krtkova
|
Jutro!! Danes sem bolj zgodna, ker imam za seboj dokaj OK noč. Šoping ni bil tko uspešen!!! Un bon v Prenatalu sploh še ni veljal!!! Smo spregledal, da šele od 29.3. dalje!!! No, sm si uno oblekco pol vseen kupila, nism pa nič drugega vzela (pa tko luštne kavbojke in majčko sm mela že v rokah za evito ). Sam sm si pa zdej povišala vrednost bona in moram do 18.4. dol še enkrat. Če bo pa kjera šla kej v Trst, pa ji lahko tud ta dobropis prodam. No, pa kupila sm si še mal spodnjega perila. Drugače pa; nax - za sprehod in kombi!! To je cel luksuz, da ne rabiš skrbet za prostor. A pa že vemo kakšn kombi imate?? Cojka - v novi Mami piše, da cunjice, ki jih kuhamo, ali pa ne gredo direktno na otroško kožo ne rabimo likati. To sm že dostikrat slišala. Mogoče ti ni treba vsega zlikat. MM - še enkrat hvala, k mi boš une papirje v finančni uredila. Zvezdici - danes se ne ganem od mobija, bom skoz čekirala, če boš kaj poslala. Mam že zdej paranojo, da bom glih kje v mestu, ko boš poslala in ne bom mogla hitro objavit na rr. Fizioterapija - včeraj sem delala vaje, ki mi jih je dala fizioterapevtka za moje bolečine v sramni kosti in celotni medenici. No, skratka, po teh vajah me je dons ponoč tok bolela Ivanka (hm hm, to je ime sej veste kjerga ženskega intimnega dela telesa? ), da se tud obrnt nism mogla. Ampak prov nism mogla!! Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Mogoče se mi pa le pozna to šopingiranje naokoli in preveč hodim. Mah, kaj pa vem, al so pa vaje krive!