Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Dojenček je vredu, malo je spal včeraj, ga je moral malo podrezat, da je začel migat. Naslednji pregled imam v 18. tednu (16.3.), malo pozno, ampak nimam kaj. Takrat bom imela pa že kar konkreten trebuh verjetno.
in lep podaljšan vikend
.
za vse...
pomagam v pisarni). V ponedeljek pa grem do mojih staršev, ki še ne vejo, sem mislila počakat do nuhalne (v sredo jo imam), a zdaj ko sem v četrtek videla pikico kako veselo maha in krili z rokicami in nogicami ji bom kar povedala. Mi bo katera verjela da se počutim ko kak prvošolček v zadredi, enostavno ne vem kako jim povedat. Če ni hujših skrbi....
zdej pa južno kuhat ribe s kislim krompirjem, pol pa učit
čakam. Pa še za sestro od moža sem zvedela, da bo najbrž zibala 2 meseca za mano. :)
... Nevem mogoče ju3...
...
...