Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne mormo it kar vse v december
se vidi, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa

. Kdo me bo pa peljal rodit???
.
. Za najini
je kupila tako lepo posteljnino za zibko in posteljico da mi je kar sapo vzelo
. Tako da lahko sedaj samo še čakamo...
sem od danes naprej na inzulinu,je rekel da ga moti to,da sladkor preveč niha in da to ni dobro za otroka,pa napotnico za lab.in za ščitnico mi je dal,morem it v pon.pol pa v čet.kontrola pri njem.Kaj hočemo,česar nas je najbolj strah se nam pogosto zgodi
- vsaj meni ...kakšne doze in kolikokrat na dan imaš?
!
bo še treba mal počakat za nas, tiste, ki imamo rok šele proti koncu januarja...
, ker neki morem reč, najprej je bolel, pol je pasal, pol pa spet bolel, počutla sem se dobesedno k pujsek... brezveze...
uf!! sej nikol ne veš kje boš kej staknu...
, drugič je pa naredila super barvo, zelo podobno moji naravni. Tako da sem se nekako kar odločila, da se neham barvati na sploh, zdaj ko imam priložnost takega nežnega prehoda. Se kompletno barvam že več kot 9 let in mam počasi dosti tega... Mogoče si bom dala kake pramenčke kdaj v prihodnosti, ampak ne verjamem da kmalu.
Ni kaj, si kar moj junak, da si dala tole čez. Srečno pri selitvi, pa javi se nam čimprej!