Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No ko ima hudič mlade jih ima veliko...včeraj sem prejela obvestilo o nameravani odpovedi pogodbe az nedoločen čas svojega delodajalca in itak pri meni nastane panika ker smo noseči... G je do konca avgusta na dopustu jaz pa bom morala delodajalcu dostaviti zdravniško potrdilo o nosečnosti. Ne smem pa zamuditi odpovednega roka .
Sem kar malce zmedena ker nevem kam naj se obrnem kaj naj naredim!
Mal sem se morala spucat
Kako ste kaj druge??
Pri meni je danes 3 dan od kar se je pojavil rjavi izcedek.Upam da so znaki ,ki se pojavljajo znak da se res nekaj dogaja tam spodaj.Sicer sem imela zadnjo m 29.6...ja smotana je ko kura in zato nikoli ne vem kdaj imam O.Če pa sklepam ,da je bilo to vgnezditev potem se je lahko prijelo tam okrog 27 dalje -----testek delam v nedeljo zjutraj.
Upamm ,da bo avgust samo roza barve...no vsaj večina
megi uaaaaaaaaaa jupiiiiiiii spet ena ki je olepšala seznam moja napoved se uresničuje...v avgustu jih je bilo tako malo ker vse čakamo na avgust da se skupaj selio k aprilčicam jupiiii
jacki močno stiskam pesti zate za jutri upam da ugledaš magični +
MEGi20, jaz bi šla na tvojem mestu na samoplačniški pregled in prosila še za potrdilo. Upam, da se bo stvar odvila v pravo smer.
Jaz imam močan občutek, da nam je ta mesec uspelo. Že drugi dam čutim neko napetost, napihnjenost v spodnjem delu trebuha in na wc hodim vsakih pet minut. Če se bodo zanaki nadaljevali še v prihodnjih dnevih bom sredi naslednjega tedna delala test. Držim pesti, da ni to samo moja psiha in da ni niti , ki prehiteva 100/h.
AAAAAAAAAA bejbe, noseča sem!!!!!! Zjutrej sem šla lulat in tadruga črtica tolk ven seka, da ni dvoma (men se zdi, da je še bolj vidna od prve). Z možem sva presrečna in ja, skačeva do STROPA
jacki, čestitke tudi od mene! in kot je napisala že ena pred mano- naj se ti smeji še celih mesecev . pa čim manj nosečniških tegob, na koncu pa enga zdravga otročka
ostale ji pa kar lepo sledite, zmenjeno? lep vikend vsem
bravo punce in (fantje) za tak roza začetek!!Jst srčno upam da vam vsem nosečkam tudi ostale sledimo v čim večjem številu!!Čestitke vsem avgustovskim nosečkam!!Aja pa upam da nav roza barve zmankal,za nas ko smo bolj konec meseca