|  katrinka   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  NATAŠA35 
 katrinka pol pa imam še nekaj upanja, a ne da
  ...mene je šef prosil, pri prejšnji  , da pridem kaj kmalu nazaj, tako sem porodniško končala en mesec vnaprej...nikakor ni mogel brez mene    ...bom že nekako, vem, da bom dobila zamenjavo prej ali slej... 

je je upanje...samo da te ne bodo mel na sihtu do porodu...a ne to pa ne

IZVIRNO SPOROČILO:  petrca2507 

IZVIRNO SPOROČILO:  katrinka a ja...ves ne poznam veliko ljudi ki bi imeli tako malo  razliko, pa tisti ki dejansko to dajo cez pravijo da ni tako hudo kot  zgleda...tisti ki pa niso dali tega cez pa pametujejo...itak
 super

Imam  2 sodelavki, ki imata po 3-4 leta razlike med otroci. In obe sta rekli,  da je najbolj pametno imet tako razliko, da je prvi že iz plenic.
 Moja  mami je pa rekla, da ji je všeč majhna razlika. V osnovni šoli sem  imela kar nekaj sošolk / sošolcev, ki so imeli brate / sestre s podobno  razliko, kot je med nama s sestro.

Dons me neki glede  modrčkov zanima: imate podložene modrčke, s kostjo, ali čisto navadne?  Sem bila v eni trgovini, kjer so mi rekli da naj nosečnice ne bi nosile  podloženih modrčkov in modrčkov s kostjo.    Jst se  zaenkrat v teh še vedno dobro počutim. Pri dojenju mi je pa jasno, da si  vzameš za to primeren modrček.

ja vrjamem da to recejo, pol mas pa tiste k pravjo da bolje mala razlika k mas oba v plenicah - k si pa konc si pa konc...in ni spet plenic

drugace sem pa jaz do poroda nosila normalne s kostjo modrcke, prvic sem dala modercek za dojenje gor v porodnisnici - 2dan po porodu

IZVIRNO SPOROČILO:  krtkova 
 Prispel je voziček, očka me je  presenetil, pozvonil na vratih in mi ga dostavil!!

o ful dobr

IZVIRNO SPOROČILO:  marjanaj 
 Oj, niti nimam časa pisat in  komentirat vsega.
 Ammm... mene danes žal ne bo, pa čeprav sem komaj  čakala, da se vidimo.
 Mojemu dragemu je danes umrl star ata, pa ga je  kar vrglo, ker sta bila kar navezana.
 Tako, da me ne bo v Azur...
 Upam  pa, da se kmalu vidimo kdaj drugič.

moje sozalje

|