|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 9:53:04   
MONY25
hehehe...sm se prov nasmejalauser posted image ta je pa tud dobrauser posted image zanimiva prigoda...

js hodm v Grosuplje v ZD, ne v Polje, veš. drgač sm js iz tm! nism menjala pol dohtarja, k mam itaq isto razdaljo al v Polje al pa v Grosuplje...

Hvala za čajčka...


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 9:57:22   
MONY25
js sm se pa znajdlauser posted image računalnik sm preklopla na TV, miško in tipkovnico mam na klubski mizici (k sta brezžični), js lepo ležim na sedežni in lepo iz leže tipkam in gledam TVuser posted image

_____________________________

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 10:00:13   
Hanuši
oj,

samo na hitro. Binetu je prijel antibiotik, včeraj je skoraj cel dan prespal, zvečer šel spat ob 20h in v kosu spal do 6,30 user posted image . Samo, da srčka več ne boli. Danes je že stari dobri lumpek, povsod ga je polno. Je pa začel s tistim pripomočkem za hojo ful šibat, tisto, ki pred sabo poriva. Samo ovinke še ne more skoordinirat, samo naravnost pred sabo poriva.
Je pa še lubi zbolel, najprej je bil samo prehlad, včeraj zvečer pa obležal z 38,5 vročine. Sem danes negovalka user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za poroko. Meni je lubi ene parkrat sicer malo nakazal, če bi se poročila, a 1x sem že bila in ni držalo, sedaj se pa ne bom in BO DRŽALO. Tko, da se je po moje sprijaznil, da me oženil ne bo user posted image .

lino, zakaj ne moreš sama čez mejo? Seveda greš lahko, samo rojstne liste moraš imet s seboj. Mi smo šli lani sami z avtom, ker je šel lubi z motorjem, pa imamo 3 priimke. Jaz svojega, Hana od svojega očeta in Bine od svojega. Rojstne liste sem imela s seboj, pa je carinik samo osebne pogledal in pripomnil, da imamo verjetno na zvoncu dve vrsti za priimke, sploh ni zahteval rojstnih.

_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 10:33:11   
Tira
Mk8 user posted image user posted image za tako dober urnik! Mi imamo podobnega, vendar še vedon mrkne kdaj dopoldne za pol urce.

Bjondi miselni vzorec za debelost mi je kar všeč... mislim, da drži. Sej ne da sem ful debela, ampak bi pa lahko kej shujšala... samo trenutno nimam volje user posted image

Mony user posted image user posted image upam, da se čim prej pozdraviš.

Smrketa user posted image za poroko. Super. Tudi mene moti to, da se moj otrok piše drugače kot jz. Ampak zaenkrat še ne razmišljava o poroki, je še toooolk drugega za narest.

Včeraj sem kupila v BC marelo voziček Moon od Baby Welt, mi je ful všeč. Sicer se zaenkrat vozimo po stanovanju user posted image Ga bomo pa v kratkim sprobali tudi zunaj. Danes je Marcel prvič jedel gres na kravjem mleku user posted image Sem rekla, da bom najprej to probala preden začnem uvajati kravje mleko v steklenički. Sem ga kupila kar v mlekomatu in moram rečt, da mi je veliko boljši kot alpski.
Danes je pa res čudno vreme user posted image Komaj čakam, da moj user posted image zaključi tale fax, da bomo lahko vikende skupaj. Se tolažim, da ima samo še dober mesec, sam kaj ko grem pa potem jz na šiht user posted image Bo pa zato potem, ko diplomira tolk bolj fletno user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 12:12:51   
bačko
Moj sonček a bi se midve tako zmenile da bi ti jaz denar nakazala na tvoj račun in potem ti meni pošlješ po pošti čevlje?
Hanuši me veseli da je Bine zopet zdrav in je zopet nagajiv.Upamd ase možek kmalu pozdravi.
Ja poroka.Če bi bilo po moje bi se takoj še enkrat poročila.Meni je bilo zelo všeč.
No danes pa mi next dela in bom sigurnao kaj naročila.Mi bom pa danes kar doma in bomo lepo sami štirje.
No lep dan želim
Smrketa katera septembra pa se poročita?Midva sva se 24.9 in letos bova imela 5 let poroke.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 12:51:01   
mita21
še polno user posted image user posted image user posted image za bolne velike in male sončke iz našega konca. Upam, da se vsi hitro pozdravite in na polno zaužijete pomlad. Midva sva kar potepina postala, razen po šesti uri mu ni več za vožnjo - je treba tulit v avtu, pa sploh ne vem zakajuser posted image user posted image . Kot bi vedel koliko je urauser posted image user posted image . Je kar ritualist. če malo zamenjava večerni ritual, že ni prav.
Drugače ste me pa malo potolažile. Naš se plazi (puza), sicer do stvari, ki jih želi, ga še napr. ni polno stanovanje, ob opori vstaja na kolena, toliko da do predalov pride, se prov potrudi, da jih odpre - je vse bunke, ročke ... stuhtal, jemlje stvari ven, obvlada pincetni prijem (se je sposoben napr. zjutraj sam nahraniti- je namazane koške kruha, kolikor toliko pije sam iz stekleničke ali magičnega lončka - mu je treba še kdaj pomagati, da dovolj nagne, udarja z dvema kockama, ali po stvareh (napr. z žlico ob mizo, s kocko po omariuser posted image user posted image ), pa posnema tisto kar sem napisala, pa pa pa ni šans - se mi skrije v lase, kot bi ga bilo sram. postal je tegoten, pa previjanje je postala prava umetnost, se mi zdi, da prov z namenom meče stvari zadaj za previjalno - vedno na isto mestouser posted image , pol se pa jezi ko nimaa ... ah kdo bi razumel ..., drugače, da bi pa rekla daj pip, pa tud ne da, samo posnema ... pa tudi ne vedno, samo kadar je pri volji ....

sedaj ga imam pa pri sebi in se bojim, da bo kakšna tipka spet šla ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 13:35:36   
smrketa24
Oj!
Evo, imam čas, ker Matej spi in vam lahko pokažem kakšno obleko bom imela. To je ta:
user posted image
Samo moj pas bo vijolične barve.

Mony - upam, da se kmalu pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko - midva se bova pa 11.9. poročila. Najprej sva hotela 4.9., pa dj takrat ni imel časa in sva za en teden prestavila.


_____________________________

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 13:49:40   
Tira
Uuuuu, huda obleka. Ful je lepa.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 14:21:06   
mini86
Moj sonček a bi se midve tako zmenile da bi ti jaz denar nakazala na tvoj račun in potem ti meni pošlješ po pošti čevlje?


ej to pa ne vela..na srečanju si bomo razdelil čeveljčkeuser posted image


FFUUULLLLL HUDA OBLEKAuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 17:43:59   
manna
živjo
bolj na hitro bo najbrž tole ker moram pazit da mi dete ne pade še kam..
smrketa24 Ful dobra obleka!!!!! Pa datum sta tud taprav izbrala user posted image    9/11
tira, jaz se pa še nisem odločla za moon kiss, še kolebam. Koliko se da nagnit hrbtni naklon? Skoraj do ležečega? Mleko iz mlekomata ko prineseš domov zavreš, nato pa ga lahko ohladiš, pobereš malo dol smetano in naslednjič kar piješ, saj je tako, ane? Meni je tudi všeč tako "kompaktno" mastno mleko...

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke, da bo jutri že vse zdravo!

Sporočajte kako je s srečanjem..upam da bo šlo v četrtek, no sej drugač se bomo pa že kako zmenle.

Manček mi puza naokoli tko da bolš da šibam, se beremo še kasneje


(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 19:20:38   
tecka
Živjo, punce.
Smrketa - zelo lepa obleka!user posted image
Jaz bom tudi verjetno ostala kar samska, me pa ne moti, da moj otrok nima mojega priimka. Sem pa že razmišljala, da bi si dala spremeniti priimek brez poroke, pa se na koncu odločila za ne. Je koruzništvo pri nas le tako razširjeno, da se mi zdi, da različni priimki sploh niso več problem.

Manna -evo, če prideš na srečanje, pridem tudi jaz, da končno spoznam Manco. Drugače sem si zadala pa čisto drugačno nalogo - še pred veliko nočjo pomiti vsa okna in danes sem jih pomila že eno polovico v pritličju.



(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 20:19:08   
10ka
ojla, mam pa veliko za brat user posted image

moj se je končno vrnil domovuser posted image . je bil cel teden na službeni poti, zato sem tolk jamrala, ker sem imela ful veliko dela. zdaj je pa spet lažjeuser posted image .

smrketa24 - obleka je res krasna.

mk8, harley in ostale študentke. joj kolk ste pridne in to ob malih otročičkih. Tecka - ti pa seveda tudi. jaz se oken že dooooooooolgo nisem lotila.  doma pač ne nosim očal, tako da me ne moti, če skozi okna nič ne vidim.

mony25- upam, da si zdravjem že kaj boljše.

srečanje - jaz bi se dobila v torek ali sredo user posted image .

Evo pa še eno zgodbo o sestrski ljubezni. Tjaša je poskušala Katji na vsak način vsiliti dudo. Jaz jo opozorim: "Tjaša, Katja ne rabi dude, saj ne joka". Tjaša me pogleda, malo pomisli in mahne Katjo po glavi. Ta začne jokat in z veseljem sprejme dudo... Evo, moj otrok je res izvrsten logikuser posted image user posted image user posted image





_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 20:34:53   
lenika
 
Smrkate24 čestitke za poroko in res čudovito obleko si izbrala.
Hanuši me veseli, da je Bine bolje.
Mk8 dober urnik spanja in hranjenja.
Drugače je pa naš avto naložen do zadnjega kotička, ker jutri zjutraj odhajamo za 6 dni v Moravske toplice.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 20:50:33   
manna
lenika, uživajte v toplicah!! Joj sem vam prou mal fouš. Upam da bo lepo vreme, da se boste našetali, pa naplavali, pa odpočili!
tecka, bjondi, kaj pa da si tok želite videt našo malo? user posted image   No, sej je res najlepše bitje pod soncem user posted image


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 21:07:49   
Hanuši
Čer,

no mi smo zdravi user posted image user posted image user posted image , res, da mora še 8 dni jemati Hiconcil, a pubi je spet v svojih starih tirih user posted image . Danes sicer še nisva šla ven, no malo samo na vrt, je bilo pa hudo, ko je zunaj tak lep sonček sijal. Pri mojih, ki so pa 5 min iz Kamnika, je pa toča padala.

Smrketa, uuuaauu, super obleka. Lepa nevesta boš

IZVIRNO SPOROČILO: manna

No, sej je res najlepše bitje pod soncem user posted image




a ne kako smo mame ponosne. Zadnjič je ravno mamina prijateljica hvalila Bineta, kako lep, nežen fantek je, pa sem samo pripomnila, da res, da je moj, a dejstvo je, da je najlepši na svetu user posted image . Pa mi je rekla, kaj pa Hana. Pa sem odgovorila, da imamo najlepšo princesko in najlepšega malega princa. Še dobro, da sta paruser posted image .

lenika, UŽIVAJTE!!!



< Sporočilo je popravil Hanuši -- 27.3.2010 21:13:58 >


_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 21:10:35   
manna
Hanuši, ja en lep pregovor sem enkrat prebrala, nekaj takega: Obstaja najlepši otrok na svetu in vsaka mama ga ima.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 21:15:00   
Hanuši
user posted image  user posted image  user posted image . Pa kako to drži

_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 22:43:06   
July08
Hojla bejbe!
Evo, sobota je za nami. Saj bi že prej kaj napisala, pa sem upoštevala "Uro Zemlje"user posted image
Najprej smo mislili, da bi se šli kopat v Žusterno zaradi slabega vremena, pa se je izkazalo, da vreme sploh ni bilo po včerajšnji napovedi. Skoraj cel dan smo imeli sonček in smo preživeli pravi družinski dan doma. Malo postorili okrog hiše, mal vozičkali. Prav paše tak dan, ko smo vsi skupaj doma in uživamo v preprostosti.

Bjondi hvala za nov miselni vzorec.  Jao, res se najdem v njem. Priznam, da zelo težko odpustim slabo stvar, pa če je še tako dolgo od takrat. Spomin imam pa tudi neverjeten - včasih je to bolj breme kot korist.

Smrketa
res lepa obleka, pas jo prav poživi in naredi drugačno. Midva bova imela avgusta 9. obletnico poroke in tudi jaz bi se takoj še enkrat poročila. Res mi ni žal, edino svojega priimka ne bi obdržala - to mi je zelo nepraktično in doooolgo. Samo takrat sva ravno eno firmo ustanavljala in je bil moj priimek v nazivu, zato bi bilo preveč komplikacij, če bi vse morali spreminjati.
Sedaj itak uporabljam samo "možev" priimek, samo uradno imam pa še vedno 2, kar mi je včasih res odveč.

IZVIRNO SPOROČILO: manna
Obstaja najlepši otrok na svetu in vsaka mama ga ima.

Ja, to je pa čisto res. Mi imamo pa tri najlepše sončke na svetu Res za vse tri lahko to rečem, čeprav je vsak drugačen in ga tudi jemlješ drugače.

Hanuši super, da je Bine bolje. Ste se s taščo kaj pogovorili? Do nas ni bilo nič slišatuser posted image

Lenika res uživajte v počitnicah! Najbrž boste uživali, da boste sami štirje.

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
Evo pa še eno zgodbo o sestrski ljubezni. Tjaša je poskušala Katji na vsak način vsiliti dudo. Jaz jo opozorim: "Tjaša, Katja ne rabi dude, saj ne joka". Tjaša me pogleda, malo pomisli in mahne Katjo po glavi. Ta začne jokat in z veseljem sprejme dudo... Evo, moj otrok je res izvrsten logik

Jao, kaj vse ne pogruntajo  Res je nekaj posebnega ta sestrska/bratska ljubav.

Super, da je možek prišel nazaj in si boš lahko malo odpočila. Hitro noge v luft in možgane na off, pa čeprav le za trenutek.


_____________________________

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 22:49:27   
July08
Bačko pri vas na Barju ste imeli pa danes čistilno akcijo. Ste kaj prisostvovali?
Mi imamo letos prav problem, ker ima sin 17.aprila rojstni dan, a takrat bomo vsi "pucali" našo sosesko in bomo morali vsa praznovanja prestaviti. Škoda, pa prav super si se izšlo, ker ima RD ravno na sobotouser posted image
Mi je včeraj "povedal", da bo imel letos TRI (BERI 3) praznovanja. za prijatle iz vrtca, za ostale prijatle, pol pa še za "ta velike" - pa vsakič drugo torto.....mami bi pa pregorelauser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.3.2010 23:19:39   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mk8, mene tudi skoz meče ven, zato sem se navadila da preden kliknem Potrdi, skopiram svoj post (ctrl+c) zato da potem ko me vrže ven, lepo mirno grem še enkrat v nov okenček in kliknem ctrl+v in zadeva je rešena!
Drugač pa UAU! Nehali ste jest ponoči? Začeli ste spat 3 ure podnevi? Imaš ti kakšno čarobno paličico? user posted image Naša še zmeraj popije večino kalorij ponoči. Uspavanje v stanovanju je pa muka božja, razen zvečer, zvečer še kar gre. No, včasih pa tud zvečer ne gre...eh..


Ti včeraj nisem mogla odpisat manna, ker je tamičkena začela jokat in jo je blo treba it potolažit. Potem je bilo pa že prepozno.
No ravno včeraj sem se tako hvalila z našim urnikom, se je pa danes vse podrlo. Ampak kaj čmo, vsak dan pa res ne more bit čist po uri.
Men jo je pa lih muka uspavat v vozičku, vse je preveč zanimivo, da bi zaspala, ko je pa že čist zaspana, se pa samo joka in teži v vozičku. Upam, da je samo faza user posted image

Prva runda učenja je za mano, mam malo pavze. Kmalu pa pride moj nazaj s tekme in bova še eno rundo učenja udarla. Sva se odločila, da se dons učiva celo noč (HB da bo noč za eno uro krajša user posted image ).

A jaz bom pa zamudila Manco?? Pa toook sem si jo želela videt!! Sej boš vidla Manna, punce so toook v redu, da boš hotla vsak teden prit v Lj. na srečanje, pa bom jaz tud enkrat vašo Mančiko vidla user posted image

Smrketa obleka je pa VRHUNSKA!!!! Tist pas je res super, ampak morš bit pa suha, da se spraviš not user posted image user posted image ! Mene tudi še čaka poroka (predvidevam user posted image ), čeprav se meni zdi, da sva že itak poročena. Bi se mi bilo pa dobro poročit, se mi zdi, da je le potem malce drugačen občutek.

Lenika uživajte v toplicah!

Nočko

_____________________________

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009






(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.3.2010 12:27:07   
bačko
Smrketa full huda obleka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam da potem vidim še slikico ko boš ti v obleki.
Mojsonček ne morem ti obljubiti da bom prišla na srečanje ker pri nas je bolj problem avto!
July nič nismo pomagali čistiti ker nas ni bilo doma.Smo šli k moji babici.user posted image
Lenika uživajte v toplicah.
Moji trije so vzunaj jaz pa pospravljem in perem perilo potem bom pa še kosilo skuhala.Bi pa imela eno vprašanja?Lora ima že skoraj mesec in pol čisto nabite zgornje dlesni in se prav vidijo zobki ampak še zdaj ni noben ven prišel.Zanima me ali je to normalno da toliko časa ven hodijo zgornji zobki.Pri Žani nisem imela nobenih težav in so zobki full hitro ven lezli.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.3.2010 13:20:54   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: manna

tira, jaz se pa še nisem odločla za moon kiss, še kolebam. Koliko se da nagnit hrbtni naklon? Skoraj do ležečega? Mleko iz mlekomata ko prineseš domov zavreš, nato pa ga lahko ohladiš, pobereš malo dol smetano in naslednjič kar piješ, saj je tako, ane? Meni je tudi všeč tako "kompaktno" mastno mleko...

[


Ne da se nagnit čisto do ležečega, malo manj. Ampak saj naši sončki so že tako veliki, da ne rabijo čisto do konca... vsaj po moje ne. Če pa želiš, da se ti res čisto spusti, imaš pa v akciji od Haucka marelo, ki pa se čisto spusti. Meni ni bila všeč, ker je predolga ko se zloži in tudi vozi se Moon veliko bolje...

Mleko iz mlekomata sem zavrela, pobrala dol smetano, ko se je ohladil in to je to... super je user posted image

Danes je tak lep sonček, da bomo šli kar nazaj ven... mali itak noče spati user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.3.2010 15:46:07   
manna
Evo punce tole je taprav vikend... sedim za hišo zunaj, pol na sončku, pol v senci, laptop pred sabo, Manca že eno uro spi v vozičku poleg mene, pa sladoled ližem. Pašeee. Hecno, v vozičku tako dolgo spi zmeraj, v posteljici pa čez dan nikoli noče!
Tira, bom šla marele še pogledat v Babycenter, potem bom pa kar eno kupla, kjera bo bo dobra, se mi ne da več zbirat!
bačko, Manca ima tudi zgoraj vse nabreklo, oteklo, zobkov pa od nikoder. In to že najmanj en mesec, če ne kar dva. Pa prav belo se vidi. Sem pa imela priložnost videt njene zobke - na sliki ko so ji slikali glavo zadnjič, in moram rečt da ima prav lepo vrsto mlečnih zobkov naštimano, pa med enkicama zgoraj prepih user posted image Komaj čakam da pridejo ven.
mk8 a res celo noč učenje??? Hudooo! Upam da bo izpit mala malca! Za srečanje pa ne skrbi, če ne tokrat, pa zagotovo kdaj drugič, ste se mi vse punce tko prikuple da vas kar nekako "pogrešam" in rabim..hehe kakšni smo, virtualno se navežemo..
10ka tvoji zgodbi o sestrski ljubezni sem se tud ful nasmejala!! Logično razmišlja, ni kaj.

No uživejte kjerkoli že, najbrž ste s svojimi dragimi, no, jaz nisem ker dela predstavitev za zagovor diplome in me je zapodil naj mu dava mir do četrtka. Ga že trema daje.


(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.3.2010 18:43:58   
tecka
Živjo, punce. Ja, res tapravi vikend. Tudi pri nas je končno začela zeleneti trava in rožce brsteti, tako da bo kmalu lepše.
Kako ste kaj preživele prestavljanje ure? Pri nas spremembe praktično ni. Vstal je ob 6h zjutraj in temu smo prilagodili dnevni urnik in ne morem reči, da se ura  zamika kaj pozna.
Je pa danes naš Srečko dobil zgornjo enikicouser posted image . Torej Bačko in Manna - čakaš in čakaš, enkrat pač prileze ven. In zdaj vemo zakaj je bil zadnje noči spet bolj siten. Ima pa belo dlesen tudi za drugo enikico in obe dvojkici, tako da bo žur non-stopuser posted image . Moram pa priznati, da kar lepo jé v primerljavi s časom, ko je dobival spodnji enkici.

Danes smo bili malo več zunaj in moram reči, da mi je kar malo žal da še ne hodi. V vozičku noče biti (ga razumem), pa ga mora stalno eden nositi, da lahko ta drugi kaj naredi. No, pregrabili smo travo, z rožami se pa nisem nič kaj ukvarjala, je mogoče še malo premokro, pa tudi časa ni bilo. Imamo pa od snega ful polomljeno živo mejo, pa pol tulipanov manjka, pa trava je požrta, ene trajnice čisto pomečkane, skratka že na tako revni "podlagi" je zima naredila še malo škode.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.3.2010 18:51:57   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Bi pa imela eno vprašanja?Lora ima že skoraj mesec in pol čisto nabite zgornje dlesni in se prav vidijo zobki ampak še zdaj ni noben ven prišel.Zanima me ali je to normalno da toliko časa ven hodijo zgornji zobki.Pri Žani nisem imela nobenih težav in so zobki full hitro ven lezli.




Mi smo skoraj 2 meseca čakali in vsak dan govorili, ja danes pa bo user posted image . Res prav obris zobka se je videl, a predreti pa ni in ni hotel.

Ja mi smo tut danes max. izkoristili dan. Ves čas smo bili na vrtu. Posadila sem ribez, pa vrtnico, pa hibiskuse, pa eno hruško sem ven vrgla, je fasala tisti hrušev ožig, al neki takega.
Je blo zanimivo za sosede, ko sem bila jaz fizički radnik, lubi je pa za klopjo sedel. Je še preveč švoh.




< Sporočilo je popravil Hanuši -- 28.3.2010 18:52:54 >


_____________________________

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?