnoriranju smeti, samo jadikovanje o tem koliko smeti je okoli? Nauciti je treba otroka kaj je smet in kaj roza, seveda. Ce bos pa videl samo rozice, tezko ga bos naucil, kaj so smeti. Problem nastane, ko se smeti podajajo za rozice. V „bran” nekemu dojencku so se raztresle dokaj „smrdljive” smeti in se potem podajajo kot „morda rahlo posusene” rozice. In tako kot sem ze rekla, govoriti otroku da je nekaj rozica, a v bistvu je smet, nauci otroka, da so smeti rozice.  
 


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:03:24   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak po dejanjih bi bila Mišek ena od bolj posesivnih mamic tu goruser posted image .


Ma vsekakor user posted image   Mora da je neizogibno nagonsko. user posted image


Zagotovo ne ve nobena od naju, imava pa vsaka svoje ideje, zakaj ljudje pišejo tudi zelo ostro. Mislim, da ni vedno zato, da bi sami izpadli boljši.
Moja tašča recimo zelo obsoja neko sorodnico, ki je dala otroka posvojit. ...


Rece ji v obraz, da je gnoj, da mora k psihijatru, da kako lahko taksna gniloba sploh rodi otroka.... ipd...?
Ji res to v obraz gladko rece in trdi, da to ni nic hudega, da tako pac je? Ja, saj je v redu, je imela pac morda slab dan.. nic hudega, ni mislila nic slabega... je samo malo bolj ostro povedala....
Obsojati nekatero stvar ker je slaba ne pomeni nujno zaliti, zanicevati, spljuvati, obnasati se do nekoga, da je nevreden zivljenja in da je zgolj lahko predpraznik na katerem si vsak, ki mimo pride obrise umazanijo z nog. Ce hoces videti, je razlika vec kot ocitna.  

< Sporočilo je popravil Misek -- 11.5.2009 23:04:43 >


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:05:14   
Anonimen
Kaj Marijane še ni iz dopusta al kako?user posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:10:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Odg., kaj zagovarjam: to, da če napišeš nekaj ostrih besed na forumu, še ne pomeni, da si zloben, posesiven ali kakorkoli slab.


Ne govorimo o ostrih besedah. Govorimo o nekaj bistveno tezjemu in vecjemu.


Ma glej, jaz znam biti zelo ostra in direktna v besedah...pa ne vem, kdaj sem bila nazadnje zlobna.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:12:09   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Jaz bi pa rada vedela, kdaj lahko pustim otroka za kak teden dni pri babici, da ne bo doživljal pri 20 ali 30 letih kakšnih večjih travm......?


Nekje pri otrokovih 29-tih bi gotovo bilo povsem sprejemljivo. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:17:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Odg., kaj zagovarjam: to, da če napišeš nekaj ostrih besed na forumu, še ne pomeni, da si zloben, posesiven ali kakorkoli slab.


Ne govorimo o ostrih besedah. Govorimo o nekaj bistveno tezjemu in vecjemu.


Ma glej, jaz znam biti zelo ostra in direktna v besedah...pa ne vem, kdaj sem bila nazadnje zlobna.


No to je ocitno za mnogokoga nedoumljiva razlika. Bolj se sicer nagibam k mnenju, da je to samo tak lep poizkus "pranja". Skratka sprenevedanje.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Tašča mi gre na živce!
11.5.2009 23:25:20   
Anonimen
Rece ji v obraz, da je gnoj, da mora k psihijatru, da kako lahko taksna gniloba sploh rodi otroka.... ipd...?


Spekter besed, ki opisujejo dejanja nekega cloveka kot nesprejemljiva, je sirok. Kot bi rekla Gina user posted image , zmerjanje "gnoj od gnoja" pove najvec o tistem, iz cigar ust pridejo in skoraj nic o tistem, ki so mu namenjene. No, nisem hotela povedati tega, samo to, da na nesprejemljiva dejanja lahko odgovorimo s kulturno in obce sprejemljivo besedo, ki ne bo zalila, bo pa vecinoma dosegla vecji ucinek pri tistem, ki mu je namenjena, kot golo zmerjanje; to prakticno ne doseze nobenega ucinka.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 0:03:24   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

.... No, nisem hotela povedati tega, samo to, da na nesprejemljiva dejanja lahko odgovorimo s kulturno in obce sprejemljivo besedo, ki ne bo zalila, bo pa vecinoma dosegla vecji ucinek pri tistem, ki mu je namenjena, kot golo zmerjanje; to prakticno ne doseze nobenega ucinka.


A se sedaj lahko, ali se se vedno ne smem podpisati? user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 0:10:40   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II


Ki jih lahko z veliko gotovostjo posplosim v obzalovanje, da si sami ne upajo ziveti tako kot bi sami zeleli, ampak se podrejaju druzbenu mainstreamu.



Skratka, fauš so ti? v smislu, ker ti upaš živeti tako kot ti želiš, nekateri pa ne?


mogoče pa nekateri ne želijo tako živetiuser posted image




Da si clovek ne zeli ziveti tako kot si sam zeli user posted image .



Huda user posted image user posted image user posted image




neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 1:49:49   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

To mene tudi zanima user posted image ?
Dadd0- če je že očitno ne maraš, imej vsaj nek nivo, ko jo napadaš. Saj Ronja bi tebe zmlela v prah, (če bi hotela), pa poglej, kako prijazno ti ves čas odgovarja user posted image !


Ronja nagonsko ve, kje ji je mesto pa je zato prijazna. Ti še nisi zadosti razvila svojih institkov, pa še občasno zapustiš svoje mesto. user posted image user posted image user posted image


-----------------------
No, važno, da ti obvladaš, tako nagone kot instinkte, pa točno veš kateri boks, (pardon plac) ti sledi user posted image .

Drugače pa iz tvojih postov, namenjenih Ronji, veje ne samo nestrinjanje z njo (kar bi bilo povsem dovolj), ampak tudi nesramno omalovaževanje.

Skratka, ob obvladanih nagonih in instinktih, priporočam še občasni vklop racia user posted image .

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu dadd0)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 7:02:31   
MLADAMAMICA
kako dolgočasno...


< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 12.5.2009 7:13:37 >

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 7:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II


Ki jih lahko z veliko gotovostjo posplosim v obzalovanje, da si sami ne upajo ziveti tako kot bi sami zeleli, ampak se podrejaju druzbenu mainstreamu.



Skratka, fauš so ti? v smislu, ker ti upaš živeti tako kot ti želiš, nekateri pa ne?


mogoče pa nekateri ne želijo tako živetiuser posted image




Da si clovek ne zeli ziveti tako kot si sam zeli user posted image .



Huda user posted image user posted image user posted image




neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image




In kaj je na tem tako smesnega?
Razen da ne razumes stavka?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 7:22:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

.... No, nisem hotela povedati tega, samo to, da na nesprejemljiva dejanja lahko odgovorimo s kulturno in obce sprejemljivo besedo, ki ne bo zalila, bo pa vecinoma dosegla vecji ucinek pri tistem, ki mu je namenjena, kot golo zmerjanje; to prakticno ne doseze nobenega ucinka.


A se sedaj lahko, ali se se vedno ne smem podpisati? user posted image


Pod lepo besedo vedno.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 8:10:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Razen da ne razumes stavka?


hmmm....ne razumem, kako je lahko nekdo fauš za nekaj, česar si mogoče ne želiuser posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 9:31:28   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Razen da ne razumes stavka?


hmmm....ne razumem, kako je lahko nekdo fauš za nekaj, česar si mogoče ne želiuser posted image





Rija ne poenostavljaj zadeve! AHAHAHAHAHAHA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 9:33:08   
ssevin
Kje je BUŠICA, oću slike..dajte slike za glupe!

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:31:39   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

No, važno, da ti obvladaš, tako nagone kot instinkte,


user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:36:32   
Marijena
oj

sem šla slučajno tole pogledta, ne morem verjet da še vedno debatirate.

sploh ne vem o čem teče beseda.

kaj naj zdej rečem? če napišem, da nisem šla, bodo vse govorile, da lažem, če napišem da sem šla, pa bo še 30 strani o tem kaka zanič mama sam.

lahko pa na ZS napišem kteri, če sem bla al ne, naj mi ena piše.

ps. teme ne bom več brala

lep dan

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:42:57   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

oj

sem šla slučajno tole pogledta, ne morem verjet da še vedno debatirate.

sploh ne vem o čem teče beseda.

kaj naj zdej rečem? če napišem, da nisem šla, bodo vse govorile, da lažem, če napišem da sem šla, pa bo še 30 strani o tem kaka zanič mama sam.

lahko pa na ZS napišem kteri, če sem bla al ne, naj mi ena piše.

ps. teme ne bom več brala

lep dan




user posted image



serbus stara..lej prvo oprooooosti za moje tako grdo obračanje tebi na začetku..zdaj sem čisto kul, no saj se mtakrat tudi bila kar hitro user posted image


ti kar napiši kaj si počela...kaj si delala in s kom ajde..ajm ol irs:)))))))))


< Sporočilo je popravil ssevin -- 12.5.2009 10:43:20 >

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:51:12   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

sploh ne vem o čem teče beseda.



gre se za tole:

user posted image

(odgovor članu Marijena)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:51:34   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: Marijena

sploh ne vem o čem teče beseda.



gre se za tole:

user posted image



user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:51:42   
tanikaa
Čuj, če so nekateri tak vztrajno pisali na tej temi, nekateri pa smo tak fajn sledili tej temi (čeprav na koncu več ne vemo o čem oz. kom se je šlouser posted image ) si pa res zaslužijo/mo, da vejo/mo, kako in kaj je bilo. Plis. Povej.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Tašča mi gre na živce!
12.5.2009 10:52:25   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Čuj, če so nekateri tak vztrajno pisali na tej temi, nekateri pa smo tak fajn sledili tej temi (čeprav na koncu več ne vemo o čem oz. kom se je šlouser posted image ) si pa res zaslužijo/mo, da vejo/mo, kako in kaj je bilo. Plis. Povej.



Tako je!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?