|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 10:16:26   
Pikapoka83
Pozdravljene mamice in nosečke!
Naj vam na hitro opišem svojo porodno zgodbo. Na PDP so se mi začeli kar pogosti lažni popadki. Naslednje jutro 20.11. jih je CTG lepo risal. Odprta sem bila 2 prsta in ker je G ugotovila, da je plodovnica že motna me je poslala naravnost v porodni blok. Sprejeta sem bila ob 10h, sledil klistir in administrativne zadeve. Ob 11h so mi dodali umetne popadke in pridružil se je moj dragi. Popadki so bili kar sprejemljivi in sem jih počasi predihovala do 12h, ko sem bila odprta 4 prste vendar je bil materični vrat tako ozadaj, da sta babici le s težavo prišli do njega. Mehurja mi nista upali predreti, saj nista prišli do njega. Ko se je zdravnik vrnil s kosila user posted image (ob 13. 25) mi je kar z roko predrl mehur saj je bil tiki pred razpokom. Otroka je držal le še robček maternice. Babici sta želeli, da ne pritiskam in še lepo predihujem popadke, vendar telo je govorilo drugače. Kot sem jih opozarjala (v prvo je šla faza ko se otrok spusti zelo hitro, čeprav je bil tudi zelo ozadaj) je v par popadkih prišla glava do izhoda. Potem pa panika user posted image - v treh popadkih sem ob 13.48 rodila najlepšega fantka dolgega 57 cm in težkega 4040 g. Verjamem, da bi rodila vsaj uro prej, če bi mi mehur predrli prej. Vse je šlo zelo lepo. V bolnici sva bila 4 dni, zdaj se crtamo doma. Žan je zelo priden fant. Ponoči se zbuja na vsake 3h tudi 3.30h. Mamico bolijo šivi in hemoroide je dobila. Tudi dojenje nam povzroča velike težave, vendar se bomo potrudili, da damo to fazo mimo. Oči in sestrica sta presrečna. Skratka imamo se super.
Vsem ki ste v tem času rodile iskreno čestitam, nosečkam pa želim čimkrajši in lepši porod!




(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 12:20:58   
eva1
Hej!

Gioti-ja očitno jim je res luštno v trebuhu...

Jaz sem iz pregleda, CTG ok, pregledal me je, je rekel, da je vse zmehčano, da pa se nič ne odpiram in da glede na velikost otroka dvomi da bom normalno rodila in da bom imela sigurno CR...halo...ne to pa ne, mislim, namesto mal pozitivnih misli, sem bla po pregledu čist zabedirana..sedaj sem se pomirila, in sem 300% da bo šlo po naravni poti, da ne bo CR in da se bom že odprla ko bo čas za to...pri alji mi je tudi voda odtekla in ko sem prišla v P nisem bila niti prst odprta, pa sem se potem sicer z umetnimi popadki, pa vendra lepo odprla in rodila...pa tudi kje pa piše da je po UZ ocena teže pravilna..vrjetno lih lahek ne bo, ampak kje pa piše da bo mel tok veliko kot napovedujejo...no sej pravim sedaj sem se mal pomirila, sem pa prišla dam čist adijo...ampak sedaj sem še bolj odločna da bo šlo vse po mojem planuuser posted image

Kako kaj ostale..še malo pa bom šla tudi jaz kupit ta čaj iz malinovih listov..sem ga že hotla, ampak ga pri nam ne prodajajo, morm it v sanolabor...

velrija-lepi user posted image , sam lušte nam delateuser posted image user posted image user posted image sej prav, lažje čakamo na naše škratke!!

pikapoka-tole je šlo pa res hitro...lepo se cartajteuser posted image

luan-je vrjetno že tudi mamica, se že par dni ni javila...

katere smo potem še tukaj? jaz gioti,urša...še malo pa se bomo k decemberkam prestavileuser posted image user posted image



(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 12:38:20   
giotti
Eva, meni je pa prav zdaj najbolj zanimivo na forumu. Ker samo čakamo, vse je pripravljeno, jaz sem tako srečna, da ne znam povedat...
Poslušaj, tole tudi mene totalno razjezi, kar se ti zdravniki grejo. CR zaradi velikosti otroka, kr neki, no user posted image Povprečne ženske smo sposobne na svet spravit 5kg velike otroke in še kak gram več in to brez raztrganin!! Verjemi mi, da sem v zadnjem mesecu vidla ful takšnih porodov na filmih, ker sem šla na neko izobraževanje za doule - porodne pomočnice - in ne moreš verjet res, kaj vsega je sposobno žensko telo. Tako kot si rekla, samo ful pozitivno razmišljat in si predstavljat, kako se odpiraš!!! Hodi na sprehode in si predstavljaj, da se odpiraš! Dobesedno, skoncentriraj se in si predstavljaj, kako se kot tvoja vrata odpirajo odpiraš in kako bo tvoja yoni (sanskrtska beseda, ki pomeni maternico, božanski tempelj, božanska vrata in prehod) velika in popolnoma odprta, prav toliko kolikor se mora odpret za velikost tvojega otročička, ki bo samo zdrknil ven! Psiha in telo sta totalno povezana. Pa še nekaj, med porodom naj bodo usta popolnoma sproščena in odprta, ker je tukaj povezava (usta na obrazu in sramna usta! Če si na obrazu sproščena, si tudi spodaj!)

Hej, jaz sem pa zadnjič G ful spraševala, kako preverijo, če je maternično ustje že odprto, pa mi je razložila in danes sem bila tako vztrajna, da sem sama sebe pregledala user posted image in sem odprta za en prst... ampak tako je lahko še cel mesec, saj vem... bom se pa zdaj vsak dan pogledala, da bom vidla napredek user posted image

Pupike, vsem veliko sonca in pozitivnih misli. Objem za vse mamice in mamice to be user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 12:56:47   
karin82
Pozdravček vsem nosečkam in novopečenima mamica!

Sporočam, da sva 18.11. postala srečna novopečena starša malega Rubna. Ob porodu je tehtal 3630g in imel 51cm.

Fantiček lepo napreduje in pridno krepi svoje glasilke. Po 8 dneh smo že na porodni teži saj pridno papa na vsake tri ure. Počasi se še privajamo novi vlogi in ob tem neizmerno uživamo. Družinsko srečo kalijo moji šivi in grozni hemeroidi, ki sem jih pridelala, samo k sreči mi moj user posted image zelo zelo pomaga.
Sploh si ne predstavljam kako bo fino ko bosta še te dvi nadlogi premagani.

Srečno še vsem, ki čakate svoje sončke.

Prorodna zgodba še sledi. lp



< Sporočilo je popravil karin82 -- 26.11.2009 12:57:23 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 13:27:06   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: giotti



Hej, jaz sem pa zadnjič G ful spraševala, kako preverijo, če je maternično ustje že odprto, pa mi je razložila in danes sem bila tako vztrajna, da sem sama sebe pregledala user posted image in sem odprta za en prst... ampak tako je lahko še cel mesec, saj vem... bom se pa zdaj vsak dan pogledala, da bom vidla napredek user posted image




In kako si to naredila?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 13:30:38   
bellamia
juhuhu pri nas tudi cartamo......user posted image

21.11. nas je osrečila mala REGINA (3730g, 53cm)

porod je bil čudovit....user posted image

kaj več pa drugič.....


vse dobro vsem

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 18:04:45   
DULCE
Sporočam da se nama je 18.11.09 (2680g, 48cm) pridružil sin Žiga.


lp

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 19:45:07   
nogavicka80
Mi smo imeli včeraj buren večer in danes še bolj burno jutro. Otroček je namreč včeraj "trzal" kot zmešan, nato pa popolna umiritev. Pozno ponoči še vedno nič - niti enega giba. Pa so sledile stopnice, počepi, tuš, sladkor...nič. Tudi v P se ni nihče javil. In ko smo že pomislili, da bi šli v LJ, smo dobili rahel gib in čez čas še enega....čez dan pa je dete divjalo kot za stavo :).

Sama si želim roditi naravno, ampak, če mi bo moja G rekla, da morem it na umetne, bom verjetno ubogala. Za CR pa se ne bom tako hitro predala, če bo kak hiter predlog padel. Upam, da se naše dete le odloči priti prej, kot bi me želeli zdravniki poslati "na silo". Poskušam uživati v teh zadnjih dneh brcik, je pa malo naporno zaradi okolice, ki si ne da rečt, da bodo vse izvedeli. Vendar se ne pustim vreči iz tira. Z včerajšnjim dnem jim pač ne odgovarjam več na smse, na klice pa se ne oglašam - razen tistim res najbližjim, s katerimi sem ves čas v stiku.

Jutri imam pregled in jutri si tudi želim roditi - naj bi imel dan še najbolj pozitivne energijo glede na prihajajoče dni :), pa tudi godilo bi nam že štručko vzeti v naročje, ampak ker sem zelo malo odprta in ker se nič ne dogaja, je bolj malo verjetnosti.

Punce, vsem nam bo uspelo - res še ni nihče noter ostal :))). In želim nam, da bi vse pripovedovale supe rporodne zgodbe, vse do zadnjega brez CR.

Svežim kostanjčkom in njihovim staršem pa ČESTITKE!!!

(odgovor članu DULCE)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: November2009 - 2. del
26.11.2009 20:04:10   
luan
Lep pozdrav.V torek 24.11. Ob 18 45 se nam je pridruil Gaper,teak 3610g in dolg 52cm.Porodna zgodba sledi takoj,ko pridem do raunalnika.Ker se prek mobija preve lovim.Na kratko pa EA je zakon.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 9:57:41   
ursa1981
Ojla,

včeraj sem imela zadnji pregled pri ginekologinji. CTG je OK, popadkov seveda nobenih, odprta že dobra 2 cm in baje vse pripravljeno, samo dete se mora odločiti priti na svet.

Spremljati moram težo, ker sem jo v dveh dneh dobila gor skoraj kilo in je kriva malo tudi voda.... Pa seveda najbolj pomembno otročičkovi gibi, ki pa so pri nas kar močni in burni in včeraj me je zihr čez cel dan butnilo 50 krat :))) Samo, ko smo prišli iz pregleda me je sigurn brcnilo 20 krat, pa dopoldan pa na CTG ju pa še zvečer. Ponoči pa se je tudi dogajalo.

Prav smešno je kako premika moj trebuh, skor dobiš morko bolezen ko to gledaš user posted image

No, če ne bo med vikendom nič pa moram v ponedeljek v porodnišnico, ker bodo povedali kako in kaj - mogoče nam pa res uspe roditi na 1.12.2009, ko ima naša Anja 2. rojstni dan - pa bomo imeli dvojčici z 2 letnim razmikom user posted image

A mogoče kaj veste tiste, ki ste pred kratkim rodile v Lj. porodnišnici, kako je z obiski. Ali ima obiske dovoljene le mož, ali lahko pride na obisk tudi otrok ? NAmreč slišala sem, da baje ne sme priti nihče drug kot mož - kar je po svoje OK, ampak mam pa željo, da bi Anja videla sestrico, ko se rodi !!!!


No, se tipkamo, če prej ne odidem rodit user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 10:52:37   
eva1
Vsem novembrskim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursa-v Lj P je tako, da so obiski samo za očete, za otroke in ostale so prepovedani..meni je tudi kr groza, ker so mi že itak rekli, da bomo malo dlje notri, da dobro pogledajo ledvičke, pa neke teste naredijo, tako da bom kakšen dan, dva več v P, če bo seveda vse ok..upam, da bo, da gremo potem dam...otrokoma sem že povedala, da bosta maega videla šele potem ko bova prišla dam..da jima bo pa ati slike pokazal...

Jaz imam tudi v ponedeljek pregled v P, moj G me je nehal voditi..je rekla Blejčeva da me bo sedaj pregledala, pa se bova odločili kako naprej...se pa kr pripravi da boš čakala kt pri norcih..no vsaj jaz vedno čakam-pa ne vem, al mam lih takšno smolo al kajuser posted image Zadnjič sem imela uro ob pol desetih pa sem prišla na vrsto ob 12.30...najprej v sprejemno, pa potem CTg, pa potem spet dr. čakat..uglavnem za popuser posted image ...sem rekla prejšni ponedeljek, da upam, da mi ta ne bo treba gor it..amapk vse kaže na to, da bom spet čakala tam...

dogaja se nič, mali sicer miga ampak niti podrazno ni nekih velikih premikov in brc, sicer glede na to da naj bi imel že 4500g niti nima placa da bi kaj veliko se prestavljal...uglavnem pa se počutim ok...pa ne morem vrjeti da sem oba rodila 14 dni prej, ta pa uživa do konca..pa sem skoz na nogih, dvigujem, delam...ni da ni...

< Sporočilo je popravil eva1 -- 27.11.2009 10:53:29 >

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 13:15:05   
sashy
Hoj, hoj mamice in nosečke!

Tudi jaz sporočam, da sem že drugič postala mamica v ponedeljek 23.11. ob 7.28 mali Taji veliki 52 cm in težki 3160g.

Porodna izkušnja:
V nedeljo zvečer so se začeli popadki od 3 do 5 min in so postajali vse bolj redni in močni, z možem sva se odpravila v Postojnsko porodnišnico, ker sem se dogovorila za porod v vodi. Prišla sva ob pol polnoči in bila sem odprta 2cm. Ker sem želela naravni porod mi je babca rekla, da to še lahko traja zato grem lahko domov ali pa na ginekološki oddelek. No mož se je odpeljal domov jaz pa sem poskušala zaspati kar v porodnišnici. Popadki so se začeli še bolj stopnjevat in ob 1ih so postali redni na 3 min ob treh zjutraj so me spet pregledali in bila sem odprta 3cm. Nato so mi dali klistir, poklicala sem moža, da pride iz Ljubljane spet v Postojnouser posted image , in šla v porodno. Do šestih sem se sprehajala po sobi in se guncala na veliki napihnjeni žogiuser posted image . No, ob šestih me je babca spet pregledala in bila sem odprta 5cm, v banjo so natočili, ker so popadki postali že zelo močni. Tam sem predihala kar nekaj popadkov, začela sem se res hitro odpirirati, zadnjih nekaj popadkov so prižgali še mehurčke, ki so bili usmerjeni v hrbet (to je res nekja božanskega med popadki). No ob 7.25 spontan razpok mehurja ob 7.28 pa je na svet "priplavala naša morska" deklica Tajauser posted image . Ocene takoj po porodu, pet in deset min za tem so bile: 9, 10, 10. Šivana nisem bila čisto nič, porod je vodila samo babca in pa ena študentka (ful mi je blo všeč, ko je babca študentki vse razlaga, pa sem še jaz vedela za kaj se gre).

Imamo pa smolo doma. Mož je zbolel in ne sme imeti s Tajo in z mano pet dni nobenih stikov, ker ima 39 vročin in pa bronhitis, zbolel je tudi starejši sin in ima virozo ter vročino. Kar veliko je na meni tako, da še ne vem kako bomo to zmogli, pa še študiram zravenuser posted image



_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 13:18:58   
sashy
Drugače pa čestitke vsem, ki ste že rodile in čim več cartanjauser posted image

Tistim, ki pa še čakate, pošiljam pozitivne misli, enkrat v kratkem času bodo z vami vaši razgrajači v terbuhih!user posted image

_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 16:24:56   
december06
Hej. Jaz sem že na +8. Pa tolk me je skrbelo, da bomo imeli škorpionko doma, da me zdaj že hecajo, da ne bo slučajno kozoroginja.user posted image
Super slišat kako se lepo cartate in sploh lepo slišat kakšno lepo porodno zgodbo. Mene je v sredo G pregledala in je rekla da je maternični vrat še čist trd in da ni niti za umetne zrel. Od danes naprej pa morem vsak dan v porodnišnico na ctg in pregled. Naredila mi je le ultrazvok in vidla da je plodovnice dovolj. Kako pa pogledajo kakšna je plodovnica? In kdaj? In kdaj te potem v porodnišnico vzamejo, sprožijo ali naredijo CR, kolk čez rok morš bi? Bom to jutri vse preverila.
Čaj iz malinovih listov pa pijem po 4 skodelice na dan in tudiuser posted image . Upam, da kaj pomaga in da bo čimprej, ker smo že vsi nestrpni.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 18:16:58   
eva1
december-amnio delajo baje samo še v Kranju in Trbovljah..pa mogoče še kje..v Lj vem da je ne delajo, ker naj bi z CTG-jem in UZ videli v kakšnem stanju je otroček! Ja hecno ane, da si že 1x rodila, pa MV še čist nepripravljen na poroduser posted image
Kar se tiče user posted image jaz sem bila na pregledu v 38 tednu, je bilo še vse trdo in nepripravljeno..potem smo začeli mal bolj user posted image pa se je začelo vse mehčati(čep je šel, po odnosu je bilo vedno drugi dan ogromno sluzi, in je rekel G da je to od mehčanja MV)...uglavnem pomoje je tudi nekaj na tem, da se stem pospeši zorenje MV, ker po 1 tednu je vse mehko, porcije ni več..vse pripravljeno..samo začeti se mora..sicer pa če se ne bo začelo, smo vsaj na dobri poti, da mi z umetnimi sprožijo, če drugače ne bo šlo...

sashy-čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem zdele prišla iz dolgega sprehoda, smo bili 2 dni notr..se nam je že vsem mešalo...prav fino se je blo sprehodt..zdej grem pa še speglat, pa pod tuš, pa lase si morm umit..uglavnem mam še dost dela danes!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 19:07:54   
nogavicka80
user posted image user posted image user posted image luan in sashy!!!


Sama sem bila danes tudi na zadnjem pregledu, ki pa se je zavlekel čez ceeeel dan. Dete je namreč spet zafrkavalo :). Ja, strelci so očitno res samo svoji user posted image .

Sem pa presenečena, da si eva dobila uro v P - namreč meni je niso dali. Češ, da moram priti pred 8h zjutraj - priklopili me bodo na CTG in če bo potrebno poslali na oddelek, dali tabletko...

Drugače pa na vratih res piše, da samo ZDRAVI očki lahko pridejo, ostali pa ne. Žal mi je punce, ampak morda je tako res najbolje. Vem, da si svoje otročke močno želite ob sebi, a še bolj zdravo zanje je, da ostanejo doma. Čeprav - verjetno hodijo v vrtec, pa smo spet tam, a ne?

december - res je, v LJ delajo samo uz (pogledajo, če je dovolj plodovnice in ali je motna...) in ctg, potem pa te pošljejo v P, kjer se odločajo na podlagi tega n onega, kdaj te bodo dali na umetne, čeprav ti zna že prej uspet po naravni poti...

Sama se ne odpiram, malinov čaj, plahtica in slončkanje ne pomagajo...ampak ne obupamo! Upamo, da nam uspe po naravni poti...

Vsem lepo cartanje z bušiji ali brez :)!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: November2009 - 2. del
27.11.2009 19:26:09   
stelaJ
Da se na hitro javim....in vam sporocim, da nas je 15.11. razveselil Anej, tezak 3400g, velik 51 cm.user posted image

Vsem tistim, ki se cakate zelim hiter in cim manj bolec porod, ostalim, ki ste ze doma s svojimi user posted image , pa cestitke.


lp


(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: November2009 - 2. del
28.11.2009 16:17:36   
ursa1981
eva1 - kdaj pa ponavadi greš v P? Meni je bilo rečeno, da pridem kadarkoli oz. dopoldan, da se nič ne naročam prej. Tudi ko sem v petek klicala v P, so mi rekli, da čakam na ponedeljek, če nebi bilo kaj drugega in nato le pridem.

Glede gužve pa vem, da je tam zmeraj grozno. A dobro, da bom imela s seboj moža, da ne bom sama. Mogoče se celo srečamo.

No, se slišimo.


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: November2009 - 2. del
28.11.2009 17:11:25   
pi82ka
POZDRAVLJENE MAMICE, NAJ VAM POVEM VSELO NOVICO:
V ponedeljek 23.11 se nama je rodila prelepa punčka 3260g in 50cm velika Ela Brina.
Porodne zgodbe ne bom opisovala, lahko pa rečem, da jo imam v lepem spominu.
 
BODITE ZDRAVE IN ČUVAJTE SEBE IN SVOJE CUKRČKE.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: November2009 - 2. del
28.11.2009 17:35:52   
ninka80
Vsem mamicam, ki še čakate svoje sončke, želim, da se vam čimhitreje pidružijo.

pi82ka...čestitkeuser posted image user posted image


_____________________________

http://nina80.moj-album.com/





(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: November2009 - 2. del
28.11.2009 17:53:53   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

eva1 - kdaj pa ponavadi greš v P? Meni je bilo rečeno, da pridem kadarkoli oz. dopoldan, da se nič ne naročam prej. Tudi ko sem v petek klicala v P, so mi rekli, da čakam na ponedeljek, če nebi bilo kaj drugega in nato le pridem.

Glede gužve pa vem, da je tam zmeraj grozno. A dobro, da bom imela s seboj moža, da ne bom sama. Mogoče se celo srečamo.

No, se slišimo.




Hej!

Jaz imam v ponedeljek uro 10.40...sam mene vodi dr. blejčeva, zaradi ledvičke in grem k njej v patološko ambulanto, čeprav niti ne spadam tja(nimam pritiska, ne zatekam, nimam sladkorne), ampak ker me je  vodila prej na UZ me še sedaj...pol pa pridem tja, pa morm najprej v sprejemno, pa na CTG pa pol še k njej..uglavnem se načakam..največ na CTG-ju(ker je ponavadi ful gužva)..no čeprav v ponedeljek mi ne bo treba več tja, ker bom jutri rodila..je tko lep datum..sem se odločla...hehehe...ampak datum je pa res dobr 29.11.2009...hehehe..moj se kr smeji, pa prav da je to slišal že najmalj 10x user posted image user posted image user posted image

Drugače pa počutje super..zdele smo noreli z tamalima, pa plesali na račke, telebajske...vidim da mam še kr neki kondicijeuser posted image user posted image

Pika-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: November2009 - 2. del
28.11.2009 19:37:16   
ursa1981
A tako.

Ja jaz grem pa sm tja v sprejemno pol pa takoj naprej v un konc kjer sprejemajo za porod. Nimam nobenega posebnega pregleda pri določenem zdravniku. Sem pa tudi sama nekaj mesecev hodila tja na preglede in sicer k prim. dr. Cerarju.

No, zdaj tega nimam več, nazadnje sem mela pred kakim mesecem in pol. Potem je bilo pa s hematomom vse OK in me ni več naročal.

Tako, da upam, da prevelike gužve ne bo :) Bomo pa videli, kako se odločijo. A me bodo takoj obdržali al bodo dali drug datum, če bodo to hotli dat bom prosila za torek, da bi rodila na isti dan kot je rojena prva hčerka Anja.

No, se slišimo.

PAPA

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: November2009 - 2. del
29.11.2009 14:43:34   
sanjacka
Dajmo novemberke,user posted image pomojem ste ta vikend vse v P in ni debate!

Dihamo z vami in mislimo na vas, da čimprej pridete k nam med kostanjčke!
Samo med kostanjčki,moram rečt pa nismo take čveke, kar je normaaaalno!
Naši bebiji so pravi zakladki in kr se ga ne morem nagledat, ko spančka,tako da ostali čas, ki mi pač še ostane,  porabim za opravila, kot so likanje, pospravljanje....itd..Ampak brez problema, samo da smo zdravi in brez težav!
No, še jutri potem pa so decemberke na vrsti. Kako čas beži! Pišite brž novičke in se vidmo na drugem forumu!user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: November2009 - 2. del
29.11.2009 19:08:00   
nogavicka80
Pozdravljene!

Vse manj nas je in zato tudi nekoliko manj svežepečenih mamic....ČESTITKE PA TAKO MAMICAM KOT OTROČKOM IN OČKOM user posted image user posted image user posted image !!!

Tudi jaz upam, da se vse kmalu vidimo na kostanjčkih, a prej imamo še eno zelo pomembno opravilo :).

Meni se je danes odluščil čep, oz. sem se čistila čez cel dan - sploh si nisem mislila, da je tega takoooo veliko!!! Predstavljala sem si nekaj malega v enem šusu, tako pa...huhu...

Imam tudi že zelo boleče popadke, a neredne in vmes daljše pavze za oddih. Ker pa sem že toliko čez rok, tako pričakujem, da se nam nov član pridruži jutri ali čez 2 dni.

Držim pesti za vse nas :)!!!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: November2009 - 2. del
29.11.2009 19:29:01   
giotti
o, nogavicka user posted image  user posted image  user posted image kolko si čez rok?? A imam jaz še kaj upanja, da bo šlo tudi pri meni spontano??

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?