Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

evo mene spet po dveh dneh, ste spet cele romane napisale, pa si nism kej dost zapomnila kera je kaj pisala, vem sam za Ninasiki tole z taščo je res hudič, ja sej veš ane..... Najboljš da listek napišeš in ga nalepiš nad koš z perilom. NAJINE CUNJE PEREM JAZ.!!!!!!!! Karmen slikico si vidim obesla, pridna!
. . Aja pa Jaša se skriva nekje pr strani
.
boob...res me zanima kaj kej ti počneš, ker sm šele ta 4 dan doma pa že ne vem kam se nej dam in kva nej počnem. Telenovele vem že na pamet
knjigo Modrost rojevanja bom pa tut kmal dala čez - jo priporočam vsem, res je dobra
- kar bo pa spet problem kaj nej s sabo vzamem. No, pa sm najdla delo za razmišljat za cel dan
med vikendom pa še ostala okna in zavese opereva, pa bo nared za
. Sicer skoz neki letam od enga konca do druzga ampak je vseen fino
!! Tolk je vsega da sploh nevem kako se naj lotim... od žabic, bodijev tetra, mako majčk, fliskov, nogavičk,slinčkov, ni da ni
Imam pa vse od številke 52 naprej
oz. da gremo skupaj na kavo malo poklepetat).
Sem pa tudi banico v MŠ vprašala kako in kaj in mi je odgovorila, da ni nobene panike, da je super da vejo, da imam streptokok tako, da naj me ne skrbi. No vsaj malo me je pomirila.
sem pa še brez kavice, čakam mojga da pride na malico, upam da se mi bojo učke kaj odprle