Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. kaj pa vem, očitno G skrbi tale prezgodnji porod in je dal injekcijo. No jaz vem da bo vse vredu in bo mali še počakal

. Držim pesti vseeno!!!
kljub krvavim izcedkom! Jst držim pesti!
!
od naše bebice! Sem se kar topila zraven, tolk je bilo to lepo slišat
! Naslednji pregled imam 17.12. kjer upam da mi bodo naredili tudi UZ.
ne bo več skrival in ga boš lepo videla!
. Na srečo imam par zamrznjenčkov za naslednje leto. A je katera zanosila z zamrznjenčki? Jaz jih v prejšnjem postopku nisem imela nič, čeprav je bilo celic dovolj, ki se očitno niso razvile. Slišala pa sem, da je z njimi uspeh manjši.
(še ne vedo, da imamo eure
) 051/321-224 (med 8-10 uro)
sem bla na gorenjskem... jutr dobimo špiko v tazadno... trebuh nenormalno raste...se mi zdi, da se mi rahle strijicce pojavljajo-bomo vidli kaj bo iz tistih flekecov
križ boli, pa mal trebuh....bom jutr pojamrala da mi še mv vrat pogleda, čeprav ga je pred enim tednom...sam tok da me pomiri mal... tamaladva brckata, tak da je vredi...včiraj so mi prvič noge zatekle -nart...smo noge hitr gor dal pa je popustilo po pol ure