Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se ne morva zmenit.
skrila globoko v srčka. Ker čez to nočem spet in spet in spet iti. Enostavno nimam moči še it 1x čez vse to, moj lubek pa še manj.
vedno sem si želela dočakat dan ko bom nosečka in bom neizmerno uživala teh mesecev ne pa da bom od prvega dneva trepetala in se bala. Ter vsako minuto tekala na wc gledat če je kaj krvi.
,in ni vrag, da ga neboš tudi ti. Veš dobro,skozi kaj sem šla tudi jas, sicer ne čez toliko,kot marsikatera tu gor, ki se matra že leta in leta, pa vendar sem dočakala mojega sineka tudi jas. In ga boš tudi ti. On-a, zdaj sedi na enem oblačku, in te vsak dan opazuje in spoznava že sedaj,hkrati se veseli, da boš ravno ti njena-gova mamica
. Malo za šalo,malo zares. Boš videla.....ko boš najmanj pričakovala
. Samo ne vrzi puške v koruzo.Sicer pa je še uz na vrsti, v ponedeljek,torej ni še vse izgubljeno
Ni blo pa čist nič romantično od samega začetka.... brrrrr, me je jezil... No, zdej sva pa poročenčka in čakava bebiko. Ma lajf se tko z nami špila včasih... ampak ni slaba igra.