Mubi
|
nanny.girll kolikoa pa si stara? Jaz sem stara 22 let, bodoči očka pa 27let. skupaj sva sicer že 6.5 let, eno leto živiva skupaj pri naših v mansardi. On je zaposlen, jaz kot iskalka dela prijavljena na zavodu za zaposlitev. Otročička sva midva načrtovala, vendar za to bodoči dedki in babice niso vedeli. Njegovi so se novice neizmirno razveselili. Mojim sem se pa tudi malo bala povedati. Ravno zato ker sem izgubila službo in sem sedaj brez in sem vedela da mi bojo sigurno kaj težili. Vendar kolikor znam biti "nesramna" sem imela takoj pripravljene odgovore ki se navezujejo na to, da je bila ona stara 18 let ko me je imela. res da je imela redno zaposlitev, ni pa imela dokončane niti srednje šole....tako da....časi so bili takrat drugačni, sedaj so kakršni so! Zbrala sem pogum in jim povedala da bosta maja postala babi in dedi. Ati sprva ni dojel ali je prav slišal ali ne. Pomoje je bil malo v šoku, saj ni pokazal nobenega posebnega izraza na obrazu. Mami (za katero me je bilo strah kaj bo rekla) je poskušala biti resna, vendar se ji je videlo da bi najraje na ves glas zavriskala. Ko sem videla te izraze sem bila čisto vesela! Kasneje mi je mami še velikokrat kaj "težila" glede službe in faksa, ki še ni dokončan. sem si mislila: pa ali res ne moreš biti samo vesela in me pustiti na miru???..... Potem sem pa od drugig zvedela, kako se je ponosno hvlalila, da bo babi Kar sem ti hotela povedati je to, da ne skrbi! Tudi če bodo na začetku reagirali negativno se ne ustraši! Povej jim da sta si vidva to želela, sta načrtovala, se veselita ko bosta imela otročička in da jih prosiš, da se oni veselijo z vama. in naj ti ne sitnarita v tem času, saj ne smeš bit pod pritiskom in stresom :). Boš videla, naslednji dan se bo že ponosno hvalila da bo dobila vnučkinjo ali vnučka! Tudi če ne bosta pokazala veselja bosta neizmirno srečna. Vsak je srečen do postane starš, dedi, babi, stric, teta.....in nobeden ne more taga zanikati! Se opravičujem ker sem tok nakladala, samo hotela sem svojo situacijo povezati s tvojo in te s tem pomiriti! vseeno pa eno za srečo! pa še enkrat: ne sekiraj se če bosta sprva reagirala negativno!!!
|