Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam je res pridna pupica... no pa čupo ima podobno k zoja
ha, pa naša ima tudi lička k hrček ja, je prou smešna k zgleda k da je od poštarja pri dveh starših - okostnjakih 
, tudi mi ne vemo, komu je podoben
. Na glavici pa ima flajšterček, ker ga je zdravnik zarezal, ko mi je delal CR. Ampak res čisto malo, na srečo - menda se je zgodilo, da zarežejo tudi veko ali uho
, tako da jo je naš še super odnesel. Ko bo šel M. v službo, pa ne bo težav, boš videla, vreme bo lepše, ti boš bolj fit, pa boš malo vozičkala, malo počivala z malo, za preganjanje dolgčasa pa se lahko zmenimo na kavi (ko se pozdravim). Ali na pici, tista Kašča, ki si jo zadnjič omenjala, se mi je nazadnje zelooo priljubila
, pravi mezinček. Ko si ravno omenjala pico sem se nekaj spomnila, ali ti zdaj po porodu ni potrebno več paziti na hrano (mislim na tisto "dieto", ki si se je mogla na koncu držat).
.
) da ni nobena rezana... druga teorija je pa vaginalni mejkap