Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je na služebni pot, pride pa jutri
in hvala bogu bo zdej moj
do konc februarja skos doma.. pol pa spet mal na teren, aprila pa maja pa itak ne gre nikamor HB pa tud pol še neki časa, tok da se js navadm bejbike in da bova lahko tud par dni sama... oh ja, tko je pr ns
, za dobre izvide
. Zvečer sm zmatrna, ponavad že na kavču zaspim, če bi hotla akcijo, bi jo mogla izvest do 9.00 ure, kar pa je glede na najin urnik nemogoče. Vmes je blo že bolš, zdej pa še ta moj fax...Ampak zdej mam pa tega dost, ker sem tut js sam človk in hočm akcijo!!!
za lep večer pa mirno noč ( jaz grem cca 5 x na wc ponoči, če je to normalno sem jaz papež, pol pa pridem nazaj pa ne morem zaspat)
, se danes nisem mogla upret in kupila prvi bodi za našega
ko dva zombija.ko greva okol desetih ven jo pa takoj zmanjka, samo da na zrak prideva, namesto da bi zdržala do 12 kot ponavadi.
.