|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
26.8.2010 21:21:41   
julij10
Hvala vsem za nasvete glede ritke. Je že veliko bolje, najbolj pomagal canesten. Je bila posledica vnetih očk in antibiotikov, zato nobena druga krema ni primla. sem pa danes dala še Bepanten, kot ste priporočale.

Drugače imamo ful krče, ponoči skor nič ne spimo, od 1ih zjutraj dalje pa vse do jutra, no pa tudi čez dan, vendar ni tak hudo. Sem pa prebrala, da bi naj Bio Gaja povzročile krče, jaz terba sem mu jih pa dala na večer, da bi ja pomagalo in ne bi bilo krčev. Mislim, to so pač nasveti babic...user posted image Bom sporočla, če bo danes kaj bolje, ko sem jih ukinila.

Čaj- bom začela dajat, da vidim, če kaj pomaga proti krčem, laski - niso odpadli in po moje tut ne bojo (tudi prvi sin jih je obdržal).

Žal se ne morem tolko oglašat, ker je mali skoz nemiren in resnično nimam časa.

Lepo bodite in bodite vesele vse tiste,ki ne veste to kaj so krči.

nočka*

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 15:25:42   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Namesto počitka...mal na RR počekirat...

Đanika...ti kar punce poslušaj in res ti ne rabi dajat nobenega dodatka...
Lepo napreduje,kaka in lula normalno...pol se nimaš kaj za bati.

Naša pediatrinja tudi zahteva,da v prvem mesecu pridobi 750 gramov,če ne predlaga dodatek.

Mi imamo v torek posvetovalnico...

Kenya...a daješ še vedno Bio Gajo?

Meni se zdi,da so mi te Gas Bimbi res pomagale...če ne skoraj odpravle to napenjanje...Kr lepo kakamo.

Ležalnik...dobila sem ga od kolegice za darilo od F.Price in mi je že 2x kar zaspala noter...seveda brez guganja.
Jo odložim za kak čas...in ji kr odgovarja,ker lepo opazuje neko ogledalce in ostale barvne stvari...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 15:30:49   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Še eno vprašanje za BINO83...a Vam pri zlaganju vozička naredi "klik",da drži voziček res skupaj?

Jaz sem ga prej dala prvič v avto...mi je šlo,glih za glih.

Moj user posted image  pa vedno popiuser posted image  ko daje voziček v avto...

Sva se pogovarjala,da sedaj ko smo kar velika družina,da bi lahko avto menjala...in spet vzela enoprostorca.
Pogrešam mojega Espace-a...




Ne, nobenga klika ni, ko zlagamo voziček! A bi mogu bit?

Nam je pa začelo levo kolo škripatuser posted image ! Groza, včasih tako škripa kot da bi ga uporabljali  najmanj 10 let, ne pa en mesecuser posted image . Je moj potem zamenjal levo in desno kolo pa je blo neki časa bolš, zdaj pa spet škripa.

Komaj čakam da bomo začeli uporabljati športni del, ker sem že mal naveličana tele košare. Drugače vse ok, sam za transport pa ni najbolj priročna.

Vam vse štima?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 15:44:45   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

a ve dajate otroke že kaj v ležalnike? piše, da so primerni od rojstva dalje, pediatri jih pa skoraj do pol leta ne bi notri dajali. user posted image  user posted image  user posted image . no, jaz ga kar dam notri. mami se more nekak zrihtat, oblečt in zajtrk pojest zjutraj user posted image  user posted image . da se vsaj malo zamoti z igračkami, ki visijo nad njim.
 

Zanjo je najbolj zanimiv strop. Sem tudi za to vprašala pediatrinjo, kaj jim je tam gor tko všeč in mi je rekla, da gledajo angelčke. user posted image



Mi imamo tudi ležalnik in je zelo rada v njem. Ko kuham jo dam vedno na kuhinjski pult, da me opazuje, pa pogovarjava se ( no, bol jaz govorimuser posted image ).

Kar se pa stropa tiče... v reviji Mama sem prebrala da dojenčki opazujejo črte na stropu ( kjer se stikata stena in strop), pa sem res opazila pri naši, da dejansko res te črte gleda!

Delali so tudi raziskavo, kjer so dojenčkom kazali zelo zapleteno barvno sliko in je večina opazovala zunanji rob slike (spet črteuser posted image )! 

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 17:29:28   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83
Kar se pa stropa tiče... v reviji Mama sem prebrala da dojenčki opazujejo črte na stropu ( kjer se stikata stena in strop), pa sem res opazila pri naši, da dejansko res te črte gleda!

Delali so tudi raziskavo, kjer so dojenčkom kazali zelo zapleteno barvno sliko in je večina opazovala zunanji rob slike (spet črteuser posted image )! 


Nika gleda prazen strop ali steno. Imamo tako veliko dnevno sobo, da bi mogla glavo pošteno nagnit, da bi gledala stik stene in stropa.

Sem pa brala v eni starejši reviji Novorojenček, da tako majhni otroci najbolje vidijo/opazijo odebeljeno črno črto na beli podlagi.

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 18:28:02   
nagaja28
živjo
mi smo bili danes na bazenu, ker je bil ta starejši letos malo prikrajšan glede morja (še tisti teden ko smo bili, je bilo slabo vreme). je skakal po vodi, kot da bi jo 1. videl. tudi potem, ko je bil že čisto zaspan, ni hotel ven iz vode user posted image . hvala bogu sem imela moje starše zraven, da se je vsak nekaj čas ukvarjal z njim, ker ima energije za 3 user posted image . sem bila pa prvič na laguni, odkar je prenovljena (ja, groza, pa tako blizu stanujem, da gremo lahko peš). prav fino imajo tam za otroke. veliko igrišče, bazenčki in igrala v vodi. ležalnikov je velik, tako, da jih ne zmanjka, senca je pa tud (naravna in marele). pa tako je pasal malo zaplavat user posted image , čeprav v bazenu. drugo leto bomo sigurno večkrat šli, še posebno ker imajo možnost tud samo od (16h-20h).

jaz imam tale ležalnik
user posted image      user posted image  in se ne da v raven položaj, ampak je bolj kot neka lupinica. zato me malo skrbi, ampak saj ni dolgo notri. če se v lupini lahko vozijo eno uro na dan, je tud tukaj notri lahko, bi jaz rekla user posted image .

vozički: meni gre tud včasih na živce, ker je težak za dajat v avto in komaj čakam, da začnemo uporabljat ta malega, če kam gremo. jah sem se čisto razvadila, ker ta mali je res peresno lahek in se skoraj da sam zloži user posted image  user posted image  user posted image . je pa drugače ta velik voziček zelo praktičen za tale naš makedam okoli save. jaz imam hvala bogu mehko in lahko košaro in se jo položi kar na športni del, tako, da nimam tiste težke trde košare za nosit po stopnicah. je pa moj ta starejši sin se notri vozil skoraj do 6. meseca. je bilo ravno čez zimo in sem samo 1x na dan šla ven, pa je takrat tako ali tako spal. najverjetneje bi bilo poleti drugače, ker smo ves čas zunaj. drugače pa nimamo težav z vozičkom, ga imam pa še od ta prvega.

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 19:36:23   
naja7
krči odkar jem suho sadje in pijem kompote iz prekuhanega suhega sadja, krčev ni več, samo prdne zelo težko ampak ko pa ji uspe se pa vse streseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pije pa tudi čaj iz janeža kumine in koprovih listov malo sladkanega ker drugače ga plune ven...

hrana povno dojenje, ker je mleka za izvoz in mislim da ji ravno to kakšen krč povzroča, ker teče samo in kar zrak lovi zraven da utegne pogoltnit in tako tudi veliko zraka poje, potem pa še kupčka noče vsakič podret, takrat pride do kakšnega krča....

ležalnik naša je notr od prvega dne, takrat ko je budna in opazuje okvir slike, ko pa zaspi jo damo v zibelko, veliko pa je tudi po rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image

moji šivčiči so končno šli, čišča je še vedno... sem pa zelo radovedna kako bo prvič user posted image šivi so bili notranji tako da vhod ni zmanšan, ampak ko berem od drugih me kar skomina, da nekatere še po enem letu nimajo normalnih odnosov...

naša teža je danes ko imamo 3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narasla za 1.050g tako da se konkretno redimo, posvetovalnico imava pa v torek...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 22:29:14   
kenya
Končno so mini,midi in maxi miss user posted image zaspale, tako da imam malo časa.

Petrca,balem in nagaja, hvala za nasvete glede AM. Mogoče sem malo razvajena, ker sta mi ta prvi dve spali celo noč že od začetka, Kim se pa kljub AM zbudi 2x, čeprav opažam da je trenutno v fazi, ko bi samo jedla na dve uri. Bom še malo počakala, potem pa mogoče probala še z milumilom ponoči. Ker ima krče skoraj po vsakem hranjenju in jo črviči vsaj eno uro, mi rata zaspat ravno za eno urco, potem pa spet alarm in ponovi vajo. Zjutraj ob 6.ih ko se zbudita ta mali smo pa itak vsi napol v komi. Potem pa še ta srednja ponavadi kolovrati okrog ponoči, tako da imamo pestro user posted image , jaz pa podočnjake da je joj.

Nagaja, dober predlog z BioGaia kapljicam. Mi ni padlo na pamet in jih bom dala tudi jaz večjim dvema za povečanje odpornosti. Najprej sem bila tolk jezna sama nase, da sem jih sploh dala Kim, da sem jih že zabrisala v koš, potem pa premislila. Zdej jih bomo pa porabil, pa če so še tolk dobre za prebavo kot praviš bo pa sploh o.k.

DanielaNeli, GasBimbi nam tudi nič ne koristijo. Danes sem dobila pa Mylicon kapljice iz Italije, ki jih v našem repertoarju še ni bilo user posted image , itak pa vem da bo treba zdržat še dva mesca, potem bodo pa krči mimo.....na sporedu pa kakšne nove težave user posted image . Pa še končno sem dobila Lactogal sirup, da vidimo če bo kaj pomagalo mojim praznim mlekarnam user posted image
Drugače ji dajem komarčkov čaj, ker ima polno črevo plinov, da pol še malo bolj 'seka'. Zadnjič ko sva bili na pediatriji jo se zdravnica tipala po trebušku, ta mala pa sekala ven kot ta velika user posted image

Jaz jo imam pa drugače tudi dosti na tistem mehkem ležalniku, pa na tisti mehki sedežni vreči jabooz, kjer imam gor igralno podlogo. Itak je še nič ne zanima. Jo pa res zanimajo črte, ki so sedaj na steni za previjalno mizo, tako da glavo vedno obrača nazaj in jo moram premaknit, tako da mogoče pa res drži to kar sta rekli bina in petrca.

Zdej pa grem še jaz mal zadremat, do naslednjega alarma.




_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
27.8.2010 23:32:31   
DanijelaNeli
Se odpravljam spat...se pa kr neki napravljam...jst itak ne grem spat preden ni vse pospravljeno...

Zdejle sem kuhano koruzo jedla...ful mi je pasala...Nelica jo obožuje,ampak ni dočakala,ker je prej zaspala. Pa jutri.

Bina... Za tisti "klik" sem spraševala,ker sem mislila,da bi moralo to naredit ob zlaganju vozička v knjigo,kot,da bi potem vstavlo.Ne pa pol ko ga zdvigneš za dat v avto,če ga ne prav primeš,se ti odpira...
Sej drugače sem zadovoljna,...Še polno nekih fint je katere bomo še pol s športnim delom našle...
Glede tvojega kolesa,pa le ga pelji pokazat na servis v Trzin...

Kenya...Smo imeli tudi mi te kapljice,sem ji dajala do prejšnjega tedna...in ji ni nič pomagalo. Zato pa bo lahko Vam..držimo pesti...user posted image

Povej kako bo s sirupom Lactogal?Me prav zanima,...ker ga izjemno hvalijo... Kako pa ga piješ-kolikokrat?

Jaz pijem radler za mlekouser posted image ... Zaenkrat mleka je... Se pa pozna,da kakšen dan ko ne počivam nič in sem zmatrana,da pol tudi mleka ni kot ponavadi.Ampak kar nekaj manj..No,še vedno dovolj za mojo pikico...


Ležalnik imamo takle...in ga je že včeraj Neli testirala..prenese tudi 18,5 kg user posted image
user posted image





< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 27.8.2010 23:40:39 >

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 9:37:47   
mami2b
Kako dnevi letijo ... Še malo pa bomo stari dva meseca user posted image

Sicer je pa naš user posted image mala tečka zadnjih nekaj dni. Začelo se je pa s polno luno user posted image Se mi zdi, da ful vplina na njega. Je sitnaru cel dan, pa jel je na eno uro, je blo kar naporno. Pol dva dni v redu, zdej ga pa spet neki daje. Bi ravno zaspal, pa ga napenja in se zbudi. Pol je pa siten, ker je zaspan. user posted image Pa tud nočno spanje je blo že odlično poštimano, zdej se je pa spet vse porušilo.

Trenutno tudi spi na trebuhu in tudi meni se zdi, da mu to najbolj paše. Drugače ga dam na bok, pa se sam takoj obrne na hrbet. Se mi pa zdi, da grdo sanja, če spi na hrbtu. Se je zadnjič zbudil v tako histeričnem joku, da ga tri ženske nismo mogle potolažit user posted image

Tudi jaz razmišljam o ležalniku, ker naš noče biti več na ravnem. Ko ga držim, bi bil samo pokonci in gleda naokoli, ga že vse tako zanima ... Joj kok so cartkani ...

Drugače se pa še vedno samo dojimo, je blo zadnjič kar malo pomanjkanje mleka, ko je hotel jesti na vsako uro. Laski mu pa niso še nič odpali, samo rastejo po malem. Je pa čist svetel, midva pa temna user posted image

Sem pa upoštevala nasvet pediatrov, ki odsvetujejo dudo do 6. tedna, da otrok ne bi mešal z bradavico in potem ne bi hotel več zizat. Rezultat: sem mu hotela dat zvečer dudo, ko je siten ker ne more zaspat in jo samo ven meče. Sem kupila drugačno obliko, pa ne pomaga kaj dosti. Pa tud s kapljicami smo jo namazali, pa noče. Ma katera še kakšen nasvetuser posted image

Grem tud jaz še malo počivat, dokler je mir ...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 9:54:05   
đanika
mami2b mi mamo dudo že od prvega dneuser posted image  je bil skoz na zizi  pa ni šlo tako dalje. Imamo celo zbirko dud najboljša mi je od mam tak fina oblika našemu je tudi všečuser posted image . Jaz dojim z nastavki zaradi težav z bradavicami in zdaj mu včasih dam jesti tudi že brez nastavka pa ni nič jezen tako da še vedno ve kaj je to mamina bradavica da ne vleče samo plastiko user posted image user posted image user posted image .

lep pozdav

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 13:12:50   
nagaja28
živjo

ne boste verjele, kaj se mi je naredilo.....žulj na bradavici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
ne bi verjela, da je to možno, če ne bi videla.

mi imamo tudi dudo že od začetka.

đanika, jaz sem imela tudi čisto boge bradavice, ampak mali ni hotel vlečt, če sem dala nastavek gor, tako, da sem mogla vedno potrpet tistih začetnih 5 sekund user posted image . sem pa veliko zračla bradavice in se mi zdi, da je to kar pomagalo, drugače si pa še sedaj mažem vsaj 1x na dan, ker mi domen vsake toliko časa spet rani bradavice.

očitno se našim malčkom veča doza, ker so vsi tako tečni nekaj, al pa je res vreme

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 14:31:25   
mami2b
Saj zdej mi je skor malo žal, da mu nisem dala prej dude, bi nam bilo lažje. Zanj je pa verjetno vseeno, duda ali pa če ga mi nosimo user posted image Mogoče jo pa še vzame, če ne, pa tud prav, bomo že.

Nagaja se mi zdi, da bo kar oboje. Moj je že prej rad jel, zdej je pa kar nenasiten. Sem brala, da se lakota poveča pri 6 kg. No, mi smo jih že dosegli. Vreme je pa itak zgodba zase. Mi je zadnjič rekla ena fizioterapevtka, da so otroci najboljši meteorologi user posted image Bi se kar strinjala - danes kar pridno spi, no da ne bom prehitro hvalila. Jaz pa tudi zraven, oziroma kar cela hiša.user posted image Torej nazaj v mižule ... Dobro da babi kuha kosilo ...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 15:12:04   
pupika
ojla, mi smo nazaj iz dopusta.
Smo se pa vrnili vsi 4 prehlajeni, še najbolj se mi zdi je težko naši mali pikici. Smo se v četrtek ponoči vsi prehladili, ker je bilo tako mrzlo, in sva včeraj šele zaspali ob pol dveh, celi dan sem jo prenosla in samo jok, danes pa sem uporabila baby-vac in spi. Imamo z baby-vacom večje probleme z večjim kot z tamalo, mala niti malo ni zajokala, tavečji pa se je zopet drl po dolgem času.Včasih si je kar sam sesal.In sedaj mala spi že kar lepi čas.

Gaja je bla v Čatežu zelo pridna, je veliko prespala, je celo vde noči prespla v roku 6 ur skupaj, sem se samo načudila. Doma pša spet ista pesem jok in nošenje na rokah. Je bilo pa letos zadnjič da smo šli na dopust v toplice, ker smo vsi prehlajeni in je veliko bolj zdravo it na morje. Je pa Gal zelo užival na vseh toboganah. Midve z Gajo se nisva kopali, no jaz sem se namočila enkrat pomalem, ker imam še vedno krvave izcedke, po počasi bo že dva meseca od poroda.

Mleka imam še vedno kar veliko, se mi je pa na eni dojki naredil rdeč flek in me malo skrbi kaj bi to bilo, je možno tudi da je to lahko vnetje dojk.

Krči po moje so minili, ker jaz sem res dala vso zelčenjavo in sdje na stran za peše kaki mesec ali dva.

Ležalnik imamo mi še od Gala, samo študiram, da bi nabavili novega od fisher price stolček 3 v 1.Baje je zelo dober ker ima vibro in jih malo trese kot vožnja v avtomobilu.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 15:21:47   
DanijelaNeli
Dan... zaspan dan...čeprav se je pri nas že pokazal sonček...

Moja ta mali sonček spi na kavču,ta velik sonček pa je šla s tatijem nekam,...

Danes sem dobila po treh letih spet najlepše darilo ob rojstvu in sicer tiste vezene brisače...z napisom Noemi in podatki rojstva,v viola barvi okrašeno z rakci in morskimi školjkami...
Bom slikala in dala v moj album...samo morem pobrat slike dol.

Pupika...tale moj ležalnik od F.Pricea ima tudi vibro in še dodatne funkcije(glasba,vrtenje tistega nad glavo,priloženi dve igrački za odličen razvoj motoričnih sposobnosti)...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 28.8.2010 15:22:47 >

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 16:24:04   
buškolinka
user posted image
 
user posted image

DEČEK & DEKLICA 
PDP, NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)





01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj - EVA (2.7.)
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  LANA (5.7.)

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image  - LILU (5.7.)
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image - INTI (2.7.)

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola - DAVID (9.7.)
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image - BLAŽ (5.7.)
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan - ŽIGA (27.6.)

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image - TADEJ (14.7.)
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image - SIMON (11.7.)

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image - PATRIK (4.7.)

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image - KIARA (2.7.)

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image - ANDRAŽ (7.7.)
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image   MARCEL (14.7.)
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image - FILIP (6.7.)

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
- LANA (1.7.)
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO / user posted image - TADEJ (9.7.)
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image - ŽIVA (8.7.)
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image - ALJAŽ (15.7.)
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image  - TAJA (6.7.)

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image - EVA (17.7.)

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image - DAVID (5.7.)

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image
 
16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image - VALENTINA (9.7.)
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image - ANNA (22.7.)
user posted image   tea213 - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image - LILI (21.7.)

user posted image   anckabancka - user posted image - ŽIGA (20.7.)

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr / JAKOB (29.6.)
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice NECA (1.7.)
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image - TIM (14.7.)

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image GAJA (8.7.)
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/
 user posted image IZIDORA (24.7.)
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image - SARA LISA (16.7.)

user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image - EMA (4.7.)

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/ - ERIK (16.7.)

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image   - KAJA (7.7.)
user posted image   strelka8425 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image - JAKA (27.7)
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image   LANA (26.7.)
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image - VALENTINA (23.7.)
user posted image   zlicka - ALINA (6.7.)

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image / ANA (24.7.)
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image - BRINA (3.7.)


user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image - DOMEN (14.7.)

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image   ENEJ (1.8.)
user posted image   pikapolonica20 - user posted image  - NIKA (26.7.)
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image - KIM (26.7.)

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image GAŠPER (26.7.)
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj - NIKA (19.7.)
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image - NEŽA (12.7.)
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image ŽAN LUKA (27.7.)

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
user posted image   kate - 2user posted image /user posted image - DAVID (23.7.)

28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image - PATRICIJA (20.7.)
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image - ALAN (27.7.)
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image - NOEMI (22.7.)
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)
user posted image   julij10 - 30 let/2user posted image /Sg/user posted image /user posted image  TEVŽ (27.7.)
 
30.07.2010

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image - PIA (6.8.)
user posted image    eelyy - 22let/2user posted image /Ljubljana LINA (26.7.)
31.07.2010

user posted image
 
 user posted image







SONČKI 2010







          datum                                            ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010   Chihuahua  05.07.2010     Črt         1490 g  41 cm
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010    Neža      3410 g  51 cm
user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010    Carin      1800 g  43 cm
user posted image   24.6.2010   Niky31        14.07.2010     Kris        2120 g  44 cm
user posted image  25.6.2010   Candy24     03.07.2010    Oskar     4170 g  54 cm
user posted image  25.6.2010   polhec         02.07.2010   Benjamin 3280 g  50 cm
user posted image   26.06.2010   Keri          01.07.2010    Larisa    2765 g  48,5 cm
user posted image    27.06.2010  samy30     07.07.2010    Žiga       3740g   51cm
user posted image   28.6.2010   Kiwa            04.07.2010    Gaja       3080 g  51 cm
user posted image  28.6.2010   Extra           04.07.2010    Naomi     3400 g  53 cm
user posted image  29.6.2010.   Tix               17.07.2010    Jakob      3100 g  49 cm
user posted image  30.6.2010   TandJ          08.07.2010    Zala        3100 g  48 cm
user posted image   01.07.2010 Srčekgirll     01.07.2010    Žan        3640 g  53 cm
user posted image   01.07.2010  Špelka        17.07.2010     Neca      3300 g  52 cm
user posted image   01.07.2010  Pikica5       12.07.2010     Lana       3420 g  50 cm
user posted image   02.07.2010  Ninchy        01.07.2010     Eva        3480 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  Binzi           04.07.2010     Inti         3750 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  kammy       10.07.2010     Kiara      3200 g  51 cm
user posted image   03.07.2010  oži             22.07.2010      Brina     2900 g  50 cm
user posted image   04.07.2010  too sweet 18.07.2010      Ema    2650 g  47,5 cm
user posted image   05.07.2010  Kat09         05.07.2010     Blaž       2950 g  48 cm
user posted image   05.07.2010  .tojeto.       14.07.2010     David     2949 g  51 cm
user posted image   05.07.2010  Tinca10      28.06.2010      Lana     3190 g  50 cm
user posted image    05.07.2010   BAMI         04.07.2010      Lilu        3210 g  51 cm
user posted image    06.07.2010   činela        12.07.2010     Taja       3550 g  53 cm
user posted image    06.07.2010   zlicka        21.07.2010      Alina      3350 g  52 cm
user posted image    06.07.2010  mami2b     10.07.2010       Filip        3790 g  54 cm
user posted image   07.07.2010  Fargesia    10.07.2010      Andraž  3200 g  50 cm
user posted image    07.07.2010   Mareli        20.07.2010      Kaja      2810 g  48 cm
user posted image    07.07.2010   odisejica    ? .07.2010      Lorin     
user posted image   08.07.2010  Bina83       12.07.2010      Živa      3660 g  50 cm
user posted image    08.07.2010  pupika       18.07.2010      Gaja      3400 g 50 cm 
user posted image    09.07.2010 buškolinka  16.07.2010  Valentina  3000 g  49 cm  
user posted image   09.07.2010  pilotina       05.07.2010     David     2755 g  49 cm
user posted image    09.07.2010  cebelica_    12.07.2010      Tadej    4170 g  55 cm
user posted image    11.07.2010   spelchy      08.07.2010    Simon     3940 g  54 cm    
user posted image    12.07.2010   TopsiT       25.07.2010     Neža
user posted image    13.07.2010   sarazan    ?.07.2010        Maša    3530 g 53 cm
user posted image    14.07.2010  anajrim      08.07.2010    Tadej     3550 g  54 cm     
user posted image    14.07.2010  nagaja28  23.07.2010     Domen   3190 g  51 cm  
user posted image     14.07.2010    krasevka   10.07.2010   Marcel   3910g    54cm
user posted image    14.07.2010  Naomi1     17.07.2010      Tim        
user posted image    15.07.2010  Šipek        12.07.2010      Aljaž       3950 g             
user posted image    16.07.2010   soncekray 18.07.2010    Sara Lisa 3360 g 52 cm
user posted image    16.07.2010 sončnica2010 19.07.2010  Erik       2890 g  49 cm
user posted image    17.07.2010 Tringi           09.07.2010     Patrik     4460 g 57 cm
user posted image    17.07.2010   Rozinca33 14.07.2010     Eva         3190 g 49 cm
user posted image    19.07.2010  Petrca2507 25.07.2010    Nika        3440 g 50 cm
user posted image    20.07.2010  pa&ga         28.07.2010  Patricija    3600 g 49 cm
user posted image     20.07.2010  anckabancka16.07.2010   Žiga       3930 g 54 cm
user posted image    21.07.2010  tea213        16.07.2010     Lili         3910 g 52 cm
user posted image    22.07.2010  DanijelaNeli 28.07.2010   Noemi     3000 g 49 cm
user posted image    22.07.2010  Mishan         16.07.2010   Anna      4040 g 56 cm
user posted image    22.07.2010  parga             ?.07.2010   Sara       3280 g 51 cm
user posted image     23.07.2010  kate             27.07.2010   David      3725 g 52 cm
user posted image    23.07.2010  Martinčka     21.07.2010 Valentina  3410 g 51 cm
user posted image     24.07.2010  srursa          22.07.2010    Ana        4100g  53cm
user posted image     24.07.2010  oton            18.07.2010  Izidora      4420g  54cm
user posted image    26.07.2010  kenya          24.07.2010      Kim       3300 g 51 cm
user posted image     26.07.2010  samy1         21.07.2010    Lana      3580g   53cm
user posted image     26.07.2010  eelyy           30.07.2010    Lina        3420g  52cm
user posted image    26.07.2010  pikapolonica20 24.07.2010   Nika     3510g  52cm
user posted image    26.07.2010  kajčy            25.07.2010   Gašper    3750 g 53 cm
user posted image    27.07.2010  micla            28.07.2010     Alan      4560 g 58 cm
user posted image    27.07.2010  đanika         21.07.2010     Jaka      3950 g 51 cm
user posted image     27.7.2010   nicolina        25.07.2010     Žan Luka  3640 g 53 cm
user posted image     27.07.2010 julij10          29.07.2010     Tevž        3650g    52cm
user posted image    01.08.2010  arruba          24.07.2010    Enej
user posted image     06.08.2010  naja7           30.07.2010     Pia        3350g  52cm




user posted image  = 30   user posted image  = 40

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
28.8.2010 17:18:42   
pupika
DanijelaNeli, saj takega mislim kupiti kot ga imate vi, kako je mala Noemi kaj zadovoljna z njim. Ker pri nas Gaja ni hotela bit v navadnem ležalniku, kljub temu, da je čisto v ležečem položaju.Danes pa kar že celi dan spi, z vmesnim zbujanjem za hranjenje. Upam, da ne bo potem ponoči rogovilila okrog.

Kaj ve katera kje bi lahko kupila adapterje za lupinico maxi cosi in za voziček traxx jaguar. Nekje sem prebrala da naj bi bili isti adapterji kot od quinnya.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 9:05:42   
DanijelaNeli
Jutro!

Jaz sem glih kar pri kavici...pojedla malo rolade in zdaj študiram kaj kuhat...Nevem kaj naj...te hrane sem še presita...

Ta malo sem peljala v vrtec...Noemi še spi...malo po 7h se je zbudila,neki jo je šraufalo...je fejst napovnila plenico,se najedla in spimo dalje...

Joj,danes sem Neli obula po dolgem času zaprte čevlje,ker zebe zunaj...in ugotovila,da je nogica kar čez poetje zrastla za eno številko,..kar pomeni,da bomo morali po nove čevlje plus še kakšne navadne za doma....
Je kr strošek s temi čevlji,če kupuješ malo boljše... Ampak na čevljih jst pravim,da ne smeš šparat...
Pa še garderobo si moremo vsi trije obnovit....s tatijem vred...user posted image


Pupika...stolček je res super...Vzglavje je malo zvignjeno,ampak malo...za kakšnih 15 stopinj...Noemi mi je že dvakrat zaspala noter,ampak sem jo preložila iz ležalnika.
Zgornji del je pralen in ga vzameš z lahkoto dol... Ni pa za prenašanje,da bi prijel za lok...kot naprimer za lupinico...
jaz ga imam itak samo v dnevni in mi ga ne rabi nekam prenašat...dva koraka do kuhinje....


< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 30.8.2010 9:09:05 >

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 10:06:17   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: mami2b


Sem pa upoštevala nasvet pediatrov, ki odsvetujejo dudo do 6. tedna, da otrok ne bi mešal z bradavico in potem ne bi hotel več zizat. Rezultat: sem mu hotela dat zvečer dudo, ko je siten ker ne more zaspat in jo samo ven meče. Sem kupila drugačno obliko, pa ne pomaga kaj dosti. Pa tud s kapljicami smo jo namazali, pa noče. Ma katera še kakšen nasvetuser posted image




Ko bi si bili tile naši pediatri vsaj malo enotniuser posted image ! V Lj porodnišnici so pa naši pupi takoj dudo dali-da naj bi spodbujala sesalni refleks. Ko pa je patronažna prišla na dom, nas je pa še posebej opozorila, da naj pridemo k pediatrinji brez dude, ker je beje "alergična" nanjo. Potem pa vediuser posted image

Naša Živa ima tudi od mam dudo in jo lepo vleče-hvalabogu. Še Šifrer v svoji pesmi poje, da bi tisti, ki je pogruntal dudo dobiti Nobelovo nagradouser posted image user posted image user posted image !!


DaniNeli men so tudi te brisačke pa kopalni plašči z vezenjem najlepše darilo! Tudi jaz to najraje podarim ob rojstvu ali pa krstu. In še vsi ki so to dobili so bili navdušeni.user posted image

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 11:35:41   
kenya
Živjo,

Za nami še ena pestra noč. Jedla ob enih in štirih, samo jo je potem zvijalo do šestih zjutraj, ko smo itak vsi vstali za v vrtec in oči za v službo. Mah, je res boga, ampak bomo že. Samo najbolj me skrbi, ker greva jutri zvečer na pediatrijo, na nočno snemanje dihalnih funkcij, pa mora mirno spati vsaj štiri ure, da dobijo ustrezne podatke in ne vem,če nama bo ratalo. Mogoče me pa preseneti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Kenya...Smo imeli tudi mi te kapljice,sem ji dajala do prejšnjega tedna...in ji ni nič pomagalo. Zato pa bo lahko Vam..držimo pesti...

Povej kako bo s sirupom Lactogal?Me prav zanima,...ker ga izjemno hvalijo... Kako pa ga piješ-kolikokrat?

Jaz pijem radler za mleko ... Zaenkrat mleka je... Se pa pozna,da kakšen dan ko ne počivam nič in sem zmatrana,da pol tudi mleka ni kot ponavadi.Ampak kar nekaj manj..No,še vedno dovolj za mojo pikico...



Lactogal user posted image , je res razlika. Sem probala prej še ene druge homeopatske kapljice, pa niso delovale. tele pa res priporočam, če boš kdaj potrebovala. Ker jaz ne počnem nič drugače, počivam pa itak nič, tako da je mleka nekje 50% več, pa čeprav je na tisti dojki kjer sem imela mastitis še vedno premalo mleka, prej ga ni bilo pa skoraj nič. Ampak ni pa ravno poceni ta špas. Ena steklenicčka je 17 eurov, pa jo imaš ravno za en teden, ker raztopiš 5 čajnih žličk v pol litra vode in to piješ. Jaz sem zaenkrat vzela samo eno da sem videla če je učinek, tako da bo treba jih še it iskat. Upam da mi uspe konec tedna.

Mylicon kapljiceuser posted image pa nimajo tudi pri nas nobenega učinka. In čeprav že 'tretjič' delam doktorat iz kapljic in krčev, še kar nisem obupala, ampak vem da edino kar bo pomagalo bo, da jih bo čez 2 mesca prerasla. Ampak danes moram še probatat Collikind, pol pa res odneham user posted image .

Duda...ja res vsak po svoje reče. V p. te včasih še vprašajo če jo imaš s sabo. Jaz se glede tega ne sekiram. Če pomaga bi jo z veseljem dala, ker je še slabše, če se otrok navadi samo na joški zaspati. Pa če jo seveda nima predolgo. Pri nas jo je prva imela do leta in pol, ker je tako lahko zaspala, pa tudi ko smo jo ukinili ni bilo nobenega problema, zobki so pa čisto o.k. Ta druga je pa ni hotela imeti, Kim pa tudi ni navdušena nad njo. Tako da Mami2b, mogoče je pa tvoj fant res noče. Malo še vstrajaj, potem boš pa vidla, ker ponavadi res potegnejo če je namazana s kaplicami.

LP








_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 13:41:26   
pupika
Stolček smo kupili od fisher price 3 v 1 in je res super, tisti ki je pogruntal tole vibro je res hvale vreden. Pri nas je Gaja že v tretje zaspala v njem, in jo tudi prestavim potem v posteljo, kajti je dosti lažje tako, kot pa jo nosit uro ali pol ure da zaspi trdno in potem se matram, da mi ostane v posteljici.Jo vedno kar jemlje kadar vklopimo vibro. Sedaj je zjutraj vsaj tišina ni več tistega joka, ko se jaz umivam in delam zajtrk. Pa še kaj lahko postorim zraven.

Dudo imamo tudi mi od mama in jo je zadnjič mož uporabil ko je bila mala lačna midva z Galom pa na sprehodu, in je lepo zaspala na dusi, potem jo je tako močno vlekla da ji je nisem mogla uzet. Je pa dal na duso kapljico od koroških lekarn.

DanijelaNeli joj rolado si jedla, jaz bi tudi pa neupam, zaradi čokolade, ker našo malo zvija od čokolade. Včeraj sem čisto malo peciva pojedla, ko je malo čokoladnega testa in je bil spet cel halo v hiši, pa celotnemu sadju in zelenjavi sem se odpovedala..

Gal ima čez 14 dni rojstni dan in ne vem kako bom prestala dan brez torte, ker imamo vsako leto torto iz zelo dobre slačščičarne in je res manljiva.

Pri nas se še vedno ubadamo z prehladom, Gaja je začela tudi kašljati sedaj pa smo vsi kompletni in vsi kašljamo in na veliko čistimo nosove. Res hvala bogu da imamo baby-vac ker tamala ponoči ne bi skoraj nič spala, ker ne bi mogla dihat skozi nos.

Kolki- Smo imeli pred 14 dnevi pregled kolkov in se je kar popravilo še vedno pa nima 60 stopinj, tako, da smo še vedno na široko poviti, upam, da bo imela čez en mesec v redu kolke.So se pa kolki izboljšali iz 54 na 59 stopinj.Samo kolko sem prebrala se najbolj popravijo kolki vv prvih šestih tednih, potem pa malo počasneje.Tak, da smo sedaj dobili oznako kolkov 2a+, prej pa smo imeli 2a.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 14:39:45   
DanijelaNeli
Joj,tale dež me je čisto uničil... Sploh se ne dobro počutim...Kar tako brezvezna sem.

PA še po to malo morem it v vrtec...In vzet moram tudi Noemi s seboj,ker moj je šel že delat. Jah,tako je... Sej v 15 minutah rešim vrtec in sem že doma...
Pupika...super za stolček... Berem,da ga že lepo uporabljate...
Rolado sem pa jedla čiso navadno z neko kremo...nič čokolade.
Včeraj ko smo bili na praznovanju rojstnega dne od prijateljev,sem jedla samo prčkarije..sladko..ampak nič čokoladnega...in danes Noemi neki zvija,ko ima za kakat...čeprav je že trikrat danes...normalno..
Joj,tudi mi neki šmrcamo...se je nalezla od ta večje..
Danes dobim ta baby vac...Tako,da bomo boljše spali ponoči...
Se bomo jutri pokazali pri pediatrinji...


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 15:26:22   
nagaja28
živjo punce, sem ravno iz šopinga. sem ta starejšemu sinu kupila srajčko in meni eno jaknco za v nedeljo, ko imamo krst user posted image . sem pa srečala candy in sva šle na sladoled in sva se pogovarjali, da bi se spet kaj srečale.user posted image . primerno lokacijo smo pa tudi našli user posted image . je veliko prostora in malo ljudi, tako, da bomo lahko normalno z vozički zraven prišle in dojile. slaščičarna je pod emporiumom. mislim, da se imenjuje grad. anajrim in candy sta jo že stetstirali. user posted image  predvidevam, da vam je lažje dopoldne, sem pa mislila čez kakšen teden, da se nas vsaj nekaj nabere (da imate čas za razmislekuser posted image ).

kenya, kje pa si kupila lactogal? jaz bi tudi poskusila, ker se včasih zvečer zgodi, da je mleka veliko manj kot zjutraj. saj veš, mamice moramo pa vedno imet več, ravno prav nam ni zadosti user posted image user posted image user posted image .

joj, govorite o torticah....njam. jaz sem si jo tudi že privoščila, sicer ne čokoladno, ampak sadno, pa kremšnito tud user posted image . sem pa ravno danes na forumih občudovala torte s tičino maso, ki so narejene doma in so ene res hudo lepe. martinčka, sem videla, da si tudi ti bla na teh forumih, pa me zanima, če si potem naredila kakšno torto iz tičine mase? moj dragi ima čez mesec in pol 30 let in se moram potrudit s torto user posted image .

pupika, upam, da se hitro pozdravite, mi tudi vsi nekaj kihamo. upam, da se ne razvije v prehlad. ja vibra je zakon, baje posnema vožnjo z avtomobilom. domen zdajle že 5 ur skupaj spi, ker sva se vozila okoli.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 15:52:14   
tix
Jaz bom pa čez vikend pekla torte (zame   user posted image user posted image ) ampak čisto običanje eno polito s čokolado drugo pa s ledenim prelivom.
današnji dan je res malo brezvezen nič se mi ne da, malo brskam po internetu, sinko pa tudi kar spi, se podojova pa spet vsak na svoje mesto. Sva bila 5 minut na balkonu na zraku pa se je res shladilo pa še veter je začel.

Dani tudi jaz sem učer imela na obiskih napad na sladkarijah, nič čokolade, pa ima skoz po malem vetrove na srečo nič hujšega
Stolček - ga nimam, če sem v dnevni je zagrajen na kavču, če sem v kuhinji pa ne spi ga imam na tleh na igralni blazini, se mi pa zdi da bi mi tudi včasih prav prišel




(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.8.2010 15:53:51   
arruba
Dan,

evo mene po dooooolgem času, da vam malo javim, kako nam gre.

Enej bo v sredo star en mesec, je pa pravi velikan - sicer točnih mer ne vem, ker nimam doma vage, prvi pregled pa imamo šele sredi septembra, ker imajo pri pediatru ful gužvo. Ampak tako po občutku je na svoje 4 kile ob rojstvu ziher pridelal že vsaj 1 kilo, prerastel je že skoraj vse cotke št. 56 razen tistih iz bambusa, ki so ful raztegljive, drugih mu več ne spravimo čez rito user posted image  
Aja, pa ugotavljam, da sem pozabla napisat mere ob rojstvu - da ne kvarim seznama, imel je 3980 g in 55 cm, zdaj pa v vse dimenzije že precej več..

Ker je skoraj 1 mesec mlajši od prvih julijčkov, imamo še malo drugačne probleme kot ostali oziroma ste jih ve večinoma že porihtale, tako da se lahk malo švercam na vaših izkušnjah, ki ste jih pisale kak mesec nazaj user posted image

Je pa že malo začel kazati svoj ritem, tako da čez dan večkrat po malem zadrema (no ja, danes mi spi že 4 ure skup), ponoči pa je kar priden, tako da ponavadi vstajam samo 1 x, zjutraj ima rundo še nekje med šesto in sedmo, pol pa še malo podremava.  Smo pa imeli prejšnji teden celo zmedo, par dni skupaj je samo jokal in ga nikakor nisem mogla potolažit in še zdaj ne vem, kaj je bilo, sem že razmišljala, če bi ga v porodnišnici nazaj vzeli za kak dan, da se midva malo spočijeva user posted image , pol se je pa k sreči unesel in je zdaj ful priden, tako da bom mogoče imela celo kaj več časa za RR. Za srečanje bom pa videla, če nama uspe prit - je seveda vse odvisno od šefa, ne od mene user posted image





(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?