|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hojica - da ali ne
5.11.2009 13:43:10   
Anonimen
ledenaa, ti vse dobesedno vzames?
pa ne govori mi o cem imam jaz pojma in o cem ga nimam,ker me ne poznas.
podala sem samo svojo izkusnjo in mnenje.pac, meni je hojica vsec in se jo bom uporabljala. verjamem , da skodi, ce bi bili otroci v njej vsak dan po vec ur. ce pa otroka postavis notri za par minut in ce uziva v tem, pa ne vidim nobenega problema.
je pa tudi res, da ce bi bilo ta skodljivost 100 procentno dokazana, bi jo verjetno takoj umaknili iz prodaje.
kot umaknejo vecina stvari. ne vem zakaj bi bila hojica izjema.
sicer sem pa napisala, naj se vsaka po svoje odloci in nikomur ne vsiljujem svojega mnenja.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: hojica - da ali ne
5.11.2009 13:51:46   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ledeena. se pravi, ce gre nasa generacija k fizioterapevtu....potemtakem smo vsi invalidi?


Meni je naša fizioterapevtka rekla, da na prvi pogled se pri naši in še starejših generacijah, pri katerih se je hojica uporabljala, na prvi pogled res ne vidi, ima pa veliko ljudi iz "hojica generacije" težave s hrbtenico prej, kot bi jo sicer imeli. Seveda ne vsi, veliko pa. Prav tako mi je rekla, da naj malo opazujem nekatere otroke, kako nerodno hodijo ali tečejo in res, če si malo bolj pozoren, to opaziš. In to so posledice hojice, vodenje otroka za roke še preden shodi sam in podobno.

Jaz našega ne dajem in ga ne bom dajala v hojico. Živahnost otroka zame ni izgovor ali vzrok za njeno uporabo, pa je moj ultra živahen in niti ene minute pri miru. Če grem na wc ali po pošto, ga dam pač v posteljico in to je to. Verjetno res kakšne pol ure na dan ne bo naredilo nobene škode, ampak za pol ure na dan je pa vseeno če je sploh nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: hojica - da ali ne
5.11.2009 13:53:44   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

je pa tudi res, da ce bi bilo ta skodljivost 100 procentno dokazana, bi jo verjetno takoj umaknili iz prodaje.
kot umaknejo vecina stvari. ne vem zakaj bi bila hojica izjema.



Ja ja, sanja svinja kukuruz... user posted image  Umaknejo kakšna živila ali igrače, ki vsebujejo kakšne zdravju škodljive snovi, hojice pa ne bodo umikali, zakaj le. A trde čevlje za otroke, ki shodijo, so tudi umaknili? Pa jih ortopedska stroka že nekaj časa absolutno zavrača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: hojica - da ali ne
9.11.2009 20:34:14   
tweety83
Moja nečakinja je bila seveda tudi včasih v hojici in je potem posledično hodila po prstkih,v bistvu sploh ni znala stopiti normalno na celo stopalo.
Jaz se še odločam glede tega - in sem zaenkrat mnenja da malo bo v hojici (če ji bo všeč seveda),veliko pa ne.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: hojica - da ali ne
10.11.2009 2:41:16   
Anais Nin

Moja dva otroka sta shodila oba pri 15 mesecih in pri tamali sem vedno poslušala na pol očitke od pediatrinje, da jo imam verjetno v hojici - ker je hodila po prstkih. Pa ne prvi ne drugi ni videl hojice od blizu.

Moj mož, čeprav je mlad, ima pa težave tako s hrbtenico, še bolj pa z kolki. Mogoče, tako mu je bilo rečeno na ortopediji, lahko tudi od hojice. Ne vem, težko sodim.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: hojica - da ali ne
10.11.2009 8:43:32   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
je pa tudi res, da ce bi bilo ta skodljivost 100 procentno dokazana, bi jo verjetno takoj umaknili iz prodaje.
kot umaknejo vecina stvari. ne vem zakaj bi bila hojica izjema.


eh miska, ni ravno tako pošten ta svet. aspartam npr. je strupen in dokazano povzroča tumorje na možganih, pa ga legalno uporabljajo kot sladilo v izdelkih. hojica pa je prepovedana tam kjer so uspeli premagat hojica lobije - recimo kanada.
ampak to nisem napisala, da bi kej zdraho delala, samo povem, da tako sklepanje o dokazih in ukinitvi ni njuno povezano. korporacije so greedy in znajo podkupovat in lobirat, državni aparati togi in potem mamo kar mamo.. samo lastno pamet user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 10.11.2009 8:45:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: hojica - da ali ne
14.11.2009 11:03:30   
rožca26
Glede hojice bom jest rekla samo to ... v marsikateri državi so jih ukinili iz prodaje (Kanada ...)
Sedaj pa razmisli ...

_____________________________

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: hojica - da ali ne
14.11.2009 11:04:11   
Anonimen
ne.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: hojica - da ali ne
14.11.2009 11:37:56   
endrina
Jaz mojega prvega otroka nikoli nisem dajala v hojico (in tega drugega zagotovo tudi ne!), čeprav sem jo dobila podarjeno od kolegice. Dala sem jo na podstrešje, dokler nisem enega lepega dne takoj po koncu porodniške prišla predčasno domov in kaj zagledam - svojega otroka kako ga šiba v tej hojici pri tašči, ki ga je takrat čuvala. Skoraj sem tja padla. Ko sem ji rekla naj ga not ne daje, ker to zanj ni dobro, da bo shodil sam ko bo pripravljen, je rekla: joj če pa je tak srečen v njej. Za popenit.

No in vsakič ko sem jo odvlekla (hojico mislim, da ne bo pomote) na podstrešje, jo je ona privlekla dol, tak da sva bili že skoraj vsakodnevno na bojni nogi. Seveda njej je to super pasalo, ker je pol lahko vse v miru zraven njega naredila, ker če pa je mali plazil po vseh 4, pa je prišel marsikam in tudi našpičil marsikaj. Pa ne bi rekla, če ne bi imela v dnevni, ki se drži jedilnice in kuhinje, prenosno posteljico, ki smo jo uporabljali v nujnih primerih za stajico, če je slučajno mogla skočiti ven po pošto, al pa v klet nadevat drva, al pa kaj takega.

Skratka... vsaka se naj sama odloči ali jo bo uporabljala al ne, smo taki in drugačni starši, pa vsak misli le najboljše za svoje dete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?