|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 12:52:52   
mita21
Kaj pa če je vašim sončkom sedaj, ko so toplejše noči, vroče??user posted image  Ne vem, sam ugibam, ampak po mojem je našem blo, ker ga je ene tri noči sračku, sem pa danes ob treh zjutraj tuhtala, kaj mu manjka, sem na široko okno odprla (žaluzije so bile dol) in ga do ramenc rahlo pokrila, spil malo čaja in lepo zapančkal za tri ure. Bomo videl, kaj bo z današnjo nočjo.
Mi bomo pa makarončke jedel.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 13:16:55   
bačko
No malo pa je le jedla.Ene 7 žličk pa je bilo mogoče kaka več.Počasi pa se bo navadla na koščke.

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 13:55:19   
tecka
Ojla, punce.
V Koloseju je - vroče. REsno mislim, niso vklopili nič klime. Jaz pa SRečko pa - sama. Sva dežurala od 10.05 - 10.30, potem pa šla še malo po štacunah. Priznam, da sem bila malo razočarana takrat, kasneje pa niti ne. Sem končno videla ta slavni Mothercare, pa na tržnico sva šla, po city parku pa itak. Naj povem še, da imajo v city parku zgoraj igralnico igrač Tomy in Fisher Price (mogoče še kaj) in sva se s SRečkom tudi malo igrala. Sicer ni blizu nobenega kafiča, ampak za naše otročke je pa vsekakor bolj primerno kot Kolosej.

V petek me ne bo. So res predrage tele kaveuser posted image user posted image user posted image Pa še zjutraj sem napisala, da nimam kaj kupovat, pa je šlo ziher spet proti 100 eur za drobnarije.

Sonček - kape. Tudi jaz se sprašujem, kdaj bo čas, da snamemo kapeuser posted image V Lj je bilo zelo toplo in sem dala kapo dol (itak jo sam trga z glave), pa  je bil edini tako majhen brez kape. No, pri nas jo bo še imel, je oblačno in enih 14 stopinj.
Se pa strinjam z Mito. Tudi jaz opažam, da je Srečku ponoče vroče in sem ga danes pokrila samo do pasu. Spal je bolje (prvič vstala šele ob 1.30!!!). Mogoče zaradi tega, mogoče zaradi ričetauser posted image user posted image user posted image No, ko sem ga zjutraj vzela v zakonsko posteljo in se stisnila k njemu, je imel kmalu prešvican hrbet in je bilo spanja kmalu konec.
Opažam pa, da se Srečko bolje počuti v prehodni jakni kot v jopici. Jopice so bolj oprijete in mu hitreje rata vroče. Kaj pa vem.




(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 14:19:18   
mini86
evo naju...

zjutri sva spala do 9.15, vstala in se oblekla in takoj vn na sonček..pol sva šla pa do P in od tm še na kavo z kolegom k je dons zjutri kolegica rodilauser posted image user posted image ima fantka maja..tamau mi je na kavici pojedu skutko in dva koščka piškota, ko sm mu hotla dt ta tretjiga ge revež že mižuuser posted image in je spal skos še pol sm ga mogla zbudit k sva šla v avto..

tecka-skoda k nism nč zjutri gledla na rač k bi js zihr pršla v koloseja..

mony-ta tedn žal bl težko za kavico oz kokakolo k mam skos neki..dons rečmo dermatologa..no v petk bi šlo za kolosej..
drgač pa sva zdrava samo pač vsake tok mau pokašla pa iz noska prteče k se puca zdj..

bjondi-za seznam pod št.43  teža 8020   velikost 69,5 cm

kape-js mu ne dajem že neki časa kape, ima samo klobuček tak kao za sonček-pa mamo tud mi zdj fazo da si jo dol vleče

ponoč-js ga mam v spalni vreči, samo ga bom zdj začela dajat počas spat brez zgornga dela pižamce, da ma samo bodi..morm rečt da je kr zaprta spalna vreča

kosilo-js bom pa repo pa krompir pa pečenice nardila..marcelu sm pa že včeri zelenjavno juhco skuhala k nism prčakvala da bo kolegica rodila in sm mislna da ko bova pršla dam da bo meu že skuhan da ne bo jedu iz lončka..sj u bistvu bi loh usak dan napisale kaj bote kuhale da pol dobimo kšno idejouser posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 14:55:21   
bačko
Lora ima še kapico samo tanjšo.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 15:22:45   
manna
živjo punce
Danes sem pa jaz umrla in se še enkrat rodila...resnično!! Namreč Manca je s postelje padla na glavo in pri tem se je udarila v rob nočne omarice. Bila sem zraven, 3 cm proč od nje, pa se je zgodilo tako hitro, da nisem mela kaj nardit. Grozno! Meni se je srce ustavilo, začela sem se trest, glavo mi je kmal razneslo. Tamala pa takoj v JOK JOK JOK ki pa sem ga bila vesela, saj je dober znak če takoj zajokajo.
No, 5 minut za tem se je že smejala po svoji stari navadi, čeprav se je zraven mal tresla. Pa smo šli takoj na urgenco. Od tam pa takoj v bolnišnico. Na slikanje glave. HB da je bila tamala že vsa nasmejana, drugače bi blo mene že zdavnaj konec. V čakalnici pa seveda miljon ljudi, pa je moj stopil kar noter in se zbunil da imamo dojenčka ki je padel na glavo in da ima to zagotovo prednost pred zvitim prstom... In smo bili v 3 minutah na vrsti, v pol ure slikana bučka, v eni uri in pol že nazaj doma. Ful so bli prijazni, presenetljivo, in naju tolažili da to se redno dogaja in da ni nič narobe ker niti v nezavest ni padla....No, s tamalo ni nič narobe, bo pa verjetno kar fajn podplutba in sicer v področju sence - ima prav grdo rdečo črto.

Ne morem vam povedat kako grozno mi je bilo..obup...skor bi jokala v čakalnici, čeprav se mi je Manca v naročju smejala... Zdravnik pa je rekel, da naj se navadimo, da to se bo še dogajalo. Še zdaj nisem dojela da se je to zgodilo. Misliš si da se ti ne more nič zgodit, pa te preseneti ko najmanj pričakuješ. Kar srce me boli. Pazite na svoje tamalčke!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 16:08:50   
MONY25
ajoj...še mene je pr srcu stisnl, k sm to prebralauser posted image user posted image user posted image si tud predstavljat ne morm, kok more bit to grozn! mene bi pomojm kr pobral user posted image sam da je vse v redu s tamalo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 18:46:34   
mk8
Manna te čist razumem, upam da ne bo hujšega z Manco user posted image user posted image user posted image


Tečka, jaz se zdaj prav slabo počutim, še enkrat OPROSTI, ker si mogla sama tam čakat!!!

< Sporočilo je popravil mk8 -- 24.3.2010 18:47:06 >


_____________________________

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009






(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 18:51:11   
Tira
Manna verjamem, da se ti je ustavil svet. Groza. Upam, da je vse vredu z malo user posted image

Midva sva danes preživela večino časa zunaj, je bilo prav prijetno toplo. Zgleda, da smo danes vse nekaj udarile na riž, tudi mi smo jedli riž z zelenjavo user posted image

Kape- jz mu jo še vedno dajem, samo tanjšo. Se mi zdi, da bi bil prevelik šok iz debele kape na nič na glavi. Bomo jo počasi dali dol.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 19:52:33   
MONY25
evo, mi smo bli tud cel popoldne vzuni-je prov luštn, k je konc tega snega itd. (vsaj upam)...

zgleda, da smo dons res vse na riž mahnleuser posted image

kapa-js mu dajem pa sam še trak gor, včasoma bom pa še to dala dol...

tamauga sm skopala, nahranla in zdj že spi-je takoj zaspal, tud mu ni rekuuser posted image


lahko noč...


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 20:13:37   
lenika
Uhhh komaj sem vas prebrala. Danes smo bili cel dan zunaj, samo eno uro za kosilo smo bili doma. user posted image
V nedeljo pa odhajamo za 6 dni v Moravske toplice. user posted image  Komaj čakam, me pa čaka še veliko dela s pakiranjem. Začnem jutri.
Lahko noč.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 20:18:33   
10ka
ojla. punce v postelji, upam, da bo mir do jutra. sem čist crnjena namreč. zdajle jih že par dni več ali manj sama pedenam...komaj čakam, da grem v službo. je veliko lažji šiht, kot pa toleuser posted image

manna - joj, kolk te štekam. sem sama pred dvema mesecema prav tako čakala s katjo na urgenci. samo da je z manco ok. buško pa dobro pofotkajte, da boste imeli evidentirano prvo bojno rano. žal bodo tele naši sončki še veliko bušk in prask pridelali, pa upam da nič drugega. mene še vedno vsaka  buška mojih punčk 100krat bolj boli kot njih.

tecka - jaz bi bila tud razočarana na tvojem mestu. in (enako) vesela tudi šopinga. upam, da se ta smola ne bo ponovila in da te ne bo minilo hodit na srečanja. ker res te je kul brat user posted image

srečanje - tale petek zal ne bo šlo, imamo sistematiko. lahko pa naslednjo sredo ali petek. glede na vročino v koloseju, o kateri poroča tecka, bi se lahko v primeru lepega vremena dobile tudi drugje - npr v čolnarni ali pa v kavarni Grad na kodeljevem (mislim, da se kavarna tako imenuje). pa še zapravljat ne bi bilo treba po trgovinah user posted image . mk8 - komot te poberem če boš brez avta. mam že ful enih lupinic in avtosedežev notri.

jamranje - evo, sem na vrsti (spet). a pa imate ve tudi tolk veliko dela skoz s tem gospodinjstvom? ker jaz ves čas perem, kuham, pospravljam in poleg tega še skrbim pa punčki.ampak sem res poskušam vse čim bolj poenostaviti; imam pomoč pri čiščenju, zverzirala sem se pri pripravi hitrih (in vseeno relativno zdravih) kosil, kupujem preko spletnega mercatorja, zelenjavo in sadje mi nosi zeleni zabojček. pa še vedno skoz pospravljam in gospodinjim! kako vam uspe sfurati vse gospodinjstvo, pa še otroke, pa še to in ono. dajte mi prosim povedat... pa kaj bo pol, ko gremo v skužbo? meni ni jasno kako bom sfolgala vse skupi. resno mi ni.

pol se moram še s temi mraljami ubadati. kuhinjo zaenkrat še uspešno branim, prav tako postelje v otroški sobi in spalnici. v kopalnici sem se predala že v začetku borbe. zdaj pa vržem umazan slinček v vrečo za perilo, pa je takoj cel kup mravelj tam. in potem spet skoz perem in sem na prejšnjem odstavku.


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 20:54:28   
tecka
Manna - user posted image user posted image samo da je vse ok! Jaz še vedno previjam na previjalni mizi in tam me je najbolj strah, da mi pade dol.

10ka - ti ne znam svetovati drugega kot - (bolj) vklopi moža. Je pa z dvema otrokoma neprimerno težje kot z enim, tako da bom raje tiho, sploh ker imam tudi jaz podobne občutke. Vsake toliko izbruhnem, najhuje pa je, ker se v resnici nič kaj dosti ne spremeni in se stalno ciklam v enem in istem zosu. Služba pa verjetno ni rešitev, ker bo časa še manj. Se bojim, da se bom pridružila tistim sodelavcevm, ki se pridejo v službo - spočituser posted image user posted image user posted image

Punce, ne pozabit, da se bliža že velika noč in jaz naslednji teden v petek niti slučajno ne bi hodila v Lj zaradi gneče. Sem prav vesela, da mi eno leto ni trebauser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 21:07:26   
manna
'čer
No, princesko smo cel dan razvajali, čeprav kot zgleda je že zdavnaj pozabla kaj jo je doletelo zjutraj. Jaz pa še dolgo ne bom.
tecka, tudi jaz previjam na previjalni in je zelooo naporno. Ampak na postelji, 40cm od tal se nekako ne zdi da se lahko kaj groznega zgodi, pa sedela sem na tleh zraven (ker sem lih nekej pobirala izpod postelje) in ona je padla direkt meni pred noge, skoraj v moje naročje. Če le ne bi bilo nočne omarice tam zraven user posted image (moja mama je imela seveda ful za povedat tako da se spet pobiram iz slabe volje in krivde)

mini86, vaš lepotec je pa tudi skor v naši ligi po velikosti in teži user posted image

10ka, glede gospodinjstva; odvisno pač kako visoke kriterije imaš...jaz imam recimo nizke in me ne moti če je kdaj vse umazano, posoda nepomita v koritu, cunj malo morje za zlikat, itd itd itd  Danes v bolnišnici nama je rekla prijazna klepetava zdravnica, ki je Manci slikala glavico, da je z dvema otrokoma lažje kot z enim - ker se sama zaigrata in ker se navadiš da pač ne more bit vse kot iz škatlice! Nevem, po mojem da potem ko bomo v službi, ne bomo več tolk gospodinjile ampak bo vse počakalo na vikend.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.3.2010 21:35:06   
mini86
mini86, vaš lepotec je pa tudi skor v naši ligi po velikosti in teži user posted image


ne vem kašnga smeškota nj dam..nj bo taleuser posted image -zmer sm ga hotla prpopat pa ni blo prilikeuser posted image

joj samo da je z manco vse uredu..kaj je mela pa mami za povedat..a ti se nisi nikol nikamor butnla..moja že vidm kako bi rekla ah boš vidla kokrat se ti bo še km butnu..

pospravljanje-jah kaj nj rečm..manna ti dam prou..odvisn od kriterijev..10ka ti bi pa pr men živčnga fasala k mam po ceumu stanovanju bel laminat in se vsaka pizd... pozna..in s tem k napišm VSAKA, MISLM VSAKA...
js mam včasih napad pa glancam pa drgnem, večinoma pa glih da je pospravlen, me tud ne mot če je kje kšna droptinca na tleh..seveda pa vam zavidam rjava tla..sm si pa že zdavni rekla in kadar se sekiram zarad nereda si tud parkrat ponovim in sicer NA PORODNIŠKI SM ZATO DA SE UKVARJAM IZ TAMALIM NE DA POSPRAVLJAM..VSE POČAKA..rajš grem z njem vn pa kar kol pa tud če je zarad tega svinsko po tleh..
no da ne bo mislna kera da mam živo svinjarijo doma-daleč od tega samo sm se-ravno zarad belega laminata mal sprjaznla da ne more bit vse kot iz škatlce..aja da ne omenm da mam na oknih še zmeri snežinke iz une pene iz spreja-ampak drgač kokr da okna pomijem žal ne bo šlo doluser posted image jbg samo se noče..
perem ponavad 1x na teden pa takrat 3 stroje-no moj jih ponavad da prat, likam itak ne..10ka pomir se pa ne glanci tok, svinarija te bo počakala nč batuser posted image

srečanje..upam da mi bo v petek ratal ker moj uzame u službo moj avto da ga bo mal prešraufu, js loh sicer uzamm lupinco k v njegovga še nisva monterala avtosedeža, samo me skrbi kako bom v tastarga cliota spravla vozičekuser posted image
aja glede prostorov..ok dobr da vemo da še zmeri kurjo da mejhne lumpke mn oblečemo..ker prostor se mi zdi ful dobr in sicer iz tega razloga k so zravn igrala in eni loh šibajo eni so v voizčku pa še na kupu smo vseeno..ker na primer če bi se duble v tivoliju pr igralih so itak še premajhni in jih ne morš kr pustit..pa če srečko užge tahitrga bomo mogle vse laufatuser posted image user posted image
za mojga gusenclna se ne bujim samo za srečkota me skrbiuser posted image samo kokr boste rekle

dons sm bla pr dermatologu in mam................................................................................................................luskavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 1:13:07   
Mala_princeska
smo imeli sistematiko včeraj pri natanko 9 mesecih
mere Mance:
9 mesecev - 8100 kg in 73 cm :-) pa junaško je prestala špikanje v prstek :-) sem imela kar debato s P. o hrani,....

manna samo da je vse ok naša manca je tud (že) butnila s postelje in to 2 x user posted image ... vem da se s tem ni za hvalit, ampak me je izučilo in čist živčkam zdej.

Ja Marcelči vse naj naj....

Pa mamice:


VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(Tone Pavček)


MAMA

MAMA JE OD VSEH LJUDI
NAJBOLJŠA NA SVETU,
KER SE MI RADA SMEJI
IN KER JE PAR OČETU.

Z MAMO SE OČE POLJUBLJA,
Z NJO HODI SPAT IN Z NJO VSTAJA
IN KAR NAJPREJ JI OBLJUBLJA
VSE OD KRAJA.

Z NJO SE FOTOGRAFIRA,
OBJET PREKO RAME,
IN Z NJO SE PREPIRA,
KADAR SE VLEČE ZAME.

MAMA OČETU BERE MISLI
IN VSE NJEGOVE ŽELJE UGANE.
POMAGA MU, KADAR SO DNEVI KISLI,
ALI ČE Z LEVO NOGO VSTANE.

MAMA NE MORE BITI SAMA,
ALI IMETI ZA PAR KAKŠNEGA STRICA.
SAJ VSI VEMO, DA JE MAMA
BOLJŠA OČETOVA POLOVICA.

LE KAKO BI BILO OČETU
BREZ MAME,
KO BI GA LE POL HODILO PO SVETU
IN NIČ OSTALO ZAME?
(Niko Grafenauer)


< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 25.3.2010 1:15:27 >


_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 1:16:02   
Mala_princeska
Pa dobro jutro....
za nazaj pa žal ne sledim...

_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 7:07:22   
Hanuši
Jutro,
ČESTITKE OB MATERINSKEM DNEVU
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
user posted image
 
 
manna, samo, da je vse O.K. Ti pa verjamem, da se ti je ustavilo srce. Pa res je tako kot so ti rekli, da se kar navadi. Meni je 1x Hana stala med mojimi nogami in v stotinki sekunde se je pognala k stopnicam. Padla je čez 16 stopnic, na zadnji 17 sem jo pa ujela. Stara je bila pa 11 mesecev. Tako mali in hitri so, da jih težko zadržimo.
 
mita21 mi smo v pižami brez stopalk in v poletni spalni vreči že cca 14 dni, ker je bilo tudi našemu vroče. Verjetno je bilo včeraj vzporedno s prehladom, ker danes smmo pa spali od 20,30 pa do 6h v enem kosuuser posted image . Trkam, kuc, kuc.
 
mini joj, moja prijateljica ima tudi luskavico. Se mi prav smiliš. Samo ona ima res hudo obliko, jo ima tudi na lasišču in pod nohti. Cela je hrastasta, le na obrazu ji je pa prizanešeno. Punca, LOŠINJ, njegova klima je balzam za luskavost. Vsako leto grejo tja na morje in po 14 dneh pride skoraj čist O.K. domov. Daj prebukiraj rezervacijo.
 
 
 
 


< Sporočilo je popravil Hanuši -- 25.3.2010 7:08:13 >


_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 7:12:55   
bačko
Jutro!
Manna mene je kar zmrazilo.Samo da je z njo vse uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja hitri so naši vrageci.
Lenika a  vzamete še nas s seboj? Moj sploh noče niti slišati o kakem dopustu.Kar naprej stoka koliko dela ima.No njegova šefica pa gre lahko za en teden na Tajsko in se pomoje nič ne sekira koliko dela je.Sem g azadnjič prav nadrla glede tega.
10ka mravlje so pa zelo nadležne.Mi jih nimamo samo jih ima moja tašča in full nori.Pomoje bi bilo dobro malo na netu pogledati kako odstraniti mravlje.
Glede opravil pa nimam pojma kako meni uspe.Ponavadi ko Lora spi pripravim za kosilo in celo že kaj skuham.Pospravljam ko ona spi ali pa tudi ne.Včasih skupaj sesave.Vse naredim dopoldne ker potem ko grem po Žano v vrtec in ko pridemo domov je malo težje.V trgovino gremo med vikendom in nabavimo vse kar rabimo za čez teden.Če pa mi kaj zmanjka pa možu naročim da naj kupi preden pride domov.Ti pa verjamem da si utrujena in počasi vsega sita.Kaj pa tvoj mož?
Mini bogica!user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ti je kaj vsetoval dermatolog glede tega?
Mala princeska kaj pa si ob 1 počela?user posted image

Mama je čista ljubezen.
pri njej prvič okusiš,kako je,

če te ima nekdo rad.
ko te je strah,te mama objame.
ko si v težavah,se mama pogovori s tabo.
mama je vedno blizu.


Lep materinski dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 7:28:57   
lenika
Manna samo, da je vse ok. Verjamem pa, da si se ustrašila.

Bačko, komot se nam pridružite. Pa bosta Matic in Daša imela sebi primerno družbo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 8:38:09   
mojsonček
Jutro!

M_P in HANUŠI hvala za krasne čestitke!

MANNA samo, da je pikica uredu ti se pa ne oziraj na očitke... tko k je rekla mini... tut ti si se verjetno kdaj kam butnila... sej verjamem, da je tvoja mama hotla le to, da bi bolj pazila, da se kaj takega ne bi ponovilo... ampak ti to itak že počneš tko da... probi se čim manj obremenjevat s tem, da bo Manca lahko brezskrbno uživala v otroštvu... bušk in prask bo še pa še in mamice smo zato, da potolažimo naše sončke

MINI upam, da bo čim manj težav s kožo... luskavica je šit, ker se jo pozdravit pač ne da... vse obvesti naj te čim manj sekirajo, ker stres slabša situacijo

TECKA pol sta s Srečkotom šopingirala... majo v MC že nove kolekcije? jst tut moram it mal naokol sam še te user posted image user posted image user posted image user posted image  bilance dam skos...

LENIKA uživajte!

pri nas zaenkrat še nč sončka ampak  bova šli vseeno vn, ko odspi jutranjo kitico... po novem vstajamo že ob 6 user posted image  jst ne vem kaj bo, ko se za vikend prestavi ura...

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 25.3.2010 8:39:28 >


_____________________________

Moja sreča sta moja sončka...


(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 8:55:44   
10ka
dobro jutro. mi smo vstali še ob 4.14 h in sem zaradi pomanjkanja spanca ful tečna.

glede ure- a se ne prstavi tako, da bodo šli po uri kasneje spat in se kasneje zbujali? torej, če e zdaj zbujajo ob 6h, se bodo pol ob 7h? ker če je obratno bom jaz kar odpoved dala, pa naj kdo drug mojo porodniško dobiva za tale šiht.user posted image

gospodinjstvo - hja moj mož je gospodinjsko nesposoben, zato imam tudi "zunanjo" pomoč pri čiščenju. resno, ko še nisva imela otrok in sem imela enkrat ful hudo migreno, je mogel 3 dni skrbet zame, saj se niti premikat nisem mogla. in tretji dan ga prosim, naj mi prinese kozarec vode. pa se je iz kuhnje vrnil ves obupan, da je kozarcev zmanjkalo. tko to je, če se jih 3 dni ne pomiva. enkrat je dal pa vodo za čaj vret v tist kuhalnik, ki ima notranji grelec. potem ga je postavil na kuhalno ploščo in jo prižgal. na srečo je bila to še steklokeramična plošča, tako da se je plastična posoda sicer stopila, ni pa nič zagorelo, je pa še lep čas smrdelo po stanovanju. je pa krasen oče in partner, samo žal ta teden 100% zaseden, zato še njegov delež skrbi za otroke pade name. in danes sem čisto povožena.




_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 8:56:42   
Mala_princeska
Bačko....nisem mogla spat. Pa Manca se je zbujala.
Pol pa RR rules.....

_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 8:59:10   
Mala_princeska
Lenikauser posted image user posted image user posted image za Moravce :-)
Če nimate hrane, imate samo apartma potem pa obvezno k Aleksandru jest :-) Imajo full dobro domačo hrano, obilno in poceni :-)

Za nazaj vas pa probam še kaj pokomentirat, če mi uspe.....

A pol se jutri ob 10h v Koloseju dobite?

_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
25.3.2010 9:18:10   
bjondi
Lep dan vsem našim mamicam želim...
 
 
Mi pa smo dobili danes  prvi zobekuser posted image ...se ga že čuti,dlesen pa je bila že dva dni nazaj presekana ...no pa ga imamo user posted image ...

SEZNAM-uredim zvečer,še za včerej...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?