Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ampak, zdaj sva res daleč prišle in veš, da sva si obljubili, da bova kmalu napisali, da sva že v 30 tednu!!! In tako bo, boš videla! Pa nič več pesimizma, obljubiš ?

še premali
. Mam pa prijateljico, ki je pred mano že dva meseca in ima skoraj isti trebušček kot jaz . Malček večji. Je tudi rekla, da ga pri 3 mescih ni imela. Očitno si med srečnicami, ki nimajo odvečne sale na bušiju.
. Me je prišla iskat, češ a danes si pa pozabila name ? Čeprav je ona lahka not in zunaj. Po pravici se mi sploh ne gre ven, je tako turobno vreme, da bi šla kar spat. A morm mal migat, če ne bom zakrnela :).
Sem bila fejst zaskrbljena, potem pa mi je G razložila, da bova pač redno spremljale MV in gledale, če se bom kaj odpirala. Če se to zgodi me čaka strogo ležanje ali cirklaža (spodaj te zavežejo, da se ne odpiraš in ko je čas za porod spet odvežejo).
, še vedno sem namreč zelo utrujena. Opazim pa tako, da ko želim mal TV gledat me začnejo peči oči in tudi lezejo mi skupi
. Imam pramene, a imam že grozen narastek. Zdaj pa ne vem a naj se pobarvam na temno , al zopet dam samo pramene. Sam me mal skrbi , ker mam svetle pramene , ki zahtevajo 12% peroksid. Kaj pravite ve, kaj je boljše ? Se katera barva ?
- ja, pa kaj?! SEM PA NOSEČA