|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 11:53:40   
D0aisy
Vidim, da se naš seznam že kar lepo polni, za katerega pridno skrbi tejči 28
Zaljubljena23 jaz sem prve brcike začutila pri 19 tednu,ampak so bili res rahli, čutila pa sem jih ko sem se zvečer umirila.  Tudi jaz sem na FB, vendar sem bolj pasivna uporabnica, lahko mi na ZS pošlješ svoj naslov
jagoda28- upam, da boš tokrat imela svoje popadke, saj si verjetno vse želimo čimbolj naravnega poroda.
Obiskuje morda katera televadbo za nosečnice v MB?

Lep dan sonosečke!

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 13:17:14   
Lun1ca
Iii kak lep seznamček mamo  no tejči28 ko že tak lepo urejaš to, še lahko dodaš da je to moja 1.   
Čakam še kako, ki mi bo marca v porodnišnici družbo delala Vse ste pred mano na vrsti

zaljubljena23 jaz mam FB.. če želiš mi lahko na ZS sporočiš ime pa priimek pa te poiščem No druge mi tudi lahko pošlete ZS ne bom nič jezna hehe

Zdaj bi se pa mogla nekak it lotit kakega pospravljanja al pa kaj.. ampak seveda bi najraje spat šla. Te slabosti me še kr matrajo 100 na uro. Ampak danes za spremembo mi je slabo samo, če stojim. Bom si stol nesla h koritu, da bom posodo pomila

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 15:46:48   
tsanika35
Moram reči, da mi to vreme odgovarja veliko bolj kot vročina, ki smo jo imeli. Danes sem se naročila na 3D ultrazvok pri pelkičevi. A je katera bila?
jagoda28 Kako pa se ta diabetes pokaže? Vem, da delajo neke teste. Meni ga niso, čeprav sem brala na ostalih forumih, da jih v Lj delajo vsem. A imaš diabetes tudi v tej nosečnosti?
Moja poroda sta bila oba zelo kratka, prvi je trajal 4 ure- so mi ga malo podaljšali s protibolečinsko injekcijo, drugi pa ...še dobro, da sem šla takoj v P, če ne bi kar v avtu rodila. Sicer pa sem komaj čakala, da že rodim, ker sem oba preko roka nosila.
D0aisy Jaz sem tudi že spraševalašla glede telovadbe, pa očitno nobena ne hodi. Jaz bom začela s septembrom (jul in avg ni) z vadbo za nosečnice na studencih. Veš ti za kakšno drugo varianto?
Pozdravček.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 16:10:27   
zaljubljena23
jagoda, sem čist brez skrbi user posted image user posted image user posted image Kaj počnem..Hmmm trenutno imam malo pavze..Sem se lotila odstranjevanja tapet, ker še morava eno sobo pošlihtatuser posted image user posted image

D0aisy in Lun1ca, poslan ZS ;)




_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 16:36:25   
jagoda28
Madonca ste vse nekak pridne danes. No jaz sem tudi že malo bla. Sem kopalnico pa wc ščistla generalno, posesala in tla obrisala, zunaj rože malo ščistla, kosilo skuhala....aja pa tamalega sem enkrat čez rit user posted image
tsanika35 jaz bi tudi taki porod, z lahkoto. Sladkorno so mi odkrili na testih. Dala me je zato na njih, ker sem bolj okrogla pa ker imam babico in dedka z sladkorno. V tej nosečnosti sem tudi bla 2x na testih ampak sem imela sladkor v mejah normale.
Zdaj grem pa malo na sedežno, ker tamali spi, jaz se bom pa psihično pripravla da porihtam zvečer še vrt. Malo še pa bo trava večja kot paradižnik in paprika user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 16:46:10   
suziflo
naj se še vam jaz pridružim..PDP imam 31.12. po NS pa 29.12. 2010. (1.nosečnost, 0. otrok)

nosečnost do zdaj poteka normalo, slabosti nisem imela..če nebi imela slikice doma od otročka nebi vedla da sem noseča.. no sedaj pa je že trebušček, ki me opominja:))
spola nevemo ker je bila na NS popokovina vmes...zato že komaj čakamo morfologijo, ki je 3.9.
Na MŠ se še nisem prijavla, imam namen v naslednjih dneh.

V septembru začnemo delat otroško sobico iz podstrešja,tako da bo imel mansardno sobico, imena so tudi že znana in izbrana, samo čakam kaj bo:)

lp sonosečkam!

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 19:12:03   
mami41
tsanika35 ....ja glede na znake ja ....no sicer bi to bilo komaj 2 tedna ampak jaz še vedno mislim da je to to ..... tud bradavice me tako pečejo da se jih ne morem niti dotasknit ...dasns sem naredila krvni test pa je negativen ....so mi rekli naj še počakam  do izostanka .... buča me boli pa ne upam ničesar vzet .... dans  v službi je bilo muka ker sem se morala izogibat določenim delom ....pa je sodelavke že mučilo kaj zaj to pomeni... sedaj moram delat 3 tedne pol pa bom že tak vedela kak je na stvari....lp iz maribora

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 19:30:51   
jaznoseca
Pozdravljene štajerke - se javljam iz Maribora.

Pridružujem se lun1ci - pdp imam10.3., bo pa to naš drugi otroček, enga navihančka imamo že doma, star je dve leti. Sama sem stara 37 let.

materinska šola jaz sem v prvo bila - ni bilo slabo, veliko povedo, je pa mal težko sedet s prevelikim trebuhom, sama sem bila že konc 8 mesecauser posted image . Sem si pa zapomnila, da je govorila o vlogi babic pri porodu in moram povedat, da je moja izkušnja z babico malo slaba. V MŠ ti povedo, da babica ostane do konca poroda, če to ne traja dalje ko pol ure čez njeno smeno. Čeprav sem bila čisto sama v porodnih sobah (mariborska bolnca), sem babico v 5 urah videla ene 6 krat za dve minuti. Smena babic je bila ob 19.00, jaz sem rodila ob 19.02 in kao tista, ki me je imala čez, je raje zadnjih 10 minut predajala infote novi, namesto, da bi meni pomagala pri rojevanju user posted image . No tako sem rodila pri drugi babici, ki je prisostvovala porodu celih 5 minut.

Drugače imam s porodom dobre izkušnje, voda mi je odtekla doma, potem sem kar doma počakala na popadke na 5 minut in prišla v porodnišnico čez 4 ure, odprta 5 cm. Rodila sem v 5 urah po sprejemu, so mi pa dodajali umetne popadke.

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 21:49:14   
ManUr

Lep dober vecer,

naj se vam pridruzim se jaz. PDP imam 14.12. sem iz okolice Ptuja, stara 22let in bo to moja prva user posted image , drugace pa sem studentka in je pred menoj se en izpit ter diploma, upam da vse zrihtam se pred najino navihanko. Na morfologiji mi je G napovedala user posted image , upam da tako tudi ostaneuser posted image .
Tudi v MŠ sem se že orijavla v UKC in sicer v oktobru. Upam da bo se slo sedet 2 uri:). Bi sla ze septembra,ampak v petek odpeketam na morje in se vracam sredini septembra.
Mehurcke v trebuhu cutim ze od 18ega meseca, zadnji teden pa so to ze kr brce in boksanje. Nasa bibika lezi precno, tako da nikoli nevem ali me brcne ali boksne user posted image . saj vseeno,glavno da me.
Imena imama ze izbrana za oba spola. G mi je rekla da mi bo okoli 30ega tedna delala se en UZ, da mi potrdi spol in se enkrat pregleda srcek,ker bo takrat ze vecji. Naslednji pregled imam 6.9., zaradi tega se vracam z morja.

Kaj pravite glede 3D/4D? Je katera sla/ namerava iti? Kam ste sle/boste ste ?
Se gre katera oktobra v MŠ?
Kako st. oblacil kupujete?
Vozicke ze imate kupljene/nagledane? Najin bo GT3, sma hotela ze danes po njega, ampak mi je trgovec povedal da pride septebra model 2011. Pa raje pocakamauser posted image .

Lepo spite, meni je moj dragi danes kupil nosecnisko blazino za spanje na boku, pa jo grem preizkusit.

Si tipkamo se kaj...

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 21:57:28   
ninchi9
ManUr - midva sva že naročila voziček...

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/59/Potovalni%20paket%203yCombo%20(zelen)/

Res da malo hitro, glede na to, da bom komaj januarja rodila, ampak je ful ugodno ponudba v akciji, ki pa traja samo do konca avgusta. To je pa tudi prva stvar, ki jo bova kupila za najinega malega pikeca...

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 23:03:35   
tejči28
ManUr jaz sem šla na 3D k dr. Rosiču na Ptuj in sem bila zadovoljna,hvalijo pa tudi dr.Lukmana na Ptuju.Se splača it,lepo vidiš user posted image .

Oblačila sem jaz sicer nekaj dobila,nekaj še imam od prve user posted image , imam pa od vseh številk nekaj,nekaj malega 50,nekaj malega 56,malo več 62...Ker itak hitro zraste.Pa brezveze ti je veliko kupovat,ker ti bodo obiski ogromno prinesli ob porodu.Se jim splača rečt naj kupijo malo večjo številko,da ne boš imela pol samih malih kompletov.

Držim pesti,da ti uspe nardit vse za faks kot si si zadala preden rodiš.user posted image user posted image user posted image  


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 23:03:51   
tejči28
user posted image   NOSEČE ŠTAJERKE  user posted image

PDP     Ime(starost)  (št , št. )  kraj,   spol,   ,

AVGUST


16.8. Mushroom, Maribor, user posted image
19.8. jagoda28, 3user posted image , 2user posted image , Malečnik



SEPTEMBER

01.9.
T
ejči28, 31, 2user posted image , 1user posted image , Maribor, user posted image
06.9. Nadka30, 3user posted image ,1user posted image , okolica Celja



NOVEMBER


09.11. tsanika35,3user posted image , 2user posted image , Maribor
30.11. DOaisy, 1user posted image , Maribor user posted image




DECEMBER

12.12. Rosi*, 2user posted image , 1user posted image , Radgona, user posted image
14.12. ManUr, 22, 1user posted image , okolica Ptuja user posted image
23.12. zaljubljena23,2user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja
27.12. Bubika31
28.12.
Tadeja83, 3user posted image
28.12. Eveeleen
31.12. suziflo, 37,1user posted image , Maribor




JANUAR

11.1.,KaOs, okolica Celja
16.1.,Nina30, 2user posted image , Maribor


FEBRUAR


03.2. ninchi9, 1user posted image , Maribor



MAREC


10.3. jaznoseca, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

14.3.Lun1ca, 1user posted image , Maribor







Skupaj nosečk:  18 user posted image , 18  user posted image



< Sporočilo je popravil tejči28 -- 9.8.2010 23:05:08 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Štajerske nosečke
9.8.2010 23:23:01   
ninchi9
Bravo Tejči za seznam... user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 9:29:08   
ManUr
ninchi9 morem priznat,da ni slaba izbira in cenovno zelo ugodno glede na PP GT3. Se da ta vozicek kje v zivo videt?

Jaz vam morem povedat, da HB nimam problemov z nosecnostjo,tak sem polna energije, samo trebuscek me opozarja na to, da v meni nekaj raste in brcike. Prav komaj ze cakam,da obesim perilo, se zrihtam in odpeketam v mesto malo po trgovinah. user posted image . Cisto sem ze obsedena, pa imam od oblacilc ze cisto vse!! pa kje je se december. vredu,da grem na morje, da vsaj malo odklopim. Konec septembra pa je itak bibikin mesec, takrat grema po vozicek, postlico, stolcek za hranjenje 3 v1 (imama ze vse izbrano), in v avstrijo po vse ostale drobnarije.
Veliko berem forume in si sproti zapisujem v belezko kaj je smiselno kupit, koliko cesa, tako da nebom brezglavo hodila po trgovinah ampak res kupila kaj potrebujem.

no, torej nisem edina,ko je kupila tudi nekaj malega st.50 in 56. Sicer sem bla na zacetku se nevedna in sem st.50 kupila se preden sem sploh pomislila da se lahko otrok rodi vecji. user posted image

Kam pa nameravate it rodit MB, PTUJ, RAKICAN?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 9:31:41   
ManUr
Tejči28 koliko pa si placala za 3D in v katerem tednu si sla?
Nekateri imajo zelo nabite cene. Mi2 z dragim sma sla na NS v Domzale k Strahovi, pa sma nameravala tudi na 3D/4D tja, ampak je cena pretirana 110EUR. ce pa majo nekateri ze od 50 EUR in ravno tako hvalijo.

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 11:59:03   
Lun1ca
Nekaj ste razglabljale o telovadbi za nosečnice.. meni se to fajn sliši. Pri kolkih mescih nosečnosti pa naj bi to hodil? Nekje sem zasledila, da bi lahko že od 3. meseca dalje. Jaz bi obiskovala kaj takega, da se bom vsaj nekje malo razmigala. Sicer bi začela mogoče šele s septembrom. Zdaj še niti čez prvo trimesečje nisem, pa tudi veni se da še fajn sprehajat ipd.
Kake so pa kaj cene, če katera ve? Nas tu tudi orubijo do kosti? user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 12:51:14   
suziflo
Pozdravljene sonosečke:))

tejcy28 prosim za popravo moje starosti..stara sem 27 let.

Glede vozičke Peg perego GT3..malo v razmislek...voziček je zelo velik in težak..tudi zložen zavzame veliko prostora..ter lupinice peg perego so med najtežjimi..
Naj vam v trgovini dajo za primerjat lupinico maxi cosi in per perego..potem pa še + težo otroka...
odločite je predvsem vaša..zato me ne vzamite napak..ampak moja narava dela je da svetujem...kje pač lahko..

Sama imam izbran voziček quinny buzz...lahek, okreten, zloži se v sekundi, sam se nazaj zloži, zložen zavzame zelo malo prostora..lupinica maxi cosi je peresno lahka in med najbolj prostornimi..opora za glavico se lahko vzame ven..in je še več prostora ko je že malo večji otrok.

prosim ne me razumet narobe..samo povem svoja opažanja ki jih imam pri svojem delu.. zakaj si nebi olajšali delo z temi vozički in vsemi temi pripomočki??

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 13:07:14   
tsanika35
O še nekaj novih-pozdravček vsem!
Oooo, kako ste vse pridne pri nabavljanju stvari, jaz pa se ubadam s tem, kako spraviti tri otroke v Cliota in še voziček. Mislim, da ne bo šlo!
ManUr Jaz sem konec meseca naročena na 3D pri Pelkičevi v MB za 80 EVR. Se pa baje kar posveti. A se dobro počiva na blazini?
Lun1ca Ja, te kar orubijo ja. Kolikor jaz vem so cene za nosečnice enake kot katerakoli druga vadba -aerobika v ŠD. Z vadbo pa lahko začneš kadarkoli, če nimaš nobenih problemov, saj je čisto prilagojena.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 14:18:39   
zaljubljena23
ManUr, midva imava tudi izbran PP GT3user posted image user posted image ...

Rodila bom na Ptuju, razen če me kaj kje ne preseneti...OBlačilc za pikico še nimam veliko, neko malenkost, pa to v številki 62, nekaj številko 56 pa še bomo nabavili...

Suziflo, sem vesela tvojega mnenja in nasveta...Je fajn prebrati..Ampak meni tale buzz najbolj ne sede, ker se mi sedežni del zdi zelo ozek, in ravno iz tega razloga mi je GT3 bolj všeč..Kljub temu, da je velik in težak, bo fajn udoben za našega bodočega člana...Itak pa ima vsaka svoje mnenje o tem in je lepo, da si ga izmenjujemo...Vsak nasvet je dobrodošel :)

3D, jaz še nisem čiost ziher, da bom šla...Bomo videli kako bom zadovoljna z morfologijo drug teden...Če se slučajno zgodi, da se odločiva da greva, bom šla kar k Lukmanu, pri katerem sem bila tudi na NS


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 14:59:34   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Nekaj ste razglabljale o telovadbi za nosečnice.. meni se to fajn sliši. Pri kolkih mescih nosečnosti pa naj bi to hodil? Nekje sem zasledila, da bi lahko že od 3. meseca dalje. Jaz bi obiskovala kaj takega, da se bom vsaj nekje malo razmigala. Sicer bi začela mogoče šele s septembrom. Zdaj še niti čez prvo trimesečje nisem, pa tudi veni se da še fajn sprehajat ipd.
Kake so pa kaj cene, če katera ve? Nas tu tudi orubijo do kosti? user posted image



Tudi mene več zanima o telovadbi za nosečnice, tako da če ima katera izkušnje...

Glede 3D ultrazvoka, pa sma  mojim odločena, da ne boma šla. Nisva šla v prvi nosečnosti pa tudi v drugo sma rekla, da ne grema. Tudi spola nočema vedeti, zato tudi taka odločitev. ;)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 15:53:29   
tejči28
3D sem plačala 40€ z kup slikicami vred. 110€mi je pretirana cena za isto preiskavo.

suziflo sem že popravla leta.Se opravičujem,ker sem te tak hudo postarala.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 15:53:36   
tejči28
user posted image   NOSEČE ŠTAJERKE  user posted image

PDP     Ime(starost)  (št , št. )  kraj,   spol,   ,

AVGUST


16.8. Mushroom, Maribor, user posted image
19.8. jagoda28, 3user posted image , 2user posted image , Malečnik



SEPTEMBER

01.9.
T
ejči28, 31, 2user posted image , 1user posted image , Maribor, user posted image
06.9. Nadka30, 3user posted image ,1user posted image , okolica Celja



NOVEMBER


09.11. tsanika35,3user posted image , 2user posted image , Maribor
30.11. DOaisy, 1user posted image , Maribor user posted image




DECEMBER

12.12. Rosi*, 2user posted image , 1user posted image , Radgona, user posted image
14.12. ManUr, 22, 1user posted image , okolica Ptuja user posted image
23.12. zaljubljena23,2user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja
27.12. Bubika31
28.12.
Tadeja83, 3user posted image
28.12. Eveeleen
31.12. suziflo, 27,1user posted image , Maribor




JANUAR

11.1.,KaOs, okolica Celja
16.1.,Nina30, 2user posted image , Maribor


FEBRUAR


03.2. ninchi9, 1user posted image , Maribor



MAREC


10.3. jaznoseca, 2user posted image , 1user posted image , Maribor

14.3. Lun1ca, 1user posted image , Maribor







Skupaj nosečk:  18 user posted image , 18  user posted image


(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 16:24:20   
mami41
ManUr....jaz sem odločena da grem rodit na ptuj sevda ko bo tak daleč da bom noseča oz sej glede na to kak se moj telo odziva v tem trenutku mislim da sem že ...in če sem je termin 1.5.2011 ... na Ptuju sm rodila hčero .....pred 7,5 leti s carskim .... vse je bil ok ...in sem bila zelo zadovljna .... prihajam iz mb.....ampak rodit ne grem drugam kot na ptuj ..... tud G mi je sedaj odšla iz UKC mb v Ptuj tak da nimam kaj razmišljat.lp

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 16:46:32   
zaljubljena23
tejči, meni lahko pripišeš starost 25 :)

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Štajerske nosečke
10.8.2010 17:17:49   
jagoda28
Evo še mene malo. Jaz sem še zmeraj v enem kosu. Sem si včeraj cel vrt oplela, pa tega ni tak malo, pa ni hotlo nič bit. Meni lahko v seznam pripišete da sem stara 24 in da bomo baje meli fantka.
Malo bi počivala pa tamali noče. Pravi mama, samo eno risanko še user posted image in iz te ene jih je kasneje še deset.
O telovadbi vam neznam nič povedat ker nisem nikoli hodla.
Za 3D vam tud neznam nič povedat, ker sem bla samo na nuhalni pri dr. Pelkičevi pa je bila takrat ful fajna.
Jaz sem pa malo razočarana. Sem hotela babyphone kupit v pikapolonici pa ga nimajo, kar ni nič novega. Sem pa klicala če mi lahko povejo do kdaj traja akcija pa mi je rekla naj na upravo pokličem ker ona ne ve. Namreč ta varuška je v akciji ampak v nobenem katalogu je ni. Saj dejansko sploh nevem če jo potrebujem ker nimamo tako velike hiše, pač mika me.
Denar me žuli user posted image
Lp vsem

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?