|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 9:21:48   
novakatja
Čestitke Špeli za Zojo. To pa je bila akcija!javascript:void(AddText('user posted image '))

Fiziološka za nos Moj prvi je bil pri 3 tednih totalno prehlajen skupaj z mano, čeprav je bil polno dojen.
Ni mogel sesat zaradi zamašenega nosa, pa smo z mini brizgo (2ml) po 1 ml fiziološke v nosek špricali praktčno non stop nekaj dni, da je šel smrkelj ven. Niti se ni pritoževal, meni so pa solze tekle. FUL POMAGA! Ustni aspirator smo kupili šele kasneje, ker so nam rekli, da je pregrob za tako majhnega. Pa kapljic ne smeš... Drama je bila. Zdaj pri 2,5 letih in vrtcu ima pa itak ves čas smrkelj, pa ga spiramo s po 10-20ml fiziološke in pumpamo ven. S tem lahko preprečiš vnetja ušes, zato je čiščenje nosa res pomembno! Jaz sem se navadila, tako da mi ni več tako kruto kot na začetku.

A se je katera odločila za darovanje matičnih celic?
Jaz bi dala v javno banko na Zavod za transfuzijo, pa sem se malo pozno spomnila. Včeraj sem oddala prijavnico, zdaj bomo pa videli, če me bodo sprocesirali.

Za tiste, ki boste v LJ rodile A očetje že imajo plačano participacijo pri porodu? Mi smo prvič imeli prej, ker sem hodila v materinsko šolo, zdaj sem pa malo pozabila, pa preselili smo se ven iz LJ, pa mi ni pri roki. Včeraj sem klicala MŠ, pa mi je babica tam 10 min komplicirala, da moramo NUJNO imeti potrdilo, da je opravil tečaj (velja 5 let) in plačano participacijo, če ne te lahko zavrnejo!!! Pa to ne more biti res!!! In ne moreš tam nekje plačati, ampak na blagajni do 15h in prej v barako po potrdilo....
javascript:void(AddText('user posted image '))

Punce, uživajte zadnje dneve v 1 kosu.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 9:35:30   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

meymey user posted image user posted image user posted image za novo fotko in ticker... pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Glih sem lahko še potrdi stisnila, preden sem bla spet hrana našemu najmlajšemu user posted image .

Sem dala gor moja najljubša moška... ;) Moram pohvalit mojega, ker me rihta kot da sem v hotelu. Kuha, lika, pere, pomiva, pospravlja... Čajčke kuha in me zaliva z njimi user posted image . Ma res je CAR!!!


< Sporočilo je popravil meymey -- 27.5.2010 9:46:37 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 9:42:45   
Maxica
Pozdravljene, vidim, da sem v zaostanku.
Čestitke, Špela, za malo lepotičko, ki se ji je tako mudilo. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat prevladujejo punce, hehe, me prav zanima končni izplen. user posted image
Bcljka, res lepa fotka.user posted image
Meymey, super za dobre rezultate, pa kako super fotka. user posted image
Misar, upam, da uspe izpit. user posted image
El. varuške jaz tudi nimam, v bistvu nimamo tako velikega stanovanja, da kdo ne bi slišal otroka. user posted image  V glavnem, pri prvih dveh je nisem ne pogrešala ne potrebovala, mislim, da bo tudi tokrat tako.
Eh, nam je pa starejši sin zakuhal, že dva večera zapored mu naraste vročina skoraj do 40. Zdaj samo upam, da nam še mlajši ne, pa da ta čas ne grem roditi, jebela.
Zdaj greva pa malo na sonček, baje bo potem spet slabo vreme, tako da se grem nastaviti še malo sončnim žarkom. Lep dan.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 11:23:39   
ivy@
ŠPELA ČESTITKE ZA NOVO ČLANICO[/b]user posted image user posted image user posted image

jst sm pa dons mela dolgo noč.najprej nism mogla zaspat ker me je neki ful zvijal,oz. nism vedla a mam popadke al kaj.pa še moj je nočna ta tedn,tko da me je kr strah.joj sam nej še počaka do sedmga k mam ctg na jesenicah,pol pa loh pride.
drgač me je pa bolel kt pri menstri ampak ne ful,pa kr pogosto.upam da so bli sam lažni popadki al se pa maternica pripravlja,nevem...praujo k so tapravi popadki da že vešuser posted image

ja pr nas se je pa zdele k sm jst cune vn obesla sonček skriuuser posted image user posted image

dons popoudne greva z mojim user posted image mal v šoping,grem si kupt kšne 3/4 pajkice pa kšno tuniko za zdejle.pol bo pa kr dost za tole nosečnost se mi zdiuser posted image

uglavnem JUNIJČICE NE PREHITEVITE,NI ŠE JUNIJ!!!![/b]


BCLJKA lepa fotka user posted image

no zdej grem pa počas pod tuš pa pol še neki za jest narest

_____________________________

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 11:34:12   
čeb Maja
novakatja - jaz sem z mojim hodila v materinsko v Lj porodnišnico in tudi tja grem rodit. Ja moraš it v Leonišče na blagajno plačat (1. nads, levo) pol pa s tem v babiško šolo po potrdilo - babiška je v unih lesenih ''barakah'' za ta staro porodnišnico.
Midva sva sicer imela potrdilo že na blagajni, ampak zato ker sva tja v šolo hodila. Za tiste, ki ste pa že 1x rodile velja pa potrdilo 5 let, plačat je treba pa vsakič - cca. 17,00 €.

meymey - sej prov, da te crkljajo, uživajte. Pa super, za pregled, da je s pikcem vse ok - vidiš so naši žužki pomagal user posted image

Mene je pa danes ful v križu uščipnilo - v bistvu bolj pri trtici in hodim okol k da bi imela polne hlače dr....
Sploh ne vem kaj nej naredim, da neha to bolet. Sem že vzela en lekadol, pa mam kr slabo vest zaradi žabe v buškotu tablete jest...
Tko da danes počivam in berem knjigo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 11:54:36   
Zoja83
Ojla!
Jap, še kr...kinderjajc user posted image  sem imela dans CTG, ki je pokazal en bogi šibek popadek (šlo do 60)-če je sploh bil, ta mali pa iber miren...tk da mogoče pa...user posted image  mam same probleme, zdej ne vem a sem hemeroide fasala, al kaj, ampak ko grem na wc boli ko svinja, pade pa fižolček (pljonk-si dela norca), spodaj me že fajn boli, tako da gajka in vse drugorodke se vam lahko pridružim v klubu zjamranih user posted image ? prej nism bla pol tolk ne, ko sem zdej...
no po CTG mi je naredil še UZ in rekel, da je treba dorečt za CR user posted image  superman je težek že 3420g (jst pa 14dni po roku rojena, pa mela 3560user posted image ), ampak je rekel da bi ga še par dni not pustil...končno en fiksen datum user posted image  tako da punce: mali superman bo po vsej verjetnosti rojen (TATARARA) 3.6., če si ne bo g.DR.premislil, ali pa superman odločil prej pokukat na svet user posted image  spet pa ni nujno...user posted image  rekel je, da naj pridem danes teden (TEŠČA) user posted image , pa da vidimo...
torej nasl.pregled/CTG/možen CR: 3.6.2010user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 11:55:22   
Zoja83
sem vedla, da sem nekaj pomembnega pozabila: Špela iskrene čestitke za ZOJO!!!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 11:59:49   
nikita*
Ne boste vrjele, danes bo najina postelja koooonnnčččnnooo sestavljena tako kot je treba. Sej ne da je en del manjkal. Sva šla včeraj z user posted image kar osebno v Lesnino. So me samo videli kako obilna sem, pa mal sem jim še pojamrala in so del čez noč dobili. Drugače bi morala čakati do drugega tedna. Tako, da bom končno spet "pošteno" spala user posted image

Plačilo prisotnosti očeta:
jaz ga še nisem šla plačat, ker imam G v Nm in ne vem kako se bo vse skupaj izteklo, kje bom rodila ali v Nm ali v Lj. Bi pa seveda rajši v Lj. Je pa ravno zadnjič kolegica rodila in nista imela plačane prisotnosti pa je bil user posted image kljub temu lahko zraven. V dokaz, da ima opravljeno  materinsko sta imela potrdilo. Samo ona ni dobila odpustnice dokler ni šel plačat.

Jaz sem danes šla še v baby center, da sem kupila še ostalo kar mi manjka. No kupit moram samo še podlogo za previjalno mizo in je ne dobim nikjer. Tudi pri dobavitelju ne user posted image . Naj bi prišle čez en mesec, takrat bom jaz user posted image imela že doma. Bom mogla kupit kakšno drugo user posted image user posted image .

ivy@: po opisu sodeč si res imela  lažne popadke. Ko bodo pravi boš točno vedela da so.  

matične celice: jaz sem razmišljala o javni banki. Vendar sem se potem odločila, da jih ne bom darovala. Veliko sva se o tem pogovarjali z mojo G in je tudi istega mnenja kot jaz. Jaz osebno ne zaupam javnim bankam, ker nikoli ne veš kaj se z njimi lahko zgodi. Lahko pride tudi do zlorabe. Bi darovala, če bi točno vedela kateremu otroku bi s tem lahko pomagala.

Zdaj grem pa kuhat kosilo, danes je na meniju pečen mladi krompirček z zelenjavo in meso user posted image , pa seveda solata.

Lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image


_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.


(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 12:31:44   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*


ivy@: po opisu sodeč si res imela  lažne popadke. Ko bodo pravi boš točno vedela da so.  




to ni nujno res. jaz v prvo nisem bila glih pretirano ziher al mam prebavne motnje al kaj mi je. no potem, ko so ratali na cca 5 minut mi je bilo jasno, da grem verjetno kar rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 12:46:22   
nikita*
Lažni popadki, ki so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.








_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.


(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 12:55:17   
annie
Najprej čestitke Špeli za Zojo!! user posted image user posted image Vau, to pa je bil res ekspresen porod...jaz bi tudi tako user posted image Za 36.tednov pa je bila res konkretna punca...še dobro, da se je prej rodila user posted image  user posted image

No, midva z Nikom pa sva prehlajena user posted image ...joj, se mi zdi, da se me že celo nosečnost loteva prehlad...en za drugim user posted image

Drugače pa sem včeraj imela pregled...ctg in pa uz...vse je ok, mere ustrezajo tednom. Mi ni povedala, koliko je kaj naša user posted image težka (sedaj pa smo ziher, da bo pupa user posted image ), ampak, da je vse ok. Naslednji pregled imam 7.6.+CTG.

So pa danes zjutraj od mojega bratranca ženi sprožili porod in sem tudi jaz zlo živčna...kot, da sem jaz šla rodit user posted image ...boga se mi kar smili, sva se včeraj slišale po telefonu in jo je bilo ful strah. Upam, da se čimprej odreši in da bo čimprej cartala.

Čiščenje noska: nik se je med porodom napil plodovne vode in je imel tudi kar nekaj časa zabasan nosek. Enako kot novakatja smo mu ga čistili z brizgo in fiziološko. Se je kar fajn pritoževal, saj se sedaj tudi, ampak kaj čemo, če je treba je pač treba user posted image . Sedaj pa mu tudi našpricam kar s Sterimarom in posesam z Baby vacom.

El.varuške je nismo imeli, sedaj pa bomo videli, kako bo. Najverjetneje bomo kar rabili, ker je naš pubec non stop v akciji in bom potem kar spalnico zaprla, ko bo user posted image pančkala.

Meymey, super, da je Tomi ok...pa kaki lepi ticker in slikico imaš user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil annie -- 27.5.2010 12:57:59 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 12:55:27   
bcljka
ohoj!

sm lih iz dekompresije in kavice z majkl user posted image user posted image user posted image


morm povedat da sm prou ponosna nase, sm se učila do 4ih zjutri! opa... tko da sm ful velik snovi predelala... upam da mi bo dons spet en tak maraton uspel user posted image sej ne da bi se mi ful neki dal... ampak preprosto mi kej druzga ne preostane... če je treba je treba! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6


bcljka huda slikca! zdej pa ne vem točno zakaj jaz ne morem odpret nobenega user posted image-a k ga ti naflikaš v svoj post... user posted image user posted image mi manjka kaka posebna  komponenta... k zgleda  d ostale nimate problemov s tem... jz že zadnjič tistih dresov nisem mogla odpretuser posted image




ne vem kaj maš ti to, ampak jst kr direkt sliko prpopam na stran ne dajem povezave... hm... mogoče maš pa kej izklopln?! a od ostalih pa vidš fotko če jo prlimajo?!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 12:55:58   
bcljka
aja, meymeyuser posted image user posted image user posted image za fotko in tiker user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 13:18:01   
nikri
Tako pa je za nami prvi CTG, ki pa ni pokazal nič posebnega.

Naslednji pregled in CTG: 03.06.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 13:23:34   
meymey
Jooj, moram se vam pohvalit... Patronažna naju ne more prehvalit. Kak je mami super, pa Tomi enkraten. Kako se super rihtamo. V ponedeljek mi pripelje eno praktikantko, da bo pogledala kak jaz rihtam naš zakladek!!! user posted image Sem tak ponosna, da se bom morala privezat za kavč, da ne poletim!user posted image

No, dost heca, pohvala vedno prav pride :D. Jaz imam par metod za pomirjanje Tomija, ki so ji ful d best (povijanje, zvoki maternice...).

Je pa dobil kapljice za očke, je rekla patronažna, da ma veliko otrok to infekcijo učka, da je to še iz P.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 13:24:38   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

*Špela* - čestitke!!!user posted image user posted image user posted image


Bravo!!!

No sotrpinke, moj prvi stg je za mano, upam pa da me le  user posted image ne prehiti, saj so se danes /v 36. tednu/ že malo izrisovali popadki!!! Jao, jao... sem pa še popolnoma zaprta, kul.
Super za tiste, ki imate test na streptokok B -, jaz sem v tej nosečnosti že 2x imela +, tako da moram med porodom dobiti antibiotik v žilo, da zaščitimo našega mulota /ej, naj delajo z mano, kar hočejo, le ok naj bo.../.

Naslednji pregled + ctg 3.6. /pa držite pesti, da še vsaj 2 -3 tedne počaka!/

Srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 14:27:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Lažni popadki, ki so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.



teorija je res takšna, praksa pa niti ne user posted image vsaj pri meni ni bila. jaz sem imela prave popadke precej krajše od 50 sek, bili so neredni in zelo podobni lažnim. jaz mislim, da ni nujno pravilo zgoraj napisanega.

ampak to je samo moja izkušnja.user posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 15:10:34   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Lažni popadki, ki so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.



teorija je res takšna, praksa pa niti ne user posted image vsaj pri meni ni bila. jaz sem imela prave popadke precej krajše od 50 sek, bili so neredni in zelo podobni lažnim. jaz mislim, da ni nujno pravilo zgoraj napisanega.

ampak to je samo moja izkušnja.user posted image



Jaz tut mislim, da moj porod ne bo izgledal takole - jaz bom neki čudnega začutila (rekla sem čudnega ne bolečega!) in bom rekla mojmu: joj piko men se zdi da se neki dogaja in se bo začel stopnjevat to ''čudno'' dogajanje in hitr v avto in tja na hitr vse popedenat in bom 2x do 3x pritisnila in bo zuni - brez da bom prerezana in otroček zdrav in vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dosta heca... mene je vsak dan bolj strah koliko v resnici boli, ampak se prepričujem, da takrat adrenalin vse premaga user posted image user posted image user posted image
Mi je kolegica rekla, da naj si naredim vizualizacijo svojega poroda - opis imate zgoraj hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

A je vas kej strah? Al sem samo jaz panična?




(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 15:19:34   
*Špela*
Hojla punce,

sem vedela, da sem nekaj pozabila povedati! :)))
Po tem, ko se je rodila moja pupa naju je naslednji dan obiskala pediatrinja, da pregleda Zojo. Po pregledu je prišla do zaključka, da je Zoja v bistvu rojena v 38 in 2/7 tednu in da mi je ginekologinja napačno napovedala rok poroda. Morala bi se ravnati po zadnji menstruaciji in ne po izračunu ultrazvoku, tako da je bil moj rok v resnici 1.6 in ne 12.6! user posted image   Očitno se nekateri preveč zanašajo na novo tehnologijo!!!

Tako da punce pripravite svoje torbe, ker nikoli ne veste, mogoče pa ste že čez rok! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravi popadki: če mi ne bi odtekla voda bi po moje kar nazaj zaspala. :)) res nisem vedla, da se je akcija že pričela. Po tem, ko pa mi je voda odtekla mi je pa kar hitro postalo jasno, kaj so to pravi popadki. :)))

Tudi iz moje strani: Čestitke vesem mamicam, ki so že rodile. Upam, da na polno uživate s svojimi sončki in ji nenehno crkljate.


Lp, Špela





(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 15:22:55   
tukaj
Evo mene,

sem prispela domov. Vse je ok. Še naš mali palček je v teh 10 dneh pridno rasel in sedaj nekako ne zaostaja več  v rasti. user posted image user posted image  Pač toliko o merjenju velikosti in teže. Sem vsaj pomirjena.

user posted image Tud izvidi za streptokok so sedaj negativni, a se je ginekologinja odločila, da kljub temu med porodom dobim antibijotik.

Pa dobila sem list za beleženje otrokovih gibov.

Naslednji pregled imam 10.6.2010.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 15:26:51   
čeb Maja
Špela - ta je pa dobra... A ti ni dala roka glede na zadnjo M? Ker meni je rok po ZM 22.6., po UZ-ju pa 16.6. - ginekolog je upošteval po UZ sicer. Ampak na nuhalni je bil za 6 dni večji in je pač spremenila rok za 6 dni prej.
Samo čudno, da te ni noben prej opozoril...

Joj upam, da jaz ne bom do 22.6. čakala....

Špela fajn se crkljajte....

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 18:01:34   
Aninchy
Uff, komi sem sfolgala prebrat vse! user posted image

Čestitke novim mamicam!! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 19:10:40   
tejalea
Junijčice, zdaj pa že res prehitevate user posted image !

Čestitke špeli!

Mi pa še kar 3v1!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 21:12:26   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

Junijčice, zdaj pa že res prehitevate user posted image !

Čestitke špeli!

Mi pa še kar 3v1!


me prav zanima kako zgledate 3v1user posted image
se jst se komaj premikaj pa sm 2v1...si ne predstavljam tebeuser posted image
malo hecaa....


jst sm pa glih domou prisla.. sm bla..kje drugje kot pri sestri... cartkala mojo malouser posted image
iii...res kokicaa....


cakam mojega user posted image da pride s sluzbe..da se še mal k njemu stisnem prej ko grem nina-nana....


jutri pa grem res do Kopra... po spezico...in darilo za malo necakinjo.... sam neki odlasam, ker se mi preprosto ne da po trgovinah...več....user posted image
bom pa seveda skocila se mal pokukat ce je kaj lepega za mojega user posted image


meni ni nic reku moj G. za CTG? v katerem tednu pa naredijo??


pri nas je mal dezek padaluser posted image , sei bi blo cool, ce nebi dopoldan tako lepo avta opraliuser posted image to je pa standard....

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: Junijčice 2010
27.5.2010 21:55:10   
naraščaj
Čer

No tut moj pregled je za mano. Vse BP, clo na hitr nrdila UZ (preverla plodovnico, poslco, obseg trebuščka - rekla, da bo kr konkretno dete user posted image ) . Zdej mi je že na obeh zadnji pregledih nahitr nrdila UZ, kljub temu, da mi je pri morfologiji rekla, da je to zadn. Sam verjet to sam kontrolo nrdi , ki traja lih cca 1-2min. Jst sem pa tut bolj mirna. Se mi je pa potem tok vrtel in sem bla cela omotična, da sem se komi pripeljala domov. Sem pol kr mami rekla, da je šla po tamalo, jaz pa sem se za eno urco dol vlegla, das em mal k seb pršla. Tale vročina mi je čist ubijalska. Še dobr, da se rešimo pred pravim poletjem. Si ne predstavljam kak bi blo s tem bauhom sred julija. Jaz bi pomoje kr v banji spala. Ful mi je vroč, čeprav sem jaz po naravi tak zmrzljivc.
Naslednji pregled  + CTG mam 7.6
 
Popoldne pa smo itak bli p mojih, da se tamala zdivja. HB, da sta tko blizu, ker v stanovanju ni za bit.


IZVIRNO SPOROČILO: annie

No, midva z Nikom pa sva prehlajena user posted image ...joj, se mi zdi, da se me že celo nosečnost loteva prehlad...en za drugim user posted image
Meymey, super, da je Tomi ok...pa kaki lepi ticker in slikico imaš user posted image user posted image

Tut pr nas je tko s temi prehladi. S tem, da je tamala dobla ful neke rdeče izpuščaje/mozolčke po hrbtu tik pod vratom pa do sred lopatic, pa nekaj po sprednjem delu. Pojma nimam kaj bi blo. Najprej je zgledal kot tist rdeče pikce, ko jim je prevroče, sam zdej pa ne, so bolj veliki. Ne vem, če ne bom jutr klicala P. Sicer srbi jo ne, Mah ne vem kaj je zdej to.

Nč grem počas v mižule, pa še WC me vabi. Neki me šrafa  - sem prestavla vozni red na večer user posted image

_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?