|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
12.12.2009 21:32:04   
Anonimen
Pozdravček vsem!
Še ena, ki se vam pridružujem. Tudi jaz bom še nekaj časa anonimna, ker še nisem prepričana, čeprav znaki in test kažejo tako. Danes sem naredila test in zgleda, da je to to. user posted image  Najbrž bom bolj malo z vami, ker imam ogromno dela v službi, doma pa dva navihana fantiča (3,5 in skoraj 2 leti), ki mi že par meseca (odkar je njuna teta in vzgojiteljica odšla na porodniško) trobita, da bi rada imela sestrico. Bomo videli, kaj bo, glavno da bo dete zdravo.
Sem prav vesela, da bo še pred septembrom, ker to pomeni, da bom še dobila polno porodniško. Pa zaradi sprejema v vrtec ne bo take panike, ker bomo dovolj stari. Kaj vse nam roji po glavi a?
Počutim se ok, razen da me malo špika v trebuhu - pričakovala sem M, pa je ni od nikjer. Pa mozolji. Se mi bodo še učenci smejali, če sem spet v pubetrteti. Prsi me pa dejansko nič ne bolijo, je pa res, da drugega še dojim in se mleko še proizvaja. Ma ni panike, saj sem prvega tudi še, ko sem zanosila za drugega. Sam bo pa treba počasi nehat. Sam je tako težko reči ne, ko me tako lepo prosi. :)
Me je prav strah veseliti se prehitro, ker se bojim, da bi bilo kaj narobe. Ve pa samo moj dragi in bo upam da tako ostalo še kar nekaj časa.
Zgleda, da je Miklavž res prinesel željeno darilo. Ko pa se resnično zavem dejstva, bom user posted image vesela.
Uživajte!
N

(odgovor članu jeny)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Avgustke 2010
12.12.2009 22:15:21   
DanijelaNeli
ČER!
Prej sem samo na hitro prebrala in videla,da vas je še več novih srečk user posted image . Tudi nas je nekaj ,ki bomo drugič ali celo tretjič mamice. Ta zadnja Anonimna...o ti verjamem,da nimaš časa oziroma,da ga boš imela bolj malo.
user posted image  in zraven še dva mala razgrajača.Dobra si.Verjetno ti tudi vsaka pomoč pride prav.
Moja bo imela 3,5 ko se bo rodil user posted image ,in si že kar predstavljam kako bo...user posted image

V ponedeljek kličem Dr.Strahovo,da me naroči za NS.Drugače pa je počutje še vedno user posted image user posted image user posted image utrujeno in zaspano.Danes pa sploh,...do 15h delala,prišla domov,neki skuhala,pospravljala,pa malo s ta malo,potem pa vse cunje speglat.Tako,da sem zdaj čisto hin.Imam prav noge otečene.... Ah,bomo videli na začetku leta kdaj bomo šli na bolniško...Ne bom delala do zadnjega,kot pri prvi nosečnosti,...ni šans.

Nič,grem jaz spit še tisti napitek s folno..in pol relax...LNuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Avgustke 2010
13.12.2009 8:26:26   
Anonimen
Je videti, da sem zdaj še čisto sveža s to novico, ko spet visim tu. En moj mali še spi. Pa mam še mal časa.
Glede dela - ma kaj pa vem. Ko je imel prvi 20 mesecev, smo dobili drugega. In mi ni bilo niti za trenutek žal. Najprej je bilo precej dela - 2× plenice pol leta, potem pa je tudi mlajši zrastel in smo se navadili. Zdaj je pa tako lepo, zelo se imata rada, skrbita drug za drugega, se skupaj igrata. Ja, so tudi prepiri, a to je del otroštva. Uživamo skupaj. In ne dvomim, da bo tretji otrok kaj drugače sprejet. Dela pa še zaradi enega spet ni toliko več. Saj se starejša osamosvajata.
Vse govorite o pregledih. Jaz še ne bom klicala. Tako ali tako me pred 10 tednom ne bodo hoteli videti. To je pa že drugo leto. Saj se nikamor ne mudi. Njuhalne ne bom šla delat, je tudi pri prvih dveh nisem. Splava tako ali tako nimam namen delat, neki procenti me bodo pa samo živčno delali. Enostavno verjamem in zaupam, da bo vse ok. Zato sem pa še raje malo anonimna in ne razglašam preveč naokoli. Je še dovolj časa za vse skupaj.
Danes pada sneg in bomo raje uživali ob občudovanju plesa snežink.
Lep dan vsem!
N

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Avgustke 2010
13.12.2009 10:30:45   
arruba
Hejjj lep dan vsem,

sem vas hotela samo na hitrco pozdravit in se pohvalit, da mi včeraj CEL DAN ni bilo nič slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa prav smešno, ko ste zaenkrat še skor vse Anonimne.. kar ne sledim, katera je kaj napisala user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Avgustke 2010
13.12.2009 12:47:44   
aandrejka
da se vam še jaz pridružim...po mojem izračunu bova 18.8.2010 ponosna starša.)
jutri kličem ginekologijo..bomo videli kaj bo povedala:)
lep pozdrav vsem, aandrejka

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Avgustke 2010
13.12.2009 20:12:21   
ledenkaa
Punce pozdravljene,

Jaz si po enem tednu od pozitivnega testa še kar nisem razjasnila dejstva, da sem nosečka. Vprašanj se mi poraja miljon, z enim, dvema, tremi ... user posted image se obračam pa še na vas. Zakaj bi sama to breme nosila? user posted image

Povejte mi, če se je kateri povečal izcedek iz nožnice? Jaz imam namreč občasno kar mokre hlačke in pol panično letam na wc, da se ni slučajno kri ulila.
Pa povejte mi še če vas ob gibanju kaj bolj v špika v trebuhu? Ali pa če na hitro vstanete? Jaz imam občutek kot bi mi nekaj zategnilo.
Drugače pa razen občasnega špikanja in občutljivih bradavic, nimam še nobenih drugih znakov. Naj bi pa bila noseča dobrih 5 tednov.


(odgovor članu aandrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Avgustke 2010
13.12.2009 20:47:06   
Anonimen
Dober večer, drage souser posted image !
Ja, prav hecno je, ko nas je še veliko "skritih", samo na tem forumu je toliko punc, da nas ima gotovo kar nekaj znank gor in je potem bolje, da se malo "zamaskiramo" do prvega pregleda...user posted image
Potem pa bomo lažje tudi oblikovale seznamček, zdaj bi gor pisalo tako ali tako samo anonimna, anonimna....user posted image

Ledenkaa, tudi jaz občasno začutim mokroto na hlačkah, pa tečem na wc... in je samo izcedek user posted image Če te nič ne peče in nič ne srbi, potem je vse ok!user posted image

Sicer pa si tudi jaz še nisem prišla na jasno, da sem res srečka user posted image . Razen tega, da me malo bolijo prsi in da mi določen hrana smrdi user posted image , se počutim super! user posted image

Se bom pa do razkritja podpisovala anonimna user posted image . Lahko nočko!

(odgovor članu ledenkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 7:59:02   
sasa36
Drage moje!
Zelo sem vesela,da se počasi nabiramo skupaj.Zjutraj,ko sem se zbudila sem prvič zagledala sneg in se zavedala,da bo naslednjo zimo z nami že naš sonček.
Še zavedamo se ne,kako bo čas hitro minil.Upam,da se dobro počutite!
Se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 9:52:01   
tijica
Pozdravljene vse bodoce mamice!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke vsem ki ste v teh dneh zagledale user posted image ....user posted image user posted image user posted image

ledenkaa jaz imam iste tezave,moja nosecnost naj bi bila po mojem izracunu 5 tednov in 3 dni,imam mocan beli tok vendar ne skozi,samo obcasno,ko se nahitro vstanem ali kaksna kretnja,hiter gib,pa tudi ponoci in cez dan me zaboli oziroma kot si sama rekla zategne,me tudi sraufa obcasno ampak sm zasledila da bi naj slo za raztegovanje maternice,ki raste skupaj s plodom...Na otrocarij.net si lahko zelo lepo pogledas nosecnost,rast ploda po tednih,meni je cudovito...Jaz sama drugih znakov nimam,razen mozolckov,pa po modrcih vidim bol napete prsi ki pa me sploh ne bolijo...Upam da tako ostane in da nebo prehudih slabosti...Kaksno pocutje imate ostale?Kako se odzivajo vasi partnerji?Moj me boza po trebusku ampak je nekoliko zadrzan,odkar je izvedel mu ni do user posted image ,strah ga je da nebi bilo kaj narobe...jaz bi pa vseeno rada...sem zasladila kar ugaja materi,ugaja otroku,kaj mislite?

Lep snezen dan in lepo,mirno nosecnost punce...

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 10:25:07   
Amoss
Dobro jutro punce, ja že kar nekaj nas jeuser posted image user posted image user posted image , letos je bil Miklavž pridenuser posted image , upamo da še toliko plusov in še več prineseta Božiček in Dedek Mraz.
Jaz sem se včaraj počutila SUPER razen občasnega ščipanja po jajčnikih.Danes pa mi je spet slabo in sem utrujena, je pa res da včeraj sem imela ful potuho pri vsem je bil možek doma.
Prsi me bolijo, slabo mi je, utrujena sem in nimam apetita, se pa mi zdi da po Elevit tabletah mi je manj slabouser posted image

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 11:51:43   
DanijelaNeli
Lep snežen pozdrav...
Tudi na Primorskem je sneg... Jaz pa moren it delat popoldne.Tako se mi ne da.
Ta malo imam doma,ker je malo prehlajena.In smo že pojedle kosilo...sem skuhala maslen krompir,in zapašale so mi ribe s špinačo.Za malo izpolnit kisle gušte pa limonino omako.....Zdrav obrok.
In glih vse pojem,mi je začelo tako vse smrdet.Tako,da ne bi zdaj niti kapljice kave spila,cigareti pa sploh so mi fuj.

Drugače počutje je super,še mal me spika,ma sem ugotovila vzrok...to je zaradi prvega poroda,in imaš oslabljene mišice.

Grem jaz še kaj naredit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 14:39:01   
ina11
Ojla!
No, jaz še kar ne verjamem, da gre za res. Po moje bom prišla k sebi šele po pregledu pri g. Tudi nimam nobenih posebnih znakov (k sreči), razen rahlo bolečih prsi, tako da včasih kar pozabim, da sem user posted image .
Zanima me, ali je mogoče katera od vas iz okolice Sl. Bistrice ali Maribora...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 14:43:52   
ina11
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Lep snežen pozdrav...
Tudi na Primorskem je sneg... Jaz pa moren it delat popoldne.Tako se mi ne da.
Ta malo imam doma,ker je malo prehlajena.In smo že pojedle kosilo...sem skuhala maslen krompir,in zapašale so mi ribe s špinačo.Za malo izpolnit kisle gušte pa limonino omako.....Zdrav obrok.
In glih vse pojem,mi je začelo tako vse smrdet.Tako,da ne bi zdaj niti kapljice kave spila,cigareti pa sploh so mi fuj.


Drugače počutje je super,še mal me spika,ma sem ugotovila vzrok...to je zaradi prvega poroda,in imaš oslabljene mišice.

Grem jaz še kaj naredit...


Jaz imam enak problem. Takoj, ko se najem, mi gre kar na bruhanje, ko gledam hrano ali koga drugega, ki je... Kako si pa naredila limonino omako? Hm, prva stvar po nekaj tednih, ki mi je nekak vsaj malo zadišala...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 17:37:55   
sasa36
Ej.mene  danes full boli trebuh.Ne morem niti opredeliti kje točno me boli-spodaj,mogoče je celo mehur.Ko stojim je slabše,ko pa se vležem je malo boljše.Ali je to normalno? Jaz sem že čist prestrašena.


(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 18:21:09   
Anonimen
Snežen pozdravček tudi od mene!
Služba, potem pa hitro na sneg, ker sta mala dva (predvsem večji), tako želela. Zdaj pa trenutek zase. Malčka pa se igrata.
Ugotovila sem, da se slabše počutim popoldan oz. zvečer - npr. zdaj. Dopoldne je tako ali tako preveč dela.
Ne vem kako bom jaz to sfolgala, ker čez teden vstajam tudi ob 3, 4 ponoči in delam priprave za službo za naslednji dan. Upam, da me ne bo utrujenost povozila. Jutri bo treba spet vstati. Zdaj se mi pa ne da delat.
Saša36 - odvisno kje te boli. Mogoče je samo mehur ali pa prebava. Če te bo pa bolj bolelo ali pa če bi se pokazal kakšen izcedek (krvavitev), potem hitro k zdravniku. Veliko počivaj, pa bo mogoče bolje.
Meni je na začetku druga nosečnosti precej dol vse skupaj pritiskalo, bolelo. Glavni vzrok je bil, da sem svojega fantiča preveč nosila. Potem je začel malo bolj sam hodit, pa manj sem ga vzdigovala, pa je bilo boljše. Si mogoče kaj težkega vzdigovala? Marsikaj vpliva, odvisno pa je tudi od našega telesa.
Zdaj pa še večerjo za moje sončke pripravit pa smuk v posteljo. Jaz pa z veseljem z njima. Bo treba jutri bolj zgodaj vstat.
Čav!
N

(odgovor članu sasa36)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 20:49:45   
biba77
večer,
naš tamali je v postelji, pa se lahko javim.
za nami je prvi UZ in je vse ok. noseča sem 6t6d in srček bije. ju3 se naročim na prvi pregled pri svoji G.
gripo končno prebolevam (še samo kašelj se me drži), se me pa lotevajo slabosti in bruhanje. no, bomo že.
PDP je 3.8.2010

lep večer,
biba77

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Avgustke 2010
14.12.2009 21:33:46   
hanna80
Tudi sama sem v 5 tednu nosečnosti in razen špikanja, napetega trebuha nimam prav nobenih znakov nosečnosti, in se tudi sama ne glih zavedam da je to res. Jutri grem na posvetek h ginekologinji zaradi ščitnice, pregled sledi kasneje.

Upam da bo vse ok. Kdaj so se vam začele pojavljati slabosti, a mislite da to lahko še pride, ali bi bile že sedaj v 5 t?




< Sporočilo je popravil hanna80 -- 14.12.2009 21:34:49 >

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 0:30:28   
DanijelaNeli
Čer!
O jaz si kuham en čajček,pa še za ta malo,za zjutraj.Zdaj ko čakam lahko malo prečekiram na RR.Si morem ztihtat en Britta filter za vodo...zdaj sem se spomnila.A ga ima katera,in kakšnega.Pride tudi pol prav za naše user posted image .

Aja,limonina omaka je čist na izi narejena...najbolj paše k testeninam in ribam,al pa tudi h kakšnim ocvrtkom.
V eno posodo daš dva rumenjaka,naribaš ene tri velike žlice sira,1 dcl smetane za kuhanje,sok ene limone,in malo loziroma po želji limonino lupinco.Odlična je,probaj...Ina.

Saša...a ti je ginekolog mogoče rekel,da nosiš user posted image nizko?Ker zna bit to vzrok.Pomoje ni ni narobe,... to je le en proces nosečnosti ko se zarodek pritiska ob mišine stene.Poglej si kakšno literaturo.V ristem tednu ki si zdaj,poglej kaj se dogaja s tvojim in otročičkovim telesom.
Jaz sem v prvi nosečnosti to gledala non stop.Zdej pa nevem kje je tale knjiga.Mislim,da sem jo posodla eni kolegici.

Jutri se imam za pogovorit z mojo šefico glede moje nosečnosti.Sej ni panike,glede tega... se morem samo zment kako bom delala,in glede porodniške če bomo kej višali,da dobim še več.


Tako,grem jaz spat,ker bo treba zjutraj vstat z mojo Nelico.



(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 7:19:17   
sasa36
biba77-a si imela pravo gripo?Upam,da te ni preveč zdelalo,jaz sem namreč cepljena.
DanijelaNeli-hvala za razlago.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 9:08:51   
Amoss
Dobro jutro srečkeuser posted image .Včeraj sem se vozila poslovno v avstrijo in je bila huda kriza, komaj sem se na koncu izvlekla iz avta in v posteljo, mi je bilo tako slabo.
Ili ali katera je prej spraševala če je kdo iz Mb, jaz semuser posted image
Upam da bo danes čim bolj miren dan da me tamala nebo preveč gnala na snegu, je totalno navdušenauser posted image

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 9:53:37   
tijica
Čao punceuser posted image

Kako kaj prezivljate tele mrzle zimske dni?user posted image Pri nas je tok snega,jaz pa se v vecini zadrzujem kar v stanovanju...Mene daje utrujenost in to zeloooouser posted image ,zvecer hodim spat okoli 21,21.30...In potem se ob 5 zjutraj zbudim ne morem spat,sem prehlajena,zacne me spikat v trebuscku in danes sem prvic obcutila rahlo slabost oziroma kot bi  pekla zgaga...Vrjetno se zacenja...user posted image A imate ze slucajn imena izbrana?Jaz dost iscem po racunalniku in si zapisujem,moj bo pa potem samo izbraluser posted image ...Komaj cakam prvi pregled...Sem pa zlo cudna v faco (imam mozolcke in pegice so se mi pojavile-dobim jih samo poleti drugace)...user posted image

hanna80 midve sva priblizen na istem (5 tednov in 4 dni)...kdaj imas rok?

pozdravcekuser posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 10:15:22   
tijica
http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|advert

in se en link trgovine o-baby kjer imajo cenejse vozicke,lupinice...kot pri nas...

(odgovor članu tijica)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 10:15:40   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

biba77-a si imela pravo gripo?Upam,da te ni preveč zdelalo,jaz sem namreč cepljena.





Ja, sasa36, pravo. pandemsko. Malo še pokašljujem in razdraženo grlo imam, samo več sploh ne vem, ali od kašlja ali od bruhanja, ki dostikrat sledi. Mi je slabo, potem pa dobim napad kašlja in ... No, pa bo že minilo. Eno in drugo.


Dobro jutro, vsem!
Jaz sem tudi mariborčanka. No, zdaj že nekaj let živim malo izven a vseeno. Nekaj ulic še poznam. user posted image user posted image

včeraj je možek prvi kidal sneg, mali je pa tako delal, da sma ga komaj našla. Se je metal in pokrival. Izzival, da je moj na njega metal snega, se vozil po hribčku po riti po nsegu. Ni, da ni... Res uživa. Sem ga danes zbudila za vrtec, ap mu ni bilo za it. Je rekel, da bi on bil cel dan doma in se samo igral. sem pa rekla, da škoda, ker sem ga mislila s sankami peljat v vrtec, pa je naenkrat bil pokonci. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se malo izležavam na kuču. Danes nas babica razvaja in ne rabim kuhat, pa mi je lepo...

Uživajte,
biba77

Aja, skoraj sem pozabila, klicala sem svojo G in imam prvi pregled 29.12.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 10:31:26   
sasa36
A je mogoče katera iz Celja ali okolice?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Avgustke 2010
15.12.2009 10:33:05   
biba77
Jaz delam v Celju...

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?