Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ja vćeraj je bilo res lepo, žal mi je le da sem morala tko hitro domov (ker smo imeli še obveznosti) moram pa povedati,da je moji hćeri najbolj všeć KRTKOVA najbrž res deluje najbolj najstniško
MALI MIŠEK sem te pozabila vprašat kje se barvaš ful lepa blond barva,pa hvala za cd a ti tudi delaš v BTC? COJKA prosim tudi meni uspavanke,ker imamo doma le Mačka Murija ostalo smo zgubili KRTKOVA kje v Ljubljani se da videt voziček ki si ga ti kupila,javi kaj ti bo povedala fizoterapevtka MARJANAJ moje sožalje... NEKA NOĆ hvala za darilce sedela si mi ful daleč pa drugić nadoknadimo PETRCA lepo nosi ni za kaj
CTG od katerega tedna dalje ga pa delajo?
če pa bo kakšna čez teden za dopoldansko kavo naj javi imam već časa kot popoldan,
Hvalaaaaaa. Barva me moja kolegica in to midve obdelava ob popoldanski kavi , drugače pa dela tudi v salonu na Dunajski. Ja tudi jaz delam v BTC-ju ... pridem samo še 13x (ali manj .... odvisno od situacije )
Hej! Marjanaj moje sožalje! Lepo, da ste se mele včeraj tako fajn na večerji.
Cojka na izpitu je šlo super, sem pisala 9, zdej smo še čakam, da zvem pri kom in kdaj mam ustni izpit, enkrat naslednji teden verjetno. Danes pa zvemo razpored. Včeraj po izpitu sem pa šla doma še likat tetra plenice, samo potem sem bla pa tok utrujena, da me je kar zmanjkalo.
cojka...imaš ti Jane voziček? Zdej gledam na spletni strani Pikapolonice te vozičke. Imajo komplet (športni del, košara, lupinica) modela H59 za ceno 759 € in komplet modela J01 za ceno 659 € . Pa tkole preko spletne strani ne vidim razlike med enim in drugim modelom. Ker ta drugi je iz 759 znižan na 659.
Jst sm imela sadni dan (noč) vse do pred pol ure, ko sm vstala in si naredila zajtrk. Sem namreč celo noč sanjala o ananasu in si ga bom šla zdejle kupit v trgovino!!!
Spat sploh nism šla ob normalni uri, ker mi je bilo itak jasno, da ne bom zaspala. Zato sm si dala en film v dvd in ga gledala do mal čez 1h (beden film; bride wars - ne glejte ), potem sem se še umila in šla mal pred 2h spat. In je uspelo.....za 2 uri!!! Potem sem se od 4 do 5h sprehajala po stanovanju, nato zaspala kot top in ko me je moj mal pred 7h zbudil, mi sploh ni blo jasno, kje sem.
Ob 7h sem klicala fizioterapevtko, ki me je naročila za naslednjo sredo. Je pa rekla, da nobene telovadbe, nobenga obračanja na tleh ( ), nobenga obremenjevanja notranjih stegenskih mišic in vse početi zelo počasi. Da za naprej mi bo pa v sredo razložila.
Sasa1975 - iiiii, kako lep kompliment sem dobila od tvoje hčerke!!! Hvala!!!!! (očitn bo res nekaj na tem, da nosim zgornje dele trenirke najraje!!!) Sam ful hec, jst sm pa včeri mojmu tud ful razlagala o njej. Glede vozička; po Ljubljani jih je videti miljon če pa ga želiš še malo okol ovinka zapeljat, pa zložit, pa dvignit.....pa najboljš,da prideš do mene enkrat na kavo in ga lahko skupaj občudujeva. Resno mislim. Najboljš da dopoldne. Sam mi prej povej, da vsaj mal pospravim.
MM - a veš, da je tudi meni blazno všeč tvoja blond. Super barva!!!
Tanika - čestitke za izpit!!!! Bravo!!!
Sem danes hotela delat grško musako, pa naju je tast povabil na kosilo!!!
sm šla pol res spat in tud zaspala sm takoj... zdej pa res ne vem a je to kej povezan s prodajo avtomobila (ker od takrat spim ponoč)... sicer pa grem zdej na FDV v refarat po potrilo o oceni izpedpred 5ih let prvo upam da dobim parkplac, pol pa upam da najdm referat k je zdej čist nekje drugje k takrat... in potem še upam da me bodo najdl v računalniku (sm clo najdla ta star index )! držte pesti
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
bcljka - imam uspavanke (poleg tistih v vozičku) 2 CD-ja s klasičnimi uspavankami. meni je prvi CD (kao za punčke ful všeč), drugega sem pa poslušala natanko 10 min. A ti ga zapečem?
Joj, zdaj sem se spomnila - živa - zakaj me nisi spomnila za uspavanke Pa včeraj bi ti jih lahko dala... Naslednjič obljubim.
A bi še katera rada, da ji zapečem CD z uspavankami?
se mi je zdel! ni se me še popolnoma prijela nosečniška pozabljivost če si tok dobra bi te prosila... pa ti prenesm prazne cd-je... ok?
- skuhaš pašto po želji - radič opereš, narežeš - tuki pazi, kajti ta rdeč del bo ovenel, zato naj ne bodo premajhni kosi, ta bel del pa greni, zato naj ta del ne bo prevelik - na olivnem olju prepražiš malo pancete (ali česa podobnega - jaz nisem, ker nisem imela), - nato vržeš gor radič - posoliš (če maš panceto, jaz mogoče sploh ne bi solila), - tesntaš, da radič "umre" - zaliješ s sladko smetano in jo mal povreš (da se mal zgosti)
Grška musaka
- narežeš malancane (na slajze) - posoliš in pustip pol ure, da spustijo vodo - olupiš krompir in ga narežeš na slajze - krompir malo ocvreš v olju - nato še malancane
- mleto meso (pol svinjsko, pol goveje) dušiš v ponvi - dodaš belo vino - palčko cimeta - alepske feferone (jst sam naše blage feferone) - naribaš paradižnik (da lupina vstane zunaj) - posoliš
- skuhaš pašto po želji - radič opereš, narežeš - tuki pazi, kajti ta rdeč del bo ovenel, zato naj ne bodo premajhni kosi, ta bel del pa greni, zato naj ta del ne bo prevelik - na olivnem olju prepražiš malo pancete (ali česa podobnega - jaz nisem, ker nisem imela), - nato vržeš gor radič - posoliš (če maš panceto, jaz mogoče sploh ne bi solila), - tesntaš, da radič "umre" - zaliješ s sladko smetano in jo mal povreš (da se mal zgosti)
Grška musaka
- narežeš malancane (na slajze) - posoliš in pustip pol ure, da spustijo vodo - olupiš krompir in ga narežeš na slajze - krompir malo ocvreš v olju - nato še malancane
- mleto meso (pol svinjsko, pol goveje) dušiš v ponvi - dodaš belo vino - palčko cimeta - alepske feferone (jst sam naše blage feferone) - naribaš paradižnik (da lupina vstane zunaj) - posoliš
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?