Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in RES komaj čakam.
Pa slabosti so tudi že, samo ni hudo..ponavadi moje slabosti zginejo okoli 10t, kokr se spomnim prejšnjih nosečnosti. Sem pa v 5t ali 6t
.
!
Jst tut delam paniko za vsako spremembo, ki si je ne znam razlagat, ampak mormo bit optimisti, da bo vse vredu. KOmi čakam, da bo mimo to prvo trimesečje, da je človk mal bolj pomirjen in zasiguran,da se bo obdržal. A ve ste že povedale, da ste nosečke. Midva bova počakala na NS, pol bova pa večerjo za starše v ta novem stanovanju nardila in povedala novičko. Komi čakam, k se jim bo pomojem kr utrgalo od veselja. Sem pa tok vesela, da bi kar celmu svetu raztrobila, da smo najel štorkljo, k maja prnese štručko.
. Nič se ne sekiraj. Pomoje to pride v kompletu skupaj
. Če se ne bo nobena javila, pa lahko tudi jaz probam to urejat. Ne garantiram, pa da bo tako lep kot je tale zdaj
.
zagledala 9.9., pregled imam v četrtek. Upam, da bo vse OK in da se bom potem končno začela veselit...sedaj me kar malo skrbi vse skupaj...ja najbolj zato, ker imam manjše probleme s ščitnico - so mi rekli, naj najprej opravim prvi UZ, potem pridem pa na pregled ščitničnih hormonov. Sem pa ravno na meji in moram zaenkrat samo kontrolirat vsake tri mesece (baje).
, ker bi rada že vsem povedala, da bomo dobili še enega
fejst utripa
2