|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.8.2010 13:07:55   
kenya

Dan,

Malo javljanja po dolgem času. Trenutno sem v fazi, ko sem čist izmučena, kot ena cunja . Ponoči imamo pestro. Kim se zbuja ob 3 in potem še ob 6.30, ravno ko se starejši dve odpravljata v vrtec. In vse naenkrat bi rade mami. Pa še ponoči obe prikolovratita v najino posteljo in se raztegneta vse vprek, tako da sva zjutraj oba polomljena . Bi rabla en doooolg spanec....pa sej bo...

Laski in očke....pri prvi so odpadli okrog 4. meseca, pri drugi pa sploh ne. Tudi oči so drugi ostale iste od vsega začetka, tako da ima še vedno lepe modre, medtem ko ima pa zdaj Kim pri skoraj 4 tednih že zelene. Laski pa upam da se obdržijo, ker so mi všeč ti bakreno rdeči,ampak se mi zdi da nekaj svetlijo.

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli


En frend mi je rekel za neke Avstrijske kapljice...in jih pohvalijo...Zdaj nevem...ker je toliko tega.Zdej ene pomagaja enim,pri drugih ni učinka...



Te avtrijske so antiflatal ampak se strinjam s tabo. Pri nas smo imeli v preteklosti že vse možne kaplijice:korošle,gorenjske bio gaia, gas bimbi,sab simplex itd....pa pri prejšnjih dveh niso niti ene pomagale. Je res odvisno od dojenčka do dojenčka. Se mi zdi da je bil tale antiflat še najboljši. Po drugi strani ima pa notri eno sestavino, ki potem lahko povzroča zaprtje, tako da je dvorezni meč. Sem jih sedaj hotla dati Kim, pa kar malo oklevam še, ker je en dan zelo hudo, potem pa drug dan bolje, tako da bom še malo počakala.

Naja, jaz imam milo in tisto peno za lase kar od Mustele in mi je čisto o.k, z niveo pa sploh ne moreš zgrešit. Notranji šivi so se meni celili nekje 10-14 dni. Občutek pritiskanja na sramno kost bi bil pa laho zaradi raztegnjenih vezi...

No, lačni alarm kliče...

_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.8.2010 16:57:55   
parga
Pozdrav vsem!

Tudi jaz bi rada sporočila, da sem 22.7.2010 postala ponosna mamica male Sare. Težka je bila 3280 in velika 51 cm.
Kmalu bo en mesec od tega in kar ne morem verjeti, da je ta mesec tako hitro minil. Na začetku je bilo kar naporno, sedaj pa smo se že privadili en na drugega in končno sem malo začela uživati.


(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.8.2010 20:57:09   
đanika
oj

Še jaz na hitro pokomentiram...

Laski pri prvi hčerki niso odpadli upam, da zdaj tudi ne ma tak cart frizuro da bi blo kr škoda..user posted image

Kapljice kaj pa vem če kaj pomaga mi jokamo z ali brez..nič bomo že mamo tudi Italjanske sam mislim, da zapirajo tak ko si rekla Kenya tak da smo jih ukinili.

spanje mi ob 21h spimo za noč prvo hranjenje med polnočjo in 1 zjutraj drugo ob 3h potem pa ob 5h jok in ziza do 10h potem pa malo spanja nekje do 12h ponavadi sva zunaj in po novem v vozičeku spimouser posted image

Kopanje mi se kopamo samo z vodo vsak dan enkrat na teden pa milo pravijo, da ni dobro vsak dan milo. Imamo pa od niveje. Sem pa ugotovila, da ko se skopamo dam zizo in takoj zaspi brez probema tak da bomo tak ritem kr obdržali.

Naja veš rabijo mamico zato se tak dojijo in cartajo jaz mu dam vedno zizo tudi če na 20 minut sej zato smo ne? user posted image  To ko praviš da ti dol pritiska tak občutek sem jaz imela samo takrat ko sem bila preveč aktivna in premalo počivala. Zdaj po 3 tednih je pa že ok tudi samo občasno čutim bolečino nekako zbadanje hitro mine.

Lep pozdrav

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.8.2010 22:34:46   
balem
Mi uporabljamo tudi mustelo za kopanje, trenutno imamo olje od hippa, pa me ni najbolj prepričal. Tako da imamo na preizkusu DM losjon, edino moti me, ker se ne vpije takoj, je treba kr dobr razmazat.
zdej bomo pa preizkusli še od bübchen. Pa še tiso lekarniško zadevo z bombažem sem probala, pa mi tud ni blo ok, krema se ni dobo vpila, pa še vonj mi je blazno neprijeten user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.8.2010 13:51:16   
julij10
Pozdravljene, js imam eno vprašanje. Naš mali ima že skor od rojstva plenični izpuščaj, ki mu nikakor ne zgine. Prvo je babica rekla, da je to najverjetnje od tega, ker je dobil kapljice za oči in da je čist normalno da bo ritka rdeča. No, zdaj pa ne zgine oz. se mi zdi, da se kar širi. Poskusila sem pa že vse mogoče- dala daktarin gel, canesten, Lasepton kremo, Penaten kremo, Sudocrem in nič ne pomaga. Sem prvo uporabljala slovenske pamperske, zdaj nabavla avstrijske...nič ni bolje. A ima kakšna kakšen predlog??? Ga pa redno previjam, tudi ponoči, da ja ni ritka mokra.  Umivam ga pa samo z oljem, tak da vode, po navsevetu babice za umivanje ritke ne uporabljam.Res ne vem kaj bi še probala, saj pri prvem nisem nikoli imela teh problemov.

Bom res vesela nasveta. Sem slišala tudi za hrastovo skorjo, vendar te še nisem sprobala.

Hvala vnaprej,

lp



(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.8.2010 16:31:40   
đanika
julij10 uporabljaš mogoče mokre robčke?? Naš je po tem imel izpuščaje sem jih takoj dala stran. Pomebno je da je ritka suha ko ga daš v plenice. Našemu najbolj odgovarja da ga umijem z vodo obrišem na suho pusim malo razvitega da se dobro osuši in namažem z Laseptonom, pa mamo super ritko.

Danes je naš pikec tako priden user posted image

lp

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.8.2010 17:13:11   
nagaja28
meni je patronažna svetovala, da naj ga s fenom posušim. na seveda čisto prvi vročini, tako, da je ritka res suha. sicer nam ni bilo treba, tako, da ti ne znam povedat, če deluje.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.8.2010 17:37:50   
julij10
Hvala za odgovor Đanika in Nagaja 28- tut js sušim s fenom, pa pustim, da je ritka res suha in tudi vlažilnih robčkov ne uporabljam...Ne vem kaj naj.user posted image Bom vidla kaj bodo v torek rekli v posvetovalnici.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.8.2010 18:27:25   
.tojeto.
Julij2010 tudi naš user posted image  je imel ful rdečo in pikasto ritko, pa tudi v vratni gubi je imel čisto vneto. Sem ga odpeljala k pediatru (ker posvetovalnico imamo šele, ko bo star že 7 2/7 tedna) in nama je dala Canesten, je pa opozorila, da je potrebno mazati 14 dni, tudi če izpuščaj izgine mnogo prej. Si mogoče poizkusila tako?
Drugih izkušenj pa žal nimam in srčno upam, da se ne bo tudi meni zgodilo tako kot tebi in bomo čez nekaj tednov tudi mi že preizkusili vse možne žavbe user posted image .
Pozdravček.

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 9:12:51   
nagaja28
živjo punce, vlada eno zatišje na forumu.
jaz sem včeraj našla nadomestek za čokolado user posted image . sem pojedla par rafaelotov, pa ni bilo nič reakcij. user posted image user posted image

julij10, moja soseda je morala punčko imet 1 teden v navadnih plenicah(tetra), da se ji je pozdravla vneta ritka. no, ampak so uspeli. je pa res treba ves čas previjat.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 9:29:13   
sončnica2010
Julij2010 tudi mi smo imeli probleme z ritko, najprej so bile pikice potem pa kot nekakšne razjede, žive rane v ritki, je mene bolelo samo da sem pogledala in pomislila kako mora revčka boleti ko kaka. Enaka zgodba je bila na notranji strani stegen, le da brez pikic.
Najprej sem poskusila s kremo Sudocrem ampak se mi zdi da je bilo samo še slabše. Potem sem po nasvetu patronažne sestre začela mazati z Bepanten mazilom in rana se je v 2 dneh zacelila, neverjetno kaj zmore krema. Je pa velikokrat naša napaka ker kreme ne vtremo ampak samo namažemo in jo plenička takoj vpije, torej ni učinka. Poskusi z Bepanthen mazilom enkrat na dan povsod kjer je koža v stiku z vlago, in ob vsakem previjanju močno vtri v ritko, kar fino razmaži, ritko pa čim dlje pustiti na suhem. Naš angelček se sicer vsakič polula ko je odvit ampak zamislimo si kako bi bilo nam 24 ur v plenicah ki ne dihajo user posted image user posted image user posted image

Upam da ti bo nasvet pomagal in da se zadeva uredi, drugače pa poskusi še z Praško pasto, sama je sicer nisem uporabljala ker sem prej pozdravila, ampak baje dela čudeže na ritkah.

Srečno!!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 14:43:41   
naja7
Jeeeeeej, skopali smo se user posted image user posted image user posted image Pia je uživala, da joj sedaj pa zaspala kot ubitauser posted image user posted image user posted image ...
Prvi mesec naj bi jo samo z olivnim oljem kopala???? Bom jaz naslednjič kar lepo Niveo dala noter, ker sem jo tudi do sedaj umivala z Niveo in je imela zelo lepo in čisto kožo...

Končno so se mi začeli izločati šivi, čeprav me je od strahu skoraj kap ko sem šla na Wc, ko sem vidla to špago, ki je kar zajetna, kaj hudiča je sedaj to!!! No sem se hitro pomirila in ugotovila, da so šivčki opravili svojo nalogouser posted image user posted image user posted image user posted image niso še šli vsi, ker jih še čutim noter ampak velika večina pa.
đanikar tiščanje pr meni ni blo od kakšnih naporov, ampak sem rahlo vnetje mehurja dobila, kako sicer ne vem, ker se močno pazim in je mehur pritiskal na maternico in na kost zato pa me je bolelo...

Mi gremo danes v Avstrijo po kaplice za krče, ker nam ne pomagajo nobene, tudi naše iz Koroških lekarn ne in je patronažna sestra rekla, da nej jih greva v Avstrijo iskat, da so zakon...

Tako, da kosilce malo počitka in gremo v šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 15:13:32   
DanijelaNeli
Pozdravljene punce...

Končno nam dela internetuser posted image ...nam je nagajala tale brezžična povezava...

Nekaj sem že prebrala za nazaj,nekaj pa še bom...









Nagaja...ja,super,ker si mi dala predloh..niti na kraj pameti mi ni prišel Rafaello.Ker se mi že meša,ker ne smem čokolade...
...
Glede kapljic...mi smo imeli en čas pavzo,nakar pa sem v Obalnih lekarnah kupila Gas Bibmbi.Dam ji 1x na dan/8 do 10 kaplic.
In se mi zdi,da je bilo boljše že med to pavzo po italijanskih kapljicah.Nimam tistih večernih uric pestvanja in jokanja.
Se bo pokazalo v naslednjih tednih kako in kaj...
 
Julij10...jaz bi ti kot ena druga Julijka toplo priporočala Bepanten...2 dni in bo ritka kot se šika.Če imaš možnost,da dobiš iz Italije kremico Pasta di Fissan. Zame in za še mnogo drugih mamic..najboljša krema.Nikoli in nikdar rdeča ritka,izpuščajev ni.Imaš pa tudi celo negovalno kolekcijo Fissana....


Naja7...veš,da pri nas na Primorskem ko je  patronažna na obisku in ima za skopat otroka,ti ga sploh ne skopa če vidi šampon-kopel od Niveje ali pa Johnson-a...user posted image  Zakaj? Naštela mi je nekaj razlogov...

Mi prisegamo na Mustelo....
Zadnjič sem mojega poslala po tisti gel od Mustele za kožo po porodu in me je skoraj kap...27 €user posted image




 




< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.8.2010 15:18:12 >

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 15:23:48   
DanijelaNeli
Še eno vprašanje za BINO83...a Vam pri zlaganju vozička naredi "klik",da drži voziček res skupaj?

Jaz sem ga prej dala prvič v avto...mi je šlo,glih za glih.

Moj user posted image  pa vedno popiuser posted image  ko daje voziček v avto...

Sva se pogovarjala,da sedaj ko smo kar velika družina,da bi lahko avto menjala...in spet vzela enoprostorca.
Pogrešam mojega Espace-a...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 18:33:42   
petrca2507
Pozdravljene.

Ker sem čez dan bolj na hitro za računalnikom, ponavadi samo temo ljubljanskih srak pogledam. Julijk pa sploh še nisem brala. user posted image   Ker pa nikoli ni prepozno, se sedaj mal vklapljam v pogovor.

Jst sem 19.7. rodila deklico Niko, ki je ob porodu tehtala 3.440g in bila velika 50cm. Ker sem imela težak porod in potem še komplikacije po porodu, sem zelo pozno dobila mleko in sem imela potem tudi kasneje težave z dojenjem. Sedaj sva več na flaši, kot na joški, ker imam premalo mleka, da bi nasitila hčerkico. user posted image   Ampak sva se nekako navadili. Važno, da je punca sita, zadovoljna in sva obe srečni. user posted image

Glede krčev...jst sem ji po nasvetu patronažne v 3. tednu začela dajat BioGaia kapljice, za razvoj črevesne flore. Revca pa teh kapljic ni dobro prenašala in je bilo vse skupaj samo še slabše. Po kapljicah je bil jok, jok, jok. Zato sem ji nehala dajat in je sedaj mir. Sem jo pa prej pri joku povijala v dekico po metodi ameriškega pediatra dr. Harvey Karp-a (http://www.happiestbaby.com/). Pri meni še danes pomaga to povijanje in zibanje.

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
Moj user posted image  pa vedno popiuser posted image  ko daje voziček v avto...

Sva se pogovarjala,da sedaj ko smo kar velika družina,da bi lahko avto menjala...in spet vzela enoprostorca.
Pogrešam mojega Espace-a...


Pri meni je isto. Imava pa poleg otročka še 2 psa. Zato mi user posted image  večkrat pošlje kak link za enoprostorca. Sedaj imava karavana in xsaro picasso. Sej za silo spravimo notri, ampak si ne predstavljam, da bi mogli it na morje. Potem bi bilo najbolš, da kar prikolico zadaj pripnemo. user posted image

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 21:49:34   
naja7
Punce mav pomoči in kakšno mnenje prosim, ali lahko jem suha jabolka in ali lahko jem suhe slive pijem kompot od prekuhanih sliv????

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
23.8.2010 21:56:19   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: naja7

Punce mav pomoči in kakšno mnenje prosim, ali lahko jem suha jabolka in ali lahko jem suhe slive pijem kompot od prekuhanih sliv????


kolikor je meni znano lahko oboje ješ...kompoti so sploh priporočljivi ker je sadje prekuhano in imajo velikovitaminov...user posted image

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 8:56:19   
DanijelaNeli
Dan...
Vsem eno kavico...user posted image

Mal prej sem prišla z vrtca...sem peljala mojo ta večjo pikico v vrtec...

Noemi se je malo prebudila okoli 7h,pojedla in še zdaj spi...

Ta cajt bom dala zelenjavno mineštrico kuhat...pa malo speglala...







Glede kompotov pa seveda,Naja,da lahko piješ in poješ sadje...

Jaz sem po prvem porodu ful spila in pojedla kuhanega sadja...in verjetno tudi zaradi tega mi ne gre zdaj...Pa bi tako rada pila kaj drugega kot te čaje in vodo!user posted image

user posted image ...Kaj pijete druge?




< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 24.8.2010 8:57:00 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 9:04:44   
Martinčka
Dani jaz popijem 4 zale harmony na dan + dve skodelici čaja za dojenje od hippa-instant! imam mleka za celo vojsko:)

sicer pa kot so že druge dejale kompoti so zakon.. edino nisem še probala višnjevega kompota!??? Zaradi kislosti? je katera probala?
 
sicer pa smo imeli včeraj posvetovalnico.. smo v enem mesecu zrastli za 5 cm in se zredili za 1 kg!!!! sicer vse ok, tudi za cepljenje za rotavirus smo se že dogovorili in izbrali trojno dozo!

jutri pa gremo na morje za 5 dni in že komaj čakam da se naplavam!

jaz sem pa še vedno slabokrvna.. se mi vsak dan vsaj enkrat na dan orng zmoti... sem včeraj jedla rdečo peso ampak itak ne bo kaj bolje... rdečega mesa pa jaz ne maram če ni čisto na drobno v kakšni omakci!

sicer se pa zdaj dogovarjamo z župnikom za krst da bi krstili v začetrku septembra...

pozdravček vsem 

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 12:25:58   
đanika
Dan...

Martička jaz pijem že en teden Legofer železo in je kr bolje. Kaj greste na Hrvaško na morje pol imate že osebno za tamalo ne?  Butasto vprašanje user posted image  jaz moram še to urediti.


Super za mere in kg. Hodiš v CE v posvetovalnico?

Jaz pijem vodo in bebe čaj. Ni mu odgovarjalo ko sem en dan pila hruškov kompot.

no zdaj pa greva malo ven...user posted image


lp



(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 12:29:17   
.tojeto.
Hijla,

mi smo pa danes bili v posvetovalnici. Naš fant pridno raste in vse je OK.
Me je pa pediatrinja presenetila z izjavo, da so sedaj še premajhni za pasenje kravic in da naj s tem kar lepo počakamo do četrtega ali petega meseca. To naj bi bilo sedaj zanj eno samo mučenje user posted image . Jaz sem pa mislila, da ga še premalokrat položim v ta položaj. Kaj so pa vam rekli?
Najbolj mi je pa bila smešna razlaga zakaj jih zvija - je rekla, da se mora enostavno naučiti, da ne tišči tazadnje skupaj medtem, ko se napenja user posted image .
Pozdravček.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 14:38:11   
buškolinka

user posted image
 
user posted image

DEČEK & DEKLICA 
PDP, NICK - starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porodnišnica,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)





01.07.2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj - EVA (2.7.)
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image - LARISA (26.6.)
user posted image  Srčekgirll
- 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image - ŽAN (01.07.)
user posted image   tinca10 (PDP po NS 28.6.)-22 let/ok.Lj.(Dragomer)/1user posted image /Lj/user posted image  LANA (5.7.)

02.07.2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image - NEJC (16.6.)
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image - BENJAMIN (25.6.)

03.07.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice - NAOMI (28.6.)
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image - OSKAR (25.6.)

04.07.2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image  - GAJA (28.6.)
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image  - LILU (5.7.)
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image - INTI (2.7.)

05.07.2010
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola - DAVID (9.7.)
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image - BLAŽ (5.7.)
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image   - ČRT (11.5.)

06.07.2010
07.07.2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan - ŽIGA (27.6.)

08.07.2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image - TADEJ (14.7.)
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image - NEŽA (19.6.)

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image / - ZALA (30.6.)
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image - SIMON (11.7.)

09.07.2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image - PATRIK (4.7.)

10.07.2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image - KIARA (2.7.)

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image - ANDRAŽ (7.7.)
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image   MARCEL (14.7.)
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image - FILIP (6.7.)

11.07.2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.07.2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
- LANA (1.7.)
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO / user posted image - TADEJ (9.7.)
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image - ŽIVA (8.7.)
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image - ALJAŽ (15.7.)
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image  - TAJA (6.7.)

13.07.2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.07.2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image - KRIS (24.6.)
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image - EVA (17.7.)

user posted image   .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image - DAVID (5.7.)

15.07.2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image
 
16.07.2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image - VALENTINA (9.7.)
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image - ANNA (22.7.)
user posted image   tea213 - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image - LILI (21.7.)

user posted image   anckabancka - user posted image - ŽIGA (20.7.)

17.07.2010
user posted image   tix - 21 let/1 /Kr / JAKOB (29.6.)
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice NECA (1.7.)
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image   Naomi1 - user posted image - TIM (14.7.)

18.07.2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image GAJA (8.7.)
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/
 user posted image IZIDORA (24.7.)
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image - SARA LISA (16.7.)

user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image - EMA (4.7.)

19.07.2010
user posted image   soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/ - ERIK (16.7.)

20.07.2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image   - KAJA (7.7.)
user posted image   strelka8425 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.07.2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image - JAKA (27.7)
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image   LANA (26.7.)
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image - VALENTINA (23.7.)
user posted image   zlicka - ALINA (6.7.)

22.07.2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image / ANA (24.7.)
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image - BRINA (3.7.)


user posted image (23.7. - 23.8.)

23.07.2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image - DOMEN (14.7.)

24.07.2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image   ENEJ (1.8.)
user posted image   pikapolonica20 
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image - KIM (26.7.)

25.07.2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image GAŠPER (26.7.)
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj - NIKA (19.7.)
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image - NEŽA (12.7.)
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image ŽAN LUKA (27.7.)

26.07.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.07.2010
user posted image   kate - 2user posted image /user posted image - DAVID (23.7.)

28.07.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image - PATRICIJA (20.7.)
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image - ALAN (27.7.)
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image - NOEMI (22.7.)
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.07.2010
user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image - CARIN (20.6.)
user posted image   julij10 - 30 let/2user posted image /Sg/user posted image /user posted image  TEVŽ (27.7.)
 
30.07.2010

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image - PIA (6.8.)
user posted image    eelyy - 22let/2user posted image /Ljubljana LINA (26.7.)
31.07.2010

user posted image
 
 user posted image



SONČKI 2010



          datum                                            ime
        rojstva        nickname        PDP          otroka    teža    dolžina
user posted image   11.5.2010   Chihuahua  05.07.2010     Črt         1490 g  41 cm
user posted image  16.6.2010   Mala Biba    02.07.2010     Nejc       2900 g  48 cm
user posted image  19.6.2010   Balem          08.07.2010    Neža      3410 g  51 cm
user posted image  20.6.2010   mišu            29.07.2010    Carin      1800 g  43 cm
user posted image   24.6.2010   Niky31        14.07.2010     Kris        2120 g  44 cm
user posted image  25.6.2010   Candy24     03.07.2010    Oskar     4170 g  54 cm
user posted image  25.6.2010   polhec         02.07.2010   Benjamin 3280 g  50 cm
user posted image   26.06.2010   Keri          01.07.2010    Larisa    2765 g  48,5 cm
user posted image    27.06.2010  samy30     07.07.2010    Žiga       3740g   51cm
user posted image   28.6.2010   Kiwa            04.07.2010    Gaja       3080 g  51 cm
user posted image  28.6.2010   Extra           04.07.2010    Naomi     3400 g  53 cm
user posted image  29.6.2010.   Tix               17.07.2010    Jakob      3100 g  49 cm
user posted image  30.6.2010   TandJ          08.07.2010    Zala        3100 g  48 cm
user posted image   01.07.2010 Srčekgirll     01.07.2010    Žan        3640 g  53 cm
user posted image   01.07.2010  Špelka        17.07.2010     Neca      3300 g  52 cm
user posted image   01.07.2010  Pikica5       12.07.2010     Lana       3420 g  50 cm
user posted image   02.07.2010  Ninchy        01.07.2010     Eva        3480 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  Binzi           04.07.2010     Inti         3750 g  52 cm
user posted image   02.07.2010  kammy       10.07.2010     Kiara      3200 g  51 cm
user posted image   03.07.2010  oži             22.07.2010      Brina     2900 g  50 cm
user posted image   04.07.2010  too sweet 18.07.2010      Ema    2650 g  47,5 cm
user posted image   05.07.2010  Kat09         05.07.2010     Blaž       2950 g  48 cm
user posted image   05.07.2010  .tojeto.       14.07.2010     David     2949 g  51 cm
user posted image   05.07.2010  Tinca10      28.06.2010      Lana     3190 g  50 cm
user posted image    05.07.2010   BAMI         04.07.2010      Lilu        3210 g  51 cm
user posted image    06.07.2010   činela        12.07.2010     Taja       3550 g  53 cm
user posted image    06.07.2010   zlicka        21.07.2010      Alina      3350 g  52 cm
user posted image    06.07.2010  mami2b     10.07.2010       Filip        3790 g  54 cm
user posted image   07.07.2010  Fargesia    10.07.2010      Andraž  3200 g  50 cm
user posted image    07.07.2010   Mareli        20.07.2010      Kaja      2810 g  48 cm
user posted image    07.07.2010   odisejica    ? .07.2010      Lorin     
user posted image   08.07.2010  Bina83       12.07.2010      Živa      3660 g  50 cm
user posted image    08.07.2010  pupika       18.07.2010      Gaja      3400 g 50 cm 
user posted image    09.07.2010 buškolinka  16.07.2010  Valentina  3000 g  49 cm  
user posted image   09.07.2010  pilotina       05.07.2010     David     2755 g  49 cm
user posted image    09.07.2010  cebelica_    12.07.2010      Tadej    4170 g  55 cm
user posted image    11.07.2010   spelchy      08.07.2010    Simon     3940 g  54 cm    
user posted image    12.07.2010   TopsiT       25.07.2010     Neža
user posted image    13.07.2010   sarazan    ?.07.2010        Maša    3530 g 53 cm
user posted image    14.07.2010  anajrim      08.07.2010    Tadej     3550 g  54 cm     
user posted image    14.07.2010  nagaja28  23.07.2010     Domen   3190 g  51 cm  
user posted image     14.07.2010    krasevka   10.07.2010   Marcel   3910g    54cm
user posted image    14.07.2010  Naomi1     17.07.2010      Tim        
user posted image    15.07.2010  Šipek        12.07.2010      Aljaž       3950 g             
user posted image    16.07.2010   soncekray 18.07.2010    Sara Lisa 3360 g 52 cm
user posted image    16.07.2010 sončnica2010 19.07.2010  Erik       2890 g  49 cm
user posted image    17.07.2010 Tringi           09.07.2010     Patrik     4460 g 57 cm
user posted image    17.07.2010   Rozinca33 14.07.2010     Eva         3190 g 49 cm
user posted image    19.07.2010  Petrca2507 25.07.2010    Nika        3440 g 50 cm
user posted image    20.07.2010  pa&ga         28.07.2010  Patricija    3600 g 49 cm
user posted image     20.07.2010  anckabancka16.07.2010   Žiga       3930 g 54 cm
user posted image    21.07.2010  tea213        16.07.2010     Lili         3910 g 52 cm
user posted image    22.07.2010  DanijelaNeli 28.07.2010   Noemi     3000 g 49 cm
user posted image    22.07.2010  Mishan         16.07.2010   Anna      4040 g 56 cm
user posted image     23.07.2010  kate             27.07.2010   David      3725 g 52 cm
user posted image    23.07.2010  Martinčka     21.07.2010 Valentina  3410 g 51 cm
user posted image     24.07.2010  srursa          22.07.2010    Ana        4100g  53cm
user posted image     24.07.2010  oton            18.07.2010  Izidora      4420g  54cm
user posted image    26.07.2010  kenya          24.07.2010      Kim       3300 g 51 cm
user posted image     26.07.2010  samy1         21.07.2010    Lana      3580g   53cm
user posted image     26.07.2010  eelyy           30.07.2010    Lina        3420g  52cm
user posted image    26.07.2010  kajčy            25.07.2010   Gašper    3750 g 53 cm
user posted image    27.07.2010  micla            28.07.2010     Alan      4560 g 58 cm
user posted image    27.07.2010  đanika         21.07.2010     Jaka      3950 g 51 cm
user posted image     27.7.2010   nicolina        25.07.2010     Žan Luka  3640 g 53 cm
user posted image     27.07.2010 julij10          29.07.2010     Tevž        3650g    52cm
user posted image    01.08.2010  arruba          24.07.2010    Enej
user posted image     06.08.2010  naja7           30.07.2010     Pia        3350g  52cm




user posted image  = 30   user posted image  = 38

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 14:42:11   
buškolinka
punce, upam, da sem na seznam dodala vse podatke, ki ste jih sporočile, če pa sem kaj spregledala prosim, da mi sporočite, da popravim user posted image

zdaj pa že alarm kliče...kaj več o materinskih prigodah prihodnjič user posted image

< Sporočilo je popravil buškolinka -- 24.8.2010 14:45:15 >

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 15:11:50   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: parga

Pozdrav vsem!

Tudi jaz bi rada sporočila, da sem 22.7.2010 postala ponosna mamica male Sare. Težka je bila 3280 in velika 51 cm.


Še mala Sara manjka

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
24.8.2010 15:18:41   
tix
pijača - včasih pol litra čaja za dojenje iz lekarne drugače pa mleko, navadno vodo, vodo z okusom in malinavec

Krst - mi smo ga že imeli pred enim mesecem :)

morje - Upam na krk v septembru

Osebno iskaznico sem dobila še v istem tednu ko sem jo naročila, zdravstvene pa še ni, a jo ostale že imate ?

Pasenje kravic
- mislim da ni prezgodaj, ga pa tudi jaz ne dam preveč pogosto v ta položaj

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?