patella
|
Draga Kratka - Nisem človek, ki bi znala potolažiti z besedami, zato bom sam rekla: pogumno naprej in z velikim optimizmom zri v prihodnost!!! Glede poraščenosti: Tut men je ratal tko kosmat trebušček, da sm k en desc - čakam sam še, da mi poženejo brki in "ljubavni tepih" . Jst sm glivice fasala in me "gnavijo" že več kot 1 teden . Sm dobila ene svečke, k upam, da jih bodo odplavile, Ker bi se že res rada mečkala!!! Z mojim sva oba tko neučakana - sicer je pa zdej med nosečnostjo res bolj kriza v intimi, ampak, bomo že prežvel . Glede imen: Jst sm naredila že en ogromn seznam tako za punčke kot fantke, pa je moj sam črtal . Me je prov strah, da ne bova pršla skupi . AMpak, včer sva se pa zmenila, da moj izbere ime za punčko, ker navija za punčko, jst pa za fantka. No, sicer čist prostih rok ne bo imel - morm kot zaščitit otroka pred atijevimi morebitnimi čudaškimi idejami. Sicer pa imam že izbrane favorite, tako za punčko kot fantka. Bomo vidl, kako se bova zmenila. Prisegava pa oba na slovenska imena. Lep, sicer deževen dan!!!
|