katrin***
|
Dobro jutro tudi z moje strani, tudi jaz sem danes od 4h naprej bolj slabo spala, ampak zaradi zelo globokega dihanja in smrčanja Eno uro sm ga budila in mu govorila naj že neha pa se mu ni dal dopovedat. Zgleda je luna nanj ravno kontra delovala kot pri meni Zjutraj sem mu povedala, ko je vidu, da sm čist zadeta, da nism spala zarad njega, pa mu je blo hudo k si ne more pomagat. No, dobr da sm doma in da sm lahko potegnila do 8.30, če ne bi bla tut js kot zombi danes Danes pride najin jogi Po pregledu v P, k upam da bo uspešen - držte pesti!!! Grem še na Brezovico v Zibko po jogija za zibko in košek, potem pa še na Rudnik po nakupih, ker je hladilnik še vedno prazen Jutri bova povabila najine najbližje kolege na otvoritev stanovanja, pa je treba kej postrežt a ne Bo zabavno ja. Sam upam, da bo na pregledu reku, da je vse o.k, če pa ne, pa da mi vsaj razloži kaj me čaka Sem optimist in čakam na najbolše Poročam ko pridem domov