|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:22:53   
Pokora
3x mami, a veš da se meni meso prav upira. Od kar fantov ni, sploh nisem jedla mesa, razen predvčerajšnjim ko sem jedla pastirsko pito z mletim mesom. No, pa danes ga bom, ko mi mami prinese filane paprikeuser posted image  Da bi pa pojedla šnicel, to pa ni šans. Sem tut precej na sadju in predvsem na zelenjavi. Bi še vegi ratala, če se ne bi zjutri s salamami basala - za te je pa huda želja.

Ko smo že pri hrani. Kaj boste danes kuhale?
Jaz za danes nimam ideje (ma sm smotana, za dones mi mami paprike prineseuser posted image ), jutri pa dobim obiske in bom naredila falafle, pa veeeliko skledo solate zraven.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:23:57   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Jutro!

Da najprej še z vami malo podelim dobrote:

user posted image  




Jaz bi tudi user posted image .

Ali pa kakšno sadno kupo s sladoledom. Moram prec mojmu rečt, da me pelje popoldan user posted image

< Sporočilo je popravil sasadejan -- 12.8.2010 10:26:04 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:32:15   
filisa
Jaz pa tašče nimam in je tudi nisem imela možnost nikoli spoznati user posted image , čeprav moj user posted image  pravi, da bi se najverjetneje super ujele...
Moja mami pa je skoraj kot moja najboljša prijateljica. Super se razumeva, tako zdaj, ko živimo 20 km narazen, kot tud prej, ko smo živeli skupaj user posted image .


missd - luškan, a zelo majhen trebušček. Res, da imaš PDP par tednov za menoj, a moj buši je precej večji, pa nosim samo enga user posted image  user posted image .


Pokora, s temi jagodami mi dans ne moreš do živega prit, saj sem se malo prej vrnila domov s košaro gob: jurčki in dedki, in že komaj čakam, da si jih zvečer pripravim z jajčko! Mnjami user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:32:30   
3x mami
danes in jutri se nic, bomo pojedli, kar bodo stregli v hotelu nona user posted image mislim, da bo danes neka juhica s pasto, potem pa riz. jutri bo pa pizza - ker je napovedano slabo vreme, ima nona v planu mesenje testa z otroci.
za vikend pa, uh, v soboto bomo kaj spackali, v nedeljo pa imajo tasti obletnico poroke, pa gremo k njim na kosilo. morske stvari (lignji, hobotnica v solati...). njami, prav fino mi je, ko meni ni treba kuhat!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:35:47   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Ko smo že pri hrani. Kaj boste danes kuhale?
Jaz za danes nimam ideje (ma sm smotana, za dones mi mami paprike prineseuser posted image ), jutri pa dobim obiske in bom naredila falafle, pa veeeliko skledo solate zraven.



Danes, ko mojga user posted image  ni, ne bom komplicirala in si bom verjetno pripravla kakšne njoke s skuto in zelenjavo. Zvečer pa itak gobe user posted image !

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:48:42   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

ja no, jaz sem samo še z vami hotela mal dobrote podelit user posted image  Mah, pol pa raj sploh nam pisala da so ful dobre in sladkeuser posted image



manjka mi en smešek, ki kara s kazalcem - ti ti ti!user posted image

hm, kaj bomo kuhali? ne vem, mame nisem videla včeraj sem prespala. drugače ima navado takoj po kosilu vprašat kaj bomo pa jutri? mi vsi siti, da nam ni za razmišljat o hrani, ona vedno lačnauser posted image  nimam pojma kaj so se zmenli, pomojem nič:)))

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:54:56   
anju
filisa moj prav pri nas ni našel gob, danes gre naskakovat drug plac. samo mislim da jih imate tokrat na štajerskem več. ma HB sej jih nimam kam spravit!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 10:59:06   
missD
ah ja...sveža zelenjava in sadje...odlično.
ampak meni so danes zapasali dunajci in pomfri. doma narejeni.
sanjam o tem kosilu že od včeraj.

no pred tem bom pojedla krožnik zelenjavne juhe...ampak pri dunajcih si bom pa dala duška.user posted image

Pokora kako delaš lušte s temi jagodami...kje naj jih najdem zdaj? mmmm...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 11:01:13   
tinaaleks
jaz ne bom kuhala, ker oba jeva v službi in je potem samo kaj bolj lahkega za večerjo-recimo jagoda torta (pokorauser posted image user posted image )!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 11:03:11   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

jutri pa dobim obiske in bom naredila falafle, pa veeeliko skledo solate zraven.

a to je nekaj takega?

http://www.kulinarika.net/recepti/12365/eksotika/falafel/

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 12:01:59   
Pokora
Ma vidim da sem vam res naredila lušte s temi jagodami user posted image  
Gorenjke jih lahko greste iskat v tisto vrtnarijo ko se pelješ od Kranja proti Brniku in ko na desni vedno piše: ali motovilec, solata, jagode...

VeJoj, ve pa meni s temi gobami delate lušte. Kako bi jih jedla! Mam sicer lisičke raj kot jurčke, ampak tut jurčkov se ne bi branila!

Anju, to je to. Samo meni so boljši kar te ki jih v trgovini kupim (nek instant varjanta, ko samo vodo dodaš in oblikuješ kuglice)- imajo veliko bolj pristen okus, kot če jih sama delam. Doma namreč nimam svežege koriandra, ki da pravi okus (peteršilj samo zgleda isto). Pa če boš kdaj delala po tem receptu, dodaj še malo kurkume. Aja pa kumina ni prava, moraš dati kumin - to je u bistvu azijska varjanta kumine - je večja, bolj kot janež - mora pisati gor KUMIN - brez A-ja.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 13:28:12   
Najki
Moj bambino spi kt angelcek, cez eno uro morava biti pa ze pri pediatru user posted image . Mi ga je ful skoda zbudit.

sva bila prejle v tosami in sva nakupila vatk in vlozkov. vzela sem pa tele vlozke, imajo krilca in se zapopajo, so pa tanjsi od vir 80, sem jih pa uporabljala pri cisci in sem bila navdusena, so ful prijetni. mogoce pa niso zadosti za prvi teden cisce, zato imam se vir 90, ki se tudi nalepijo. skoda, da vir nature ne pride posamezno zapakiran za v torbico.

joj prvic sem jedla falafel 10 let nazaj na metelkovi, so ga zunaj pripravljali in to je tko njami! pa se taka mickeno sarf cicerikina omakca zraven, se mi kar sline cedijo.

super, mulcek se je zbudil, ga bom hitro nafutrla pa k pediatru, pol pa tasca pride, midva greva pa v shopping za belo tehniko.

lep dan!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 13:57:26   
anju
danes smo pa nekam švoh klepetulje. pri meni je krivo to, da je šef z dopustauser posted image

Pokora si bom poskusla vse zapomnit, menda je boljše da si zapišem. kje pa dobiš že pripravljeno zmes?

Najki a imata samo kontrolo pri pediatru? mi še kar čakamo na sistematski pri 3. a vaši grejo radi h zdravniku? za našega je zaenkrat skoraj kazen, če ne dobi pikice na prstuser posted image
prav te vložke uporabljam jaz običajno med menstruacijo. kot se spomnim, je doma čišča že bolj švoh in bojo čisto zadosti veliki.
kje pa je ta tosama? kolk so recimo ti vložki tam?
belo tehniko? lepo. a za kuhinjo imata že plan? mojima senjorjema jo pridejo jutri montirat, bomo vidli kaj si je gospa zamislila. od mene si ni hotla sposodit nobenga nasveta, čeprav sem svojo planirala pred 2 letoma. trma!user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:16:03   
Pokora
Jaz bi čvekala, sam mam že cel dan obiskeuser posted image  Mi prav pašeuser posted image

Anju, pri nas v trgovini imajo posebno polico za brezglutenske izdelke in tam jih najdem. Sem malo po netu pobrskala in zgleda takole (malenkost drugačna je škatla pri nas, ampak v osnovi ista)

user posted image

Tosamina trgovine je pa na Viru pri Domžalah. Cene pa tudi mene zanimajo, da vidim, če se mi sploh splača tja hoditi, al kar v navadni štacuni kupiti.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:18:45   
jana84
hej, da se vam oglasim, da ne boste mislile da me ni več tuki...Z nama je vse v redu, v petek sem imela pregled, me je sam pregledala, G pravi da je vse tako kot mora bit:visoko, zaprto...v glavnem BP...Naslednji pregled pa imam konc avgusta in takrat mi bo delala tud UZ...

No, naj vam na hitro pojasnim zakaj nimam nič časa...Mali sinko je doma še danes in jutri, tako da imam čas točno urco in pol ,da si mal oodhnem in ponardim kakšno stvar po stanovanju ter skuham kosilo...Drgač sem pa 100/uro vprežena...
Poleg tega sva z možem začela mal gledat okrog da bi si hiško zgradili in smo tud 100/uro v tem in iščeva kakšno parcelo, kjer bi lahko to naše domovanje postavli...Pa ni in ni pr nas nobene parcele za dobit in človeka kar slaba volja prime ko pomisli na to...user posted image  No, upam, da bomo vseeno kaj našli in počasi začeli evrčke zapravljat (hihi, kot da jih je preveč kaj ne?!)

Za seznam pa nimam časa da bi ga posodobla.. Če ima katera kaj več časa in volje...ji rade volje oddam...

tako, zdej pa res šibam naprej, ker se bo nas škratek kmalu zbudil in potem bo halo če emvidi na računalniku - ga itak non stop sklaplja, tako da ni šans da kaj nardim z njim zbujenim...O učenju za izpit niti ne pomislim, ker zgelda da ne bo šlo, vsaj zdej 23.8., ko imam en rok ne...Mogoče potem do 6.9....mogoče...
ajde, se baby phone že neki javlja...
čau

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:19:10   
Pokora
Za vse ki ne prejemate ABC novičk: 15.8. majo v BC spletni prodajalni v akciji Maxi cosi lupinico -30% (iz 150 znižano na 105 €)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:22:34   
Pokora
O Jana, super da si se vsaj malo javila! Držim pesti da najdeta parcelco ki vam bo pisana na kožo!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:23:00   
nejkec
Uf, mene pa tako matra želodec, da mi sploh nič ne paše jesti :-(


A ste ve že vse (tiste, ki ste se za to odločile) obiskovale materinsko šolo? Jaz sem se hotela prijavit v ZD Vič in dobim po skoraj 1 mesecu odgovor, da imajo prednost njihove nosečnice in če bo še kaj prostih mest potem lahko prideva na vrsto še midva. Meni pa ta odgovor ni nič všeč, ker sem edino tam zasledila, da imajo strnjena predavanja (prvih 14 dni septembra), drugod je vse razpotegnjeno čez 2 meseca. In če začnem hodit septembra mi mogoče uspe le na kakšna 3 predavanja pridt :-(

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:30:27   
tinaaleks
nejkec-poglej kdaj ima ljubljanska porodnišnica predavanja, je tudi samo 14 dni, ali pa ZD Šiška...

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:32:37   
tinaaleks
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf




(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:43:20   
nejkec
tinaaleks, hvala, zlata si! Bom poklicala pa povprašala kako pa kaj.

Ne vem več katera izmed vas je govorila o tem, da si utrjuje bradavice. Sem ravno prebrala, da je to dovoljeno le do 6. meseca nosečnosti (ne vem pa zakaj). Je pa to iz nekih zapiskov za šolo za starše, ki mogoče še kateri prav pridejo:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 14:54:20   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

Ne vem več katera izmed vas je govorila o tem, da si utrjuje bradavice. Sem ravno prebrala, da je to dovoljeno le do 6. meseca nosečnosti (ne vem pa zakaj).

draženje bradavic povzroča krčenje maternice (ne zato, da ne bi sprožlo poroda). boš videla po porodu kako stisne tam notri, ko user posted image  povleče.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 15:12:15   
sasadejan
jana84 -  Lepo, da si se malo javila in da vemo, da sta z dojenčkom OK. Upam, da vam čim prej uspe najti dobro parcelo. Glede seznama bi jaz rada pomagala, sam pojma nimam kako se to dela, tako, da če mi katera razloži lahko poskusim.

Drugače se mi pa že cel dan tokkkkk vleče. Vse svoje delo sem že porazdelila, tako, da nimam več veliko za delat in samo čakam, da bo ura 4 da grem lahko domov.

Pokora - po tvoji zaslugi in objavi jagod, ki sem si jih full zaželela, me moj možek takoj po službi pelje na sadno kupo. Komaj čakam user posted image . Tako da hvala user posted image

< Sporočilo je popravil sasadejan -- 12.8.2010 15:15:49 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 16:09:02   
Pokora
Sasadejan, ni za kaj, pa še kdaj drugič ;-)) Kam pa te pelje?

Nejkec, jaz imam tudi v spominu da imajo v ZD Šiška skrajšano varjanto.
Veš, meni bi tudi kar prav prišlo, da mi kak dan ne bi pasalo jesti. Tako imam pa volčji apetit in cel dan samo meljemuser posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Oktobrke 2010
12.8.2010 16:48:43   
Najki
Anju imel je angino do prejsnjega tedna, v torek kontrolo in je blo ok, ponoci se je pa zbujal da ga spet uho boli, pa v nedeljo je zadnji antibiotik spil... Zdej je imel 2 dni vrocince pa uha kazal da bolijo in sva se sla spet pokazat, ima vneto grlo spet in usesa, ma ne bo vzela kri do jutri, ce bo ponoci se vroc... Kr neki. Jutr ga peljem kri dat ne glede na vse itak ga ne bo ista dohtarca gledala, od operila se mu pa tud ne bojo usesa pozdravla.. Sem zvedla, da je nasa P na porodniski, noseca je 2m, tko da je zdej 2 leti ne bo...

Nas nikoli ne joka zaradi pregleda, za kri nikoli ne crhne pa so mu jo ze od vsepovsod vzeli in masakrirali, usta normalno pokaze, useska, srcek, miren kt ovcka. Sam ce mu pa dohtarca ne potegne pa tuli, enih ljudi pac ne sprejema v redu. Al pa ce je zaspan k medved. Mu je pa zadnjic dala pri kardiologu stempiljko, pa je takoj zahteval, da mu jo snamemo user posted image .

Ja kuhno ze imava samo bela tehnika manjka. Stedilnik, pec, napa in pomivalni.

Tosama ima tovarnisko trgovino v Viru pri domzalah, ce gres z avtoceste na odcep domzale in potem samo naravnost proti Viru, bos prakticno padla pred tovarno in trgovino. Vir nature s krilci so 1,46 eur za paket, kolk so pa drugje? Sem sla tja bolj zato, ker imajo vecjo izbiro kot drugod. Recimo tista perforirana baby vata mi je ful velika, imajo pa pod jasmin linijo se dve manjsi velikosti, pa jih obicajno ne ujamem v drugih stacunah.

par cen vam lahko napisem z racuna:

to.to krpice za umivanje 100kom 2,28 eur, 50kom 1,20 eur (manjsi paket vzela za s sabo nosit), to so tiste, ki jih v vodo namocis za ritko brisat in stran vrzes.
jasmin zarezana vata sirsa je 100g 0,90eur, manjsa je 50g 0,54 eur
baby vata ta velika dimenzija je 200g paket 1,72 eur
vzela sem se paket 50 zlozencev 5x5 cm in so 2,50 eur

Tolk sm zmatrana, da se mi ne da ene stvari premaknit, tasca pride pa cez pol ure. Pa se v merkur moram. Js bi se pa najraj v postlo zvrnila, se mali bi bil za.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?