Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Vse je še raztreščeno po hiši, pa nekaj imam tu na morju; veliko stvari še sploh nimam itd.
je bil tu, no v porodnišnici (kar tako sam, brez mene je prišel
). Jaz sem ga morala samo it iskat
. Pa že to je bila panika, ker nisem imela nič pripravljeno, pa sem gledala ene kompletke in nisem vedla katerega vzet, ker nisem bla sigurna za spol... 
moram čimprej preverit kako vse to izgleda, sem firbčna ko
Držte se.
Me je kr mal vrglo zdejle. Rižkoo -
tm vse ok, srček bije kot treba, linija za popadke je pa tut še nizka (in nej kr tko do oktobra ostane). Še pred pregledom sm mogla u laboratorij vodo dat in morm rečt da je bla taka gužva da je za pop..., sestra s ta levo nogo ustala (mislm če lepo vprašaš kolk časa rabiš čakat na izvid k že 15min zamujaš na pregled ni treba da ti pred nosom vrata zapre a ne
). Je blo glih na meji da bi ji mal napovedala, pa je zgleda dons tko nizk pritisk da se mi tut kregat ni dal z eno kokoško.
Sej ok če majo gužvo pa še luna pa tko...a me
k pa pridemo tja že ob zjutrej, letiš z enga konca P v druzga (s polnim mehurjem), nej bomo pa uvidevne al kaj... Kot je karmen že pogruntala...kšne so res že tko stare da so mal pozable kako je bit
Ja mislim,da je imela PDP 12.10.09,sem šla malo prej pogledat,ampak glede na to ,da sem zadnje čase sklerozna,lahko,da ni točno