|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 11:50:11   
ZoyaEva
Divans1 ne se dat takim mislim! Veš, da se po prvem tromesečju tveganje za splav zelo zmanjša (na nekje 3%). So pa takšni primeri kot je Oton žal, a se to ne dogaja pogosto. Zakaj sem napisala v prejšnjem postu, da jih je preveč. Ravno zato, ker je vsaka taka zgodba preveč. Napisala sem tudi, da se nam drugače lahko zgodi marsikaj. Na primer. lahko staknemo listerio, toxo, gripo,  lahko imamo nesrečo itd. Ravno tako lahko zvemo, da ima na primer naš prijatelj neozdravljivo bolezen, a zato ne mislimo, da smo zdaj mi obsojeni nanjo. Veš kaj mislim reči. Ne se vdat strahu. Najdi si nekaj kar te veseli. V roke vzemi na primer dobro knjigo, da odženeš te misli.

Veš, da predobro vem kako se počutiš. Imava za sabo iste izkušnje. Tudi jaz nisem slišala srčka v prvih dveh user posted image . Ampak, zdaj sva res daleč prišle in veš, da sva si obljubili, da bova kmalu napisali, da sva že v 30 tednu!!! In tako bo, boš videla! Pa nič več pesimizma, obljubiš ? user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 12:38:33   
divans1
Zoyaeva, obljubim!!!! Hvala, ker me tako lepo tolažiš!!!! Veš kaj mi je zdaj soseda rekla, baje da je preverjen recept! Pri njej je blo štirikrat tako... Ko začutiš prvič otročka, če ga začutiš na desni, bo fantek, če pa na levi, bo pa punčka.... Zanimivo, ne?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 12:49:08   
nadka30
Pri njej je blo štirikrat tako... Ko začutiš prvič otročka, če ga začutiš na desni, bo fantek, če pa na levi, bo pa punčka.... Zanimivo, ne?


Kepica jaz sem pa tole nekje na forumu prebrala, sedaj pa povej če se strinjaš z trditvijo, oziroma to je za vse punce, povejte če se s trditvijo strinjateuser posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 13:01:19   
ZoyaEva
Zanimivo bom pozorna . Bom še mal kolegice povprašala, če se spomnijo user posted image . Jaz samo vem, da je dostikrat tudi tako kot čuti nosečnica že od samega začetka. In jaz čutim, da bo fantek , čeprav je bila v preteklosti želja po punčki. Sedaj mi je pa popolnoma vseeno, le da bo dete zdravo!  Pa ti maš že kaka občutja kaj bo ? 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 13:09:30   
divans1
Ne morš vrjet, tudi jaz nekako že skoz globoko v sebi čutim, da bo fantek. Če je pa res, pa ne vem, itak sm pa tudi jaz istega mnenja, samo, da bo dete zdravo!!!! Drgač pa nimam še tistega nosečniškega trebuščka, edino, ko se najem, se mi napihne, pa mal se mi je izbočil, se mi zdi, ko se zvečer gledam.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 13:37:02   
ZoyaEva
Jaz ga pa že mam. Sam ni nosečniški, ampak od hrane, saj je user posted image še premali user posted image . Mam pa prijateljico, ki je pred mano že dva meseca in ima skoraj isti trebušček kot jaz .  Malček večji.  Je tudi rekla, da ga pri 3 mescih ni imela.  Očitno si med srečnicami, ki nimajo odvečne sale na bušiju. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 13:39:24   
divans1
Jahh ka pa vem, sej tud prej nisem nikol mela čist ravnega trebuha kot deska.... eh bo že, sam naj lepo raste... Kuk je to lep občutek? Ti si dobro? Tista krvavitev se je ustavila, ne?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 14:22:07   
ZoyaEva
Ja, se je ustavila. Edino kar me matra je , da me večkrat boli spodaj, a ne vem kaj. Mehur, maternica, ne vem. Upam, da je samo zaradi raztezanja ....

Ja zelo lep občutek je, da v tebi nekaj raste. Še boljše bo, ko ga bova čutile. Če se prav spomnim gre Ozzy jutri delat ...  al je že šla danes ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 15:22:37   
divans1
Mislim, da je šla ozzy že danes delat. A pa te prov boli dol? Ker mene pa nč ne boli, sam špika me vsak dan po malem!

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 15:25:49   
ZoyaEva
Ja, prav boli me. Ni tak kot špikanje, ki je tudi včasih prisotno, bolj topa bolečina. Ampak ni to skoz, je pa večkrat.

Upam, da se Ozzy kaj javi, kak je bilo na delovnem mestu po dolgem času...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 15:29:15   
oton
drage moje souser posted image
najprej se opravičujem če sem bilo katero ustrašila z mojim postom, ji povzročila nepotrebne skrbi...to ni bil moj namen
Ne vem katera je že vprašala, napisala da je njena prijateljica imela podobno situacijo in sem skušala odgovorit. No pa mi ni glih ratalouser posted image
Kaj naj napišem...življenje ni vedno  posuto z rožicami in nas velikokrat razžalosti in spravi v jok. To je del življenja. Velikokrat in marsikomu se dogajajo tudi take stvari katero sva jo dala midva z možem čez. Tega ne želim in ne privoščim nikomur, ampak se dogajao in še bolj krute kot sva jo doživela midva. Takšna je realnost.
Želim vam čim bolj mirno, sproščeno in predvsem zdavo nosečnost, in da vse tudi z mano vred ko pride čas za to držimo svoje zdrave pikice v naročju.
aja še to: ozzy nisem imela v tako pozni nosečnosti spontanega splava, ampak so mi sprožili porod...
lep dan še naprej

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 16:21:05   
ZoyaEva
Hej Oton ! Vse skupaj ti želimo, da se tokrat izteče tako, da boš dobila prekrasno in zdravo user posted image . Ti se nam le javi in poročaj kako gre. Jaz sem tista katere prijateljica je imela podobno izkušnjo in vem kaj sta z možem preživela. Zato sočustvujem s tabo.  Drži se!

Sedaj pa peljem na sprehod svojo user posted image . Me je prišla iskat, češ a danes si pa pozabila name ? Čeprav je ona lahka not in zunaj. Po pravici se mi sploh ne gre ven, je tako turobno vreme, da bi šla kar spat.  A morm mal migat, če ne bom zakrnela :).




(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 17:32:58   
divans1
Maš prov, zoyaeva, čist bomo zakrnele.... Drgač pa a ste kej brale članek na 24ur.com, da naj bi se vse nosečnice cepile.... Sej ne veš, komu bi sploh vrjel. Očitno to cepivo res ni testirano in ga niso ne vem kolk prodal, zdej pa že s tako reklamo začenjajo... Jst se ne bom šla, ker me je strah že stranskih učinkov, pol pa kak mi je pač namenjeno!!!

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 18:24:51   
charlyka
Čao punce!

Kako ste kaj? Jaz dokaj dobro, čeprav slabost še vedno ni minila, tako kot so vsi obljubljali user posted image

ZoyaEva - jaz vem, da imam kratek MV, ker sem po drugem ss bila na odstranitvi manjše pregrade, ki je bila najverjetnejši vzrok za ss, pa mi je zdravnica, ki me je operirala rekla, da to pa nič ne tesni user posted image Sem bila fejst zaskrbljena, potem pa mi je G razložila, da bova pač redno spremljale MV in gledale, če se bom kaj odpirala. Če se to zgodi me čaka strogo ležanje ali cirklaža (spodaj te zavežejo, da se ne odpiraš in ko je čas za porod spet odvežejo).

Glede trebuščka - čez dan malo izbočen, zvečer še vedno takšen kot baloooon user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 18:27:37   
divans1
Charlyka, tudi moj trebušček zgleda približno tako!!! Kuk smo hecne s tem, ne? Pa kaj čmo, men je to tak zanimivo opazovat....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 19:55:40   
ZoyaEva
Divans1 sem brala ja. Pa tudi za nosečnico, ki je v resnem stanju.  So rekli, da so imeli na zdravljenju že nekaj nosečnic in so jih na srečo že odpustili iz bolnišnice.  Jaz poskušam s preventivo. Redno umivanje rok. Če pa grem kam pa si namažem roke z antimikrobnim gelom. Če se bo gripa razpasla, si bom nadela tudi masko.  Doma me ogrožajo tast, tašča in predvsem nečakinja, ki hodi v vrtec. Fant pa se je cepil. Izolirat se popolnoma ne morem. Pa ti, živita vidva sama ?

Charlyka upam, da bo tvoj MV zdržal in ne bo potrebna cirklaža in ležanje. Po drugi strani pa vsaj veš, da obstaja varianta, da ti pomagajo. Pa tudi spremljajo te bolj redno. Ali imaš zato bolj pogoste preglede ?

Jaz sem morala popoldan po sprehodu  malo zakincat user posted image , še vedno sem namreč zelo utrujena. Opazim pa tako, da ko želim mal TV gledat me začnejo peči oči in tudi lezejo mi skupi user posted image .  Tak, da me pol kar odnese v spanec....



(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
23.11.2009 20:28:55   
divans1
Zoyaeva, ja midva živiva sama, ampak vseeno, če ti je namenjeno, jo boš dobil....

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 11:24:08   
ZoyaEva
Jutro, no že dober dan punce! Danes je pa sonček zunaj! Kako ste kaj ? Mene je doletela, no že par dni opažam neprijetna zadevca. Sem bila že vesela, ko so me nehale prsi bolet, pa me sedaj zopet , poleg tega so me pa bradavičke začele full peči.  Ma še  katera podobno nadlogo ? 

Poleg tega bi se morala pobarvati user posted image . Imam pramene, a imam že grozen narastek. Zdaj pa ne vem a naj se pobarvam na temno , al zopet dam samo pramene. Sam me mal skrbi , ker mam svetle pramene , ki zahtevajo 12% peroksid. Kaj pravite ve, kaj je boljše ? Se katera barva ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 11:36:48   
divans1
Dobro jutro naša zaspanka zoyaeva. Midve mamo pa res kar nekaj skupnih točk... Tudi mene prsa skoraj nič več ne bolijo, ampak zvečer bradavičke... ooo ****... ful me pečejo, srbijo, ne vem kako bi to opisala, pa po kolobarjih se mi kr take bunkice nardijo, ne vem, zaka to dobr....


Glede barvanja las ti pa ne bi vedela svetovat, ker se ne barvam!!!


Ej včeri zvečer ob devetih, ko sva z mojim gledala kmetijo, mi je tak kislo zelje zapasalo, pa sm ga kr samega jedla....

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 11:54:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 12:01:48   
charlyka
Dober dan,

Ja, sonček je res lep. user posted image

Jaz sem bila danes leteča, najprej h G po potrdilo za bolniško, potem pa še k osebni, da sem potrdilo oddala, zdaj pa čakam, da vidim kaj bo.

Takoj opazim, da ko se več gibljem, me začne špikat in nekaj tiščat tam notri, tako da grem zdajle kar počivat. Še vedno ni pošte, ki bi mi prinesla angel sound, komaj ga že čakam.

Tudi mene je strah gripe user posted image . Cepila se ne bom, jem pa veliko sadja in ne hodim v gužvo v shoping centre.

Jaz si tudi barvam lase na blond in sem tudi že grozna user posted image - ja, pa kaj?! SEM PA NOSEČA user posted image user posted image user posted image
No, saj mislim it k frizerju v roku 14 dni. Nekje sem brala, da nima veze, če se barvaš v nosečnosti, razen možnost obstaja, da ti barva malo manj prime. Bom javila kako bo user posted image

Glede hrane, ki mi paše - sendvič vedno in povsod user posted image user posted image , testenine, kaj kislega, pa mandarin bi na tone pojedla user posted image user posted image

papa

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 12:05:16   
charlyka
aja, sem ti še pozabila odgovorit ZoyaEva - ne, zaenkrat zaradi MV nimam bolj pogostih pregledov, ker je do zdaj bilo vse ok hvalabogu user posted image

Mi je pa rekla G, da mi bo pač ob vsakem pregledu še to malo prečekirala.

Drugače pa komaj čaka, da bo veseli december user posted image . Upam, da bo vse ok in bom za božičeka že lahko kako malo cunjico za bibiko kupila user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 13:27:19   
ZoyaEva
Hej vesele user posted image !

Divans1
veš, da se tudi meni bunkice delajo na bradavicah.  Po moje se najine joškice pripravljajo na dojenje. Upam , da nam zdaj še mlek ne priteče  :). Ja pečejo, srbijo za znort!  Pa kislo mi tudi zapaše kak dan. Kumarce mnjami. Še ena trditev naših starih mam; če ti paše kislo bo verjetno fantek.  user posted image Fajn je , da se ne barvaš, maš eno skrb manj. meni je kar žal, da sem se začela barvat, ker se mi zdi pol moja barva l pusta. Ko pa gledam kolegice, ki imajo svojo barvo las , pa full dober zgleda.

Valen dobrodošla! Čestitke za 24 tednov! Le tako naprej. Pa napiši še kaj, četudi bolj poredko.

Charlyka ti si zlata, da si me spomnila na potrdilo. Ga mora moj kar jutri oddat moji zdravnici. Sem ravno iz sprehoda in sem taščo zasliševala, če je to ok, da po gibanju vedno čutim kot neko topo bolečino (ne glih špikanje, bolj tiščanje) tam dol, pa je rekla, da se ne spomni več.  upam, da te poštar kmalu razveseli. Praviš, da se barvaš na blond. Pa maš naravno temnejše al svetlejše lase ?

Glede gripe. Ma full sem jezna k tako propagando pelejo. Človek sploh ne ve komu bi verjel.
Pa veseli december. Tak rada hodim po trgovinah in nakupujem darilca, letos se pa ne bom upala preveč okol hodit. user posted image


< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 24.11.2009 13:30:53 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 13:43:55   
divans1
Jp, tudi jaz zelo rada hodim po trgovinah in moj tud, kar je že kr redko za moške, ne??? Zdej pa ne vem kako bo.... No, treba najprej pregled dat skoz, pol bomo pa videli za naprej...

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.11.2009 16:23:22   
ozzy
Evo me punce! Delovni dan je za menoj. je bilo prav lepo danes v službi, vsi so me objemali, čestitali, gledali trebušček in bili prav veseli, da sem prišla. Bilo je tudi tistih sodelavk, ki so se čudile, ker nisem še ostala na porodnišk. Vendar jaz sem se tako dobro počutila. Moji učenci pa presrečni- klicali, tekli... Res lep občutekuser posted image user posted image user posted image .
Malo sem manj hodila po stopnicah, sedela in se ne sekirala. Potem sem pojedla kosilo, poklepetala s kolegicami in se sprehodila do doma.

Ja res lep dan. Nisem mislila, da bo tako.
Zdaj pa počivam in čakam dragega, da pride iz sprehoda s psom. Potem pa me pelje na večerjo v kitajsko.user posted image user posted image user posted image

Pozdrav vsem in uživajte!!!!!

P.s. Mene tudi ne bolijo več prsa to za bradavice pa še nisem opazila. Bom zdaj bolj pozornauser posted image user posted image .

Ciao

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?