|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 14:15:15   
betricija
uf zaljubljena, da bi se pa jaz sekirala zaradi kg? se sploh ne. v bistvu imam izgovor, da ko sem pred leti shujšala za 20 kg in baje prišla na malo manj kot idealno težo so bile same težave, železa nisem imela nič. slabo sem se počutila. vse je šlo narobe. no potem sem pa malo začela jesti, ko sem mojga moža spoznala, saj sem se zavedala, da če bova želela imeti otroka ne bom smela razmišljat kakšno postavo bom imela. in sem jedla, pa jedla, kile pa niso šle gor. za poroko sem celo nekaj šla dol, pa je to organizatorju poroke prav prišlo, da ni bilo treba oblek popravit, no ko sva šla pa na poročno potovanje, so šle pa kile tolk gor, da po 14 dneh nisem mogla kavbojk zapet. potem sem pa itak na umetne terapije začela hodt,tak da sem v začetku nosečnosti bila cca. 4kg preveč pa mi doktorca nič ni rekla. dobra stran je edin to, da sem joške nazaj dobila. prej so bile kr nekiuser posted image

pinkalonca nikar se ne sekiraj. sedaj je čas za otroka in ješ kar ti paše. daj ti svojemu doktorju razloži, da imaš močne kosti.pa bo mir dal.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 16:37:46   
suziflo
da se še jaz javim po doooolgem času.. Danes je bil pregled, smo se stehtali, izmerili pritisk, testirali vodo..na pregledu mi je izmerila dolžino maternice ter poslušali srček.

Vse je o.k...sem pa v slabem 18. mesecu

Glede brcig..kakšna 2 tedna se mi zdi , da se nekaj dogaja ampak nevem kaj to je..dajmo času čas in se bo že izkazalo če je to kar mislim da je:))

Naslednji pregled in morfologija je 3.9.2010.
p.s. spola še vedno nevemo, ker je na NS imel popkovino čez....
lp

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 16:50:56   
pinkalonca
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Zdaj pa si me čist zmedlauser posted image ... Meni se vedno zdi, da te imam na Fb-ju pod P.P., torej mi nikakor ni jasno kje bi lahko imela skritih toliko kguser posted image


user posted image ja sej misliš ta pravo user posted image ja tolko jih imam ja user posted image ma sej pravim da se ne sekiram več, slike pa tiste zbrišem kjer zgledam preveč baročna user posted image morm rečt da je vsa fora v perspektivi in fotografu user posted image bomo že spet enkrat fit ko bomo mogli laufat za našimi zakladki ki so trenutno v bušijih user posted image

gram zdej na Wii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 18:06:43   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Betricija, dokler se ti dobro počutiš in bebica raste, se sploh ne obremenjuj s kg..Jaz pač spadam v tisto rizično skupino nosečk, ki naj bi se po reglcah zredila skozi celo N samo 7kg...Pač zaradi svojih zelo viška kg, ki jih imam že sedaj



Ja, tudi jaz spadam v to kategorijo, dejansko bi bilo fajn da se ne zredim več kot 7, jaz osebno sem si za maksimum postavila 10, bomo videli kako bo uspevalo.

Je pa tak ne, da je par takih, ki dejansko po porodu vse zgubijo, imam kolegico, ki se je zredila 23kg, pa 3 mesece po porodu ni imela nobene več, brez diete in ne vem kaj. Ampak takšne so redke, hvala bogu za njih, da je tako, samo sorry, ne mislim pa nasedat tistim variantam, itak bo šlo vse dol, aham, pa pomoje tudi ja, pri 80% žensk nič kaj ekstra ne gre dol in se morajo pošteno namatrat zato da pridejo nazaj na to težo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 18:13:31   
GITA14
hvala ste me zlo potolažle.
lep viken vam želim

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.7.2010 20:33:20   
BabyKitty
Hja jaz sem pa v kategoriji punc, ki je imela ITM 20,5 zdej pa raje ne računam več user posted image mislim, da sem že kar na cca. 5kg pluska...  potem se pa z bušijem pogovarjam pa se opravičim pikici, ker bo debelušček ko bo prišla na svet user posted image Bomo pa potem malo več telovadili, ko bomo tekle za pikicami user posted image ravno včeraj sem imela v rokah svoj zdravniški karton in sem videla, da sem shodila pri 9ih mesecih... torej če bo pikica po meni, bomo kmalu imeli šprinte iz nizkega štarta user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Decembrke 2010 II.del
31.7.2010 13:16:54   
Arwenko
Evo, kljub moji današnji tečnobi, je vsaj eno delo opravljeno. Smo v kopalnici počistili omarco in jo prestavili na drugo stran, za vrata. Edino razočaranje sedaj, nekako naivno sem imela občutek, da bom tja kjer je bila zdaj ta omarca spravila eno lepo previjalno. Pa imam na voljo dimenzijo samo 70X58cm, v kar pa seveda nobena previjalna ne gre noter. Pa tisto 70 še ni tak problematično, impak glede na to,da je dostopno samo iz ene strani, je problematična ta 58, ker je seveda premalo, da otroka, da ga gor položiš, če se večina že rodi tam 50-52 velikih, jaz pa imam samo 58 prostora  :evil:

Zdaj pa nimam pojma kaj naj naredim, da bi bila previjalna drugje kot v kopalnici ni opcija, ker je prehladno, ostaneta pomoje samo 2 možnosti, ali vzamem tisto, ki se na steno pritrdi ali pa takšno zložljivo, oboje imajo v ikei:

Za na steno:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708

Za zložit:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50144765

Tam bi pa potem eno navadno omarco kupla, toliko da dam noter potrebščine, pa eventuelno za kakšne brisače, če bi bil prostor.

Kaj torej predlagate?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Decembrke 2010 II.del
31.7.2010 19:14:37   
n a n i
Previjalno na steni sem jaz dosti stestirala, ko sem delala kot varuska med studijem. Meni se je zdela idealna resitev, ce ni prostora za navadno previjalno. Meni osebno se zdi dosti bolj funkcionalna od tele zlozljive.

Luskan vikend vsem, KatyK 79 tebi pa z malo zamude zelim obilo uzitkov na dopustu v dvoje. Kmalu bo v troje :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 11:05:16   
Mjavmjav
Živjo punce!

Huh,.. sem kar za nekaj časa mrknila... ampak vidim, da me niste prav hudo pogrešale user posted image

Pri nas se je dogajalo marsikaj. Predvsem imam po novem nov status - nisem več gospodična, ampak gospa! Hehe... ja, prejšnja sobota je bila ena najlepših v mojem življenju, ker sva si z mojim user posted image izrekla večni DA. Ful lep občutek in res sva srečna.
Priprave so bile kratke in zato kar naporne, čeprav nisva komplicirala pri ničemer. Grozili so nama da bo obupno deževno vreme, ampak se je pokazalo, da nama je bil dan res namenjen, saj je deževalo točno ob urah ko nas to ni motilo, vmes pa je bil prečudovit sonček. In posledično ne prevroče, kar je bilo seveda super. Dežja pa ravno toliko, da lahko rečemo, da bo sreče in otrok v zakonu dovolj user posted image user posted image

Ko sva si odpočila, so se pa začele manjše zdravstvene težave, tako da me moj že heca, da bi mogel zgleda garancijo vzet, ker sem se takoj po poroki sfižila. user posted image Od zdravnika so me klicali zaradi nekih izvidov, da mi ščitnica ne deluje dobro, že od prej sem imela malo premalo železa, žilice so mi začele pokati in za povrh vsega sem zdaj staknila še neko hudo vnetje mehurja. user posted image Tole prav ni bil hec vam povem, bolelo me je za user posted image . In zdaj imam takšno stanje, da moram 6x na dan jemati neka zdravila, če so bolečine ali vročina pa še kak lekadol vmes. Prav bedno... sploh s temi tabletami imam tak slab občutek. Ker jih na splošno ne maram in do sedaj (pred N) sem če je bila vročina vzela le lekadol, ampak če je bila res sila, sicer pa prste stran od tablet. Zdaj pa zgleda telo deluje povsem drugače in sem ugotovila, da bi brez tablet še bolj škodovala dojenčku. Tako zdaj pridno počivam, jem zdravila ob predpisanih urah (so vsa res takšna, da ne škodujejo user posted image ), skušam kaj pojesti sem in tja in se seveda ne preveč smiliti sama sebi... Hehe user posted image Sej veste kako je, ko začnemo ženske paničariti... pa res, ko začneš enkrat hodit okrog zdravnikov je kot da bi sproti pobiral neke bolezni.
No, me pa moj user posted image lepo tolaži, ker res veselo brca. Zdaj ga že tako dobro čutim, in tako redno.. ful enega gibanja se dogaja tam znotraj, tako da vem da je v redu. In povsem drugačen občutek je sedaj, ko ga tako čutim. Vse skupaj postaja bolj resnično, bolj zares user posted image
Komaj pa čakam še naslednji teden, morfologijo, da ga vidimo in mi potrdijo, da tole vnetje ni nič vplivalo nanj... Saj bo, vem da bo vse v redu... Se je pa za pazit punce, toplo priporočam. Naša telesa morajo zdaj delati dvojno, zato jih ne gre preveč obremenjevati. In če je kakšen kg preveč ni panike. Kot je rekla BabyKitty, eno virozo stakneš pa hitro kaj zgubiš, tako da je bolje imeti malo zalogice user posted image


N a n i kaj pa so tebi napisali za komisijo, da so ti tako enostavno odobrili bolniško? Meni do sedaj še nič ni bilo dovolj resno, da bi lahko ostala na bolniški, pa imam skos kaj. Pravijo pejte za par dni delat, potem jo pa spet odpremo, tako da nisi na strošek ZZZS. Je pa pri meni zdaj malce bolj komplicirano, ker sem dobila odpoved, in na firmo ne morem iti več na bolniško. Me pa zanima če se da it preko komisije, potem ko ti poteče pogodba; torej če si na bolniški pred koncem odpovedi pogodbe in greš potem na ZZZS - lahko ostaneš tam do porodniške? Ma je kar težko naštudirat vse tele možnosti in zakonske luknje. Sem pa ugotovila, da se tudi ne bom preveč igrala s tem, ker sem raje zdrava in pač s slabšimi pogoji kot da je dejansko nekaj narobe... user posted image comes first!

No zdaj sem vam pa dala za brati.. hehe... Sej če verjamete ali ne, sem rabila 1 teden da sem prebrala vse za nazaj.. po delčkih seveda.. Zdaj bo pa lažje user posted image

Uživajte na dopustih, pregledih in v brcikah!!! Lepi občutki so to user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 11:22:01   
aischa1
Pozdravljene moje souser posted image  kako ste kaj.Pri nas spet toplo mene še vedno skrbi ker mi ginekolog ni selal uz niti poslušal srčka pa ve da je vse v redu ne vem razmišljam da bi šla na samoplačniški uz saj je do morfologije še 25 dni in vem da mi ne bo dalo mira če je s pikicon vse v redu.Prejšnji teden se mije zdelo kot,da se mi nekaj v trebuščku dogaja sedaju pa ne več.Včasih se mi zdi,da dobim neko bulico pa sem uprašala ginekologa kaj bi to bilo pa ja rekel,da se širi maternica,Ena punca pri januarkah pa je rekla,da ji je rekel ginekolog,da bi to lahko bil plod.
Mijavmjav tebi želim veliko sreče v skupnem zakonu čim najn črnih dni in veliko otroškega joka in smeha.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 11:25:19   
aischa1
user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 11:59:45   
Arwenko
Jaz sem si pa danes v BC-ju nabavila blazino za dojenje, imam namreč že več kot en teden težave s spanjem, me vse boli. Sem jo ze prej malo preizkusila in mislim da bo super za spat. user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 12:33:08   
GITA14
arwenko tut jaz razmišlam o blazini, ker mi več noben položaj ne paše za spat. Kje si pa nabavla, ker js sm s posavja in mamo bol mal trgovin s temi stvarmi.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 12:35:43   
Arwenko
gita kar v baby centru, stane 40 eur. Mislim da jo lahko tudi preko njihove spletne trgovine naročiš in ti jo lepo pošljejo domov.


< Sporočilo je popravil Arwenko -- 1.8.2010 12:36:14 >

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 16:07:53   
tasika12
Pozdravljene,

da se še jaz malo oglasim. Po dobrih treh tednih sem v petek končno dočakala rezultate AC, vse je o.k., in imeli bomo punčkouser posted image , tako da smo veseli.
V torek pa imam pregled pri moji zdravnici in mislim da mi bo delala morfologijo.
Vam po pregledu javim kako je bilo. Zadnje dneve imam nek velik apetit, upam da se mi ne bo poznalo preveč.

Lp vsem tasika.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Decembrke 2010 II.del
1.8.2010 21:58:18   
GITA14
user posted image tasika vesela sem da je vse ok in da bote meli pupo, zej pa uživaj v nosečnosti brez skrbi.user posted image


arwenko hvala grem kr jutri v akcijo.

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 1.8.2010 21:59:00 >

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 6:53:45   
betricija
Dobro jutro,
kako ste preživele vikend? jaz v soboto na odbojkarskem igrišču sicer samo kot gledalec, včeraj pa na bazenu. tudi samo kot gledalec. je bilo kar luštno, samo se vidi da sem čisto fuč od ležanja in da nimam nič kondicije. botreba migat.

Mjavmjav čestitam za poroko. priprave na njo so utrujajoče, da bi pa bila še noseča pa sploh ne vem kako bi jo zvozila. ej kakšne bolečine si to imela? mene vsak dan boli spodaj čez cel trebuh vendar samo po tistem ko pojem in ko nekaj časa sedim za mizo malenkost nagnena naprej, potem komaj vstanem. kot nek krč. upam, da ni nič narobe.
punce a ve imate izcedke? jaz imam en dan bolj drugi dan manj prozoren izcedek, ki je včasih malo svetlo rumeno obarvan. a je to v redu?

tasika čestitke za uspešno AC.

naj povem, da moja pikica že pošteno brca že od torka, včeraj pa jo je tudi mož začutil. je bil čist raznežen.sploh ne razumem žensk, ki pridejo zaradi bolečin v trebuhu na urgenco in nato rodijo in pravijo, da niso vedele da so noseče. jaz bom brce po porodu kar pogrešala.

imejte se skrajno lepo in se še kaj tipkamo.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 7:29:40   
Rosi*
mijavmijav čestitke ob poroki. Veliko lepih, srečnih trenutkov. Pa naj ti user posted image mine brez kakih hudih težav, da se te, ki jih imaš sedaj popravijo.

Punce, prav smilite se mi tiste, ki imate težave. Sama na srečo ne vem, kaj so težave v nosečnosti. V prvi sem imela sam pekočo zgago proti koncu (no jaz sem temu pravla, da to pa res ni težava). V drugi nosečnosti, pa me matra prebava. :( Tako, da sem ena tistih, ki veselo hodijo v službo, popoldan pa skačem za mojim sinčkom. ;)

Imam pa jutri pregled, verejtno tudi morfologijo, tak da bomo videli kaj bodo kaj povedali. ;)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 7:48:41   
pinkalonca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image


user posted image

Datum, Nick:
 
AVGUST
03.08. - Frutiq, Rosi*
09.08. - tulipan12
12.08. - dangermouse 

13.08. - GITA14
18.08. - tinca12, ula77, maya1505
20.08. - obcinarka, fuego, Lučka_1985
(vse test nosečniške sladkorne)
25.08. - pinkalonca, miskula
26.08. - *Jagodka
31.08. - BabyKitty

SEPTEMBER
02.09. - alma82, anca

user posted image
   
Datum, Nick
 
AVGUST
03.08. - rožica27
04.08. -
mjavmjav, n a n i
05.08. - betricija
09.08. - pinkalonca
11.08. - jona klara
12.08. - dangermouse, buba88
13.08. - GITA14
16.08. - KatyK79
18.08. - tinca12, ula77, maya1505
20.08. - tulipan12, obcinarka, lidik, zaljubljena23
24.08. - špica84, simi27
25.08. - aischa1
31.08. - Arwenko
 
SEPTEMBER
02.09. - alma82

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  


(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 7:48:54   
lidik
oooo mijavmijav  čestitam !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vama veliko lepih trenutkov (še nekaj mičkenega v dvoje - potem seveda v troje ! ) user posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 7:50:06   
pinkalonca




NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SRČEK, SPOL, PREBIVALIŠČE
 

user posted image
(23.11. - 21.12.)

1.12.2010
user posted image  **NiNa**, 29, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image ,user posted image , Gorenjska 
user posted image   natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image ,user posted image , Sevnica
user posted image  
thevenus, 1user posted image
user posted image  Slavi83, 27, 3user posted image , 0user posted image ,user posted image , Lj

2.12.2010
user posted image miskula, 33, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image ,user posted image   
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image ,user posted image , Novo mesto
user posted image   *Jagodka, 29, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image ,user posted image , Lj
 
3.12.2010
user posted image  rubica, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted imageuser posted image , Lj

5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Lj
user posted image  birdy, 22, 3user posted image , 2user posted image user posted image ,user posted image , Smlednik
user posted image  Baby Kitty, 21, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image , user posted image , Kranj
 
6.12.2010
user posted image mag3, 33, 2user posted image , 1user posted image ,
user posted image , user posted image , Bela krajina
user posted image  marinci, 28
, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Celje
user posted image  
Mjavmjav, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image , Vrhnika
user posted image   Lučka_1985, 25, 1user posted image , user posted image ,
user posted image , Žalec

8.12.2010
user posted image   Jancci, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Kr

10.12.2010
user posted image   kattix, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  enček, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Ce

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
 user posted image KatyK79, 31, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , LJ
user posted image  n a n i, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj 

12.12.2010
user posted image  xpetra
user posted image Rosi*,
2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Gornja Radgona

13.12.2010
user posted image  MYown, 1user posted image , 0user posted image  

14.12.2010 
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Nm
user posted image    *Star*, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj
user posted image  **axa**, 25, 1user posted image , 0user posted image
user posted image   ManUr, 22, 1user posted image , user posted image , user posted image ,  Mb

15.12.2010

user posted image  
Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image , CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Gorenjska 
 user posted image urskaf, 29, 2user posted image , 1user posted image , Ce 

   16.12.2010
user posted image  maya1505, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Vrhnika
 
  17.12.2010
 user posted image mamica00, 28, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Velenje
user posted image  buba88, 22, 1user posted image , 0user posted image
 
18.12.2010
user posted image  tasika12, 36, 3user posted image , 1user posted image , user posted image ,
user posted image , Mb 
user posted image  jona klara, 31, 1user posted image , 0user posted image user posted image   
 
19.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , user posted image , Lj

20.12.2010 
  
user posted image Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NG 
user posted image  polari, 27, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Ptuj

21.12.2010
user posted image levinja20, 20, 1user posted image , 0user posted image
user posted image  misk2, 27, 1user posted image , 0user posted image


user posted image
(22.12. - 20.01.)
 
22.12.2010 
user posted image  twilight princess,
user posted image  DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image rožica27, 1user posted image

23.12.2010
user posted image aprill, 25, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Tolmin 
user posted image zaljubljena23, 25, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Ptuj-Rače 
user posted image Tulipan12, 36, 2user posted image , 1user posted image , Mb

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image  
user posted image kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  dangermouse, 32, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image tinca12, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image anca, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , LJ
 
25.12.2010 
user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image kepca, 2user posted image , 0user posted image , user posted image ,     
user posted image  ula77, 33, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Posavje
user posted image betricija
, 35, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Kamnik
 
26.12.2010
user posted image  obcinarka, 35, 1user posted imageuser posted image  

27.12.2010
 user posted image simi27, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Litija 
user posted image  GITA14, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
 
28.12.2010 
user posted image  KOLIBRI, 1user posted imageuser posted image
user posted image  alma82, 27, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Dolenjska
 
29.12.2010
user posted image  suziflo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Mb

31.12.2010
user posted image  špica84, 25, Lj
 
04.01.2011
user posted image  aischa1, 31, 5user posted image , 3user posted image , user posted image , user posted image , Koper
 
5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Ce
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI najdete TUKAJ pod seznamom Decembrk 2010!


(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 7:59:13   
pinkalonca
mjavmjav tudi iz moje strani čestitkeeeuser posted image user posted image user posted image želim vama srečno in prelepo zakonsko življenje user posted image user posted image
tasika12 čestitke za AC user posted image sem vama že dodala punčko user posted image  user posted image

No vikend je minil s svetlobno hitrostjo in tudi jst sm stopila v drugo polovičko nosečnosti user posted image user posted image user posted image mali brca ampak me ni še nikoli do sedaj toliko brcal, kot prvi dan user posted image no samo da brca in želim vam, da tiste, ki še čakate brcike čimprej začutite user posted image user posted image user posted image user posted image danes teden imam morfologijo in se že zeloooooooooo veselim user posted image user posted image upam, da tudi ta teden mine s svetlobno hitrostjo user posted image
Lep ponedeljek vam želim user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 8:03:09   
ula77
mjavmjav,čestitke!

Verjamem,  da je  blo naporno. Jaz  sem med  pripravami,ki sem jo večinoma sama organizirala, zanosila,  pa seveda nisva nobenemu povedala, poroko preplesala, bilo 90 ljudi, sedaj me pa tete kličejo in sprašujejo, kaj mi res ni blo nc  slabo, ker sva se tako "dobro držala", he he.....Sprečo in veliko razumevaneja ter potrpljenja  vama želim!!!user posted image user posted image user posted image

Občinarka, kdaj  so se  pri tebi začele, morda sta  pa res skupaj!user posted image user posted image

Kopala sva se za našo bebiko,ki je zelo pridna in brca samo  čez dan, zvečer   pa mamici pusti spat......juhu,da bi le bilo tako tudi potem, a ne?

Ste že vsi na dopustih? veselo  čofotanje!!   

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 8:32:33   
Mjavmjav
Ooooo, aischa, betricija, rosi*, pinkalonca, lidik... hvala lepa vsem za lepe želje!!!! user posted image user posted image Zlate ste! Ula77, je bilo naporno za user posted image ja - tudi midva sva vse organizirala sama - ampak vredno truda... zdaj mali vsaj ne bo nezakonsko dete... user posted image Mene so pa že sproti sekirali, kako se počutim, če sem utrujena, če me zebe, če mam kake udobnejše čevlje, če mi je tega res treba zdej.. hehe...

Betricija, moje bolečine so bile povsem povezane z uriniranjem oz. neuriniranjem.. torej bolečine v mehurju in še nižje. Tvoje pa čisto možno, da so povezane s tem, da se napapcaš in zdaj verjetno v bušiju ni več tok prostora kot ga je bilo včasih user posted image Sicer pa kot je bilo že dostikrat rečeno, kakršnekoli krče ful lepo omilijo magnezijeve šumeče tablete. Ampak pomoje je kar normalno, da čutimo trebuščke vsake toliko.. glede na to, da rastejo. Mene najbolj moti med spanjem, tako da imam tudi že tisto blazino za dojenje in je ful dobra. Meni paše.
Izcedki pa v nosečnosti morajo biti. Dokler so prozorni ali beli je vse normalno. Če postanejo kakšne druge sumljive barve ali vonja pa jim je treba posvetiti malce več pozornosti.

tasika Super! Čestitke! user posted image user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Decembrke 2010 II.del
2.8.2010 8:41:36   
Dadi
fueba najprej zmeri komodo ali predalnik, nato pa v najbližji Obi ali kaj podobnega, kupiš tako mero dilo, seveda sva vzela malo širšo kot je predalnik, jo našraufala, potisnila k steni in voila....Mislim, da mam v enem izmed albumov fotkano. Grem pogledat, pa če jo bom znala prilepit jo bom...

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?