|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.4.2010 20:10:43   
sabri
No, pa sem tudi jaz iz pregleda, nič dogajanja, nič popadkov, nič odprta...Je pa mala zbolela tako, da je moj že šel na štajersk in sem home alone. Ne me strašit s polno luno danes punce, alo, pol ne bo tolk luštn, ker sem sama.user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.4.2010 21:56:07   
emibu
Prehodla tok trgovin da sm crknjena do amena našla čevlje HB in še par majčkuser posted image Zdej mam pa tak udn občutk neki me use tišči ajajajaj...pa lih zdele k mojga ni doma je šel neki za šolo iskat k bratrancu ah ja in to se ponavad zavleče...


jb-
Glede strij sem lih učeri mamico pregledala od prsi do riti in nog kak se ji to še vidi no njej so res ful ful lepo zginle ona jih sicer še vidi jst sm jo komi komi vidla pa je bila baje tut zelo strijasta je pa res da že 13 let od zadnjega porodauser posted image user posted image No v tem času ti lahko zagotovim da zlo zlo zginejouser posted image
klupko-Kaj se pa lahko mali okuži če zdej sexaš???user posted image user posted image user posted image tega pa res nevem..
Zivepo-ko bi le zmehčala vrat zdej je že dost vlki in mamica je že dost utrujena in bi res že lahko prlezu veeeenuser posted image


(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.4.2010 22:27:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kati - iz sobote na nedeljo so nama 2gumi prerezal (NOVI stari 10dni) pa avto mal "predelal"

user posted image A to doma, al v LJ? Banda user posted image -eva!!!!

Se oproščam, ker sem kratka - sam se mi zdele ne da user posted image . Sem mal šla brat forum iz prvega meseca, ko se je Žiga rodil in vidim, da je blo ZELO pestro pri nas doma. Predvsem na temo (ne)dojenje. Tko da - se grem preventivno mal naspat user posted image .

Nočko!


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 9:14:08   
jolcica
dobro jutro majčiceuser posted image

kako ste ? sem hotla že včeri kej napisat pa niikakor ni časa , lepo pleničke oprala in jih zlikala so že v previjalni prav tak ood gaz do krem plenic in vse kar spada zdravn sm zložila v previjalno zdj drugi teden začnem s pranjem cotk če mi rata...bi mogla iti včeri še neki v službo pa nism šla je moj čist otekel ratal  na desni strani obraza bogc pa sm rajš doma ostala da ga malo rihtamuser posted image grem pa v pon. in tor. v službo če bo posreči da vidim kaj so ustvarli pa da še neki pokažem kak se dela k uvajanja ubistvu sploh nism imela user posted image user posted image user posted image

drugače pa dones nadaljujem z generalnim čiščenjem upam da dones končam da grem jutri garažo generalno čistiti potem pa drugi teden kot omenila pranje cotk ter še zadnji nakupi, moram še eno srečanje šole za starše obiskat k ga mam 13ga sm marca zbolela pa nism mogla it moj ima pa 10ga v porodnišnici šola za očete user posted image user posted image no tako da po 15mu komot mali pride na svet tolk časa nej počaka da vse gre po planuuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače včeri mela pregled oz. samo tehtanje ker je G. paniko delala da se preveč redim in je ugotovila da imam čist normalno težo da se nism tko zredila in da je brezveze delala panikouser posted image user posted image user posted image no 6.5 imam pa prvič CTG me prov zanima kak to zgleda user posted image user posted image user posted image

nič grem delat bodite lepo pa uživite na sončku user posted image user posted image user posted image


_____________________________

my little angel :)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:22:00   
emibu
Dobro jutro

Sonček,benko,sveži rogljički ka češ lepšga?user posted image
Drugač pa danes sem že bla na CSD-ju,jutri grema zrihtat očetovstvouser posted image user posted image

kati-upam da si se dost naspalauser posted image user posted image user posted image

jolcica-pridna da ma prpravljenouser posted image Jst mam tut že kr neki časa use tip top za bebo samo jogi še počakam in vozičekuser posted image
hecno ti ma pa pozno CTG jst ga bom mela 4. že drugič,drugač pa kr fino je usaj pr eni stvari k sm uživala (ležiš,tišina,bitje srčka user posted image ...skratka fiino*)


(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:40:40   
petruscha
Pozdrav še od mene!

Kar se tiče tehle pripetljajev okolli selitve, resnično upam, da se počasi končajo in, da končno posije sonček user posted image . Čeprac, včeraj ko sem klicala na dormeo glede vzglavnika, so mi rekli, da ga še niso prejeli, čeprav sem ga poslala že 10 dni nazaj. Imam pa HB potrdilo, ki sem jim ga že poslala, tako da danes še enkrat pokličem in vidim, kaj so uredili.
Vlogo za telefonski priključek pa jemoj dragi včeraj dal kar na mobitelovem centru, kjer mu je končno ena gospa razložila vse, kakor je treba. Dopoldan, ko sem jaz klicala in se je javil oprerater, sva se itak takoj pičila, ker mi je spet kar nekaj bluzil v tri krasne,...8 operaterjev ti različno jodla, za popi......user posted image . Internet pa bom, ko bom imela tel.priljuček (samo vklopiti ga je potrebno, ker omarico že imam), prenesla iz sedanjega naslova na nov naslov (gre za lokacijo v istem kraju). Potem moram pa samo še doma ponoven priklop telefona plačat, cena vsega skupaj cca 250 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam kasirjao, banda požrešna

Zvečer pa je bila naslednja situacija: mali spi, dragi si dela večerjo, jaz pa ravno končala z likanjem in sem se zleknila na kavč, da bom gledala TV. In me kar konkretno zvije,... seveda popadki, ki so si sledili na 20 min in to kar močni. Moj me sprašuje, če imam že vse spakirano, jaz pravim, da ne grem še nikamor, da verjetno vse skupaj ni nič, ker je tako nekako bilo tudi pri prvi nosečnosti.

Spakirati sem potem vseeno šla po ogledanem filmu, pa še cotike za malega iz porodnišnice sem pripravila in vse naročila in pokazala mojemu, da bo vse prinesel. Pa še civilne cote, za iz porodnišnice sem pripravila,....potem pa sem še opravila zelo zahteven projekt, britje namreč. Sicer se brijem spodaj redno< vendar tokrat je bilo potrebno to narediti temeljito user posted image user posted image .

Popadki so prenehali, jaz pa sem odšla v pančevo. Moj je bil itak čist naspidiran in da kar ne bo šel v službo in blalalala. Danes ima sicer dežurstvo, tako da šele jutri pride, vendar mislim, da ne bo kake večje panike in da bo naš Aleks še kakšen dan počakaluser posted image user posted image .


Uživajte v lepem dnevu in vam sporočim če bo kaj novegauser posted image user posted image


(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:44:09   
petruscha
Pa še čestitke Bribiki za rojstvo hčerkice Žive user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:45:38   
sabri
Dobro jutro, jah lep dan, mala pa bolna, vročino ima že zdaj, tako da bo moj najbrž kar doma, ker ima potem itak dopust planiran, čeprav se pri meni še nič ne dogaja. Ja če bo dosti po pdp-ju potem bo drek s tem dopustom, ker si ga ne more prestavit.
Naslednji ctg imam pa na pdp, torej 5.5.2010. Vsem lep dan. Aja, je pa mei tudi dala za štetje gibanja otročka, če ni desetkrat na dan, je rekla, da moram v porodnišnico.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:46:05   
sabri
bribiki; iskrenen čestitikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 10:47:40   
emibu
use mate že te neke tabele za gibe jst pa še ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:10:37   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

use mate že te neke tabele za gibe jst pa še ničuser posted image user posted image user posted image user posted image


Nč bit žalostna. Jaz tudi nimam nobene tabele. Pa tudi moj G mi ni tega nič omenil. Da ne rečem, da tudi napotnic za rešilca in za P še nimam user posted image Mogoče v ponedeljek, ko imam prvi CTG kaj od tega dobim user posted image .

Soooooonček je user posted image user posted image user posted image , pa user posted image pride danes zvečer domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:23:36   
Teja K
Dobri den majčice!

Saj ne vem al sem že al še nisem ... Bribiki čestitke in čim več carkljanja!!!

Emibu jaz tudi nimam tabelice za gibe. Je nisem tudi v prvi nosečnosti imela, tako da očitno moja g. ne posveča temu preveč pozornosti, je pa res, da je moja pupa zelo aktivna, tudi David je bil. Verjetno bi dobila tabelo če bi ji pojamrala, da se ne giba dovolj.

Kreganje... se bi lahko tudi jaz... ampak se mi ne da... tako sem lena postala, da nisem več za nikamor... samo ležala bi in gledala tv user posted image , verjetno sem se od Moi nalezla user posted image user posted image ... no včeraj zvečer sem celo jaz malo zarobantila, ker mi je moj spet očital, da sem črnogleda...
Itak, da se dela gori vlečejo in nič ne kaže, da bo pravi čas gotovo, če prav moj vstraja da bo... In potem je rekel, da sem večni pesimist user posted image , halooo, jaz sem samo realna in pol sem mu naštela par stvari... med drugim tudi to, da hočem sama sčistit in zložit stvari tako, da bo vse pri roki in da nočem nobenih nasvetov in domislic od tašče poslušat in da me g. lahko zaradi suma v zastoju rasti pošlje tudi v bolnico in kako on pričakuje da bom 1 teden pred PDP pakirala stvari v škatle, čistla omare, zlaga stvari na plice itd... če že sedaj komaj hodim in se pripogibam, in naj mi ne pravi, da mi bo pomagal, ker ga itak ni nikol doma, da definitivno mi ne bo njegova mati pomagala, ker nimam živcev za to, itd... no se je potem malo zamislil in mi pribil, ja pol pa dajmo jutri ven tvojo mizo, pa zibko not... sem rekla, da to ni šans, ker je treba prej sobo generalno sčistit, vključno s cevmi, ki  bodo nad zibko, stnami, okni itd... on je kao že vse splaniral, da če bo sila bo čistilni servis najel in bla bla bla... sploh ne bom dalje razglabljala ker ni realen... Tako da Angel, verjetno bi tudi mene najraje pred zid postavil user posted image user posted image

da ne rečem, da mi je sex odpovedal, ker se boji, da bom prehitro rodilauser posted image ... ehhh in pol se čudijo, da hodim z grdim pogledom po svetu... bi rada videla njega kako bi mu bilo, če bi mu računalnik in telefona proč pobrala user posted image user posted image

Večraj sem Davida peljala dinozavre gledat v Arboretum in ker nisem vzela zemljevida, sem celi arboretum prehodla in sem še dans čist crknjena... da ne govorim

Nočno lulanje... je zame nočna mora... se bojim, da se bom enkrat v posteljo polulala, ker sem že čisto neprespana

Petruschka mam občutek, da bom jaz tudi takrat torbo pripravljala, ko bodo popadki na 10 minut user posted image user posted image , ker se mi pri mili volji ne da nič... selitev ehhh, meni se je zavlekla v nedogled user posted image


Kati tudi meni se velikokrat zgodi, da se mi ne da sploh javit oz. tipkat user posted image user posted image , če prav preberem pa user posted image

Sabri ne delaj preveč!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:23:52   
Angel_Tian
Dan dan user posted image

tolk, da vas pozdravim, zdaj se pa kar branja lotim user posted image


_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:32:51   
charlyka
Dober dan!

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image

Mene pa zanima, če katera pije malinov čaj in kako pogosto se naj bi pil?

Lep sončen dan ...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:40:50   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Mene pa zanima, če katera pije malinov čaj in kako pogosto se naj bi pil?



U, mene tudi to zanima. Pa KAJ naj sploh kupim in kje user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 11:47:53   
charlyka
Jaz sem ga kupila v trgovini Biotop v Intersparu. Nič posebnega, piše samo malinov čaj.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 12:17:38   
farina
najprej ,jaz sem še kar tu, čeprav je jutr moj daN duser posted image ,ni videt. bomo vidl kaj bo ctg pokazal.
kot drugo za fiško, patronažna je bila pri men,pride v zadnjih dneh pred porodom, za tebe pa izve prek ginekološke ambulante. fajn gospa, sma se pogovarjali, pa rekla,da naj kar vprašam v porodnišnici če ne bomkaj vedla, sploh za dojenje,pol pa nič bat,ker itak one poskrbijo za bejbike.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 12:53:35   
Angel_Tian
drim - lepo, da sta z malim že doma in da je vse ok user posted image Z zlatenico se bo pa tudi še poštimalo.

klupko - po moje je za neaktivnost na forumu krivo tudi tole prekrasno vreme user posted image ne samo priprave na P.

To, da dete vse sliši in čuti, ti je pa treba (žal) potrditi. Ves stres, ki ga doživljaš, vso sekiranje itd - vse to se že med nosečnostjo prenaša na otroka, kasneje pa tudi z mlekom preko dojenja. Zato punce - samo vesele in srečne moramo biti user posted image (kolker je pač možno no).

Tole, da te je tvoj tolk v zrak dvignil s tem čohanjem, je čisto normalno. Vsaj pri nas doma je isto "sranje" z mojim. On vidi samo svoje potrebe, ki naj bi jih jaz zadovoljila. Poleg tega je treba otroka porihtat, ki seveda vzame največ časa. In kje sem jaz? Ni me in zame nihče nič ne rabi narest. Pač imamo žal ene take malo bolj egoistične dedce, ki jim ne na lep in ne na grd način ne moreš dopovedat, da niso edini na svetu.
Jezit se ne, ker potem se lahko vsak dan jeziš. Presneto, nekaj že mora biti na teh tečnobah, da smo sploh z njimi user posted image user posted image user posted image

m_aja - tebi, tvojemu in seveda vajini pikici želim čim manj kreganja. Verjamem, da vam bo težko, sploh če tvoji Elmera niso tako sprejeli kot bi ga mogli, ampak če se imata vidva rada, vama bo vse uspelo user posted image

moi - s temi odtegljaji ti ne znam nič pomagat, ker res ne vem. Jaz nimam nič tako narejeno, da bi mi od plače trgali, tako da mi zdaj tudi od porodniške ne morejo. Kaj če kar na vzajemno vprašaš, kaj in kako je s tem?

biba - upam, da bo stari ata hitro doma. Da se ne boš zdaj še s tem obremenjevala. Saj nihče ni rad v bolnici, sploh pa starejši ljudje ne.

zivepo - ja, za nego dobiš novo odločbo.

Za očetovskega pa bo moj tudi komaj enkrat v začetku julija nesel, ker bo šele takrat koristil. Drugače pa saj je dovolj, če nesejo naši deci to po porodu. Oni na socialni pač želijo imeti res čim bolj tazadnjo plačo gor napisano.

user posted image za Žigeca, če se je tako popravil in je zdaj vedno bolj priden. So redki taki user posted image

milena - hahahahahaha, tvoj na dieti? Moj je tudi mislil, da je shujšal, pa mu je tehtnica včeraj ravno drugače pokazala user posted image user posted image Zdaj do poletja bi vsi radi lepi bili.
Joj, mene danes tudi pospravljanje garderobe čaka. Pa menjava zimskih in letnih cot, ker še nisem vseh...

kati - nič posebej ne dajem v skrinjo za "potem". Bomo že nekak, smo nezahtevni jedci user posted image user posted image

aninchy - lepo, da sta še s tvojim malo potelovadila. Midva sva dva dni nazaj tudi. Ampak sem bila jaz na žalost kot crkjena riba user posted image user posted image user posted image Moj je kar v prazno nekaj rajcal, jaz pa nič občutla, zelo zelo čudno no. Niti bradavičke niti spodaj, nič ni delovalo kot bi morala. Potem sem se ga usmilila in mu rekla, da se ne rabi trudit več, ker je pri meni vse mrtvo user posted image user posted image Jaz sem potem za njega poskrbela, tako da je rekel, da zdaj pa ima lahko spet dva mesca mir user posted image user posted image user posted image

Za seznamček - naslednji pregled imam 12.5., 11.5. pa sem naročena na ctg. Kg so na +13

mubi - evo, res lepo, da se s tvojim tako dobro razumeta. naj le tako ostane tudi potem, ko boste trije, štirje, pet... user posted image

Otrok ni nujno, da se bo do poroda sploh kaj umiril. Tian je še v porodni sobi lepo norel po meni, tako da user posted image user posted image user posted image Evo, pa še zdaj je taki migec, ki ne more imeti miru.

sabri - ti pošiljam eno brco v rit za tvojega user posted image user posted image user posted image

emibu - kar lepo mirno in brez joka poskušaj še teh nekaj dni zdržat. Pri takem sončku ima da vidim samo nasmejane obraze.

j.b. - na pregledu včeraj je bilo ok. Dala mi je edino spet neke vaginalne tabletke, ker imam veliko belega toka. Drugače pa nobenih posebnosti. Edino takoj me je vprašala, če me kislina kaj muči, ker vidi, da imam tako visoko trebuh - rupurut lahko komot pojem. Me čaka še en pregled, tako da me še niso poslali rodit user posted image Mi je pa včeraj dala tabelo za štetje gibov, ko sem jaz že čisto pozabila na to user posted image No, bomo zdaj pač šteli. Napotnico za rodit mi je tudi napisala in napotnico za ctg.
Ctg v prvi nosečnosti sploh nisem imela, so me samo pred porodom na mašinco priklopli. Včeraj pa sem klicala, da se naročim in mi je G rekla, da naj se dogovorim kar za 12.5., ko imam pregled. Pa ko sem povedala, da imam 19. termin, mi je rekla, kaj se hecam. Da oni delajo ctg že od 36. tedna dalje user posted image user posted image user posted image No, tako sem kar danes zjutraj mogla spet v MB na ctg. Pa je bilo vse ok, popadkov še ni, zdravnik mi je rekel, da naj poskušam čim bolj počivat - nogomet ali kakši dolgi in naporni sprehodi z malim torej odpadejo user posted image
Je rekel, da država ne plačuje zastonj teh dni pred porodom, da želijo, da se jim rodi dober in zdrav davkoplačevalec user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, kar malo na hec vržen tale zdravnik (se ga pa spomnim od prvič še). Ampak tole s temi rednimi ctg-ji pa je bolj ali manj nova finta in tega ne počnejo v vseh porodnišnicah. No, očitno tudi moja G ne ve za ta nov sistem user posted image
Tako, zdaj sem pa že zabluzla user posted image

bribiki - ja čestitke user posted image user posted image

fiška, farina - super je bilo včeraj ja. In tudi jaz imam zelo lepo viden in čuteč rezultat - opečen dekolte user posted image user posted image user posted image Ja moj je kr reku, da naj se ne čudim, če tri ure čvekam na soncu user posted image user posted image Jaz pa sem se mu lepo zahvalila, ker mi ni čisto nič tečnaril, ker sem prišla domov kasneje kot pa on iz službe user posted image user posted image user posted image
fiška, me je veselilo tudi tvojega dragega spoznat.

teja k - user posted image user posted image če se združimo, lahko pošljemo naše dece na odstrel, ne pa nas. Me smo čisto ok, pridne in delavne kot vedno. Kaj moremo, če je to v nas, da želimo za mladičke imeti vse čim boljše in lepše pripravljeno. Moškim je pa nekak vseeno, samo da gremo čim prej rodit user posted image

Uh, hvala, da si me spomnila. Dinozavri. zivepo - kako ste kaj s časom v soboto?

farina - si "preživela" srečanje s patronažno user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa zdajle lotim pospravljanja, da sploh kaj uspem urediti, preden pride moj iz službe. Proti večeru gremo pa na parcelo, da moj pokosi tisto malo travice okrog hiše. Jutri pa greva nabavit rožice in zemljo, da bova popoldne s Tianom lahko malo polepšala balkon user posted image user posted image

Uživajte, res uživajte te lepe dni.




_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 14:01:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee


IZVIRNO SPOROČILO: emibu

use mate že te neke tabele za gibe jst pa še ničuser posted image user posted image user posted image user posted image


Nč bit žalostna. Jaz tudi nimam nobene tabele. Pa tudi moj G mi ni tega nič omenil. Da ne rečem, da tudi napotnic za rešilca in za P še nimam user posted image Mogoče v ponedeljek, ko imam prvi CTG kaj od tega dobim user posted image .


Jst tud neč od tega. Niti vaginalnega pregleda nobenega sploh (razen prvič). Zadnji pregled sem mela 3 tedne nazaj pa mam naslednjega šele 5.5....

Sam se sploh ne sekiram - glaven, da mam banco sladoleda kle zram user posted image user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 14:05:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee


IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Mene pa zanima, če katera pije malinov čaj in kako pogosto se naj bi pil?



U, mene tudi to zanima. Pa KAJ naj sploh kupim in kje user posted image

NAčeloma zjutraj in zvečer od 36. tedna dalje. Kupi se prav čaj iz malinovih listov - jst sem ga kupila v eni zeliščni (al bio user posted image ) trgovini. Pila sem ga pa do zdej 2krat user posted image . Ma, jst nimam časa... Upam, da za rodit it si bom vzela čas user posted image .

Zdej sem ravno od frizerja - moram bir lepa za na porodno user posted image . Sej ne - sam buhvej kdaj bom šla naslednjič....

Berem dalje...

No evo, sem že. Grem se zdej mal naspat, preden grem po tamalga v vrtec. Emibu, hvala za vprašanje - sem se naspala user posted image - kljub polni luni sem šla samo enkrat na wc. Mam pa nekak dost zadnje čase, če grem okol 23:30 spat - pa se mal pred 7 zbudim. Pa po kosilu za urco zalegnem. PAŠE!

Čakte mal... Kera je že napisala, da ma generalko - pa da je ju3 na vrsti garaža user posted image No, se mi ne da iskat - samo bi svetovala, da kako "malenkost" tud decu prepusti. Kaj se to pravi, da baba garažo puca?! In to zadnje dni nosečnosti? Počivat, dekle, počivat!!!!


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.4.2010 14:13:19 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 14:45:36   
sabri
No evo, naša mala ima angino, pa še meni je rekla dr, naj se jo mal izogibam, ne lupčkam, ker je pač nalezljiva. Je dobila ospen za 10 dniuser posted image . jah, vmes bomo pa najbrž že rodili, ali pač?!
malinov čaj: sem ga šla kupit v eno zeliščno in je rekla, dvakrat na dan.ž
tabelo: sem jo dobila, ker se je mala umirila zadnje dni, danes sem jočutila 4x, jo pa moraš 10x v enem dnevu.
Grem k mali pogledat kaj dela, ko ji je vroična padla je čist divja ratala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 15:48:27   
barvar
Pozdravček še od mene. Sem imela danes zadnji pregled pri svojem G. Me je vaginalno pregledal in pravi, da sem še zaprta, je pa glavica čisto spodaj. Bila sem tudi na CTG-ju, ki je že kazal neke rahle popadke, tako da bomo videli. Če ne bo prej nič imam naslednji CTG 2.5.2010. Toliko zaenkar od mene, grem malo kavč žulit, pol pa na sončka.



_____________________________

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 18:07:47   
jolcica
K_a_t_i
jst sem to rekla sam naj ti povem da že zdeleč ne gre po planih dones naju starša presenetla so delavci pršli midva nič vedla pa še naročn niso bli nism vedla al naj se smejem al jočem...no okna so pršli menjavat (ubistvu sm 2) pa sva misla midva jih jeseni pa je že ati se javu da jutri na fino spuca in da v pon. ali tore. pride malar potem pa sm že potleh položiva in zamenjava lučke in je stvar gotovo mislim tako presenečnje da že zdj ne pridem k sebi , piko na i sta dala pa še s tem da sta rekla da bosta onadva plačala kar nemorem verjet tkao da gen.čiščenje za dones bil prestavljen na jutri in na soboto kjer pa se je moj javil da bo garažo on pospravljal jast lahko sm dajem predloge kam kej dat...ker je ubistvu moja garaža on ima svojo pa sm si jo sama razmatala ne sj je treba sm mal poškatlah posortirat nazaj zvijače pa podobne stvari sm je reku da bo on... ker sem tehnični tip mam kar dosti tega sm blj kupvala to kot pa kej drusga..user posted image user posted image user posted image

ja v čet. imam pa tud jst prvi ctg.me prav zanima kako bo...no grem počasi nazaj delat, .... bodite lepouser posted image


_____________________________

my little angel :)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 18:20:42   
katy83
pozdravljene majčice.

Še malo pa bo vaš mesec. user posted image  

No, jaz se bolj malo javljam, ker je tak fajn sonček zunaj, pa dragi ima očetovski dopust, pa mormo na pune izkoristit. Vsak dan smo zunaj, na sprehodih, na kavicah.   user posted image user posted image user posted image  resnično uživamo 100/h.
Timotej je pa itak full priden čez dan, tako da res ni panike kam z njim it. Dojenje je (žal) samo še za cartanje, kakšna 2 ali 3 obroki na dan, ostalo dodatek, ampak dokler naš pikec napreduje...user posted image
Danes smo imeli še uz glavice oz. možganov in je vse ok, tako da nam ni potrebno več hodit na kontrole v porodnišnico. Obseg glavice se mu je povečal za 5 cm od rojstva. user posted image   Meni se sicer ne zdi, da bi tak rasto, ampak drugi full pravijo, da je že pravi ded. user posted image


joj,zdaj sem videla, da je včeraj bil zraven na pijači tudi od Fiške dragi. user posted image   Pa daj, mi2 sva se okoli 12.ih mimo Pohorske peljala, pa sem študirala, če bi vas prišla pogledat in spoznat majčice, pa sem si mislila, eh če pa je moj zraven. Joj, zdaj pa sem tak jezna. user posted image   Ah, no pa drugič. user posted image

Aha, samo kreganje sem še mislila malo pokomentirat. Sem opazila, da se z mojim zdaj zadnje čase dosti bolj hitro skregava. Ampak to ne traja dolgo, ker sva se navajena vse pogovorit, tako da...user posted image   Ampak saj je logično, ne? malo hormončki, pa malo manj spanja, pa če še moško razmišljanje zraven dodaš, ja pa pride malo do eksplozije.  Hvala bogu nič resnega.


Tak to je to. V soboto imamo doma piknik na Timotejevo zdravje, tak da upam, da se vsi čimbolj napijejo, da bo Timotej čim bolj zdrav. user posted image

lep pozdrav, Katy


aja, babike če ma katera fb, pa me želi dodati, sem Katja Kastelic (sicer nas je več, ampak na sliki sem s Timotejem in dragim, tako da me boste že našle). aja, pa s Fiško sva prijateljici tak da me tam najdete. Če me bo katera dodala, dajte mi zraven napisat vaš nick s foruma, da vem kam vas dat. user posted image   Z našimi aprilčicami imam še zdaj težave. ko ne vem katera je katera. user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.4.2010 18:30:59   
klupko
jolcica - zelo lepo presenečenje od starševuser posted image user posted image Saj je prav, naj se mal pokažejo, vnuka dobijo.user posted image user posted image user posted image

AT...tole pa ni za  nikamor..crknjena riba? Že sama misel na to, bi pri meni povzročila "padec".user posted image
Ne razumem kako lahko nič ne čutiš...si se preveč sama igrala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js bi ful user posted image sam so me spet glivice napadle in mi je neprijetno že ko se umivam, tko da ne vem če bo  sploh še kej tega preden rodim.user posted image user posted image   Rabim ga!! hahahauser posted image
Glih malprej pride moj v sobo v boksarcah če se greva skupi tuširat...smo zamenjali banjo brez mojega vedenja al kako? V tole zdej komi še sama grem.user posted image user posted image

Emibu...po pravici povedano pojma nimam s čim se lahko okuži, ampak mam tak strah da je otroček nezaščiten in nočem da bi meu kake travme.user posted image Not mi pa itak nikol ne spusti tko da kar se tiče mehčanja materničnega vratu s spermo...ni glih nevarnosti pri nama...


(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?