Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in kakor sem brala, prvič čutiš kasneje, ker so mišice še močne. Upam, da bo kmalu...
nisem sploh našla pravega položaja in sem neštetokrat bila prav nespočita, ko sem se zbudila. To premetavanje sem pa tja, ni prav nič prijetno.
No in zdej sm razmišljala, da ko smo vstopili v njeno ordinacijo, da so nam dali eno knjigo, kjer ona vodi te primere...in tud, ko sva šla nama je dala eno anketo, ki ji jo potem pošljeva nazaj - kao da ona preverja svoje ugotovitve (al je F ali P, ali je bil zdrav otrok in še velik druzga...). Potemtakem nekje more imet svojo evidenco? Mislste, da bi blo smiselno klicat nazaj in povprašat? NS sem pa imela 28.1.
. Zej to pridno počnem vsako noč
in je zdaj že 4,5 cm velik. Je pravi velikan. Se tipkamo!
Upam, da se hčerka ne naleze.. danes je sicer v varstvu, včeraj sva bili pa cel dan sami