Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
mi imamo v petek pregled in cepljenje. Upam, da ne bo po cepljenju staknila vročine. Kako so kaj vaši malčki prenesli cepljenje pri 1. letu?
Po eni strani je kar boljše da, naša malička praznuje teden dni pozneje rojstni dan, ker možno, da bo kar nerazpoložena pol nekaj dni po tem cepljenju.
Jutri grem k frizerju, da se malo olepšam za družinsko slikanje v četrtek. S že veselim.
Otika, čudovite fotke! Vaša Neži je pa tudi že prava gospodična. Veš kaj me zanima ... če smem seveda vprašat ... mi lahko zaupaš, kateri fotoaparat imate, sem že večkrat občudovala tvoje fotke. sama trenutno kupujem novega. Imama Canon Power Shot S3, pa se mi zdi, da sem ga že malo prerasla. Predvsem pogrešam možnost dobrih fotk v notranjih prostorih, kjer je malo svetlobe.
Ana Luna ... moj ima en malo boljši aparat, ker tut za službo zadeve slika (ima lampe pa šotore pa vse to) ima pa Canona 350D, samo je že par let star in se ga baje ne dobi več ... naslednjik tega je Canon 500D, samo moj si zdaj ogleduje Canona50D, ki je že profi zadeva samo sam aparat brez objektivov stane okrog 1000€, dobri objektivi za gor so pa od 500€ naprej na objektiv. Ta Canon 500D je pa zdaj ena akcija za kit komplet, aparat pa 2 objektiva za 700€. Drugače ima pa Olympus E-520 ful fino avtomatiko notri (če nisi vešča ročnega nastavljanja) in dela super fotke (predhodni model tega ima moj oči in je res fini). No to mi je v bistvu moj povedal, jz sem si zapisovala zraven in zdej pretipkala ... da nebo katera mislila, kolk obvladam .
klavdy4, čestitke! je filing, ko se sama usedeš v avto in si čisto neodvisna, a? jabela, tut jaz se bom enkrat mogla brcnit v tazadno in se ga spravit it delat ...
danes je tako lep sončen dan. Smo ravno iz sprehoda prišle, ker je naša malička že kar zaspana tako, da jo grem dat kar spat.
čestitke Klavdy za narejen izpit. Res je fajn, ko se lahko sam kam pelješ. Jaz se dolgo po narejen izpitu nisem nikamor vozila, ker nisem upala. Zdaj pa sem že premagala ta strah. No saj po 7 letih od opravljenega izpita je že čas.
Pike ...meni so tudi vsi rekli naj takoj začnem vozit...in smo včeri šli skupi 2-krat k moji mami in atiju, danes pa sva z Leilo šle same k moji sestri in nečakinji ter v trgovino....jutri pa taščo peljem k zobozdravniku...
Kopiram iz našega starega forum naslova - zdaj, ko sem poštekala, da že par dni obstaja tale nov ...skratka, tole sem postavila v ? na božičkovih pomagačih:
Pa da načnem še eno prvokativno temo - kaj pa decembrsko srečanje - ala zaključek nas decemberk??!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?