Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
;););)Viv, absobentilutno kompliment! Če bi blo treba tuki ocenjevat člane foruma, bi tebi dala....en velik lešnikov sladoled, ki ga drugače nikomur ne odstopim!
Pa ne me kregat danes prosim, malo se vračam med žive, zato tudi kdaj kakšno trotlarijo butnem!;)
Gina a veš, da nam je uspelo kakat. Sem mu dvakrat termometer v ritko potisnila pol mi je pa še tamali mlo pomagla pa je šlo. Sroti se je naprezal kot, da bo rodil. Nama je celo ati pomagal.
O marija sem od zadaj - če smo pa ene pol ure kakali. Moj nik je pa nik od mojega, ko ga kličejo lekš - ampak napiše pa povsod lex - ker je Aleks oz Alex že obstojal.
Smrka, če sem jo pa v kremo potisnila - tak da je bilo debelo. Se je matral eno uro prej, da sem mu to naredla:(:(, ker zdaj pač ne dobim kake svečke kje:zmeden:. 8)Pa še v eni knjigi sva prebrala, da se jim naredijo žepki in če daš termometer not jim je kar boljše - PREVERJENO!!!
Previjam jo velikokrat na dan, nima nikol čist polne pleničke, sam bolj ji pa ne morm stisnt čez pas, ker pol ne bo mogla sedet, že tko ma ta bušek čist stisnjem k sedi. Sej ji ne pride kr tko čez, kadar se zlo giblje, takrat pa mamo poplavo na hrbtu, trebuhu in med nogicami. Groza