Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker sem morala hitro k wc školjki

. Verjetnost DS je bil na pregledu NS izračunan 1:2900. Ko sem G vprašala, če mi priporoča še hormonski test mi je rekel, da on ne vidi potrebe edino, če sama želiva.
in tut ve, kak se razburjam zarad tolkih kao povecanih tveganjih, ugotovljenih pri majcicah) in je reku, da ko bova sla na NS naslednji petek, bo kr ustrelu, da jim da se tistih 40 ojrov (al kolko pac stane nadaljnje testiranje) kr takoj, sam da naj ne govorijo o kaki nevarnosti, ce to ni res in je samo marketinska poteza...
po enem tednu pride domov..
, ampak nič, pozitivno razmišljanje velja
za srečo (za vsak slučaj).
. Do takrat pa seveda držim pesti!
. Sem kar vesela, da sem bolj v začetku maja in je NS že za mano in seveda, da bom tudi prej rodila, medtem, ko se boste ve še matrale z ogromnimi trebuhi
. Privoščila sem si prvi kompletek, v zeleni barvi. Obesla sem ga na vrata bodoče otroške sobice in se vsakič čisto stopim ko grem mimo
. Prav tako sem bolj pozorna na morebitna premikanja v trebuščku. Danes sem namreč 14t0d in bi že lahko začela kaj čutit.
.
danes prinesel Teekanne čaj za nosečnice
. Zaenkrat bom še tiho.