pilotina
|
hejla komaj mi rata kaj prebrati, če sloh, pa že šibam in ne gre, da bi vsak dan delila izkušnje z vami...mi pa pride prav, ko vas berem in imam kar slabo vest, ker nič ne utegnem napisati...David ima res močne krče zato ga non stop nosim in cartam...čez dan, ponoči, vedno po hrani ali brez nje, res je revček...pri hrani se pazim že od samega začetka in ugotavljam, da moja prehrana nima veze s krči...razen MLEKA IN MLEČNIH IZDELKOV...odkar sem to nehala jesti ima bistveno manj močne krče glede opreme...voziček concord neo je super in sem ful zadovoljna s košaro in lupinico ter računam, da bo tudi s športnim delom tako...posteljico še nimava sestavljeno, ker spi v košku...sva pa dobila podarjeno novo posteljico od Lip in sicer tisto iz katere se pol naredi otroško posteljco...gugalnik imava od PP, sposojenega, vendar noče bit kaj dosti notri, saj nič ne vibrira in nič ne premika in mu ni zanimivo...bo prišel prav malo kasneje, morda...sem pa razmišljala, če bi skočila po tistega od FP, ki ste ga hvalile David precej poliva, zato so nam naročili naj izvajamo antirefluksne ukrepe, po hranjenju mu najmanj dvajset minut podirava kupčka, največkrat še dlje, ker ta zrak noče n noče ven...pol pa zaspi in se zbuja na deset minut, da mu podrem kupčka, tudi ponoči se še javim, upam kaj prej
|